League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Kakve rune trebaju za supporta ? Želim krenuti uskoro krenuti supporta, jako zanimljiv i važan role.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 2:47 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Trebam pomoc .. nece mi uc zbog ovog :D 

odbrojava do 3 odbrojava do 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 2:51 (nix2811).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
nix2811 kaže...

Trebam pomoc .. nece mi uc zbog ovog :D 

Imaš ovdje, drug mi je imao isti problem i riješio ga je zahvaljujući ovom postu.

http://gamers.ba/forum/38/209407/-lol-problemi-6in1/

Darko
13 godina
death_zombi kaže...
 2. problem je da većina igrača su srednjoškolci, ljudi na faksu te oni bez posla . E sad di će većina prethodno opisanih ljudi moći uštediti svaki dan 5kn. Većina ih štedi za izlaske, kave ili neke svoje jeftinije stvari koji žele kupiti. Glupo je odreći se toga da bi ti za 1-1.5 god skupio novaca za komp.
Radi se o tome da većina ljudi, skoro svi, stari mladi, nemilice bacamo novac na stvari koje nam ne trebaju, ali hej. Ja sam upravo na benziskoj kupio 4x Dorina keks jer su bili 5 kn, jer obožavam. Da štedim, to ne bih napravio :D
13 godina
death_zombi kaže...

2. problem je da većina igrača su srednjoškolci, ljudi na faksu te oni bez posla . E sad di će većina prethodno opisanih ljudi moći uštediti svaki dan 5kn. Većina ih štedi za izlaske, kave ili neke svoje jeftinije stvari koji žele kupiti. Glupo je odreći se toga da bi ti za 1-1.5 god skupio novaca za komp.

To je to, svatko si postavi prioritet. Ali ako se odlučiš izlaziti, trošiti na kave i neke svoje druge interese, onda se svojevoljno odričeš novog računala i samim time znaš da ne možeš doći na forum i plakati kako "nemaš para za novo računalo", a u biti si sam odlučio da si ga ne želiš priuštiti jer si si stavio druge stvari na listu prioriteta.

Ja sam također primjer da se sve može, ako se hoće. Kao srednjoškolac sam isto od gablec odvajao, radio u fušu nekakve web stranice dok je bio hype, pokosiš susjedu travu, a sve u svrhu kupnje drugog jačeg boljeg računala. Dok su patili izlasci i ostale kerefeke. Svatko ima svoj smjer u kojem ide. Teško je možda raditi balans, kada imaš previše prioriteta, kada bi i komp i plejku i bicikl i pivu i izlaske :)

Fuck me I am famous.
15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/sNMpMVm.jpg dat poster doe, savrseno opisuje midlane derpaniju.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Hoce li popraviti ovaj bug sa BOTRK ? Juce gubim dobijen game, jer se lik hila i ubija iz udarca bez demage itema. Je li imao neko slicnu sitaciju ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i dalje isto :S 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Neki novi Bug, malo prije dozivio, pa ev':

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Paradox1 kaže...

Riot ce da kazni sve one koji koriste bugove, hackove, ne smao smurfove, vec i njihove prave akaunte. Pazi ovog lika, vjerovatno je Diamond do sada. Samo poslije game ih reportujte i Riot ce da ih rijesi.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUW1/22367538

Darko
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Paradox1 kaže...

Riot ce da kazni sve one koji koriste bugove, hackove, ne smao smurfove, vec i njihove prave akaunte. Pazi ovog lika, vjerovatno je Diamond do sada. Samo poslije game ih reportujte i Riot ce da ih rijesi.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUW1/22367538

Ako već netko koristi to na smurfu radi zabave, nek koristi proxy 

EUW :Cpt DANEvious
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Skoro sam igrao game gdje nam je tresh od prve minute bio afk pa sam ja trolao, vec u 20 min smo surrender uradili. Nakon dan gledam i vidim da mi pise victory u tom istom game, a znam da sam izgubio. Sigurno je neko primjetio da je neko koristio taj isti bug i reporotvao ga.

Darko

0 1 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Još jedan dokaz da igra ima jako lošu zaštitu. Od toga da te netko izbaci iz igre, ili ping 500+ pa eto iskorištavanje no cooldown hacka i do lol bot programa.

Kao što vidim još nitko nije dobio ban pa če se nastaviti porast ovih štetočina.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 21:15 (Hummer).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jeli nova mapa samo za team builder?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

za sada da + intro protiv botova, jos je u beta fazi

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hummer kaže...

Još jedan dokaz da igra ima jako lošu zaštitu. Od toga da te netko izbaci iz igre, ili ping 500+ pa eto iskorištavanje no cooldown hacka i do lol bot programa.

Kao što vidim još nitko nije dobio ban pa če se nastaviti porast ovih štetočina.

Ja vam garantiram da je Bug popravljen i da je to bilo samo stotinjak igraca na EUW serveru. Riot vrlo lako moze uociti tko je koristio taj bug i svi igraci ce dobiti permanent ban.

----

Takodjer, ne zelim biti previse dosadan, ali ipak da mali izreklamiram:

UVI.hr Reboot InfoGamer turnir u LoLu sutra krece live na pozornici i igra se cijeli dan kroz Subotu i Nedjelju.

Biti ce live stream na nasoj najvecoj pozornici i cijelom sajmu sa komentatorima i bogatim nagradama za publiku. Dijeliti ce se razne stvari poput majica, kapa, podloga i drugih poklon paketa iznenadjenja.

Dođite, gledajte i zabavite se. {#}

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 22:43 (Ferritin).
14 godina
odjavljen
Ferritin kaže...
Hummer kaže...

Ja vam garantiram da je Bug popravljen i da je to bilo samo stotinjak igraca na EUW serveru. Riot vrlo lako moze uociti tko je koristio taj bug i svi igraci ce dobiti permanent ban.

Bug nije popravljen prije pola sata sam igrao i njihov cjeli tim je koristio bug. Zahvaljujuci kolegi gore, nisam ni znao da ti neko moze namjestiti ping 500+, to mi se upravo desilo i napisem na all da prestane, da znam sta koristi i da ce dobiti ban od Riota i naravno prestao je. Kasnije tokom gamea vidim lucian i nidalee se blinkaju beskonacno, lete preko mape, ali nisu mnogo koristili pa smo ih uspjeli dobiti, jer nisu htjeli da ih neko provali, ali zahvaljujuci wardovima smo ih uspjeli provaliti. Mislim ovo prelazi sve granice, bar da se Riot zeli oglasiti, staviti notification da ljudi prestanu koristiti, bar da ublaze bug abusere.

Darko
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Ferritin kaže...
Hummer kaže...

Bug nije popravljen prije pola sata sam igrao i njihov cjeli tim je koristio bug. Zahvaljujuci kolegi gore, nisam ni znao da ti neko moze namjestiti ping 500+, to mi se upravo desilo i napisem na all da prestane, da znam sta koristi i da ce dobiti ban od Riota i naravno prestao je. Kasnije tokom gamea vidim lucian i nidalee se blinkaju beskonacno, lete preko mape, ali nisu mnogo koristili pa smo ih uspjeli dobiti, jer nisu htjeli da ih neko provali, ali zahvaljujuci wardovima smo ih uspjeli provaliti. Mislim ovo prelazi sve granice, bar da se Riot zeli oglasiti, staviti notification da ljudi prestanu koristiti, bar da ublaze bug abusere.

Ne želi se RIOT oglašavati jer bi time poticao one koji ne znaju za abuse da ga koriste. Za ovaj ping nzm dal je to do buga il jednostavno do tvog neta ( da nije Hummer ništa napisao možda bi i ti mislio da ti je nešto sa netom ), ali će većina koji abuseaju vrlo brzo pobrat permaban ( kao što se i događa sad sa BOTRK skriptom koja se trenutno popravlja ili je popravljena, više neznam ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
League Of Legends

Lagg hack postoji. Igra je popularna i zbog toga podložna da dosta njih želi steći prednost nad drugima pa čak i ako bila mala.  Stvar je u tome da bilo koja firma koja želi kvalitetnu igru mora brzo reagirati. LOL igram rjetko baš zbog toga što ima najviše propusta koji se redovno vračaju. 

LAGG hack je jako teško dokazati i zbog toga je najkorišteniji način da se nepošteno pobjedi. Jer recimo youtube i ostalo sve normalno radi, a kad vaš tim krene voditi jako je vjerovatno da če nekome iz vašeg tima krenuti lagirati baš u tom trenutku.

Imao sam i runde gdje odma na početku sabotiraju botlane adc. Čak i sa time smo ih skoro dobili no čim im je pao inhibitor osim ADC napali su i na našeg TOP tako da je dobio DC te morao restartati komp i dok se spojio ggwp za njih.

A ti sada dokazuj da si izgbio zbog toga. RITO neće ništa napraviti jer nema pravog načina da se to dokaže. Jer bi tako ljudi namjerno sebi dizali ping ili gasili internet kada bi vidjeli da gube.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 9:21 (Hummer).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Lagg hack postoji. Igra je popularna i zbog toga podložna da dosta njih želi steći prednost nad drugima pa čak i ako bila mala.  Stvar je u tome da bilo koja firma koja želi kvalitetnu igru mora brzo reagirati. LOL igram rjetko baš zbog toga što ima najviše propusta koji se redovno vračaju. 

LAGG hack je jako teško dokazati i zbog toga je najkorišteniji način da se nepošteno pobjedi. Jer recimo youtube i ostalo sve normalno radi, a kad vaš tim krene voditi jako je vjerovatno da če nekome iz vašeg tima krenuti lagirati baš u tom trenutku.

Imao sam i runde gdje odma na početku sabotiraju botlane adc. Čak i sa time smo ih skoro dobili no čim im je pao inhibitor osim ADC napali su i na našeg TOP tako da je dobio DC te morao restartati komp i dok se spojio ggwp za njih.

A ti sada dokazuj da si izgbio zbog toga. RITO neće ništa napraviti jer nema pravog načina da se to dokaže. Jer bi tako ljudi namjerno sebi dizali ping ili gasili internet kada bi vidjeli da gube.

Ja u zadnje vrijeme stvarno jako malo igram ili ništa ne igram, ali meni se takvi hackovi skoro nikad nisu događali. Isto tako, velika je mogućnost da i netko u tvom timu hacka tako da sigurno jedan dio partija ( u teoriji ) dobiješ zbog takvih hackova, a dio ne.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
11 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

jedno lijeno pitanje, kako da namjestim da kada tipa stisnem shift + q da mi pokaze range indikator od tog Q-q, tipa Lee Q mi je na smartcastu, ali kada stisnem Shift+Q da mi pokaze range od q-a?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

jedno lijeno pitanje, kako da namjestim da kada tipa stisnem shift + q da mi pokaze range indikator od tog Q-q, tipa Lee Q mi je na smartcastu, ali kada stisnem Shift+Q da mi pokaze range od q-a?

Postavi si u opcijama da ti je shift + Q normal cast Q

15 godina
Tkalle kaže...
definho kaže...

Postavi si u opcijama da ti je shift + Q normal cast Q

Mislim da ima opcija da pokaze indikator i kad je na smartcastu u opcijama, prvo stisnes q za indikator pa q za skill ili tako nesta, al nisam sto poso siguran...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
15 godina
League Of Legends

ima, ali to ne zelim jer se u tom slucaju svaki put pokazuje, a meni treba samo nekad :) isprobam kasnije tkaletovu opciju

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Istina onda uvijek prikazuje. Ovo kaj je reko tkale je super i to ja koristim, kad hoću da vidim range jednostavno pritisnem shift i ability. Probaj {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
League Of Legends

dugo nisam pratio ovu temu, pa ako mi mozete nabrojiti par stranica na kojima ima dobrih build/guide-va.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Zašto neki smatraju da ADC ne nanosi nikakav demage ?

Darko

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Malo proformuliraj pitanje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice