Ljudi, jel igra tko to, sreo sam svega troje ljudi na serverima, jel ima koji domaci da mogu normalno komunicirati i igati, buduci da je potreban totalni teamwork da bi to valjalo?
Meni je osobno igra fantasticna, atmosfera do yaya, velike mape...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vjerujem da bas nitko to ne igra
Vjeruj mi, rado bi igrao...samo da je mi je nekih pola tera harda i eventualno novi komp...
Hard mi je pun puncat a komp je takav kakav je....nikakav...ja sam samo kmet....ima puno "feudalaca"(intelovaca) koji furaju...
...nešto tamo Q6600 i tamo nešto 8800 GTX ili HD 4870...dok ja,na dnu poredka, moram strepiti dal ću imati 100kn za flat ili ne.
Još kaj je najbolje mogao bi dobiti žutaka a već imam dva...to ti je tak u našoj demokratskoj Hrvatskoj
Ljudi, jel igra tko to, sreo sam svega troje ljudi na serverima, jel ima koji domaci da mogu normalno komunicirati i igati, buduci da je potreban totalni teamwork da bi to valjalo?
Meni je osobno igra fantasticna, atmosfera do yaya, velike mape...
Upravo se skida, javim dojmove.
Pokrenuo sam igru i kada odem na Find Battle, ništa. Smrzne se komp, muzika svira, miš ide, ali ništa drugo ne radi i jedino rješenje je reset kompa na dugme na kućištu.
Pokrenuo sam igru i kada odem na Find Battle, ništa. Smrzne se komp, muzika svira, miš ide, ali ništa drugo ne radi i jedino rješenje je reset kompa na dugme na kućištu.
Ne, nije to, piše pod Status samo 100% - Ready.
A ima bugova i gluposti, ali je ovako jako fino izbalansirana i bolja od vecine naslova jer je radjena s ljubavlju, a ne za zgrnuti sto vise para u sto kracem roku. Ajte ako ima zainteresiranih da se skupimo na nekom serveru i malo koljemo, ja za sada imam 4 ljudi koji su za akciju.