League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.485.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

IEM China

1. World Elite (China)

2. CLG (North America)

3. SK (Europe)

Najbolji igrac turnira : saintvicious

Cim skupim 6k kupujem ovog novog champa.

Predobar range i dmg ima. I jos i stun kojeg je lakse izvest nego kod branda.

Teemo new skin AWSOME !

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 11:45 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

OP Riven,quadra kill :o Mogao je biti penta,samo trynda je iskoristio ulti,i uradio spinning slash,i ja bacim moj,i ne dobacim :(

666 666
LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends

3:55 u champ spotlightu se vidi irelia skin  ingame i uzasan je ;( 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
17 godina
hari85 kaže...

Imaš pravo... nit meni se ne sviđa... nisu se nimalo potrudili jbt...

LoL username: UnimatriX (EU NE) HoN username: ArmageddonX
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Ipak je to Irelia. Kod nje se Riot nemora ni trudit. Samo nefrovi i udri !

15 godina
AmonZero kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Ipak je to Irelia. Kod nje se Riot nemora ni trudit. Samo nefrovi i udri !

Lee sin is OP ! So we decided to nerf Irelia . 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
16 godina
League Of Legends

Irelia je OP ali Riot je nerfa na skroz glupe načine i zato nisu učinkoviti i svaki patch je ponovo nerfaju, da se odma razumimo neznan ni ja šta joj točno triba nerfat ali po meni bi ono tribala bit ili assassin ili tanky dps, a ono je sad oboje, buildaš je tanky i niko ti ništa nemože, a opet radiš najveći dmg od svih, e pa to tako nemože i triba to prominit

0 2 hvala 0
17 godina
slimyyy kaže...

Irelia je OP ali Riot je nerfa na skroz glupe načine i zato nisu učinkoviti i svaki patch je ponovo nerfaju, da se odma razumimo neznan ni ja šta joj točno triba nerfat ali po meni bi ono tribala bit ili assassin ili tanky dps, a ono je sad oboje, buildaš je tanky i niko ti ništa nemože, a opet radiš najveći dmg od svih, e pa to tako nemože i triba to prominit

NE, sad si failo... jesi gledao kad je sad na IEM-u Wickd s tanky Ireliom napao HS-a i nije mu radio ništa dmg-a? Previše su joj nerfali dmg čovječe.... Lee Sin je isto tanky dps, ali je daleko jači od Irelie sad...

15 godina
Unimatrix 007 kaže...
slimyyy kaže...

NE, sad si failo... jesi gledao kad je sad na IEM-u Wickd s tanky Ireliom napao HS-a i nije mu radio ništa dmg-a? Previše su joj nerfali dmg čovječe.... Lee Sin je isto tanky dps, ali je daleko jači od Irelie sad...

Uni jel to trebao biti vic ?{#}

16 godina
League Of Legends

Time to trollz

Igram ranked i budem 3. pick. Pitam ostale sta treba igrat kazu oni support i uzmem ja lux.

Nakon mene 4. pick soraka i last pick tarik.

Soraka igrala mid, bottom lane bio taric i ja, top nasus i jungle shaco.

Rape-ali smo ih na mrtvo !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
slimyyy kaže...

Istina je negdje u sredini, ali Lee Sin je jači od Irelie ako si skillan s njim.

EDIT: Novi champion je tek treći sustained squishy AP champ ( uz Karthusa i Cassiopeju, tako da otpadaju Rumble, Morde, Vlad i sl. ). Čini se zanimljiv, ali nisam siguran da će biti viable u competitive igri.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:17 (Blizek).
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
slimyyy kaže...

Istina je negdje u sredini, ali Lee Sin je jači od Irelie ako si skillan s njim.

Lee sin ima bolji early game  nista drugo  . Irelia je late game neunistiva i radi puno veci dmg nego lee sin u tom stadiju igre .

Edit : W od xeratha ne kosta mane -.-  ( lane harras op ) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:24 (hari85).
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

IMMA FIRING MAH LASER!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina

Ulti mu je ko Shadowraze spell iz DoTA-e O.o

Tam sam owno s tim skilom, nadam se da cu i tu >_>

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

IMMA FIRING MAH LASER!

Tehnicki nemozemo to bas nazvat laserom :P (steta bila bi baza da ispali malo tanju verziju luxinog lasera samo plave boje )

Q je vise poput jednog "arc"-a munje

IMMA FIRIN' MAH LIGHTNINGZ!!!11!DERP? ^^

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:26 (Ashelor).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Oh gooood pa di su nestali dobri igraci :O

Prva runda igram tarica i nasa glupa vayne 2 puta krepa jako glupo + ne zna last hitat i leava igru -_-" sto je najjace tu partiju tako ownamo 4vs5 i izdrzimo do 45min nakon sto su ovi izbildali hpa nismo im nis vise mogli i naravno gg i njihov noc napise "Easy" :D srsly kako to volim :D uvijek se sjetim scene iz onog filma s angelinom kad onaj lik tresne tastaturu onom u zube -_-"   anyway zavrsim s 2/2/15 il tak nes

Druga runda igram junglera i jbg zaj***m rune i mal sam sporije junglao al ide i gankam mid napravimo kill, gankam bot, opet mid itd itd i nasa Irelia uvijek ode 1v1 na talona i krepa jer ne moze cekat mene da dojdem do nje (iako sam na vukovima bio ) naravno zamre i mene optuzi da nisam gankao a doslovno svaki put kad sam bio top ona bi krenila prije nego sto ja dojdem i zamrla -_-" pa jbem ti bolje da sam ostao na nordicu xD p**** strininu xD

Edit

Gledam sad ovog reginalda xD kako faaaila s ovim :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 18:24 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Keiichi kaže...

...

Na Eastu smo {#}

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 19:01 (Don Strongtoni).
17 godina
League Of Legends

Master Yi... neko dijete, ode u jungle, pogine, ne ganka, ne pomaže u fightovima, kaže da farma i da nek mi uživamo samo... ode afk i popušimo naravno.... a to mi je bila prva runda sa Riven, 15 /5 /6.... kako je moćna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

meni sad lux dodje, igram aniviu naserem se mid da pwnam onda on dodje do mene i kaze GTFO stupid noob kid idiot stupid kid nooob nooob nooob i jos par rijeci ponavljanja

ja fakat ne kuzim cemu takvo ponasanje, ovako bahatih ima puno i stvarno me nervira on govori kid sigurno nema vise od 13 god, a sto je tesko nekog lijepo zamolit, ja dok imam 25 killova a ovi moji 25 deathova nikad se ne zalim nego ako mora surrender i idemo dalje, istina imao je najvise killova na kraju negdje 11/8 i nonstop je forsao surrender i u all chat govorio kak ima noob tim da samo on sve radi itd.

a ja sam sam lane 1v2 cijelo vrijeme igrao i cak unistio njima turret a oni mojeg jedva taknuli, imao sam 3 deatha na kraju

BTW jel mi moze netko reci sta znaci ono da jungleru neko pulla blue buff, 3 puta ga udari i ode? da mu pomogne ga ubit ili?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 19:47 (dmanz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

ne baš, ka šta je haris reka, u late gameu je tank irelia neuništiva a radi pre veliki dmg, uostalon da nije tako nebi je nerfali svako malo, samo šta nemaju pravo rješenje za to

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

BTW jel mi moze netko reci sta znaci ono da jungleru neko pulla blue buff, 3 puta ga udari i ode? da mu pomogne ga ubit ili?

Pull blue znači da igrač odradi auto attack ili spell na blue, tako da blue golem krene napadati onoga ko je napravio prvi dmg, tako da jungler uštedi malo hp-a te napravi malo više dmga

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kaj mislite o xerathu?
sad sam gledal chaoxa kak igra...čini mi se super champ, ali stvarno malo dmg-a  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

kaj mislite o xerathu?
sad sam gledal chaoxa kak igra...čini mi se super champ, ali stvarno malo dmg-a  

Nema on malo damagea, on ima sustained burst, slično kao Karthus ili Cassiopeia.

17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

...

Na Eastu smo {#}

i ja sam :P

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
League Of Legends

Fuck yeah !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Fuck yeah !!

Narcisu jedan,gledas svoj match history i palis se.

LoL EU West - ScazzaHitmann
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

meni sad lux dodje, igram aniviu naserem se mid da pwnam onda on dodje do mene i kaze GTFO stupid noob kid idiot stupid kid nooob nooob nooob i jos par rijeci ponavljanja

ja fakat ne kuzim cemu takvo ponasanje, ovako bahatih ima puno i stvarno me nervira on govori kid sigurno nema vise od 13 god, a sto je tesko nekog lijepo zamolit, ja dok imam 25 killova a ovi moji 25 deathova nikad se ne zalim nego ako mora surrender i idemo dalje, istina imao je najvise killova na kraju negdje 11/8 i nonstop je forsao surrender i u all chat govorio kak ima noob tim da samo on sve radi itd.

a ja sam sam lane 1v2 cijelo vrijeme igrao i cak unistio njima turret a oni mojeg jedva taknuli, imao sam 3 deatha na kraju

da, pulla tako da jungler moze duze izdrzat, udara golema dok se golem sece okolo , i da stvarno kad mi dode netko i napise kid, znas da ima 12-13 godina i uzes jedan bahatosti nemozes to pojmit :S

Vrane nebom šestare
16 godina
hari85 kaže...

Fuck yeah !!

a mislin moga si slikat kad makneš tu poruku {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li ko probao Xeratha?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice