Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pa uništiš mu oružje pa ponovo stvara 0/1 ili 1/1 likove i kreće od ponovo rast - puno je lakše tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

aaaa toooo, ja sam mislio da oni po defaultu rastu kao jade, svaki put kad iskoristi hero power al i dalje nije imao šanse protiv mojih jadeova (dok nisu njegovi počeli preko 30/30 biti 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Novi hunter legendary quest mi je predobro dizajniran 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jedino mi još nije jasno hoće li questovi biti free....jer svaka klasa dobova Legi... pa ono XD da je djabe super..

Danas skužio da Jade nejde preko 30 i malo zajeb......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

To ti je super pitanje. Mislim da budemo dobili odgovor na to kad otkriju svaki quest. Dijelit će se neke daily nagrade do release-a ekspanzije. U jednoj ćeš dobit onog Vulcanusaura il kak se već zove, tak da možda druge dnevne nagrade budu questovi, packovi i tako nešto. 

EDIT: 

Još jedna dobra hunter karta. Nadam se da će pally isti tretman dobit.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 18:29 (AmonZero).
16 godina

Radije bih da piše "adapt", budući da ne ovisi o ničemu tada, ali i ovako je OK.

Questovi će vjerojatno biti free, navodno i tog dinosaura dobijamo free i to gold varijantu...

A tko zna... svašta su obečvali, trebala bi biti i neka single player kampanja u svakoj budućoj ekspanziji (kao zato što miču avanture pa da nam se na taj način oduže), pa možda kroz tu kampanju otključamo legendary questove.

Meni iskreno taj hunter quest baš nije nešto... Najlkši način za to otključat su oni elementali 1/2 koji ti daje još jednog, pa nešto tako, ali 7 1 mana miniona summonat neće biti lako... samo da bi umješao još toliko 1 mana 3/2 miniona u deck... Možda bude koji super cool combo, ali večina decka će ti se svodit na 1 mana minione i način da ih povučeš u ruku... neće to biti neka sreća. a Možda pričam previše napamet i ispadne savršeno... samo čini mi se da to vraća huntera na zoo/aggr putanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobili su onu kartu koja ti iz decka izvuće 2x 1 mana miniona tako da to dosta pomaže, a vjerujem da će još karata sličnog tipa dobit kako bi što lakše riješili quest što će bit slučaj i kod drugih klasa.

16 godina

Free stuff:

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20567513/a-mammoth-celebration-3-27-2017

EDIT:

Napokon dobra pally karta. JEdino je šteta što je baš za 4 mane gdje je on već pretrpan.

http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20659256/

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 19:44 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hebate daju po jedan pack od zadnjih edicija.. pa nebi propali da su dali bar po 3 ili tak nekaj  ali hajde free je free 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina

Jedan pack od 1,5$ na kolko milijuna aktivnih igrača pa si ti računaj s kolko love su se razbacali 

16 godina

Sa 0 love jer:

- ne plačaju porez na donacije

- pokloni uvijek potiću na kupnju, a ne demotiviraju od nje - ovo je psihološki efekt, večina ljudi osjeća krivicu kad im se nešto pokloni i to ih učini vjerojatnijim kupcima od onih koji "nikad ništa ne dobiju"

- nitko tko dobije ova 4 packa i free kartu i gold i dust,,, neće zbog toga manje trošit, eventualno više

- još jednom ponovo, kupci koje nešto odobrovolji obično su skloniji trošit pare na to - poput čokolade koja se dijeli u dućanu, kad ju probaš ponekad ju i kupiš, onaj ko ne proba, a nije planirao kupi, taj niti neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što ak u tih par packova koje ti poklone 10% igrača dobije baš onu kartu koju traže i zbog toga neće kupit još dodatnih packova jer im nisu potrebni. Ne kažeš ti sebi kupit ću si xx packova jer želim, nego kupovat ću si packove sve dok ne dobijem karte koje mi trebaju.

16 godina

Ne, kažeš sam sebi "kupit ću 50 packova i što ne dobijem u njima ću vjerojatno craftat sa duplićima" - da ne trabunjamo gluposti. Oni koji kupuju dok ne dobiju točno onu kartu koju trebaju obično kupuju ogromne količine boostera. Mislim suluda ti je premisa, tko ovdje je kupovao classic carte dok nije dobio primjer sylvannas ili malygosa ili štoveć!?!? Nitko, kupili ste 20-30-50-100 packova, koliko ko već ima para i dobili što ste dobili, što niste dobili, a trebali ste - to ste craftali.

Ko je na tournamentu kupovao dok nije dobio justicara!? Kupili ste koliko ste golda/para imali i craftali ostalo, kao i uvijek.

Večina nas je kupovala za gold, imao sam predviđene golde za to, kupio 70 boostera i dobio što sm dobio, crafta još što mi je trebalo i išao dalje... Nije NIKAD 1-2 boostera dalo "taman ono što trebam", ako i jest to je bila 1 od 20ak karata što sam trebao/htio.

Smiješno, pogotovo u ekspanziji sa 135 karata gdje booster daje 5 i u prosjeku da bi imao SVE bi trebao kupit barem 120-150 boostera, možda sam to malo i rekao, kad uračunaš dupliće, dust i craftanje, vjerojatno bliže 100njak.

Taman da je tvoja premisa točna, a apsolutno je kriva, brojka ljudi koji će u tih 1, 1, 2 boostera dobit "baš ono što im fali" iz 3 različit edicije nije izražena niti u promilima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Koje smece od questa je pally dobio. Ak se ona karta koja buffa sve minione u ruci ne bude racunala, nitko nece ni koristit taj quest. Jbt trebas odigrat 6 buff karata, sto znaci da ih u decku moras imat vise od 6. I onda se dogodi da ti pola decka budu buff karte i na kraju nemas uopce miniona na polju na kojem to mos iskoristit u svoju korist. Dobro pa pally ima super minione pogotovo za early game pa se moze u njih pouzdat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas naletio na neku glupost od buga , aktiviram onaj warlock 3mana deal 9dmg to all characters ,i umjesto da napravi 9dmg,on napravi samo 5?! , ja sve gledam i nevjerujem ,i još provjeravam po opisu koliko je kome napravio dmg-a i zbilja vidim samo 5, nakraju me lik naravno pobijedio jer nakon tog napada mu je ostao na boardu 13/1 frothing berserker -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 0:39 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Koje smece od questa je pally dobio. Ak se ona karta koja buffa sve minione u ruci ne bude racunala, nitko nece ni koristit taj quest. Jbt trebas odigrat 6 buff karata, sto znaci da ih u decku moras imat vise od 6. I onda se dogodi da ti pola decka budu buff karte i na kraju nemas uopce miniona na polju na kojem to mos iskoristit u svoju korist. Dobro pa pally ima super minione pogotovo za early game pa se moze u njih pouzdat...

Da li se broje kao buff ovi minioni iz Kazakusa sto daju +1/+1 na Battlecry ili na kraju turna? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan

Ne, quest je cast 6 spells on your minions.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
nine kaže...

Ne, quest je cast 6 spells on your minions.

Uh gadno. Nadam se da ce ubaciti onda koji upotrebljivi buff. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

Krenile su vam od danas ove daily nagrade tak da se logirajte.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kreće card reveal stream kog zanima:

https://www.twitch.tv/playhearthstone

EDIT:
Ekspanzija dolazi: 6.4.

Malo razočaran s kartama koje je paladin dobio.... Morat će se igrat opet neki murlock deck umjesto nekog control.

Na face-u bi trebali uskoro sve karte objavit, a onda će se pojavit i na ostalim stranicama.

EDIT2:

Evo karata

Koji quqi ? Koji quqi ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 21:41 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš me zanima kakva će biti interakcija između ove dve karte... sa 8 mane, prvo baciš Voraxxa i onda na njega Molten Reflection -  i dobiješ još jednog Voraxxa i dva 1/1 planta... no da li bi to moglo ić dalje dok ne bude 7 miniona na tvojoj strani?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Poslije streama su pustili ovaj video:

Ovdje imaš interakciju sa onim Ginijem koji ima sličan efekt.

Ta karta bi mogla pomoći buff paladinu, al još sam uvijek skeptičan oko toga da pretrpavaš deck sa bufovima, a nemaš miniona na polju il ruci.

17 godina

Cini mi se da nema karti koje vuku prema aggro deckovima, vise su orjentirane na midrange, combo i control.

Ne vidim ni jedan 1mana drop koji bi mogao imati utjecaj za aggro deckove i to me veseli. 

Ostale karte vise manje zanimljivo, ipak treba vidjeti kako ce funkcionirati u praksi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je nekako onaj Murlock 3/2 koji da drugom murlocku +1/+1 za 2 mane OP. 3/4 statsi za 2 mane.

I kad vidiš još onog dinosaura što adapta sve murlocke, onog murlocka koji discovera murlocka, nekako mi se čini da bi moglo bit nekoliko dobrih deckova vezanih za tu temu.

14 godina

Osvrt na ekspanziju.

Rouge:

Odoše Burgle i Raptor.

To je 6 karata od druge klase ili 4+draw/jade.

Doslo nista. Eventualno halucinacija.Ak ne dodje pirat pa de se ima nekaj od 1 dropa.

Shakru možda može povuč više od jedne karte ali teško s oslanjat na stealth..

Osobno igram Ferymana jednog... ali igrat i Shadowstep(ma nemoj me jebat) je glupa karta koju nisam nikad igrao niti mislim.

Rouge karte:

http://www.hearthpwn.com//cards?filter-premium=1&filter-set=108&filter-unreleased=1&filter-class=128&display=3

Nadalje svaka karta koja ima neki effect ima 3 do 4 manje statse od tempo karata.

Ma nabijem ih nakurac ... sa tempom buffom i aggrom.

Ono što su odradili je to da si imali spremnu avanturu i onda su naštampali ostalih 80-90 karata bezveze.

Tu je 9 legendary spelova(15k dusta). Ciljano je ekskluzivno na lovu..

Neznam, prođoh cijeli set.. i nama onog kad vidiš 4-5 karata kojima se veseliš da češ ih igrat.

http://www.hearthpwn.com/cards?display=3&filter-set=108&filter-unreleased=1

Edit :  Glyph, Lost ina a Jungle,  Dinomancy i Halucinacija i zaboravil sam da je tu novi Elise...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.4.2017 8:17 (Zver).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ah taj toast, nikad nije dosadno kod njega ...

1 0 hvala 0
14 godina

Ekspanzija: 75 dekova, 2 legija(Shaman + Vorax) i 900 dusta..

Zadnji pu sa 40 komada prošao bolje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ja sam otvorio 54 paketića i zadovoljan sam. Krenulo je fantastično; u prvih 8 paketića dobio sam 3 legende (quest od huntera i warlocka te Sherazin, rogue miniona) i 3 epica (Dinosize, Blazecaller i Gentle megasaur). Dalje (logično :D) nije išlo istim tempom, do kraja sam dobio još jednu legendu (opet hunter quest, što je malo pokvarilo cjelokupni dojam), još 6 epica (još jedan blazecaller) i BRDO zlatnih rare karata. Za sad sam craftao samo Clutchmother Zavas (warlock legendary), karta je po meni odlična, a i dobio sam warlock quest tako da je po meni "autoinclude". Možda još craftam Kalimosa jer mi je karta predobra i ne vidim kako bih sa njom mogao eventualno "faliti" u slijedećoj meti. Odradio sam 5 mečeva, sa hunterom sam dobio jednu, izgubio dvije, a sa warlockom dobio dvije. Svih 5 protivnika igralo je questove. :D

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

89 paketica 4legende ( 2x druid questa , onaj hemeth sto unistava low mana karte i zurnesto +5 healtha za svaki elemental odigran proslog turna ), moglo je i bolje ali jbg , imam 13k dusta valjda ce se nesto moci iscraftat

0 0 hvala 0
16 godina

Dobar broj paketa ste skupili. Ja danas popodne otvaram nekih 30-ak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice