Dvoumim se izmedju Hecarima i Dariusa. Oba dva su solo top/jungle, no čini mi se da Hecarim te dvije uloge puno bolje izvršava, pogotovo kad su ga buffali u Darius patchu ( jako važno za jungling)
8 | Hecarim |
---|---|
16 | Darius |
Dvoumim se izmedju Hecarima i Dariusa. Oba dva su solo top/jungle, no čini mi se da Hecarim te dvije uloge puno bolje izvršava, pogotovo kad su ga buffali u Darius patchu ( jako važno za jungling)
8 | Hecarim |
---|---|
16 | Darius |
dobili smo svi 10win ip boost :)
To samo na Westu? Jer kod mene na EUN nema
kad vjerojatno nije bilo smetnji na EUN
U pm i ovi retardi.. Sad sam ao na 900 eloa zbog nadrkanih retardinanih špšanjolaca.. Ja vičem ad carry i lik uzme vayne i moram leavat... U pi*du materinu!
ja losam rankede zbog ljudi (noobova) poput tebe :S koji mogu samo jedan lane igrati...
ja losam rankede zbog ljudi (noobova) poput tebe :S koji mogu samo jedan lane igrati...
Mogu ja sve, no jednostavno mi je DOSADILO supportat.... Svaki pu skoro dosad sam igro support jednostavno dosadilo mi je.... Od svega jedino neznam solo top (to nikad ni nisam igro..)
EDIT: Još ja sam mo i veći ELO i ja lockam već sivir i lik jedini ostane i uzme vayne... Toliko o topme...
Mogu ja sve, no jednostavno mi je DOSADILO supportat.... Svaki pu skoro dosad sam igro support jednostavno dosadilo mi je.... Od svega jedino neznam solo top (to nikad ni nisam igro..)
EDIT: Još ja sam mo i veći ELO i ja lockam već sivir i lik jedini ostane i uzme vayne... Toliko o topme...
igraj navece... oko 10 onda ti djeca spavaju :p
Obožavam te insta lock timove. Jednom sam igrao ranked, a svi smo bili tenkovi. Shen na midu -.-
TROLL MORE.
Obožavam te insta lock timove. Jednom sam igrao ranked, a svi smo bili tenkovi. Shen na midu -.-
TROLL MORE.
Ne igram ranked ali to isto mrzim... likovi se spoje, odmah instant lock Ashe, Soraka, Janna i Graves... i sada mogu birat šta hoću...
Jel' vremenski ograničen ili? Pošto nisam kući.
pa ako pise kolko je bostova odna nije vremenski...
U pm i ovi retardi.. Sad sam ao na 900 eloa zbog nadrkanih retardinanih špšanjolaca.. Ja vičem ad carry i lik uzme vayne i moram leavat... U pi*du materinu!
Na 900 elo si jer neznas igrat...
Nemoj me uopce pokusavat uvjerit da znas, jer po tvojem stavu vec znam da nisi smiren i da radis velike pogreske koje te stoje meca
Boostovi nemaju ograničenja, tj. traju vječno.
Pitanjce koje iteme najbolje kupovati za soraku kao suporta ?
Opet neki pametnjakovic :S imas bustova koji ti daju po winu samo( to su ovi sada npr 10 ip win bosta) i imas onih koji vremenski traju... npr 1 dan il 14 dana..
Opet neki pametnjakovic :S imas bustova koji ti daju po winu samo( to su ovi sada npr 10 ip win bosta) i imas onih koji vremenski traju... npr 1 dan il 14 dana..
A i ti si pametan. Ide 10 win IP boost znaci 10 WINOVA, IP BOOSTA... Uostalom kad procitas sta pise odmah se logicki zakljuci kakav je boost, npr 10 day ip boost ili 10 win ip boost ... Logika. Svi neki pametni u ovoj temi kao i odkad je tema pokrenuta.
Boostovi nemaju ograničenja, tj. traju vječno.
Griješiš, prije koju sedmicu za vikend su dali free boost, ali je trajao samo vikend.
A i ti si pametan. Ide 10 win IP boost znaci 10 WINOVA, IP BOOSTA... Uostalom kad procitas sta pise odmah se logicki zakljuci kakav je boost, npr 10 day ip boost ili 10 win ip boost ... Logika. Svi neki pametni u ovoj temi kao i odkad je tema pokrenuta.
decko da malo bolje citas... znao bi sta sam mislio... al ok necu se svadjat bezveze..
Ljudi ajde dosta naku*čenosti, je*ote pitam samo jel vremenski ograničeno pljujete i po meni i međusobno, pa je*em mu mater i temu.
Ljudi ajde dosta naku*čenosti, je*ote pitam samo jel vremenski ograničeno pljujete i po meni i međusobno, pa je*em mu mater i temu.
to ti je tak kad svi hoce ispast pametni...
znači nema vremenskog ograničenja TOČKA
Pa ne mislim na free weekend bostove ili ostale gluposti, ako već igra na Westu logički se zaključi da govori o 10 ip win boostova jer su ih svi "Zapadnjaci" danas dobili, stoga znači da ti boostovi traju vječno dok ih ne iskoristiš. Promisli malo ili okini koju stranu natrag prije nego što napadaš.
ja sam samo htio covjeku rec da ima 2 vrste bostova i toe to.. a ovaj odma hoce bit pametan i ispravit me... a reko sam tocno ;)
decko da malo bolje citas... znao bi sta sam mislio... al ok necu se svadjat bezveze..
Nisam te mislio uvrijedit, uostalom nitko se tu ne oslovljava sa " decko " nego mi opcenito ova tema digne zivac kad netko normalan tipa banned.. pita nesto NORMALNo i onda se ovi nerdovi kao haris i neki jos ( nisam imenovao ) javi sa svojim pro skillom i zaspammaju cijelu temu.. Prije pola godine je bila ista situacija, skroz ista. Nikad na zelenu granu.
Nisam te mislio uvrijedit, uostalom nitko se tu ne oslovljava sa " decko " nego mi opcenito ova tema digne zivac kad netko normalan tipa banned.. pita nesto NORMALNo i onda se ovi nerdovi kao haris i neki jos ( nisam imenovao ) javi sa svojim pro skillom i zaspammaju cijelu temu.. Prije pola godine je bila ista situacija, skroz ista. Nikad na zelenu granu.
Opet padobranac uletava, sad jer neko igra igru 2 godine i zna vecinu o tome on je nerd?
Daj odrasti i ako ti se ne sviđaju postovi postoji ti jedna stvar ignore, znas? Onda vise nemoras vidit nista sta je on napiso
P.S Bannedonthisforum je pito daj je 10win ip boost ogranicen trajanjem, ako je 10win boost onda sigurno nije ogranicen vremenom i pitanje je bezveze postavljeno
no dobro zakopajmo ratnu sjekiru ;)
Sljedeci put pitaj nekog od "provjerenih" igraca na pm ili ign, posto odgovori od nekih ljudi ovdje samo zaglupljuju i tjeraju te na svadu :)
Mislim takvo pitanje, za koje nisi siguran a znas da ce te popljuvat il nes slicno..
Traje ti dok ne dobis 10 partija, nije vremenski ogranicen..
Gledam stream od Phantomlorda...jel to dosla "all mid all random" mapa? Kod mene na westu je nema...valjda je za sad samo na eastu...
To je PBE a ne east..
obozavan kako nastane teski kaos bez ikakvog razloga toni je dobro reka drugi put samo pitaj ove malo starije membere u PM
taj haris i ostali "nerdovi" su doprinili više ovoj temi i pomogli više ljudi nego šta ste ti i takva ekipa koja stalno seerete zajedno