League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.487.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Hmm... ok mec, GMD je bolje starto, alistar je jako dobro odigro pocetak, dao mi neke ideje, al CLGovih 4 heala je presudilo...

Sad jednu partiju bacit prije ovog kaj se ceka cjeli dan... :)

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isse, šta ovaj AP Alistar radi. Moram to isprobat. :D

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Xan pregazion TSM
15 godina
AlterEgo kaže...
Xan pregazion TSM

Ja sam davno reka da su ti kinezi no liferi  {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Ucio sam matematiku,moze mi neko reci kako su igrali Fnatic ? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

popravni? Loše

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pobjedili jednu, izgubili dvije, sve ti piše na stranici.

Ali stvarno mi nije jasno kako ljudi dodu do high elo. Svi zele igrati skvisi carrie, nitko ne zeli tenkat, igrat supporta. Kamoli da netko kupi ward. Ljudi ne kuze kada treba back, kada treba napadati. Kako uspjeti u LoL-u?

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

popravni? Loše

Nije popravni,u ponedeljak imam test :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo malo mojih sa Mordom. Lik je prejak.

Nick u igri je M0nteCrist0 pa ako netko hoce neka me doda.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
HotShot igra nidalku Bit će dobro :P
LM bro

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

da vidimo sta taj hotshoot zna ...

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Xan ce dobit.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Vidit cemo...danas ih je Ona Tristana pwnala na mrtvo xD

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AAAAAAAAAA SVRSIO SAD!! AA QUADRA KILL SA KATOM!!! KAKO JE MOCNA!! Sad sam ponosan sto mi se mala sestra zove KATARINA :DDDD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...

Nije los score ali ti je build za njega katastrofa bar po mom misljenju nikada ama bas nikada neuzimas will of the acinets,nego uzmes hextech gunblade zato sto Mordeov Q skill skalira sa attack dmg,a to mu je glavni izvor dmg, i jos nikada 2 rabadons deathcapa bolje je da si uzeo  FON ili sunfire.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 20:44 (scarface797).
15 godina
Luxy2501 kaže...

AAAAAAAAAA SVRSIO SAD!! AA QUADRA KILL SA KATOM!!! KAKO JE MOCNA!! Sad sam ponosan sto mi se mala sestra zove KATARINA :DDDD

O.o Kaj tek kad pentu napravis? Quadra nije nis posebno vise :/

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Luxy2501 kaže...

O.o Kaj tek kad pentu napravis? Quadra nije nis posebno vise :/

A cuj meni prva quadra, penta je trebala bit al je shaco odbijo od svog tima i pobjego nekud :S 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends
CLG pobjedio ...
LM bro

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Monte Christo

moj build za mordu su bootsi za cdr, lich bane, hextech; ostalo situational, cesto uzimam warmong's, u trenucima i fon ili thornmail

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 20:54 (munjovoz).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Monte Christo kaže...

Nije los score ali ti je build za njega katastrofa bar po mom misljenju nikada ama bas nikada neuzimas will of the acinets,nego uzmes hextech gunblade zato sto Mordeov Q skill skalira sa attack dmg,a to mu je glavni izvor dmg, i jos nikada 2 rabadons deathcapa bolje je da si uzeo  FON ili sunfire.

Will of the ancients je super jer malo košta a daje 80 AP i 25% spell vampa, a šta mi vrijedi samo +60(*1.75) damage od Hextecha za Q kada mi je cijeli ostali build za AP(230 AP bez Rabadona, sa jednim preko 500) te na kraju ispada da mi je isplativije ici na Rabadona nego da za iste novce uzmem Hextech. Ja sa Q odnesem min 600 HP. Sa 2 Rabadona imam AP oko 850.  A sa ultijem cim ga ukljucim uzmem preko 30% healtha plus kroz 10 sekundi još 30% i bez problema izdrzim 1 vs 3 ako me nitko ne stuna. 

Dodatnog healtha mi netreba, dosta ga poberem sa ultijem i sa Will of the Ancients. 

Isprobavao sam puno buildova za Morda i ovaj mi se cini najbolji.

15 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...
scarface797 kaže...
Monte Christo kaže...

Will of the ancients je super jer malo košta a daje 80 AP i 25% spell vampa, a šta mi vrijedi samo +60(*1.75) damage od Hextecha za Q kada mi je cijeli ostali build za AP(230 AP bez Rabadona, sa jednim preko 500) te na kraju ispada da mi je isplativije ici na Rabadona nego da za iste novce uzmem Hextech. Ja sa Q odnesem min 600 HP. Sa 2 Rabadona imam AP oko 850.  A sa ultijem cim ga ukljucim uzmem preko 30% healtha plus kroz 10 sekundi još 30% i bez problema izdrzim 1 vs 3 ako me nitko ne stuna. 

Dodatnog healtha mi netreba, dosta ga poberem sa ultijem i sa Will of the Ancients. 

Isprobavao sam puno buildova za Morda i ovaj mi se cini najbolji.

A dobro ako ti vako ide samo naprijed btw koliko imas pobjeda jer kada doded na 600+ takvi buildovi nece ti pomoci prebrzo ces padati a hextech je skuplji ali je i puno bolji vjerujm mi.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Weee!! Katarina <333 (dosta je defeat - razlog : leaveri -.-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 21:48 (Luxy2501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Čim vidim da neprijatelji uzimaju AP champove (ranked samo igram), odma grabim Galio. S njim, i njegovim MR ovi samo mogu posisati mi lagano, pa čak i morde...sve kaj lupa, odlazi u zrak.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

A dobro ako ti vako ide samo naprijed btw koliko imas pobjeda jer kada doded na 600+ takvi buildovi nece ti pomoci prebrzo ces padati a hextech je skuplji ali je i puno bolji vjerujm mi.

Imam tek 72 pobjede.

Tako da do 600+ pobjeda ima još najmanje 1000 partija da isprobam razne buildove. 

14 godina
neaktivan

el ima ovdje neki ranked clan? al da su dobri igraci u njemu.......

LoL acc TkaŁŁe(pro gamer imam 4kh na xf-u ali od svih igrica koje sam igro)
15 godina
League Of Legends

Ja sam isto nedavno počeo imam 60-etak pobjeda,jel mi možete reć build za alistara i katarinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...
scarface797 kaže...

Imam tek 72 pobjede.

Tako da do 600+ pobjeda ima još najmanje 1000 partija da isprobam razne buildove. 

E to ti govorim kada dodes do 500-600 pobjeda neces moci imati takava build na Mordeu jer ces padati brzo kao i Ashe jedan stun je dovoljan zato ces trebati imati puno vise hp,mr i armora :D

LoL-scarface797(EU)
17 godina
League Of Legends

Evo ga, moguće je nositi rundu ako vas je dvoje u premade-u. I naravno ako se sve odigra bez greške. Situacija je slijedeća, Shaco je nafeedal Vlada, Akali i Nunu-a, ja sam samo kupoval magic resist, frend je igrao Gragasa, tak da mi je iniciral fightove, a ja sam ubijao. Shaco mi se uvrijedio kad sam prigovarao kako nitko nema MR, onda je prodao sve iteme i kupio Banshee's Veil... ispalo je da je napokon stao feedat. Napravio sam Ace u 6 fightova, na kraju samo ja i frend ostali, tenkali si sami towere i pobijedili. Epic runda.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gj :D al EPIC RYLAI na Nunua ahahahhahhhahhhhhahah pa strasno xDDDD

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
15 godina
neaktivan
League Of Legends

2 wins 30 level? WTF

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice