League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.486.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...

PENTAKILL TRISTIANA

EPIC AWESOME

!!!!

pics or it didn't happen

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Luxy2501 kaže...

PENTAKILL TRISTIANA

EPIC AWESOME

!!!!

pics or it didn't happen

Uploading to youtube, sutra link :D, btw first penta :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 21:55 (Luxy2501).
16 godina
neaktivan
pegasus kaže...

E ovako, uzet cu champa za 6300, al se dvoumim između Viktora i Ezreala. Ezreal ima ogromni range pa mi je on na prvom mjestu nekako. Kojeg da uzmem?

ezreala uzmi,iznimno zabavam i koristan champion. Viktor je loš i dosadan :D

btw. grats na penti luxy :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 22:22 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
pegasus kaže...

E ovako, uzet cu champa za 6300, al se dvoumim između Viktora i Ezreala. Ezreal ima ogromni range pa mi je on na prvom mjestu nekako. Kojeg da uzmem?

ezreala uzmi,iznimno zabavam i koristan champion. Viktor je loš i dosadan :D

btw. grats na penti luxy :D

Po cemu je to ezreal koristan..? priznajem da je zabavan, ali ako ista onda je on puno losiji od viktora. Viktor ima dmg veliki ako ga se zna igrati, ima epic stun i opaku ultu koja ako sam dobro skuzio i silenca?

16 godina
neaktivan

ezreal je odličan ad,high burst,veoma mobilan,predobar ult,jedino što mu snaga opada u late game. evo ti recimo primjer da je na zadnjem IEM fnatic u finalu pobijedio sk jer ih je ez carryo :D

dok viktor nije nigde koristan,daleko je slabiji od svih ostalih ap-ova,a otkad je došao u solo que vidio sam ga jedamput,a na ničijem streamu niti jedamput (a dosta gledam streamove)

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je dosad najkorisniji ulti bio od Ashe, a Ezrealov je sličan, mislim da ću njega uzet. 

luksy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo moje druge pente :D 
prva je bila s malzaharom ;)
Najjače je kaj me frend cijelo vrijeme zajeb*vo da ne mogu ni double napravit hehe :')
http://screenshot.xfire.com/s/119266706-4.jpg  

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Najjače je kaj me frend cijelo vrijeme zajeb*vo da ne mogu ni double napravit hehe :')

kakvi su to noobovi bili protiv tebe??

R3MZ1
14 godina
League Of Legends

haha ja sam sad dobio u 19 minuta u 11 sekundi, ekipa nije stigla surrendat. Nazalost nisam SS-ao

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

ezreal je odličan ad,high burst,veoma mobilan,predobar ult,jedino što mu snaga opada u late game. evo ti recimo primjer da je na zadnjem IEM fnatic u finalu pobijedio sk jer ih je ez carryo :D

dok viktor nije nigde koristan,daleko je slabiji od svih ostalih ap-ova,a otkad je došao u solo que vidio sam ga jedamput,a na ničijem streamu niti jedamput (a dosta gledam streamove)

Ja nisam ni rekao da nije odlican dps, nego mu je upitna korisnost u teamfightu, a pod korisnost mislim nesto tipa stun, silence itd. Sto se tice viktora, ja ne znam zasto ga svi pljuju ja radim ogroman dmg s njim, ima totalno zaj*ban stun/slow i stvarno radi veliki dmg, barem dok ga ja igram.

14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

hahaha

prvo piše quadra kill 

a tek onda double,triple,penta :P

LoL nick: armenx3m
15 godina
League Of Legends
Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 3:47 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ovi novi skinovi što su došli sada (sona, lee, talon ...) dali se oni mogu kupit samo u sljedećih cca mjesec dana ili je to za stalno ?

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Ovi novi skinovi što su došli sada (sona, lee, talon ...) dali se oni mogu kupit samo u sljedećih cca mjesec dana ili je to za stalno ?

They arent limited, so dont worry brah 

edit :Oh god http://i42.tinypic.com/fyzifd.png

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:05 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Kakav buff

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Remzi kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

kakvi su to noobovi bili protiv tebe??

Pitanje je koji noob ide 2 phantom dancera na gravesu

13 godina
protjeran
League Of Legends

Kad napraviš s Teemom (AD) penta kill javi se.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Zašto bi igrao šugavog štakora, nema ništa zanimljivo u njemu

17 godina
League Of Legends

Jedinu pentu koju sam ja ikad dobio je bilo sa tank Leonom {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:32 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
Doxy_CRO kaže...

Zašto bi igrao šugavog štakora, nema ništa zanimljivo u njemu

S običnim bucama brz ko stoka bez dodatnih itema (W pasivni i aktivni)...s mojim runama Attack speed na lvl 1 bez itema je 0.98, pobije bilo kojeg carrya u early game...poison (E) plus Q blind čini na nenadhebivim uz kvalitetan support (soraka/alistair).

Uzmi u obzir šugave gljive koji su besplatni wardovi po cijeloj mapi i čine dobar dmg, kolju luckere koji zbrišu s 300 HP i slično. Plus njegov surprise attack...kad odjednom se stvori ti iza leđa, dobiš blind nemožeš mu ništa ako si AD champ, dok blind istekne, ostalo ti manje pol heaaltha, jer po tebi je izudarao šugavi štakor s 2.500 AS, i oko 250 AD plus madreds...a poison te nagrizao ko stoku.

Dobar igrač s teemom u timu znači pobjeda.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 10:42 (Doxy_CRO).
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

S običnim bucama brz ko stoka bez dodatnih itema (W pasivni i aktivni)...s mojim runama Attack speed na lvl 1 bez itema je 0.98, pobije bilo kojeg carrya u early game...poison (E) plus Q blind čini na nenadhebivim uz kvalitetan support (soraka/alistair).

Uzmi u obzir šugave gljive koji su besplatni wardovi po cijeloj mapi i čine dobar dmg, kolju luckere koji zbrišu s 300 HP i slično. Plus njegov surprise attack...kad odjednom se stvori ti iza leđa, dobiš blind nemožeš mu ništa ako si AD champ, dok blind istekne, ostalo ti manje pol heaaltha, jer po tebi je izudarao šugavi štakor s 2.500 AS, i oko 250 AD plus madreds...a poison te nagrizao ko stoku.

Dobar igrač s teemom u timu znači pobjeda.

Da, ali takvi su rijetki, i taktika "ambush" sa teemom ne funkcioniše tako lako, jer teemo je CARRY, treba biti u svakom TEAMFIGHTU, a ne da čuči sa svojih 10 gljiva u grmu i čeka da neko naiđe.

17 godina
League Of Legends

Dajte mi reci da li je ova igra toliko noobasta ili je previse istih..

Nije mi jasno(dolazim iz dote) zasto kada od neprijateljskih igraca netko jungla, a ova 2 kretena ne gankaju istog a i u vecini slucajeva je taj jungler na kraju prevlast u igri, toga nema nigdje.. Takoder kakvi su tu support igrac? rijetko kad vidim ward i to ga netko stavi na pocetku igre i amen.. Neke stvari mi nisu jasne, jos prije kada sam pocinjo igru rekli su da ce se promjenit kada dodem do lvl30 ali isti k drugo pakovanje mozda samo malo veci skill i to je to ali ista tehnika igre.... Doduse nisam probao igrat sa nekim svojim teamom neko random team se uvijek nade, neznam stvarno..

I onda mi se tip smije zasto sam izgubio tower u midu - wtf 3 njih napada midle tower a ovi gledaju i whine do bola, takoder ovdje mid igrac ne radi apsolutno nista, gank 0 bodova, cilje igre je ocito da igras solo i nabijes champa do bola i to je to, teamplay mi se cini na kraju krajeva banana. A igra ima tolko potencijala ne kuzim, champovi itemi su prvoklasni samo retardi ocito igraju istu.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

dupli post..

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 11:24 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Nije mi jasno(dolazim iz dote) zasto kada od neprijateljskih igraca netko jungla, a ova 2 kretena ne gankaju istog a i u vecini slucajeva je taj jungler na kraju prevlast u igri, toga nema nigdje.. Takoder kakvi su tu support igrac? rijetko kad vidim ward i to ga netko stavi na pocetku igre i amen.. Neke stvari mi nisu jasne, jos prije kada sam pocinjo igru rekli su da ce se promjenit kada dodem do lvl30 ali isti k drugo pakovanje mozda samo malo veci skill i to je to ali ista tehnika igre.... Doduse nisam probao igrat sa nekim svojim teamom neko random team se uvijek nade, neznam stvarno..

I onda mi se tip smije zasto sam izgubio tower u midu - wtf 3 njih napada midle tower a ovi gledaju i whine do bola, takoder ovdje mid igrac ne radi apsolutno nista, gank 0 bodova, cilje igre je ocito da igras solo i nabijes champa do bola i to je to, teamplay mi se cini na kraju krajeva banana. A igra ima tolko potencijala ne kuzim, champovi itemi su prvoklasni samo retardi ocito igraju istu.

Igraj dotu i problem solved?

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
armenx3m kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

hahaha

prvo piše quadra kill 

a tek onda double,triple,penta :P

mahh lol me zajeb*va xD ponekad mi kaže nakon 30 sec "you have slain an enemy" xD

Now you see me, now you don't :D
17 godina
Jonja kaže...
toxic kaže...

Igraj dotu i problem solved?

pa to ocigledno i je rjesenje, ali dosadi sa vremenom... prevelika je to razlika, uopce mi nije cudno da lol igrace ne vole dotu i obrnuto

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto mi fraps neradi sa lol recorderom?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

pobije bilo kojeg carrya u early game..

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...
Doxy_CRO kaže...

pobije bilo kojeg carrya u early game..

Istinu govori covjek  

Edit :I loled

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 14:47 (hari85).
13 godina
neaktivan
Mislim da bi bili dobra kombinacija
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice