League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dvoumim se izmedju Hecarima i Dariusa. Oba dva su solo top/jungle, no čini mi se da Hecarim te dvije uloge puno bolje izvršava, pogotovo kad su ga buffali u Darius patchu ( jako važno za jungling)

8 Hecarim
16 Darius
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 11:04 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends
ProTeinZ kaže...

dobili smo svi 10win ip boost :)

To samo na Westu? Jer kod mene na EUN nema  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan

kad vjerojatno nije bilo smetnji na EUN

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U pm i ovi retardi.. Sad sam ao na 900 eloa zbog nadrkanih retardinanih špšanjolaca.. Ja vičem ad carry i lik uzme vayne i moram leavat... U pi*du materinu!{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja losam rankede zbog ljudi (noobova) poput tebe :S koji mogu samo jedan lane igrati...

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

ja losam rankede zbog ljudi (noobova) poput tebe :S koji mogu samo jedan lane igrati...

Mogu ja sve, no jednostavno mi je DOSADILO supportat.... Svaki pu skoro dosad sam igro support jednostavno dosadilo mi je.... Od svega jedino neznam solo top (to nikad ni nisam igro..)

EDIT: Još ja sam mo i veći ELO i ja lockam već sivir i lik jedini ostane i uzme vayne... Toliko o topme...

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 11:30 (luxxxfromhell).
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Tkalle kaže...

Mogu ja sve, no jednostavno mi je DOSADILO supportat.... Svaki pu skoro dosad sam igro support jednostavno dosadilo mi je.... Od svega jedino neznam solo top (to nikad ni nisam igro..)

EDIT: Još ja sam mo i veći ELO i ja lockam već sivir i lik jedini ostane i uzme vayne... Toliko o topme...

igraj navece... oko 10 onda ti djeca spavaju :p

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Obožavam te insta lock timove. Jednom sam igrao ranked, a svi smo bili tenkovi. Shen na midu -.-

TROLL MORE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Obožavam te insta lock timove. Jednom sam igrao ranked, a svi smo bili tenkovi. Shen na midu -.-

TROLL MORE.

Ne igram ranked ali to isto mrzim... likovi se spoje, odmah instant lock Ashe, Soraka, Janna i Graves... i sada mogu birat šta hoću...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Jel' vremenski ograničen ili? Pošto nisam kući.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ProTeinZ kaže...

pa ako pise kolko je bostova odna nije vremenski...

14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

U pm i ovi retardi.. Sad sam ao na 900 eloa zbog nadrkanih retardinanih špšanjolaca.. Ja vičem ad carry i lik uzme vayne i moram leavat... U pi*du materinu!{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Na 900 elo si jer neznas igrat...

Nemoj me uopce pokusavat uvjerit da znas, jer po tvojem stavu vec znam da nisi smiren i da radis velike pogreske koje te stoje meca

EUW. KaiseRxy
15 godina
neaktivan

Boostovi nemaju ograničenja, tj. traju vječno.

15 godina
League Of Legends

Pitanjce koje iteme najbolje kupovati za soraku kao suporta ? 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet neki pametnjakovic :S imas bustova koji ti daju po winu samo( to su ovi sada npr 10 ip win bosta) i imas onih koji vremenski traju... npr 1 dan il 14 dana..

16 godina
Tkalle kaže...

Opet neki pametnjakovic :S imas bustova koji ti daju po winu samo( to su ovi sada npr 10 ip win bosta) i imas onih koji vremenski traju... npr 1 dan il 14 dana..

A i ti si pametan. Ide 10 win IP boost znaci 10 WINOVA, IP BOOSTA... Uostalom kad procitas sta pise odmah se logicki zakljuci kakav je boost, npr 10 day ip boost ili 10 win ip boost ... Logika. Svi neki pametni u ovoj temi kao i odkad je tema pokrenuta.

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Boostovi nemaju ograničenja, tj. traju vječno.

Griješiš, prije koju sedmicu za vikend su dali free boost, ali je trajao samo vikend.

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Tkalle kaže...

A i ti si pametan. Ide 10 win IP boost znaci 10 WINOVA, IP BOOSTA... Uostalom kad procitas sta pise odmah se logicki zakljuci kakav je boost, npr 10 day ip boost ili 10 win ip boost ... Logika. Svi neki pametni u ovoj temi kao i odkad je tema pokrenuta.

decko da malo bolje citas... znao bi sta sam mislio... al ok necu se svadjat bezveze..

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi ajde dosta naku*čenosti, je*ote pitam samo jel vremenski ograničeno pljujete i po meni i međusobno, pa je*em mu mater i temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi ajde dosta naku*čenosti, je*ote pitam samo jel vremenski ograničeno pljujete i po meni i međusobno, pa je*em mu mater i temu.

to ti je tak kad svi hoce ispast pametni...

znači nema vremenskog ograničenja TOČKA

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Pa ne mislim na free weekend bostove ili ostale gluposti, ako već igra na Westu logički se zaključi da govori o 10 ip win boostova jer su ih svi "Zapadnjaci"  danas dobili, stoga znači da ti boostovi traju vječno dok ih ne iskoristiš. Promisli malo ili okini koju stranu natrag prije nego što napadaš.

14 godina
neaktivan

ja sam samo htio covjeku rec da ima 2 vrste bostova i toe to.. a ovaj odma hoce bit pametan i ispravit me... a reko sam tocno ;)

16 godina
Tkalle kaže...
Fake_Alert kaže...
Tkalle kaže...

decko da malo bolje citas... znao bi sta sam mislio... al ok necu se svadjat bezveze..

Nisam te mislio uvrijedit, uostalom nitko se tu ne oslovljava sa  " decko " nego mi opcenito ova tema digne zivac kad netko normalan tipa banned.. pita nesto NORMALNo i onda se ovi nerdovi kao haris i neki jos ( nisam imenovao ) javi sa svojim pro skillom i zaspammaju cijelu temu.. Prije pola godine je bila ista situacija, skroz ista. Nikad na zelenu granu.

14 godina
neaktivan

Nisam te mislio uvrijedit, uostalom nitko se tu ne oslovljava sa  " decko " nego mi opcenito ova tema digne zivac kad netko normalan tipa banned.. pita nesto NORMALNo i onda se ovi nerdovi kao haris i neki jos ( nisam imenovao ) javi sa svojim pro skillom i zaspammaju cijelu temu.. Prije pola godine je bila ista situacija, skroz ista. Nikad na zelenu granu.

Opet padobranac uletava, sad jer neko igra igru 2 godine i zna vecinu o tome on je nerd?

Daj odrasti i ako ti se ne sviđaju postovi postoji ti jedna stvar ignore, znas? Onda vise nemoras vidit nista sta je on napiso

P.S Bannedonthisforum je pito daj je 10win ip boost ogranicen trajanjem, ako je 10win boost onda sigurno nije ogranicen vremenom i pitanje je bezveze postavljeno

EUW. KaiseRxy
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 12:53 (xKaiseRx).
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Tkalle kaže...
Fake_Alert kaže...
Tkalle kaže...

no dobro zakopajmo ratnu sjekiru ;)

15 godina
ProTeinZ kaže...

Sljedeci put pitaj nekog od "provjerenih" igraca na pm ili ign, posto odgovori od nekih ljudi ovdje samo zaglupljuju i tjeraju te na svadu :)

Mislim takvo pitanje, za koje nisi siguran a znas da ce te popljuvat il nes slicno..

Traje ti dok ne dobis 10 partija, nije vremenski ogranicen..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 14:03 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam stream od Phantomlorda...jel to dosla "all mid all random" mapa? Kod mene na westu je nema...valjda je za sad samo na eastu...{#}

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To je PBE a ne east..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan

obozavan kako nastane teski kaos bez ikakvog razloga {#} toni je dobro reka drugi put samo pitaj ove malo starije membere u PM 

EU West: slimyyy
16 godina
Fake_Alert kaže...

taj haris i ostali "nerdovi" su doprinili više ovoj temi i pomogli više ljudi nego šta ste ti i takva ekipa koja stalno seerete zajedno 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice