Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Homefront

Meni igra odlično izgleda, MP također, baš me zanima kako će funkcionirati. MP izgleda kao mješavina CoD-a i BF-a, ono što je trebao biti MoH, a ovo mi izgleda puno bolje od MoH-a

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 12:41 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Homefront

Još par videa..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Homefront

Zanimljivo je da bilo koji novi FPS dođe na tržište odam netko veli liči na COD, previše mi izgleda na COD itd.

Pa naravno da svaki FPS izgleda kao COD jer su igre istog žanra, sad pitanje kako se igra brzo kao COD ili malo sporije kao BF.

Treba probati kakav je gameplay pa onda reći.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Homefront
Jack Sparrow kaže...

Zanimljivo je da bilo koji novi FPS dođe na tržište odam netko veli liči na COD, previše mi izgleda na COD itd.

A to je sad tako kad je CoD postavio neke standarde. Ali ova se igra i može uspoređivati sa Cod-om jer je uz žanr ista i tematika, ali npr. netko je u Crysis 2 temi napisao da je Crysis 2 kao CoD sa nanosuitom, to je već malo pretjerano za uspoređivati jer nije ni slična CoD-u osim što je FPS. Tako se onda i npr. za Bulletstorm može reći da je isti kao CoD samo što ima sasvim drugačija futuristička oružja, možeš povlačiti ljude sa bičem i napucavati ih nogom u kaktus, katapultirat ih u zrak i napravit vatromet od njih {#} Ufff, otišao sam malo u offtopic, sry

16 godina
Homefront

Očekivao sam puno od igre ali sad mi se nekako već gadi.

Neprijtelji izgledaju jako jako glupi.

Cijeli gameplay za kojeg su rekli da ne budeš imamao puno municije izgleda zaboravljen.

Oružja izgledaju detaljno ali ništa više .

Kao već nešto viđeno...nemam osjećaj da to bude fps kojeg očekujem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
moderator
Homefront

Polako dečkići,ono od IGNa su stari videi.

Ono je neka beta....evo šta kaže Jeremy Greiner(Communiti Manager)::

Slo-Mo blood effects in an old build aren't really a good barometer for the entire game.
Jeremy Greiner

The gameplay videos were taken by IGN from a Preview build, pulled out of Beta code in early January. It is not representative of the final quality for Single Player in Homefront.

Both Kaizer Sosa & Deadly Cyclone got to play that Preview Build which we ripped from the game, we knew there were bugs. But, we wanted Print Reviewers to get a look at the code so they could meet deadlines, even if it wasn't 100% ready yet.

I evo jedan noviji video(bar mislim da je novi)...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 22:02 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
moderator
Homefront

Homefront: gameplay (PC beta-version)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Homefront

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homefront

Igra mi se i ne čini baš vau, sasvim prosjecan FPS koji se pokusava domoći trona koji su vec zauzeli bbc2 i black ops, grafika je standardna, igru necu kupit jer ce kostat kao i blockbuster u ovoj godini( cijena u boxu), a ovo kaj su stavili da ce PC platforma biti na prvom mjestu je očit marketinški trik kako privuci pc igrače u vrijeme console vs pc wars, ne očekujte previše, toliko od mene

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen

ni meni se ne cini bas vau... nego, vise nekako mi vuce na shit i to neki light shit. nadam se da sam u krivu zbog ovih sto su je preordali

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
moderator
skank666 kaže...

ni meni se ne cini bas vau... nego, vise nekako mi vuce na shit i to neki light shit. nadam se da sam u krivu zbog ovih sto su je preordali

A dobro,vidjet ćemo.

Do sad su svi previewi bili dobri,nitko nije srao po igri(dobro neki su rekli da je protivnički AI malo retardiran al ionak je bitan MP)

Pa evo i "dojč" preview...ako ništa drugo video je dobar.

Homefront single-player preview: Extreme makeover

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 17:51 (pirat).
15 godina
skank666 kaže...

gay nigger jew{#}

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 17:39 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

gay nigger jew{#}

Rekao je jedan : dont blame black people for your failures! znat ce pirat o cem se radi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Homefront

hah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I evo jedan noviji video(bar mislim da je novi)...

Haha, kaže, u igri se borite protiv zlih okupatora, "pan-asian" neprijatelja. Ujedinjena koreja, japan itd...

Zašto se smijem? Pogled na voditeljicu review-a.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
neaktivan
Homefront

Jel itko zna koliko ce kostati u Algoritmu igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vise od 350 nebi trebalo
16 godina

Izašao je novi blog o PC exclusive features

http://community.homefront-game.com/blog-post/pc-blog-2-exclusive-pc-features

Ipak će biti samo 12 oružija + 870 pumperica koja se dobiva kao pre order dlc

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 15:08 (Wolf88).
15 godina
Homefront

Homefront reklama.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 17:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Homefront

Prvi review - 9/10...Official PlayStation Magazine Italy

The 1st Homefront Review is here – and it's a 9 / 10! Official PlayStation Magazine Italy just gave Homefront a near-perfect score, calling it ‘One of the most intense, emotional experiences of 2011’. Stay tuned for more reviews as they arrive

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Homefront

Opa!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
DadoZG kaže...

Opa!

aa

سمندری ڈاکو
15 godina
Homefront

Novi MP traler

Bu nesce to kupil ?? Ako da gdje ,ja gledao na steamu 50 eura ,gametap-shop 47,95 dolara a nekak mi se najvise svidjelo (najsigurnije) game.co.uk £27.99 download verzija - {#}kutija nix

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja sam preorderao to čudo na steamu isto kao i pirat. Mislim da će i danny isto kupiti.
16 godina

ja si isto mislim uzeti sa game co uk jer je to najjeftinij downlod koji sam našao

16 godina
Jack Sparrow kaže...
ja sam preorderao to čudo na steamu isto kao i pirat. Mislim da će i danny isto kupiti.

Kupio sam ja već.

Na g2Playu key, ali samo zato jer je Steam verzija.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Homefront

Odigrat cu demo (ili piratsku verziju) i ako mi se svidi, zbog multiplayer elementa cu uzeti original. Nisam baš pobornik pre-ordera, ne volim kupovati stvari za koje ne znam kakve su kvalitete.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Homefront

http://www.computerandvideogames.com/292086/news/homefronts-dedicated-servers-detailed/

Malo detalja o dedicated serverima. Zvuči super. Posebno mi se sviđa što ne postoji nikakvo sr*nje poput HC-a.

Ukoliko igra bude dobra i odaziv tu sa foruma bar solidan uzet ćemo server pa da rokamo to do izlaska BF3.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Gledam ovaj mp trailer i prvo se sjetim COD-a zato što je stvarno slično, onaj ultra brzi nož, hitbox je sličan..

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice