Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
1samek kaže...

Vrlo je šarena meta trenutno, ima svega i svačega tak da je u biti zanimljivo.

Prednost je sto su stavili sigurne rangove (20,15,10...) pa je ekipu manje strah eksperimentirati. Bar je kod mene tako slucaj.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina

Također. Prije si pao za par rankova baš zbog tog eksperimentiranja, ovo je sad mila majka :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Trenutno su mi 3 decka koja vrtim: Quest warrior, midrange hunter (otvorio hunter legendarnog, dobro se uklopio u midrange) te sam počeo vrtiti midrange/control/n'zoth paladina - stonehill defender u većini slučajeva nalazi tiriona ili novog paladin legendu, onaj 6 mana spell što buffa +2/+6 je odličan i uz sve t devilsaur egg se simpatično uklopi u cijeli deck :D 

Zadnjih dana quest rouga nisam uopće vidio na ranku 5-4 di sam trenutno. Uglavnom dosta raznolikosti, pa čak i isti deckovi nemaju većinom iste karte pa nije monotono. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo započinje dvoboj Hrvatska vs Ukrajina kao dio Hearthstone Global Games prvenstva.

Prijenos možete pratiti na službenom Hearthstone Twitch kanalu https://www.twitch.tv/playhearthstone

~ Carpe Noctem ~

0 0 hvala 0
14 godina
3:0 smo spušili...
Oh well :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Iako je Ukrajina jedna od najjacih reprezentacija, nasi su odigrali lose. Quest Rogue kao deck za ladder je dobar, ali za turnire Miracle Rogue je puno bolji.

Drugi mec predugo cekanje sa Dirty Rat+Brawl sa quest Warriorom vs Priest gdje su bili favoriti.

Treci mec sa Hunterom nejasno mi je da muliganom odbacuju Fiery Bata na pocetku a kasnije Trackingom ostaju i bez Kill Comanda.

Mozda bude bolje u drugom mecu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tragedija je to šta je HR izgubila od Ukrajne tako jadno.

Inače, ima li kakav dobar deck za Popa i Paladina sad?

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
17 godina
neaktivan

Uredno gubim od Murloc Palyja, pa to pogledaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je elemental handbuff paladin jako dobar. Dobio sam dva Blazecallera koja se odlično uklapaju u deck. Tirion, Aldori i svi oni minioni koji buffaju i stvarno je dobar deck...

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Dobio sam dva Blazecallera ...

Mrzim te 

14 godina
Yovitssa kaže...

Dobio sam dva Blazecallera koja se odlično uklapaju u deck.

Neznam dobar je ali nekako nemam nikad priliku ga odigrati.. ... Čak i shamanu imam samo jednog..

Jedino što mi se svidja u meti je kaj napokon nakon poila godine vidjamo malo više Tiriona.

16 godina

Ja znam odigrat po 3 Tiriona u jednom game-u. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
AmonZero kaže...

Ja znam odigrat po 3 Tiriona u jednom game-u. 

i onda N'zoth vrati svu trojicu...

Stoja
16 godina

Ne koristim ga jer nemam previše deathrattle miniona u decku. I imam dovoljno late game karata.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina

Joj volim n'zotha, stvarno ga volim... kad krene vraćat... štogod... je dobro, a tirione... to je divota :D

Znam kad se moram riješit tiriona koliko bude problema, najbolje je bilo jednom sa priestom, imao sam silence all enemies, draw a card i dragon potion sa azure drakeom na boardu kad je lik tako odigrao n'zotha i svašta vratio nazad, uključujući 2 tiriona... ostao mu je samo n'zoth :D i auto-concede.

Ali da... ako nema silence/hex/poli... moš samo plakat, preveliki impact ima jedan na igru, a danas je sasvim normalno 2-3 po partiji imat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wild legend ove sezone ako nekog zanima deck lista ;)

Mexx
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Zašto tako uzimaš sliku decka ? 

16 godina

70M igrača se slavi.

Svi ste dobili 3 free packa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

70M igrača se slavi.

Svi ste dobili 3 free packa.

baš se ulogirao i rekoh idem škicnuti od kud 3 packa 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

70miljuna igraca puta da je svaki prosjecno potrosio 1 dolar na igru ( sto je smijesno malo) ispada lijepa zarada... da su svakom poklonili 100 paketica nebi ih ni okrznulo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

70miljuna igraca puta da je svaki prosjecno potrosio 1 dolar na igru ( sto je smijesno malo) ispada lijepa zarada... da su svakom poklonili 100 paketica nebi ih ni okrznulo.

Nisu rekli da je to broj aktivnih igraća, vjerojatno broj registriranih/koji su prošli tutorial i slično...znamo svi da su se masovno radili accounti za morgla kad je izašao :D :D Al i dalje ogromna brojka, igra je popularna i u rastu a konkurencije baš i nema, što i ne valjda jer nas zato blizzard guli koliko god hoće...

Stoja
16 godina

Najgore od svega je što konkurencija postoji, samo na žalost da Blizzard zalijepi svoj logo na ... doslovce novčanicu od 5$, ljudi bi stajali u redu da to plate 20$, dok ima konkurencije sa puno boljim idejama, neki čak imaju i dobru izvedbu i opet nisu ni približno toliko popularni.

Ne tvrdim ovdje da Hearthstone nije zabavna igra, iako me jako ljute sa 3 ekspanzije godišnje, samo da nisu baš bez konkurencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Krivo sam se izrazio, istina ima konkurencije, ali jednostavno su daleko ispod njih, i zbog toga im ne predstavljaju prijetnju ni problem (za sada) bio sam probao par igri (shadowverse i gwent) igrao ih jedan, izbrisao i vratio se na HS koji mi ljepši i zabavniji.

Stoja
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Krivo sam se izrazio, istina ima konkurencije, ali jednostavno su daleko ispod njih, i zbog toga im ne predstavljaju prijetnju ni problem (za sada) bio sam probao par igri (shadowverse i gwent) igrao ih jedan, izbrisao i vratio se na HS koji mi ljepši i zabavniji.

Upravu si,da ima nesto ljepse i zabavnije odmah bi presao dalje zbog bezobrazne politike Shitzarda!

Mexx
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 17:43 (chingy-os).
15 godina
neaktivan

pih opet heroic brawl.. zbljuv 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Ali u wild formatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A razlika je?

Tko točno od nas svih želi riskirat 1000 golda za neki glupi matchup u tjednom brawlu. Nagrade prije 7-8 pobjeda i nisu neke, a zapravo tek 11-12 pobjeda je jaaaako interesantna nagrada.

Po meni visok ulog koji nisam voljan dat, kao ni... a valjda 80% igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tko ne riskira, ne profitira 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Blizzard je u prvom kvartalu ove godine zaradio 1,73 milijardi dolara, u odnosu na 1,46 milijardi u isto vrijeme prošle godine! Uz to, Hearthstone je izlaskom nove ekspanzije prošloga mjeseca postigao novi rekord dnevno aktivnih korisnika (iako se za točan broj nisu izjasnili).

http://www.hearthpwn.com/news/2827-hearthstone-breaks-the-all-time-daily-active

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Igra ima bugova i featura ko da ju razvija neka indie kompanija, a oni zarađuju puste milione 

To može samo Blizzard...

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice