HL2 Mod: Insurgency

poruka: 9
|
čitano: 1.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi, jel igra tko to, sreo sam svega troje ljudi na serverima, jel ima koji domaci da mogu normalno komunicirati i igati, buduci da je potreban totalni teamwork da bi to valjalo?
Meni je osobno igra fantasticna, atmosfera do yaya, velike mape...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne vjerujem da bas nitko to ne igra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjeruj mi, rado bi igrao...samo da je mi je nekih pola tera harda i eventualno novi komp...

Hard mi je pun puncat a komp je takav kakav je....nikakav...ja sam samo kmet....ima puno "feudalaca"(intelovaca)  koji furaju...

...nešto tamo Q6600 i tamo nešto 8800 GTX ili HD 4870...dok ja,na dnu poredka, moram strepiti dal ću imati 100kn za flat ili ne.

Još kaj je najbolje mogao bi dobiti žutaka a već imam dva...to ti je tak u našoj demokratskoj Hrvatskoj

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HL2 Mod: Insurgency
bekam kaže...

Ljudi, jel igra tko to, sreo sam svega troje ljudi na serverima, jel ima koji domaci da mogu normalno komunicirati i igati, buduci da je potreban totalni teamwork da bi to valjalo?
Meni je osobno igra fantasticna, atmosfera do yaya, velike mape...

Probao sam. Igra ima potencijala, bolja mi je od Americas Army. Samo da se riješe bugova. Pogotovo me iritira clipping.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
protjeran

Upravo se skida, javim dojmove.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pokrenuo sam igru i kada odem na Find Battle, ništa. Smrzne se komp, muzika svira, miš ide, ali ništa drugo ne radi i jedino rješenje je reset kompa na dugme na kućištu.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

Pokrenuo sam igru i kada odem na Find Battle, ništa. Smrzne se komp, muzika svira, miš ide, ali ništa drugo ne radi i jedino rješenje je reset kompa na dugme na kućištu.

Možda nisi updateao do kraja igru. Meni se to dogodilo sa D.I.P.R.I.P modom da se igra zamrznula, a onda vidim da Steam nije do kraja updateao igru.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
protjeran

Ne, nije to, piše pod Status samo 100% - Ready.

16 godina
neaktivan

A ima bugova i gluposti, ali je ovako jako fino izbalansirana i bolja od vecine naslova jer je radjena s ljubavlju, a ne za zgrnuti sto vise para u sto kracem roku. Ajte ako ima zainteresiranih da se skupimo na nekom serveru i malo koljemo, ja za sada imam 4 ljudi koji su za akciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice