Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 225.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
Frentt kaže...

ja imam xp i tolko sam čeko igru,i onda hebeni ušrani idotski krac kaze da moram imat dx 10,zašto ali zašto je tako mislim usrano i glupo..samo zato da se promovira 7 i vista,ah a imam 10 fps-a manje nego na xp u gta iv,5 manje u F.E.A.R,6 manje u Far Cry 2,1+ u crysis-u,i 4 više u battlefield-u....neznam iskreno stvarno usrano

kakav ti je to post?

i ja imam xp pa sta sad ne ludujem radi toga sto necu moci igrati

a ionako je vrijeme da svi pređemo na win7 jer je xp vec prahistorija

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Frentt kaže...

ja imam xp i tolko sam čeko igru,i onda hebeni ušrani idotski krac kaze da moram imat dx 10,zašto ali zašto je tako mislim usrano i glupo..samo zato da se promovira 7 i vista,ah a imam 10 fps-a manje nego na xp u gta iv,5 manje u F.E.A.R,6 manje u Far Cry 2,1+ u crysis-u,i 4 više u battlefield-u....neznam iskreno stvarno usrano

kakav ti je to post?

da al ovoj igri sam se veselio odkako je izašla jedinica koju sam preso 7 puta i onda mi je dosadila al zna se i danas malo poigrat....i još nešto ja sam uvijek bio na xp jer mi je najednostavniji najbrži i nekako prijateljski..možda preko vikenda pređem na 7(stedilo se)ali ipak moram još vidjet šta sve 7 ima...i nadam se da nisi shvatio gore post ozbiljno (moj post)..

15 godina
protjeran
Frentt kaže...
TopForumaš kaže...
Frentt kaže...

kakav ti je to post?

da al ovoj igri sam se veselio odkako je izašla jedinica koju sam preso 7 puta i onda mi je dosadila al zna se i danas malo poigrat....i još nešto ja sam uvijek bio na xp jer mi je najednostavniji najbrži i nekako prijateljski..možda preko vikenda pređem na 7(stedilo se)ali ipak moram još vidjet šta sve 7 ima...i nadam se da nisi shvatio gore post ozbiljno (moj post)..

sta se stedilo? za sedmicu?Smijeh

BTW igra izlazi samo za vistu i sedmicu jer ce tako razvoj za pc kostat puno manje a moci ce puno bolje optimizirat igru

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Evo ja stavio video na youtube demo evo i linkova:

Samo neznam zašto je slabija grafika videa kad sam conventirao u isti format.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the mir kaže...

loooooooool skoro sam krepao od smijeha kad sam vidio kako ti bomba roknula u ruci i onda si se još kotrljao niz planinu.

http://bfbc2.elxx.net/sig/cleanc/pc/Kuky90/db60e.png
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
the mir kaže...

loooooooool skoro sam krepao od smijeha kad sam vidio kako ti bomba roknula u ruci i onda si se još kotrljao niz planinu.

To sam ja bezveze snimao i kasnije pogledao video i stavio na youtube i mislio sam da če biti smješno.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Okoliš me podsjeća (a i grafika) na Call Of Juarez 2.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

Kad bolje promisliš, baca malo, okoliš me se nije dopao, nadu polažem u gradove i đungle, ovo na demou mi se jednostavno nije svidjelo, mada je igra sama po sebi dosta dobra.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja oću sniježne planine..... Nevinašce

The cake is a lie...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa imat ćeš ih, samo u retail verziji :D

15 godina
Crank1d kaže...

A ja takvu grafiku ne volim :(

15 godina
neaktivan
Just Cause 2
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Just Cause 2

Ma to je to demo me je oduševio zabavom igra u kojoj se opustiš a mene igra nekako potsjeća na Mercanaries 2 (staro) ma neznam ni ja kad vidim eksplozije i ljude jednostavno koda igram Mercanaries mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sve vas koji ne mogu čekati, igra se pojavila na torrentima za Xbox 360.

16 godina
protjeran
Just Cause 2

Još 8 dana da izađe igra za PC jooooj krvavih 8 dana

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

taman da svi koji su na xp-u stave sedmicu Cool

@ BF BC 2
16 godina
protjeran
Gamer71 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Hehe da i to nadopunio si moj odgovor hehe

15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

istina no nazalost ja necu moci sedmicu stavit mozda cak i do lipnja

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Gamer71 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

O_o Aber...to znači da nebuš igral Just Cause 2 o_O 

The cake is a lie...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
TopForumaš kaže...
Gamer71 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

O_o Aber...to znači da nebuš igral Just Cause 2 o_O 

igral bum ga kad nabavim sedmicu Smijeh

16 godina
neaktivan
Just Cause 2

TopForumaš mislil sam napisat da nebudeš igral možda sve do lipnja xD

The cake is a lie...

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Još koliko ono dana nisam matematičar xDDD ohooo još 7 dana nevjerojatnih 7 dana ko če to čekat? taman da ja sredim ovaj hard od 80 da ispraznim ga tj. sve spržim na dvd-e i srušim win i stavim novi normalno 7 hihi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2

Kad izađe izađe. Demo mi se nije dalo skidat mislio sam samo da će mi upropastit doživljaj full igre i neda mi se registrirat na steam.

Boga ti ja srušim sedmicu i instaliram XP za manje od 40min i obrnuto,ali još brže ispod 30min. Neznam šta je tu teško instalirat vistu ili sedmicu.

Backup napravim za 20sec, samo slike i nešto sa desktopa prenesem na D,H, ili I disk što mi je važno i gotovo.

Sve igre instaliram na :D\IGRE i kada instaliram novi OS samo napravim shortcut i paste-am save-ove. (naravno igre kao GTA 4 tu seruckaju da boli glave jer imaju GFWL).

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Could this be true?

The cake is a lie...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Could this be true?

Iznenađen ziher...

edit

Znao sam da je predobro da bi bilo istinito... Na pola linkova nema ništa...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:28 (Minoza).
16 godina
odjavljen
Frentt kaže...

A da si ti fino ostao na Win98 i DX 7.0?

Daj čovječe makni se više sa tog metuzalema XPa, imaš konfu na kojoj bi sve sasvim solidno radilo na 7ici... A ako nešto neće da radi, imaš Virtual XP na raspolaganju...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ovo je OFFTOPIC al vidim da je potreban zato što neke ljude muči to što ne nema JC2 za XP:

http://mos.futurenet.com/techradar/Review%20images/PC%20Plus/PCP%20283/windowsshowdown/bench-420-90.jpg

http://i39.tinypic.com/i4lgdc.jpg

http://i43.tinypic.com/2qxqofk.jpg

pa odaberite OS koji vam se čini "najpogodnijim" za igranje. Osmijeh

P.S. - XP i 7-ica su podjednaki pa ne vidim razloga da se korisnici koji koriste XP (a PC im je dovoljno jak za pokretanje JC2) prebace na 7-icu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

Ovo je OFFTOPIC al vidim da je potreban zato što neke ljude muči to što ne nema JC2 za XP:

http://mos.futurenet.com/techradar/Review%20images/PC%20Plus/PCP%20283/windowsshowdown/bench-420-90.jpg

http://i39.tinypic.com/i4lgdc.jpg

http://i43.tinypic.com/2qxqofk.jpg

pa odaberite OS koji vam se čini "najpogodnijim" za igranje. Osmijeh

P.S. - XP i 7-ica su podjednaki pa ne vidim razloga da se korisnici koji koriste XP (a PC im je dovoljno jak za pokretanje JC2) prebace na 7-icu.

tu se i također vidi da je vista najlošiji..

16 godina
Just Cause 2

Gledao sam par filmića, nez nekako mi se igra ne čini realnom... pogotovo ono kada stojiš na krovu i samo u 2-3 sec izbaciš čovjeka iz auta i već juriš i onda onaj padobran omg... hmm čini se da niej baš realna igra.... ali moram priznati da me nekada grafika oduševi kada gledam krajolik iz zraka

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 0:18 (lovac82).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Evo baš sada stavio novi win 7 gore ispraznio hard napravio mjesta za just cause kada dođe ma sve pripremio samo da on dođe!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice