Igra u koju ste se najviše razočarali!

poruka: 64
|
čitano: 7.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Igra u koju ste se najviše razočarali!

GTA4, FAR CRY2, NFS: undercover, u zadnje vrijeme svi paze samo na grafiku a ne kak će igra izgledat ili kako će radit.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

GTA4, FAR CRY2, NFS: undercover, u zadnje vrijeme svi paze samo na grafiku a ne kak će igra izgledat ili kako će radit.

baš to ono igrivost u zadnjih godinu dana pala je na nulu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
Mitch kaže...
Jack Sparrow kaže...

baš to ono igrivost u zadnjih godinu dana pala je na nulu
 Imaš pravo uvelike sam razočaran, kao i ti nadam se.
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

slazem se

najvise me razocarao far cry 2,puno sam ocekivao od te igre,barem da ce biti puno razlicitih misija.
krenes igrat i nadas se akciji kad ono,20 minutna voznja(ja sam se posteno najeo za vrijeme te voznje).od pocetka igre
do kraja nije bilo puno novosti,uglavnom je trebalo ubijati i unistavati do kraja sto postane dosadno nakon 10 min,a od dobre price ni d
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
17 godina
protjeran

Alone in the dark je razocaravaljuc,Saints row 2 isto tako a i GTAIVPC.

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GTA 4 definitivno!

I am the annihilator!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

GTA 4 definitivno!

kad sam vido kakav je san andreas mene ni jedan gta mi nemože razočarati jer san andreas me razočarala
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
VirtUoso kaže...

GTA 4 definitivno!

kad sam vido kakav je san andreas mene ni jedan gta mi nemože razočarati jer san andreas me razočarala
Pa s obzirom na optimiziranost GTA 4 definitivno.

Sranje zivo.San Andreas je bio odlicno optimizirat s obzirom  na ovo novo sranje.

***eni Benchmark kao i Crysis i slicna mu sranja.

Nabijem ja to sve!
I am the annihilator!
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
gamer2400 kaže...
VirtUoso kaže...

GTA 4 definitivno!

Sranje zivo.San Andreas je bio odlicno optimizirat s obzirom  na ovo novo sranje.

Nabijem ja to sve!
 želiš reći da je gta 4 gora od san andreasa? onda bolje što nisam igrao četvorku
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
VirtUoso kaže...
gamer2400 kaže...
VirtUoso kaže...

GTA 4 definitivno!

Nabijem ja to sve!
 želiš reći da je gta 4 gora od san andreasa? onda bolje što nisam igrao četvorku
 Ne ne! Samo kazem da je igra jako(ali bas ono jako)zahtjevna.Igrao sam 2 min. i odmah obrisao s PC-a.
I am the annihilator!
17 godina

GTA IV i.

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 16:58 (Ag008).
17 godina
herrklisch kaže...

COD5. Nakon COD4 totalni podbačaj, što je i razumljivo jer ga je radila druga ekipa. Trenchyard sucks, Infinity rules.

Točno tako.
Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan

definitivno far cry 2...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mislim neznam zašto se svi bune da je GTA IV neoptimizirana i zahtjevna igra kad je ja igram sve na high..Ali definitivno sam se razočarao u LOTR:Conquest i Tom Clancy's End War..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Definitivno Far Cry 2 i NFS Undercover

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima ih dosta,ali definitivno su me najvise razocarali nfs naslovi nastali posli most wanteda (carbon,prostreet,undercover).

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Definitivno Far Cry 2.. ne da me igra razocarala, nego sam bio bijesan nakon par sati igranja... predjes 2% igre i ne moras vise igrati, sve je isto do kraja..

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Assasins creed misije su iste i monotone a najavljivali su igru kao da je najbolja u povijesti

Manufacturer: NVIDIA Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 3584MB RAM Hard Drive: 500 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GTS Windows XP Professional ) Service Pack 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
quasimodem kaže...

FALLOUT 3

potpis.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
protjeran
jojo1909 kaže...

Pa evo, podijelite vaše bolno iskustvo s ostatkom ekipe. xd

Meni osobno to je MOH - Airborne, igra koda su je napravila predškolska djeca

ovo za moh je tacno, a mene su najvise razocarali need for speed undercover i pro street (nadam se da ce shift popraviti stanje)
i igre koje su me samo razocarale su fallout 3 i gta 4, obje pune bugova i prezahtjevne, i malo je cudno kretanje (vise nalik na tomb raider stare) ali sve ok
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
nfsbaby kaže...

Mislim neznam zašto se svi bune da je GTA IV neoptimizirana i zahtjevna igra kad je ja igram sve na high..Ali definitivno sam se razočarao u LOTR:Conquest i Tom Clancy's End War..

P.S zao mi je zbog spama

nego sam morao komentirati ovo,
meni gta 4 sve super radio na high, a poslije pola mjeseca sve je pocelo stopati!!!! zato kazem da je igra zahtjevna i--- dosadna nakon nekog vremena
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan

Ha ljudi moji. Ja ne znam kada sam zadnji put igrao i guštao. Možda je to bio CoD 2 i F.E.A.R...

Današnje igre su - prezahtjevne, tako da stalno morate kupovati novi hardware, i jači i skuplji. Igrivost ne briga više nikoga - samo je grafika bitna (što ljepša i zahtjevnija, naravno) , a i marketing (kao i uvijek, zar ne? :)

Još jedna stvar... Gaming časopisi imaju velik utjecaj na tržište igara. Vidite gdje sve to vodi, zar ne?

EA je strašan primjer reciklaže i monstruoznog izrabljivanja... Jad i čemer.

Zato sam ja razočaran unazad zadnjih 2 godine. Ima 4-5 svijetlih primjera. Ne više. Nažalost...

Ako griješim - ispravite me...to je samo moje mišljenje.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasada race driver grid i undercover neke tek isprobavam

0 0 hvala 0
17 godina
nicash kaže...

zasto si se pobogu razočarao u GRiD... po meni najbolja utrka do sada, za undercover mi je jasno...

ja sam se najvise razočarao u CoD:WaW i GTA:IV
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
Bes7 kaže...
nfsbaby kaže...

P.S zao mi je zbog spama

nego sam morao komentirati ovo,
meni gta 4 sve super radio na high, a poslije pola mjeseca sve je pocelo stopati!!!! zato kazem da je igra zahtjevna i--- dosadna nakon nekog vremena
 p.s. sorry na OT-u ali mogao bi malo smanjiti potpis jer cinis forum jako nepreglednim i previse je mjesta između dva posta..
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
ppetesic kaže...

Assasins creed misije su iste i monotone a najavljivali su igru kao da je najbolja u povijesti

Evo napomenuo me na još jednu nažalost propalu igru.
Stvarno je imala potencijala, dobru priču i sve  plus ja volim tako te sa prošlosti, mačevima, itd. ali su je napravili toliko dosadnu da sam nakon ubijanja onog četvrtog lika (i do tu sam jedva došao od dosade) odma je izbrisao.
UBISOFT me u zadnje vrijeme razočarao, sada samo paze na grafiku, pokvarili su Far Cry 2, Assassins Creed čekam samo sljedeču, zadnja njihova igra koja je ikako valjala bila je PoP: The two thrones (naravno od onih koje sam igrao).
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
neaktivan

NFS: undercover i Lotr: Conquest

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svakako su me razocarali undercover,far cry 2 te gta 4.gta 4 najviše zbog visokih zahtjeva

cod 5 i nije tako loš al prema recenzijama u raznim časopisima očekivao sam puno bolje.

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
nicash kaže...

zasto si se pobogu razočarao u GRiD... po meni najbolja utrka do sada, za undercover mi je jasno...

ja sam se najvise razočarao u CoD:WaW i GTA:IV
 ma ne sviđaju mi se takve vrste igre a i malo mi je teško vozit  znaš ono naviko sam se na divljačku vožnju ukratko dijete sam nfs-a
16 godina
neaktivan

Saints Row 2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice