Koji Call of Duty?

poruka: 10
|
čitano: 1.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Koji Call of Duty?

Bok,

Molim da mi preporučite koji nastavak Call of Dutya je ok za odigrat single i multiplayer, zadnji koji sam igrao prije 100 godina su Call of Duty 2 i čini mi se Modern Warfare 2. Vidim da sad ima hrpetina nastavaka pa ne znam što valja. Samo da ne liči na fortnite i da ne moram kupovati u sklopu igre, jel ima neki nastavak da podsjeća na stari dobri način igre?

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Koji Call of Duty?

ovaj je dobar ako voliš drugi svjetski rat call of duty ww2, nešto novo zadnji ima dobru kampanju i brz mp Call of Duty: Black Ops 6

0 1 hvala 0
13 godina
Re: Koji Call of Duty?

Ako te opet ponuka multiplayer, Cod2 i cod 4jos uvijek imaju servera zivih i ljudi koji igraju...

13 godina
Rocinante2112 kaže...

Ako te opet ponuka multiplayer, Cod2 i cod 4jos uvijek imaju servera zivih i ljudi koji igraju...

je ima promodlive snd servera?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2025 16:58 (ProTeinZ).
15 godina

Ja odigram nekad Multiplayer bo1, mw2 i world at war iz 2008. Odlični i singleplayer i multiplayer.

Još su mi dobre single play priče Cod ww2 iz 2017 i Cold War.

Ovo sve ostalo mi tako neprivlačno danas pa nisam nastavio sa novijim naslovima. Postali su prekomplicirani za nekog ko želi igrat povremeno.

15 godina
ProTeinZ kaže...
Rocinante2112 kaže...

Na cod  4 ima promod i dalje, trenutno vidim 4 servera koji su puni i nekoliko na pola.

3 godine
Nakatomi kaže...

Bok,

Molim da mi preporučite koji nastavak Call of Dutya je ok za odigrat single i multiplayer, zadnji koji sam igrao prije 100 godina su Call of Duty 2 i čini mi se Modern Warfare 2. Vidim da sad ima hrpetina nastavaka pa ne znam što valja. Samo da ne liči na fortnite i da ne moram kupovati u sklopu igre, jel ima neki nastavak da podsjeća na stari dobri način igre?

hvala

Meni su valjali svi do MW iz 2019.

合氣道
13 godina
ProTeinZ kaže...
Rocinante2112 kaže...

ima :)

6 godina
Koji Call of Duty?

super, hvala.

A stari COD2 koji uzmem sa Steama ili Epic Gamesa, treba tu još neke patcheve stavljat ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:26 (Nakatomi).

0 0 hvala 0
3 godine
Nakatomi kaže...

super, hvala.

A stari COD2 koji uzmem sa Steama ili Epic Gamesa, treba tu još neke patcheve stavljat ili ne?

Vidim na Steamu 14,99 € 

Skini jogurt verziju, sve je gore.

合氣道
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice