Svatko tko je kupio Homefront ima besplatan DLC Express Shotgun, a onaj tko je kupio Homefront mora kupiti DLC Express Shotgun preko Steama za 0.69E.
To je lik htjeo reći.:)
Svatko tko je kupio Homefront ima besplatan DLC Express Shotgun, a onaj tko je kupio Homefront mora kupiti DLC Express Shotgun preko Steama za 0.69E.
To je lik htjeo reći.:)
Ne ja sam napisao da THQ je napisao da SVI koi su KUPILI da imaju pravo na Shotgun,
WTF? Pa svi su kupili znači svima je besplatan po takvom
How to get free 870 Express ShotGun
1.Idemo na ovaj link i klikcemo na SpielRegistruing tako nesto
2.Ispunjavamo podatke.
3.Idemo na e-mail kliknut na aktivacijiski mail.
4.Opet kliknemo na SpeialRegistruing ili kako vec
5.Odaberemo PC i Homefront.
6.I onda pise get key ili tako nesto
WTF? Pa svi su kupili znači svima je besplatan po takvom
Pa da, ali neki neznaju i ne prate i onda placaju bezveze
Hvala, ovo gore radi ja sam sad dobio ključ i aktivirao si sačmu.
Aha, pa mogao si odmah reći da je besplatno za one koji registriraju online :P
Ja nemam opciju "get key". :-/
Uf sačma je predobra, na close range joj se jednostavno nemožeš suprotstaviti jer ne stigneš ispaliti tolko metaka u tipa koji ju ima. Na medium je onako dva najviše 3 pogotka, a ponekad i jedan kad ga strefite u glavu. Dok je na velike samo dobivaš ponekad hit marker,ali nikoga ne ubiješ osim ako taj netko nije ranjen.
Sad na close range je predivno vidjeti kako baca ljude kad ih se skine, neki lete i do dva metra od svoje pozicije.
Sve u svemu sačma rula, evo par scoreova koje sam napravio sad malo prije. Pogotovo je dobra na TDM, dok na Ground Control se zbuksate oko jednog objectiva i samo ih šiljete kad dođu.
Nisam rasturao ko Kuky, ali sačma fakat rastura. Malo je OP.
Hehe, rekao sam ja Kukyu čim sam skinuo par frajera s njom
nemogu prić zadnji dio
onaj njihov goliat me uvijek ubije
nemogu prić zadnji dio
Niti ja to nisam uspio i dojadilo mi i reinstalo glupu igru.
baš sam je počeo igrati i na prvi pogled onaj intro u sp kampanju je copy/ paste sa coda waw, jako, jako slično. -.-
nemogu prić zadnji dio
to ću i ja napravit... :)
nemogu prić zadnji dio
I to ti je pomoglo? Ahahah
nemogu prić zadnji dio
I to ti je pomoglo? Ahahah
PA rekoh nije mi se dalo više i reinstallo sam igru.Ima puno boljih naslova od nje.
PA rekoh nije mi se dalo više i reinstallo sam igru.Ima puno boljih naslova od nje.
Možda misliš DEinstalirao?
Meni je igra još uvijek jako dobra, samo je šteta što nije baš popularna ovdje među domačom ekipom.
Sinoć sam zaigra ovu igru i nije me se dojmila , zapravo me neugodno iznenadilo koliko je igra kratka, za oko 4 ure sam je odigra
.... izbor naoružanja je jadan....umjetna inteligencija suboraca je malo upitna
, par puta sam zapea u nekom prolazu jer se "dragi kolega" nije tija maknit s mista, nakon 1-2 minuta skakanja oko njega nekako se pomaka....grafika je super, atmosfera isto, al priča je pomalo šuplja..Amerika šaptom pade..
...
a kako ti se sviđa mp?
ne igram MP.....odvika sam se davno od njega...igram samo SP čisto da se ispušem malo .....
a onda nisi probao sve komponente igre, da ga igra više ekipe s foruma igrao bi ga i ja nešto duže, ali ovako sam izbrisao igru
Zaigra bi MP da znam da ma još par ljudi u kvartu koji igraju ovu igru, pa da se kod nekog organizira LAN za piće, ko najviše puta pogine plaća svima ....priko net-a mi to više nije gušt...
Kaj neki novi map pack? Steam počeo skidat update od 2,5 gige.
Kaj neki novi map pack? Steam počeo skidat update od 2,5 gige.
došao je novi patch+dlc rock
Jel taj DLC besplatan? BTW kada je bila ono steam sale sa ticketima glupost, uzeo sam taj DLC za Homefront i instalirao se kada je došao i sve ali je problem to što ga u igri sada nema..
Jeli i vama tako?
Jel taj DLC besplatan? BTW kada je bila ono steam sale sa ticketima glupost, uzeo sam taj DLC za Homefront i instalirao se kada je došao i sve ali je problem to što ga u igri sada nema..
Jeli i vama tako?
Ja sam isto iskoristio te tickete i igrao sam na novim mapama.