GTA4, FAR CRY2, NFS: undercover, u zadnje vrijeme svi paze samo na grafiku a ne kak će igra izgledat ili kako će radit.
GTA4, FAR CRY2, NFS: undercover, u zadnje vrijeme svi paze samo na grafiku a ne kak će igra izgledat ili kako će radit.
Alone in the dark je razocaravaljuc,Saints row 2 isto tako a i GTAIVPC.
GTA 4 definitivno!
GTA 4 definitivno!
GTA 4 definitivno!
GTA 4 definitivno!
GTA 4 definitivno!
GTA IV i.
COD5. Nakon COD4 totalni podbačaj, što je i razumljivo jer ga je radila druga ekipa. Trenchyard sucks, Infinity rules.
definitivno far cry 2...
Mislim neznam zašto se svi bune da je GTA IV neoptimizirana i zahtjevna igra kad je ja igram sve na high..Ali definitivno sam se razočarao u LOTR:Conquest i Tom Clancy's End War..
Definitivno Far Cry 2 i NFS Undercover
Ima ih dosta,ali definitivno su me najvise razocarali nfs naslovi nastali posli most wanteda (carbon,prostreet,undercover).
Definitivno Far Cry 2.. ne da me igra razocarala, nego sam bio bijesan nakon par sati igranja... predjes 2% igre i ne moras vise igrati, sve je isto do kraja..
Assasins creed misije su iste i monotone a najavljivali su igru kao da je najbolja u povijesti
FALLOUT 3
Pa evo, podijelite vaše bolno iskustvo s ostatkom ekipe. xd
Meni osobno to je MOH - Airborne, igra koda su je napravila predškolska djeca
Mislim neznam zašto se svi bune da je GTA IV neoptimizirana i zahtjevna igra kad je ja igram sve na high..Ali definitivno sam se razočarao u LOTR:Conquest i Tom Clancy's End War..
Ha ljudi moji. Ja ne znam kada sam zadnji put igrao i guštao. Možda je to bio CoD 2 i F.E.A.R...
Današnje igre su - prezahtjevne, tako da stalno morate kupovati novi hardware, i jači i skuplji. Igrivost ne briga više nikoga - samo je grafika bitna (što ljepša i zahtjevnija, naravno) , a i marketing (kao i uvijek, zar ne? :)
Još jedna stvar... Gaming časopisi imaju velik utjecaj na tržište igara. Vidite gdje sve to vodi, zar ne?
EA je strašan primjer reciklaže i monstruoznog izrabljivanja... Jad i čemer.
Zato sam ja razočaran unazad zadnjih 2 godine. Ima 4-5 svijetlih primjera. Ne više. Nažalost...
Ako griješim - ispravite me...to je samo moje mišljenje.
zasada race driver grid i undercover neke tek isprobavam
Assasins creed misije su iste i monotone a najavljivali su igru kao da je najbolja u povijesti
NFS: undercover i Lotr: Conquest
Svakako su me razocarali undercover,far cry 2 te gta 4.gta 4 najviše zbog visokih zahtjeva
cod 5 i nije tako loš al prema recenzijama u raznim časopisima očekivao sam puno bolje.
Saints Row 2...