League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Meni radi sve ok, evo upravo sam odigrao 1 prijavljujem sljedecu partiju. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sad odigrao novog heroja :D ajmeeeee nije lose :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 14:07 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: League Of Legends
danfa123 kaže...

ma mu bog mater u p*cku je*o ma nemogu vjerovat je+eni riot

skine mi se sve i launcher has nesto pa poludit cuuu

isto ovdje, izbrisao sve do zadnjeg filea od LoL, i reinstalirao nanovo, i launcher uvijek dobije error -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
15 godina
protjeran
tommy2103 kaže...
danfa123 kaže...

ma mu bog mater u p*cku je*o ma nemogu vjerovat je+eni riot

skine mi se sve i launcher has nesto pa poludit cuuu

isto ovdje, izbrisao sve do zadnjeg filea od LoL, i reinstalirao nanovo, i launcher uvijek dobije error -.-

daaa

ma jebo im bog mater

xDDD
15 godina
protjeran
League Of Legends

ashe ima novi deafult skin xDD

sad puno bolje izgleda :))

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi moze rec za rayze treba ability power.Kolko trebam imat Abilitiya da mogu kilat sve redom?

17 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Jel mi moze rec za rayze treba ability power.Kolko trebam imat Abilitiya da mogu kilat sve redom?

ŠEST!

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
neaktivan

si htio rec 6k?

salu na stranu, ap-a nikad dovoljno. Nikad neces moc sve redom poubijat osim ako u nebudes u prvih 15min imo 100-0 score, jer da mozes samo tako sve poubijat ryze bi bio najaci heroj

15 godina
neaktivan

Znaci Master yi je na jedan nacin bolji od rayzea?

15 godina
neaktivan

nemozes yi-a usporedivat s ryze, za mene je yi najbolji od heroja koji kostaju 450ip, ali treba znat igrat s njime

ja inace igram s tyndamare i danas sam sve zajedno imo score 33-3 u tri matcha :D

15 godina
Keiichi kaže...

naci valja svida mi se mozda bi ga uzeo da nije 6k ipa

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja skupljam za Twitcha :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znaci šta je onda kod ryzea najbitnije da pojacavam?

15 godina
Dolu kaže...

AP u pravu si sa 600 ap deres sve

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ja skupljam za Twitcha :D

Nemoj xD

ok je za stilanje kilova al nije neeesto jerbo kadte uhvati bilo tko gotov si u par hitaca :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

evo ti jedan guide za ryzle malo je veci al koliko sam vidio isplati se citat http://farm1.static.flickr.com/91/254034201_37641475ee.jpg?v=0

hari85 kaže...
Dolu kaže...

AP u pravu si sa 600 ap deres sve

nemora znacit, zavisi koliko je igre proslo, svaki je heroj jak ako se nafidas

17 godina
protjeran
League Of Legends

Ko ja sad npr. Twisted Fate...418 attack damage i attack speed malo preko 1.8. Crit 1200 :D .

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Hel netko zna gdje se nalazi Alistarov folder u DATA pod kojim imenom jer ga nemogu nac pod Alistar. . ., htio bih sebi ubacit onaj Black Minotaur skin a nemogu ga nac

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo kupio sam Swain-a, dobar je kao timski champ i kao nuke. Prvi score s njim 8 7 23, moram jos malo bolje proucit mu napade i onda ce sve da bude ok :)

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Koji si ability prvi maxirao i dal si igrao agresivno s njim ili više defenzivno?

BUG je IT biblija!
16 godina
League Of Legends

evo malo owna sa Miss Fortune :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

evo malo owna sa Miss Fortune :D

dobar score :D

evo kad svi stavljate vase SS i ja cu :D

nickname srky

level 23

48/5/19 48/5/19
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 0:43 (srky.du).
17 godina
League Of Legends

Evo i mojih par, ove sve s Nunu su predane, to me zivcira malo, jer ga nisam uspio jos maxati sa upgradima, a ova zadnja sa rammusom lol je bila krvava, isao sam na armor vise, mali experiment, al nije bilo kak sam ocekivao, puno armora ne znaci tak jako puno. Al najbolje je bilo, izgubili smo turrete rano na pocetku bezveze, al kasnije nas nisu mogli pobijedit u team fightu, a mi nismo mogli pushati jer su stalno minioni dolazili, i na kraju pushali, skrsili sve turrete i inhibitore, al u meduvremenu akali teleportirala u nasu bazu i skrsila nas. 

http://i56.tinypic.com/14ybfy0.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo j***** igrica se odjenom nece pokrenuti kada nadem mec i kad treba unici u j**** igricu nezeli kaze nemoze naci server da provjerim firewall slupiat cu j**** komp dajte ljudi pomogajte plsss.Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scarface797 kaže...

Evo j***** igrica se odjenom nece pokrenuti kada nadem mec i kad treba unici u j**** igricu nezeli kaze nemoze naci server da provjerim firewall slupiat cu j**** komp dajte ljudi pomogajte plsss.Viče

Nema smisla stari moj, upravo sam izgubio rundu jer je igra u početku izbacila cijeli naš tim, dok je njihov ostao.... u 3 pič*e materine i riotu, kad smo se vratili već su bili lvl 6 i sredili su nam prednje turrete.... i nema šanse da ih dobijemo više..... retardirani riot, izflejmal sam ih u postu, nadam se da će odgovoriti seljačine nesposobne.

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Nema smisla stari moj, upravo sam izgubio rundu jer je igra u početku izbacila cijeli naš tim, dok je njihov ostao.... u 3 pič*e materine i riotu, kad smo se vratili već su bili lvl 6 i sredili su nam prednje turrete.... i nema šanse da ih dobijemo više..... retardirani riot, izflejmal sam ih u postu, nadam se da će odgovoriti seljačine nesposobne.

Mozes li mi pomoci oko ovoga vec se tresem i pali su svi bogovi  i sveci redom sto sam ih sjetio,3 case su nasle zid samo nek mi neko pomogne slupati cu ciejl comp

15 godina
neaktivan
League Of Legends

“You can bypass the unavailable message by clicking on the launcher background then, using the arrow keys, press up, down, left, right, up, up, down, down. It’s likely that if you use this method to enter PVP.net you will run into other complications with the game, so troubleshooting this issue in Windows is a better resolution. If the servers are actually unavailable while you use this code, you will not be able to log in to PVP.net.”

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Doxy ti sa svakim herojom pwnaš Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Garen + 80% crit chance = E skill RAMPAGE :D

Neunistiv je.. 2 phantom dancera, infinity edge, frozen mallet i boots of swiftness.. Nemozes pobjec, nemozes ga nikako ubit 1v1 ili 2v1, prejak je.

Nisam se do 11 LVL-a micao iz lanea zbog pasiva, a imao sam 3-4 puta po 150 hp-a. I nakon 1-2min. se napuni na full xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta trebam napravit da mi ono kad uđem u pratcise piše da igram ranked 5x5 solo i rating? Za sad mi je ranked score 7 winova i 11 loseva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice