Dakle odoh ja malo na Battle.net zaigrat Starcraft ko u stara dobra vremena. I ništa. Lag je prevelik, uopće nemrem igrat. Imam DSL 2mbps, nikakvih problema nikad sa ničim. Pomagajteeeee!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel koristiš wireless? to ti može biti jedan od razloga.
Nope, ne koristim wireless.
Kažem, nikad problema sa downloadom, uploadom, nije bilo nikakvih gluposti - sve 5!
Hm, kad krenes igrati SC, jesi namjestio network na extra high latency!?
Jesam i ništa, trza i dalje :(
Evo ja probao i ista stvar kod mene, kad kreiram igru nitko ne moze join, uopće ne skidam nove mape, zvao frenda koji se malo vise razumije u te stvari i rekao mi je da moram otkljucati u routeru ip port za battle.net.
Nikad nisam to radio pa necu da prckam, doci ce on sutra pa ce mi pokazati, pa ti onda objasnim.
Može!
Evo ja sam sebi sam uspio otvoriti portove, nije teško, ne znam koji ti router imas, moj je thomson ST780.
Ako imas kao mojonda ti lako objasnim, ako nemas onda malo teze, ali princip bi morao biti isti.
Moj je 780WL. Isto sranje. Pucaj :)
Nego, jel sve radi, laga nema, možeš skidat mape???
Skida mape, hostam bez problema, sljaka!
Nego ja ne mogu naci svoj BW cd nikako, pa sam zapeo na obicnom SCu.
Uđes u router, pa odes na toolbox, pa na Game&Application Sharing i onda dolje na Assigned Games&Application i odaberes Assign game or aplication to a local netwrok device i odaberes onda iz onog mnoštva igara Starcraft kvacicu na log in i
add. I to je to.
Uzivaj!
Ko' beba radi; hvala!