Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 119.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Heroes of the Storm

Ma nije greda. Za ljude s preko 2000 gejmova cekam i po (moj tata 60 godina, dida 70 godina)... znaci preko 300 godina. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Sta mislite hoce li ova igra ikad uspjeti I probiti se na escenu ? Razmisljam da krenem pro igrati ovu igru, da se bas posvetim, ne znam koliko je to isplativo ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Heroes of the Storm
DarkoKwon kaže...

Sta mislite hoce li ova igra ikad uspjeti I probiti se na escenu ? Razmisljam da krenem pro igrati ovu igru, da se bas posvetim, ne znam koliko je to isplativo ?

Neće, igra je smeće. Nastavi igrati LOL/DotA na sceni. 

A isplativo, teško. Frend jeda zarađuje za žvake s ovim. Bezveze, jadna kompanija vidjela zaradu na pro-LOL sceni i e-Sportu pa želi nešto, al' ne ide. Igra nema iteme, ne nagrađuje te kad si pro, a tim je noob i tako. Gluparije.

13 godina
Heroes of the Storm

Znam da su govorili nesto vec pred dosta vremena da zele dodati individual metrics za osobni performance po igri. Znaci izgubis igru ali ako imas dobar takedowns/ xp contribution/ malo smrti / nemam pojma dobit ces uz team MMR ili stogod i nekakve individualne pointse. Naravno, ne znaju se nikakvi detalji niti kad ce to uopce (i hoce li) zazivjeti, ali meni zvuci super na papiru. Nema nista gore nego kad znas od prve minute da je igra izgubljena, bilo radi matchmakinga (compositioni) ili radi 1-2 totalna nooba/ feedera koji nista ne slusaju u timu. I onda lijepo gubi 10-15 min i ne dobis apsolutno nista za to. A takvih igri je, bar u QM, jedno 50%, rijetko kad bude zanimljivo/ neizvjesno, uglavnom jedna strana pregazi drugu. Ima tu jos dosta posla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
DarkoKwon kaže...

Neće, igra je smeće. Nastavi igrati LOL/DotA na sceni. 

A isplativo, teško. Frend jeda zarađuje za žvake s ovim. Bezveze, jadna kompanija vidjela zaradu na pro-LOL sceni i e-Sportu pa želi nešto, al' ne ide. Igra nema iteme, ne nagrađuje te kad si pro, a tim je noob i tako. Gluparije.

Znaci vristim na tvoju izjavu.. Ocigledno nemas pameti niti mozga koliko je kompleksna ova igra i koliko ustvari zahtjeva team kordinacije, poznavanje mapa etc...
Igrao sam ovu igru s par "pro Dota playera" i mogu ti reci da su svi od prvog do zadnjeg suxali. Prvo ne znaju se kretati, drugo uopce ne prate igru etc.
To sta igra nema itema nista ne znaci, kad imas talente i igra je tek u beta fazi i po meni iz osobnog iskustva je 10 puta bolja od DOTA/LOL.

16 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Sarkazam, dolazi iz grčkog i u pravilu je moj stav suprotan izrečenoj ironiji. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...

Igrao sam ovu igru s par "pro Dota playera" i mogu ti reci da su svi od prvog do zadnjeg suxali. Prvo ne znaju se kretati, drugo uopce ne prate igru etc.

Samoprozvanih "pro" igrača imaš na bacanje. Teško mi je povjerovati da netko tko je igrao Dotu ili LoL ima problema sa kretanjem i praćenjem igre.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
PROTECTOR kaže...
ZuBo kaže...

Samoprozvanih "pro" igrača imaš na bacanje. Teško mi je povjerovati da netko tko je igrao Dotu ili LoL ima problema sa kretanjem i praćenjem igre.

Ne nisu tkz. pro-i nego igraju u pro teamovima (ali sad necemo o tim teamovima) ... I da imaju problema s kretanjem jer su naviknuti kao "support" biti tamo u 1 lanu i ne raditi nista i tako 40min u gejmu ako ne i duze.
I ne prate igru vjeruj.. uletavaju medu 5 heroja koda igraju DOTU i misle da ce ubiti svih 5, kao supporti ne prate nista jer DOTA/LOL nema pravi support itd itd. Bezveze samo klikcu po tipkama ko no braineri.
Timing pushova i timing na objective isto nula bodova, soliranja ima koliko te volja. Pratiti u DOTI/LOLu koja nije toliko dinamicna kao HOTS je jedna druga stvar.

13 godina
odjavljen
ZuBo kaže...
PROTECTOR kaže...
ZuBo kaže...

Ne nisu tkz. pro-i nego igraju u pro teamovima (ali sad necemo o tim teamovima) ... I da imaju problema s kretanjem jer su naviknuti kao "support" biti tamo u 1 lanu i ne raditi nista i tako 40min u gejmu ako ne i duze.
I ne prate igru vjeruj.. uletavaju medu 5 heroja koda igraju DOTU i misle da ce ubiti svih 5, kao supporti ne prate nista jer DOTA/LOL nema pravi support itd itd. Bezveze samo klikcu po tipkama ko no braineri.
Timing pushova i timing na objective isto nula bodova, soliranja ima koliko te volja. Pratiti u DOTI/LOLu koja nije toliko dinamicna kao HOTS je jedna druga stvar.

Ja nisam pro, niti sam igrao u pro timovima pa nemam problema sa kretanjem u ovoj igri, nije nista drugacije od kretnje u bilo kojoj drugoj mobi. Sad kako ti definises pro igraca i pro team, ne znam. Uglavnom pro je neko ko zaradjuje pare od toga sto radi, to mu je profesija, a cisto sumnjam da tvoji drugovi zaradjuju novac od igranja dote/lola, tako da oni ocito nisu pro igraci. 

Darko
17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...

I ne prate igru vjeruj.. uletavaju medu 5 heroja koda igraju DOTU i misle da ce ubiti svih 5, kao supporti ne prate nista jer DOTA/LOL nema pravi support itd itd. 

Takvi sigurno ne igraju u pro team-ovima. Ovo što opisuješ je čisti Dota početnik iliti noob. Naravno da Dota ima pravi support, support u Doti dolazi više do izražaja nego u Hots-u, problem je što ga treba znat igrat i ujedno je najnezahvalnija uloga u igri. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
Heroes of the Storm

Imamo oko 17 godina gaming iskustva tako da znam sta znaci pro gaming jer sam i sam bio semi-pro i vodio sam top EU Starcraft teamove.
I da ekipa igra za novac. Vidio sam bas support u DOTI/LOLu lvl 4? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 21:50 (ZuBo).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...

Imamo oko 17 godina gaming iskustva tako da znam sta znaci pro gaming jer sam i sam bio semi-pro i vodio sam top EU Starcraft teamove.

Top Eu Starcraft team-ove? Jeli među njima možda Fk ? 

Za Dotu je sasvim normalna situacija u kojoj su support heroji nekoliko levela slabiji od ostalih heroja ali lvl 4 je too much . Dovoljno je pogledat game sa nekog od turnira i sve će ti biti jasno.

13 godina
odjavljen
ZuBo kaže...

Reci nam jos samo kako su igraci hotsa bolji od top igraca lola i dosegao si maksimum izrecene gluposti od postojanja ovog foruma. 

Darko
16 godina
PROTECTOR kaže...
ZuBo kaže...

Top Eu Starcraft team-ove? Jeli među njima možda Fk ? 

Za Dotu je sasvim normalna situacija u kojoj su support heroji nekoliko levela slabiji od ostalih heroja ali lvl 4 je too much . Dovoljno je pogledat game sa nekog od turnira i sve će ti biti jasno.

Da, jedan od teamove je bio FK (aka Fight Klub).
Nahh ne gledam DOTU jer zaspim nakon 15min...

16 godina
DarkoKwon kaže...
ZuBo kaže...

Reci nam jos samo kako su igraci hotsa bolji od top igraca lola i dosegao si maksimum izrecene gluposti od postojanja ovog foruma. 

Ja nisam reko da su bolji - nemoj fraking izmisljati. Reko sam da igraci s kojima sam ja igrao da nemaju pojima to ne znaci da su svi igraci HOTSa bolji od igraca LOL/DOTE ili obrnuto.

13 godina
odjavljen
ZuBo kaže...
DarkoKwon kaže...
ZuBo kaže...

Ja nisam reko da su bolji - nemoj fraking izmisljati. Reko sam da igraci s kojima sam ja igrao da nemaju pojima to ne znaci da su svi igraci HOTSa bolji od igraca LOL/DOTE ili obrnuto.

Nemoj nekog ko nema pojma igrati nazivati proom, vrijedjas inteligenciju nama koji smo stvarno dobri u lolu. Imam 1000 odigranih sa adc-om u lola i duplo toliko u dote i da ti kazes kako dota igraci nemaju pojma da se poziciraju, jer su na tebe ostavili takav utisak par tvojih drugova koji mentalno nisu evulirali. 

Darko
17 godina

Jel ima ko saznanja oce li tisak medija ili algoritam imat retail u ponudi?

16 godina
DarkoKwon kaže...
ZuBo kaže...
DarkoKwon kaže...
ZuBo kaže...

Nemoj nekog ko nema pojma igrati nazivati proom, vrijedjas inteligenciju nama koji smo stvarno dobri u lolu. Imam 1000 odigranih sa adc-om u lola i duplo toliko u dote i da ti kazes kako dota igraci nemaju pojma da se poziciraju, jer su na tebe ostavili takav utisak par tvojih drugova koji mentalno nisu evulirali. 

Prvo nemoj govoriti da je netko nije mentalno "evulirao" jer ih ne znas.
Drugo ocigledno su  bolji posto igraju u pro teamovima. Trece moguce da se nisu znali pozicionirati jer im je nova igra - ocigledno nisi razmisljao o tome, a ja sam samo konstantirao ono sta sam vidio u 10-15 gejmova sta sam igrao s njima. Znaci navaljuju ko pitbulli misleci da mogu ubiti 5 heroja, osjecaj za campove nisu imali niti su razumjeli mehaniku igre (znaci kretanje na mapi je bilo uzasno, poznavanje objective i neke druge odluke tijekom team fightova / objectiva su bile u velikoj vecini slucajeva krive), a opet sam ocekivao za nekoga tko igra pro DOTU da ce se znati kretati i razmisljati glavom kad je otisao predaleko i da se nece moci vratiti na sigurano mjesto ukoliko ga netko genka.
Cetvrto to sta si odigrao 1000+ gejmova sa likom mi apsolutno nista ne znaci. Znam ekipu koja ima i preko 3k gejmova na liku pa se kladim da si ti bolji od njih sa svoji 1k.

Peto HOTS je po meni vise team fight baziran od pocetka igre nego DOTA/LOL i vise dinamicniji - pa je moguce da im to isto nije leglo te da im treba vremena da se naviknu - i opet kazem ocekivao sam puno vise od pro igraca.

I za kraju molim te vise mi se ne obracaj ako nemas smislene argumente i ako mislis vrijedati mene i "moje drugove" - ponasas se nezrelo i ispadas veliki supak nazivajuci ljude mentalno "ne evuliranima".

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 0:31 (ZuBo).
16 godina
Dachande kaže...

O cemu ti? HOTS ce biti free to play.
2.6 izbacuju igru, a do tad traje open beta.

17 godina
ZuBo kaže...
Dachande kaže...

Znam što je i kakav je HOTS. Ali znam da izlazi i retail verzija.

A volim imati Blizzardove box igre doma.

Zavvi

Base

Game

Slovenci

Nisam blesav 

16 godina
Dachande kaže...
ZuBo kaže...
Dachande kaže...

Znam što je i kakav je HOTS. Ali znam da izlazi i retail verzija.

A volim imati Blizzardove box igre doma.

Zavvi

Base

Game

Slovenci

Nisam blesav   

Moja greska - nisam iskreno niti znao da ce imati to. Mislio sam da je to onaj starter pack sta je bio sa 3 heroja, 2 skina i mountom.
Ali imam neki feeling posto smo selo od drzave da nece biti kod nas LOL.

17 godina

Ma i radi se o tom starter packu.

Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara & Sonya

Ronin Zeratul skin

Golden Tiger mount

A totalno su me napalili ovi slovenci kaj još daju i zgodan skin uz tih početnih par heroja za Kerrigan - Succubus.

Plus poster i majcu.

Pa reko, ak će i naši to davat, mila majka :)

Btw, kaj, kolko taj starter košta in game? Nekih 15€. Ako ga ima uopće. Nisam sad gledao lately.

Tak da ako je 15€, a tu dobijem box za doma, plus poster i Succubusa za 150kn ili 220kn sa majcom, ja sretan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 0:57 (Dachande).
16 godina
Dachande kaže...

Ma i radi se o tom starter packu.

Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara & Sonya

Ronin Zeratul skin

Golden Tiger mount

A totalno su me napalili ovi slovenci kaj još daju i zgodan skin uz tih početnih par heroja za Kerrigan - Succubus.

Plus poster i majcu.

Pa reko, ak će i naši to davat, mila majka :)

E sad opet ja kriv! :)
Zbunili su me sad s tim nazivima....jer u ingame shopu je jedno vrijeme bilo nesto drugacije (nexus, starter i jos neki boundle) - ja sam mislio da pricamo o Foudners packu - Diablo, Raynor i Tyrande.

Mozda ti je best da pogledas ducane ala Algoritam itd ne znam koji su popularni danas kod nas - nisam kupovao par godina nista u ducanima nasima. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 0:58 (ZuBo).
17 godina

Glavno da smo se skužili na kraju ;)

Uglavnom, meni roćkas 01.06. Ovo mi taman lepo dođe :)

Jedino kaj sam skužio da jako puno ovisi o ekipi. Ponekad tako žestoko popušimo da to nisu istine. Treba nać dobru ekipu, al opet ne previše hardcore koja ima vremena 8 sati dnevno visit unutra :)

16 godina
Dachande kaže...

Glavno da smo se skužili na kraju ;)

Uglavnom, meni roćkas 01.06. Ovo mi taman lepo dođe :)

Jedino kaj sam skužio da jako puno ovisi o ekipi. Ponekad tako žestoko popušimo da to nisu istine. Treba nać dobru ekipu, al opet ne previše hardcore koja ima vremena 8 sati dnevno visit unutra :)

Necu ti jos cestitati rockas posto je to bad luck! ;)
Pa manje vise dosta svaka takva igra ovisi o ekipi. Ja sam najbolje rezultate imao kad nas je 3 ili 4 u grupi, kad vas je 5 onda igrate vs drugog premade-a, a to nam je bilo dosta nezgodno radi toga sta 3 ili barem 2 nije bilo na TS ili skypu pa je bilo nemoguce igrati vs premade ekipe.
Sad u zadnje vrijeme samo igram cooperative da odradim daily Q i usput gledam seriju - jer nemam zivaca posto je quick game nesto najgore sta sam vidio :)
Hero league je nesto bolja, ali i dalje ima previse nelogicnosti i ekipa brije nesto svoje... ne znaju draftati par puta mi tip kao 1st pick izabere abathura - nadam se da ce promjeniti matchmaking pa da mogu opet poceti igrati...samo znam od kad je sylvanas dosla taj patch + par invitova s gro njubova i meni win rate s 80+% pao na 50-55%, ali je zato hero league u zadnji 20 gejmova jedno 90% na rank 6 (s obzirom da sam odigrao samo 120 gejmova u hero league mislim da je to ok).

17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...

Sjećam se tih vremena, Fk.Zubo (Protoss) i Fk. Dado (Terran). 2v2 replay-i su se gledali, bili ste odlični. 

16 godina
PROTECTOR kaže...
ZuBo kaže...

Sjećam se tih vremena, Fk.Zubo (Protoss) i Fk. Dado (Terran). 2v2 replay-i su se gledali, bili ste odlični. 

Thx.
Dado je isto igrao Tossa 1vs1 ;)
Makar ja sam ti kasnije otisao na West igrati vs koreanski semi-pro/pro-a.

13 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Je li mozete napisati svoje nickove da vas dodam da igramo zajedno ? Zarazio sam se ovom igrom, za sada sve 5.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
moj pise u potpisu
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Bacite neke battle tagove da mozemo igrati zajedno.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice