League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.308.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
bullyq14 kaže...

vec neko vrijeme pratim stranicu na fejsbuku >League of Legends<>Balkan< i divim se buildovima koje imaju ADMINI, stvarno sam se nasmijao par puta 

nisam igrao lol 3 dana :D

smiješ se ovima sa facebooka,a gle tvoj build na vayne   {#}

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 0:23 (death_zombi).
15 godina
death_zombi kaže...
bullyq14 kaže...

vec neko vrijeme pratim stranicu na fejsbuku >League of Legends<>Balkan< i divim se buildovima koje imaju ADMINI, stvarno sam se nasmijao par puta 

smiješ se ovima sa facebooka,a gle tvoj build na vayne  {#}

To je build jednog od admina te stranice haha

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
KKristijan kaže...

Heart of gold je trebalo maknut?

Ja nisam junglao ikad bez tog itema, a i rijetko ko je od mojih znalaca.

Da, trebalo ga je maknuti. Deal with it, to što si ga ti non stop kupovao ne znači da je must have item u igri.

Ugl, ovaj promijenjen black cleaver, opet je loš izbor za vayne build.... Sklonjen attack speed qq

I phantom gubi nesto ms i As , te dobiva manji cost :D

I ignore-a unit collision, I like it :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
death_zombi kaže...
bullyq14 kaže...

smiješ se ovima sa facebooka,a gle tvoj build na vayne   {#}

To je build jednog od admina te stranice haha

aha pardon onda :P krivo sam shvatio

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

ti onda ustvari rageas na svoj premade? to je najgora verzija uopce 

Samo se sjeti kakvi smo mi kada igramo sa Hajrom ^^

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
protjeran
League Of Legends

evo da se pohvalim igram sad treba mi 5 elo-a za gold i sta se dogodi 15 minuta 4-27,u queue najmanji elo i opet mi se smiju kaj nisam gold i opet se pitam isto pitanje zasto sam samo jedanput u zivotu dobio ranked kad sam bio najmanji elo ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prelose kaže...

evo da se pohvalim igram sad treba mi 5 elo-a za gold i sta se dogodi 15 minuta 4-27,u queue najmanji elo i opet mi se smiju kaj nisam gold i opet se pitam isto pitanje zasto sam samo jedanput u zivotu dobio ranked kad sam bio najmanji elo ?

Smiju ti se? Pa i oni su bili na tom elo-u nekad, ignoriši i pusti da te carry do golda {#}

12 godina
protjeran
Prelose kaže...

Smiju ti se? Pa i oni su bili na tom elo-u nekad, ignoriši i pusti da te carry do golda {#}

evo sad ovaj game izovno sam decka na botu sa 1700 elo neznam kako je dospio u ovaj queue i sona je undranked izovno sam ih al kaj cu kad je tim prereterdiran,da vas pitam xin mi je najdrazi champion i sad vidim da moj xin kupio wits end prvi put u zivotu ja to vidim wtf????

14 godina
League Of Legends

Jel gledao tko ovaj drugi game SK vs EC. Kako su likovi izdominirali SK.

steam:hcplankton

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
sk got stomped lol

ovaj aranae igra ko da ima 1300 elo
League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Mjesec dana sam bio na 1450-1480, i uvjek na 1480 sam dobio los tim ili sam lose odigro, sad sam ipak uspio doc do golda i 1550 ela, igraj smireno i pokusavaj dalje

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AHAHAHAHAH
I peed a little. 

Doublelift Doublelift
two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 13:05 (Lord Nofak).

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
League Of Legends

dosao sam do golda :)

i to sa teemom zadnji game

napokon napokon
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:10 (Prelose).

0 0 hvala 0
15 godina
Prelose kaže...

dosao sam do golda :)

pics or it didnt happen

Op Op Op Gangnam Style!!
16 godina
neaktivan
Prelose kaže...

evo sad ovaj game izovno sam decka na botu sa 1700 elo neznam kako je dospio u ovaj queue i sona je undranked izovno sam ih al kaj cu kad je tim prereterdiran,da vas pitam xin mi je najdrazi champion i sad vidim da moj xin kupio wits end prvi put u zivotu ja to vidim wtf????

To je zato što je taj 1700 elo tip duo q-ao sa tim unranked tipom. I da, wits end je dobar na xinu.

12 godina
protjeran
Prelose kaže...

To je zato što je taj 1700 elo tip duo q-ao sa tim unranked tipom. I da, wits end je dobar na xinu.

bili su premade vidio sam chat poslije,nije dobar

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
sk got stomped lol

ovaj aranae igra ko da ima 1300 elo

Candy panda kicked .. AGAIN {#}

13 godina
neaktivan
Prelose kaže...
Prelose kaže...

meni dode iskreno lose kad vidin da san na istome ELO-u ka ti , rec nekakvu stvar da je wits end los na xinu je nesto ka da kazes da je void staff los na APC , time sta mu daje three talon strike , nebi me smeta tvoj komentar da si nisi onako bahato odgovoria njemu kad ti je reka da je dobar na xinu 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:25 (Anzulolz).
12 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
Prelose kaže...
Prelose kaže...

meni dode iskreno lose kad vidin da san na istome ELO-u ka ti , rec nekakvu stvar da je wits end los na xinu je nesto ka da kazes da je void staff los na APC , time sta mu daje three talon strike , nebi me smeta tvoj komentar da si nisi onako bahato odgovoria njemu kad ti je reka da je dobar na xinu 

gle po meni nije dobar mozda je neznam,igram xina od kad je izasao to je moje misljenje necemo mijesat ostale stvari u ovo

edit: po meni!

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:29 (Prelose).
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

Igraj bolje/digni elo pa neces vise biti na njegovom ELOu i nece ti biti lose.

Problem solved.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...

gle po meni nije dobar mozda je neznam,igram xina od kad je izasao to je moje misljenje necemo mijesat ostale stvari u ovo

nisan ja pita tebe jel tebi dobar , nego ja govorin objektivno dok ti nisi , xin je izasa 2010 , 2 miseca nakon toga ja san pocea njega mainat dok je jos bia OP, nakon nerfa build se minja ,posli nerfova za defanzivni MR ress item uz njegovu mehaniku je wits end jedan od boljih itema koji se moze kupit

@Lord Nofak - briga mene kakav je njegov skill , problem sta su ljudi bahati i ne minjaju svoja misljenja , dok su vise od 70% u krivu , ode se ne prica o tome da ja triban igrat bolje da ja dignen svoj elo , ja neigran solo queue , jer tu neces poboljsat svoje odluke ka timski igrac , i odluke ka team dok imas nekoga ka on sta je arogantan i ne prihvaca nikakva misljenja osin svojin , bas tako se i gube gameovi na ovako low elu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 15:36 (Anzulolz).
12 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
Prelose kaže...

nisan ja pita tebe jel tebi dobar , nego ja govorin objektivno dok ti nisi , xin je izasa 2010 , 2 miseca nakon toga ja san pocea njega mainat dok je jos bia OP, nakon nerfa build se minja ,posli nerfova za defanzivni MR ress item uz njegovu mehaniku je wits end jedan od boljih itema koji se moze kupit

@Lord Nofak - briga mene kakav je njegov skill , problem sta su ljudi bahati i ne minjaju svoja misljenja , dok su vise od 70% u krivu , ode se ne prica o tome da ja triban igrat bolje da ja dignen svoj elo , ja neigran solo queue , jer tu neces poboljsat svoje odluke ka timski igrac , i odluke ka team dok imas nekoga ka on sta je arogantan i ne prihvaca nikakva misljenja osin svojin , bas tako se i gube gameovi na ovako low elu 

ma zaboravi u redu je u pravu si,al prije necu igrat xina neg mu to kupit ok? upravo sam banan zauvijek jer vjerojatno riot misli da mi je neko drugi igrao na acc i da sam tako brzo  u tjedan dana dosao do golda pas mater :( rasplakat cu se, ubit nekog 

14 godina

Jedno veliko {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...

ma zaboravi u redu je u pravu si,al prije necu igrat xina neg mu to kupit ok? upravo sam banan zauvijek jer vjerojatno riot misli da mi je neko drugi igrao na acc i da sam tako brzo  u tjedan dana dosao do golda pas mater :( rasplakat cu se, ubit nekog 

samo jako majstore {#}

12 godina
protjeran
League Of Legends

ak mi ne vrate acc i ne napisu zasto brijem da cu se ubit jer ak ne dobijem natrag necu vise igrat lol a previse mi se igra i ovisan sam o njemu pusim i pijem i drogiram se svega bi se prije odrekao nego lol-a pas mater ne vjerujem jos uvijek

edit:ne razumijem td,ovisan sam jbg,rekao sam sta mislim,i kaj da ja sad radim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 16:28 (Prelose).

1 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

WTF!?!?!?!?!?!?!?!?!!!?

EU West:Venom035
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina

Svašta... 

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
15 godina
neaktivan
League Of Legends

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 16:34 (hari85).
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

edit:ne razumijem td,ovisan sam jbg,rekao sam sta mislim,i kaj da ja sad radim?

Preporucio bih bavljenje sportom,izlazak sa drustvom(pogotovo sa trebama{#}).Od igre nemas nista,da radis nesto drugo od cega imas koristi bilo bi ok ali ovako...

EU West:Venom035
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice