Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Homefront

Evo malo screenshootova iz igre

Homefront Homefront
Homefront Homefront
Homefront Homefront
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Homefront
Frenkyca kaže...

Evo malo screenshootova iz igre

Ova voda na zadnjoj slici kao da je od gline :)

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
Homefront

Kako sam bušio danas na Homiću...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Kako sam bušio danas na Homiću...

kaj onda danny jel valja kaj igrica ? 

Kaj Dinamo?
16 godina

kakav je kod vas fps?

meni varira od 25-40 na minim postavkama,igrica je užasno loše optimizirana.

14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

kakav je kod vas fps?

meni varira od 25-40 na minim postavkama,igrica je užasno loše optimizirana.

Meni na high postavkama ide 30-40 fps.

15 godina
neaktivan
Homefront

Navodno je problem u multi-u, kad sam sam na serveru drzi 60 (vsync on) al kad je malo vise igraca eto ga na 30 fps-a, i to nije dovoljno da igra ide glatko, moze se igrat ali primjeti se trzuckanje.

A nekad ga i u multi-u drzi na 60 ovisi kako ga pukne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Toni2000 kaže...

Navodno je problem u multi-u, kad sam sam na serveru drzi 60 (vsync on) al kad je malo vise igraca eto ga na 30 fps-a, i to nije dovoljno da igra ide glatko, moze se igrat ali primjeti se trzuckanje.

ok tnx onda ne kupujem igru ja imam skoro isti pc ko ti tak da necu kupit posto je lose optimatizirana

Kaj Dinamo?
14 godina
Homefront

meni igra ide glatko samo sto mi prokleti snajperi nedaju disati.

dodjem na server kad ono cijeli team snajperi respawnas se vec mrtav ope se respawnas opet mrtav pa sam jucer imao 0/22 :)

danas je bolje nisam toliko primjetio snajpere ali ih opet ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...
Toni2000 kaže...

ok tnx onda ne kupujem igru ja imam skoro isti pc ko ti tak da necu kupit posto je lose optimatizirana

Ja imam i7 pa mi trza nekad, isto kao i svima, patch će to poraviti pa ono ak ti se igra neće bit trzanja nadam se poslije patcha, pričekaj pa vidi komentare.

UUUAAAAAAAAAA!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 17:06 (DadoZG).
14 godina
Homefront

evo jedne zastrasujuce slike iz multyja

pogledajte toranj pogledajte toranj
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

U SP ima puno puno gorih scena.

Primjerice:

Taj te moli da ga ubiješ.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 16:25 (Danny_HR).
14 godina
Homefront

imam jedan problem ,a on glasi:na ovoj stranici http://www.homefront-game.com/intel na mom profilu pise da sam izgubio 51 rundu i da sam igro sveukupno 51 rundu a barem od pola sam pobjedio.

EDIT: i jos jedan problem zasto nemogu igru pokrenit preko xfire-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 18:25 (marino708).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

To je neka greška na toj stranici pa ti računa i pobjede u izgubljeno.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Homefront

Upavo sam završio kampanju, baš mi se dopala.

Igrao sam na najvećoj težini da uberem achivemente na Steamu i mogu reć da je bilo j*bački teško, neke dijelove sam po 10 puta morao prelaziti da bi uspio. Užas.

2 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Upavo sam završio kampanju, baš mi se dopala.

Igrao sam na najvećoj težini da uberem achivemente na Steamu i mogu reć da je bilo j*bački teško, neke dijelove sam po 10 puta morao prelaziti da bi uspio. Užas.

ja igram na easy pa nemogu nes proc 10 puta :)

16 godina
Ja ću ovih dana na easy da uberem one achivemente da ne poginem ni jednom u svakom chapteru. :)
16 godina
Homefront

Ahahhahaa ovo je najkraca igrica koju sam igrao u zivotu pffff pa prede se za 3 sata :D i manje ja budala mislio ima jos kad ono zadnja misija je na onome mostu :S i igra je gotova kad unistis golajata njihovog :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frenkyca kaže...

Ahahhahaa ovo je najkraca igrica koju sam igrao u zivotu pffff pa prede se za 3 sata :D i manje ja budala mislio ima jos kad ono zadnja misija je na onome mostu :S i igra je gotova kad unistis golajata njihovog :S

valjda ce biti nastavak igre.pa ce se nastavit gdje je stala

15 godina
Frenkyca kaže...

Odigraj na hard i potrajat će koji sat duže.

Ista stvar je bila sa mafijom 2, svi se žalili jer su prešli igru za 7-8 sati(neki čak za 5), a igrali su na easy, dok sam ja na hard rošao za 13-14.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 23:15 (Jack Sparrow).
16 godina
Homefront

Evo izasao patch.

Odigrao malo i svidja mi se. Ovu partiju koju sam odigrao nisam vidio niti jednog snipera i nadam se da ce tako i ostati jer su sniperi nerfani.

Takodjer, cini mi se da su svim oruzjima smanjili damage jer treba puno vise pucati u nekog da bi ga se ubilo i to mi se svidja.

Navodno da patch donosi i rijesavanje problema sa performansama, ali kako taj problem nisam ni prije imao ne mogu nista o tome reci.

Sve u svemu, prvi dojam pozitivan i nadam se da ce tako i ostati. Veceras cu malo vise igrati, pa cu onda vidjeti vise.

Uglavnom, sada nakon patcha bi ovo mogla biti igra koju cu igrati dok ne izadje Brink {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
Odlicno, sad se napokon Pirat nebu vise plakal da mu lega, a Dado nece plakat ko curica da ga snajperi ubijaju.
Ja i Kuky se naravno, ko pravi muskarci, ne zalimo na nista. :)
16 godina
moderator
Homefront

Idem odma probam....patch ima 271.8mb

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Eto probao sam i mogu reči da su popravili. Snipera je jako malo sad, fps mi nije sad pao ispod 22, a prije patch je znao pasti na 16 i tamo se držati. Inače se sad fps kreče na 40, a prije mi se držao na 30-35. S tim da sam prije imao na very low i sve ugašeno, a sad imam skoro sve upaljeno i neke stvari čak na very high.

EDIT: i da nekak je osječaj kao da treba pokoji metak više za ubiti nekoga. To je možda tadi onog prsluka kojeg su pojačali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 11:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Homefront

meni je patch za*ebo igru sada imam ping 56 a prije sam imo po 16-14 ping.kako mi lagga joj joj.meni je postalo neigrivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Homefront

Danas na serveru bio neki homić il cura...{#}

Sve u svemu pogledajte slike....

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
marino708 kaže...

meni je patch za*ebo igru sada imam ping 56 a prije sam imo po 16-14 ping.kako mi lagga joj joj.meni je postalo neigrivo

Tebi laga radi pinga 50? {#}

btw, spaja se na servere sa manjim pingom, a ne na one sa 200

Meni je ping isti kao i prije.

16 godina
neaktivan
marino708 kaže...

14 godina
Homefront

evo nakon 5 partija za redom nisam nikog ubijo jos.mape mi se sad ucitavaju po 2 min.i sad hitbox mi grozan ja ovog u glavu 4 puta zdero i nakraju on mene ubi nemogu nis napravit jedino cekat drugi patch i vidit kako ce onda bit.meni se ipak svidio hitbox od prije.aha jos nesto evo sad kad igram homefront i pise jedan me gadja u glavu i jos me nije ubio nekih osam metaka je razvalio na mene u glavu da me ubije:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Neznam kako ali meni sve radi odlično sad, osim što mi nema zvuka onaj video koji ide kad ti učitava mapu. I to je zato jer sam ugasio Dx10.

To što ti pričaš za hitbox,lag i ping mislim da je do toga što si se očito spojio na server sa velikim pingom pa te radi  prati lag, pa ti radi toga izgleda kao da ne valja hit detekcija ili pak previše sprejaš. Ovdje trebaš pucati kao u bf-u, znači ne držati tipku nego pritiskati jer inače češ promašiti tipa i sa 2 metra.{#}

A i dosta duže treba sad da nekog ubiješ, pogotovo na daljinu. Neznam dal je to jer sad škvadra koristi onaj flak jacket ili su smanjili damage na velike udaljenosti.

Uglavnom sad treba puno više skilla za ubiti nekoga, a može biti da ti i njega fali.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 19:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice