Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Jonja kaže...

Magic i Hearthstone se ne mogu usporedjvat ni u ludilu, obe igre su dobre na svoj nacin. Nego ako stvarno ne stave da dobivamo vise golda, nema smisla igrati, 5 karata svako 3 dana dobivati je iznimno malo za CCG igru, da postoji trading system mozda bi i bilo ok jer ono, dobijes legendary pa se trejdas..

Gold je uredu. Ako znaš kako napavit dobar deck i kako odigrati arenu golda će uvijek bit. Ja ga imam trenutno 700, a prije 2 dana samo bio na 0. Jedino da možda stave barem 60g da bude daily quest umjesto ovih 40g.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 15:07 (AmonZero).
13 godina

svi koji se zale na gold...pa šta vi radite dovraga?

imate daily questove,hrpu golda daju

svaka 3 wina vam je isto 10 golda. takodjer imaju achievementsi koji nenadano upadnu (tipa 100 winova s herojom pa dobis cca 100gold)

Nipošto ne trosit gold na card packove. Nego na arenu. Arena cak i ako je fejl (dakle ako ste tolki noob da imate 0-3) dobicete pack i nešto golda.

ak ste dobri dobijete pack(obavezno),nekad gold kartu i dobijete gold za iduci arena run

mislim,ko to ne koristi krivo radi stvari haha

čitaj ja sam u 2 dana 3 packa vec otvorio. basically pack a day ispadne. a ne 3 dana jedan pack

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:05 (Rocinante2112).
14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Nipošto ne trosit gold na card packove. Nego na arenu. Arena cak i ako je fejl (dakle ako ste tolki noob da imate 0-3) dobicete pack i nešto golda.

Moras bar na 5 winova da se isplati igrat( pack + gold nagrada > 150g ), ispod tog si gotovo uvijek u minusu, na 0-3 valjda mozes dobit 5 golda sto je bezveze.

Questovi su ok, iako bi volio jos koji daily pa makar davao dust, ima brdo odlicnih jeftinih karti a dusta nigdje :D.

Inace, meni se arena zgadila kad sam igrao provit magea sa 3 pyroblasta, sto je valjda teze izvuci nego dobiti na lotu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:55 (d0nX).
12 godina
neaktivan
d0nX kaže...
Rocinante2112 kaže...

Moras bar na 5 winova da se isplati igrat( pack + gold nagrada > 150g ), ispod tog si gotovo uvijek u minusu, na 0-3 valjda mozes dobit 5 golda sto je bezveze.

Questovi su ok, iako bi volio jos koji daily pa makar davao dust, ima brdo odlicnih jeftinih karti a dusta nigdje :D.

Inace, meni se arena zgadila kad sam igrao provit magea sa 3 pyroblasta, sto je valjda teze izvuci nego dobiti na lotu.

mislim da moras imat minimum 7 winova da budes u plusu... tak je bar meni dosad bilo... 

14 godina
neaktivan

Da znam, ali na 5 dobis vrijednost ulozenog, pack + ~50 gold :)

0 0 hvala 0
15 godina

Da li ce se raditi wipe na kraju bete (kada izadje igra)?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Nešto se spominjalo da je onaj wipe prije mjesec dana ili kad već točno, bio zadnji i da sad sve što otključamo i sav progress ostaje i kad igra izađe, a sad ćemo vidjet.

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
16 godina
KaMiKaZa kaže...
AFARON kaže...

Nešto se spominjalo da je onaj wipe prije mjesec dana ili kad već točno, bio zadnji i da sad sve što otključamo i sav progress ostaje i kad igra izađe, a sad ćemo vidjet.

Iz tvojih usta u Blizzardove uši 

16 godina
chaselol kaže...

jos uvijek nista od beta keya :(

mamicu im, imam sve i jednu mogucu igru od blizzarda na accountu i nista od hearstona

Čitaj malo, rekli su da neće više dijelit keyeve sve dok Blizzcon ne prođe, jer imaju problema sa serverima.

13 godina
d0nX kaže...
Rocinante2112 kaže...

niste u pravu,ja sam danas nesretnim slucajem imo 0-3 u areni, 2x mage i 1x priest koji je imo monstruozni pick. dobio sam pack i nekih 20 golda (a kad gledas da je pack normalnom kupovinom 100 golda...)

arena se UVIJEK isplati. UVIJEK.

13 godina
neaktivan

Nije me bas impresionirala. Nakon 20-tak partija mi je vec dosadila. Dat cu joj jos jednu sansu.

Nebo je granica.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Baš to mal sam se zaletio, al opet ima MNOGO poteza i kombinacija.

Igrao sam dosta  MTG. Zadnje edicija koju sam igrao je Lorwyn, a prva mi je bila Onslaught  (imam još uvijek karte i svoj deck negdje na tavanu).. Znam koliko dugo ljudi igraju MTG i koliko ima fanova i turnira tak da se nemoj pravit pametan.

Neke od ključnih stvari zašto mi se HS sviđa: Nema landova, ti sam odlučuješ i riskiraš dali ćeš napast protivničkog miniona ili samog protivnika (nema blokanja, tapanja i tih shema), jedinstveni hero poweri vezani uz svaku klasu kao i posebne karte za svaku klasu, ako odigraš jednu kartu krivim redosljedom možeš izgubit game.

HS je tek u razvoju i očekujem da kada igra službeno izađe da će u tom trenutku biti još više karata i kombinacija. Ovo je tek beta i vjerujem da će igra doseći veliku popularnost kao i MTG te da će se vremenom ubacit neke nove efekte u igru (tipa trample iz MTG). 

EDIT:

Mage OP.

9-1

8-3

9-2

Nažalost nisam ga dobio u areni i 4. put zaredom {#}

Nije frende da se idem praviti pametan vec je to reakcija na tvoj post posto je tesko usporedivat ove dvije igre, a i Magic je kralj TCG-a (sto nije nista cudno s obzirom koliko je dugo vani, koliko ljudi obozava ovu igru, koliko ljudi radi na dizajnu karata...koliko se turnira odrzava...to HS nece nikada dostici iz jos jedno razloga, a to je sto se igra samo i jedino on-line).

E sada, sto se tice Hearthstone-a i trejdanja karata, vjerujem da je prvi problem sto je Hearthstone CCG dok je MTG TCG i to je to no lako moguce da ce Blizzard ubaciti neki trejd sistem u igru pa da cemo moci mjenjati karte in-game s drugim igracima (makar ne znam kako ce se to izvesti i hoce li se upustati u to posto su se jako opekli s AH na Diablu).

Kako god bilo, meni ovo i dalje vuce na pay to win posto ce uvijek biti ljudi koji ce bez beda izdvojit hrpu love za karte te ce na taj nacin stvorit presirove deckove.

Vec sada se to moze vidjeti s cijenama u igri i kako ce se lagano sve moci kupovat.

Ako jos ubace i neki store i omoguce trejdanje s kartama, mozemo samo zamislit koliko ce se dilati karte.

Naravno uvijek postoji mogucnost zarade golda i da ti se bas posreci s nekim kupovinama, ali veca je vjerojatnost da ce neki klinac s hrpom love dobiti neke ok karte nego mi koji cemo golde zaradivati u areni i na nekim questovima (nadam se da ce biti nekih "mastovitih" nacina zarade golda za kupovinu).

Sada dolazi u pitanje sam skill, ali na zalost dzaba mi skill ako neko s druge strane neki klinac ima presirove karte jer mu nije bilo bed izdvojit tko zna koju cifru za njih.

HS je u razvoju, to stoji, ali tesko da ce ikada dostici popularnost Magica, ali ono sto izvlaci HS je odlican on-line klijent + socijalna komponenta kod Blizzarda.

Fanovi i hc igraci ce uvijek odabrati Magic, ali za casual igranje je  Hearthstone zakon i samo vrijeme ce pokazati kako ce proci kod igraca (za sada mi se cini da im dobro ide, ali vidi se da je igra jos u beti).

Nadam se da ce Blizzard organizirat razne turnire u skoroj buducnosti, to bi uistinu bilo zakon.

Sto se tice wipe-a, rekli su u Blizzardu da ce raditi wipe na kraju i da ce vratit lovu ljudima koji su platili za karte (mozda se nesto u meduvremenu promjenilo, ali sjecam se da sam to procitao kod proslog wipe-a).

Nego, s kojim likom najvise igrate?

P.S.

Kada govorimo o lovi i Magicu, sjecam se kako je ekipa na faksu znala kopirat karte i tako igrat u nestasici love...hehehe....svasta se radilo (ne bi to naravno bas nigdje proslo, ali za par frendova koji nemaju love je i to bilo ok, samo da se igra). 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:03 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
AmonZero kaže...

Igrao sam dosta  MTG. Zadnje edicija koju sam igrao je Lorwyn, a prva mi je bila Onslaught  (imam još uvijek karte i svoj deck negdje na tavanu).. Znam koliko dugo ljudi igraju MTG i koliko ima fanova i turnira tak da se nemoj pravit pametan.

Neke od ključnih stvari zašto mi se HS sviđa: Nema landova, ti sam odlučuješ i riskiraš dali ćeš napast protivničkog miniona ili samog protivnika (nema blokanja, tapanja i tih shema), jedinstveni hero poweri vezani uz svaku klasu kao i posebne karte za svaku klasu, ako odigraš jednu kartu krivim redosljedom možeš izgubit game.

HS je tek u razvoju i očekujem da kada igra službeno izađe da će u tom trenutku biti još više karata i kombinacija. Ovo je tek beta i vjerujem da će igra doseći veliku popularnost kao i MTG te da će se vremenom ubacit neke nove efekte u igru (tipa trample iz MTG). 

EDIT:

Mage OP.

9-1

8-3

9-2

Nije frende da se idem praviti pametan vec je to reakcija na tvoj post posto je tesko usporedivat ove dvije igre, a i Magic je kralj TCG-a (sto nije nista cudno s obzirom koliko je dugo vani, koliko ljudi obozava ovu igru, koliko ljudi radi na dizajnu karata...koliko se turnira odrzava...to HS nece nikada dostici iz jos jedno razloga, a to je sto se igra samo i jedino on-line).

E sada, sto se tice Hearthstone-a i trejdanja karata, vjerujem da je prvi problem sto je Hearthstone CCG dok je MTG TCG i to je to no lako moguce da ce Blizzard ubaciti neki trejd sistem u igru pa da cemo moci mjenjati karte in-game s drugim igracima (makar ne znam kako ce se to izvesti i hoce li se upustati u to posto su se jako opekli s AH na Diablu).

Kako god bilo, meni ovo i dalje vuce na pay to win posto ce uvijek biti ljudi koji ce bez beda izdvojit hrpu love za karte te ce na taj nacin stvorit presirove deckove.

Vec sada se to moze vidjeti s cijenama u igri i kako ce se lagano sve moci kupovat.

Ako jos ubace i neki store i omoguce trejdanje s kartama, mozemo samo zamislit koliko ce se dilati karte.

Naravno uvijek postoji mogucnost zarade golda i da ti se bas posreci s nekim kupovinama, ali veca je vjerojatnost da ce neki klinac s hrpom love dobiti neke ok karte nego mi koji cemo golde zaradivati u areni i na nekim questovima (nadam se da ce biti nekih "mastovitih" nacina zarade golda za kupovinu).

Sada dolazi u pitanje sam skill, ali na zalost dzaba mi skill ako neko s druge strane neki klinac ima presirove karte jer mu nije bilo bed izdvojit tko zna koju cifru za njih.

HS je u razvoju, to stoji, ali tesko da ce ikada dostici popularnost Magica, ali ono sto izvlaci HS je odlican on-line klijent + socijalna komponenta kod Blizzarda.

Fanovi i hc igraci ce uvijek odabrati Magic, ali za casual igranje je  Hearthstone zakon i samo vrijeme ce pokazati kako ce proci kod igraca (za sada mi se cini da im dobro ide, ali vidi se da je igra jos u beti).

Nadam se da ce Blizzard organizirat razne turnire u skoroj buducnosti, to bi uistinu bilo zakon.

Sto se tice wipe-a, rekli su u Blizzardu da ce raditi wipe na kraju i da ce vratit lovu ljudima koji su platili za karte (mozda se nesto u meduvremenu promjenilo, ali sjecam se da sam to procitao kod proslog wipe-a).

P.S.

Kada govorimo o lovi i Magicu, sjecam se kako je ekipa na faksu znala kopirat karte i tako igrat u nestasici love...hehehe....svasta se radilo (ne bi to naravno bas nigdje proslo, ali za par frendova koji nemaju love je i to bilo ok, samo da se igra). 

Bas sam to rekao prijatelju nakon nekoliko gejmova... igra i meni dosta vuce na p2w jel vec sada u beti dosta ljudi je kupovalo packove sa pravim parama tako da ovi sta pokusavaju sa obicnim goldom prootiv takvih nemaju sanse... jedino ako sa goldom nedobijes neke super odlicne karte.

12 godina
protjeran
buterino kaže...
win32 kaže...
AmonZero kaže...

EDIT:

Mage OP.

9-1

8-3

9-2

P.S.

Bas sam to rekao prijatelju nakon nekoliko gejmova... igra i meni dosta vuce na p2w jel vec sada u beti dosta ljudi je kupovalo packove sa pravim parama tako da ovi sta pokusavaju sa obicnim goldom prootiv takvih nemaju sanse... jedino ako sa goldom nedobijes neke super odlicne karte.

A kad sam ja to rekao odmah na početku, svi me napali, čak i oni koji nisu igrali igru :)

14 godina
neaktivan

igra nije direktno pay2win, svatko može skupiti sve karte, pogotovo ako imaš prosječno 6+ wina u areni, možeš uvijek biti u plusu s goldima

Plačanje samo skračuje vrijeme dobivanja karata

4 0 hvala 0
17 godina
DeathBringer12 kaže...
buterino kaže...

A kad sam ja to rekao odmah na početku, svi me napali, čak i oni koji nisu igrali igru :)

Pa niste bas morali citirati cijeli tekst {#}

Nisam jos u beti, ali mogu uzeti paralelu s drugim CCG igrama.

Dok god mozes normalnom igrom dobiti sve karte kao i onaj koji kupuje boost packove, onda bas i nije p2w.

Znaci jedino, ako postoje karte koje su dostupne samo onima koji kupuju packove, onda je p2w.

Kao u svim kartaskim igrama uz "skill" treba imati i dozu srece. Zato mi je super Urban Rivals gdje ja s lv 34. mogu pobijediti likove koji su lv +100 {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

Svi dekcovi su osnovani na basic i common kartama, ne moraš imati 10 legendary karata da bi mogao pobjediti na ladderu. Ja sam s basic kartama na warrioru i hunteru za 2 dana dogurao do 3 stars mastera s ogromni win rate-om. Na sreću sam poprilično brzo dobio 2 legendary-a, Cenariusa kojeg ne koristim i Yseru koja je smatrana najbolji legendary uz Ragnarosa. 

Uglavnom, nakon par dana igranja može se složiti deck koji će imati ogroman win rate protiv svih deckova, bilo koliko epic i legendary karta u njemu. Npr. hunterov "Unleash the Hounds" deck koji u rundi 5-6 već može napraviti 27 dmga heroju a sve karte od kojih je sastavljen su basic i common

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Svi dekcovi su osnovani na basic i common kartama, ne moraš imati 10 legendary karata da bi mogao pobjediti na ladderu. Ja sam s basic kartama na warrioru i hunteru za 2 dana dogurao do 3 stars mastera s ogromni win rate-om. Na sreću sam poprilično brzo dobio 2 legendary-a, Cenariusa kojeg ne koristim i Yseru koja je smatrana najbolji legendary uz Ragnarosa. 

Uglavnom, nakon par dana igranja može se složiti deck koji će imati ogroman win rate protiv svih deckova, bilo koliko epic i legendary karta u njemu. Npr. hunterov "Unleash the Hounds" deck koji u rundi 5-6 već može napraviti 27 dmga heroju a sve karte od kojih je sastavljen su basic i common

Stvar je da jednostavno dosadi igrati sa istim kartama cijelo vrijeme, jer 50% karata u svim deckovima je slicno, a u pocetku i do 90%. Kako bi zadrzali igrace moraju razbiti tu monotoniju sa, ili davanjem vise novih karata, ili s nekim ladder systemom, ili smanjiti cijenu arene i sl.

LoL acc THCJoshi
13 godina

ima lik na streamu koji je samo s basic kartama došao do mastersa

tolko o tome.

ako se dobro zna igrat i s obicnim kartama mos puno postic.

ja imam jedan legendary (gelbin) i nemam heroja preko lvla 11 a u diamond 3 star sam

osim toga. igra nije p2w jer u areni su svi jednaki. draftas 90 karata i od toga radis deck,sve je na random i ovisi o tvojim pickovima.

15 godina
neaktivan

Isuse pa jeli vi citate? Kazem da je DOSADNO cijelo vrijeme igrati sa istim kartama.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

igra je tak konstuirana da se ocekuje da puno šaltaš heroje.

cim mi jedan dosadi predjem na drugog i sve 5

p.s cijena arene je OK. Danas sam 3 odigro.

Treba skupit 150,sa tih 150 sam ošo 8/3 u prvoj,platio si drugu, i s kombinacijom golda iz prve i druge imo za trecu

to su 3 packa,hrpa golda,dusta.

prakticki 150 golda mos skupit (s questovima) u 2 dana. a s tim goldom mos odigrat fest areni

P.s trenutno sam diamond u play mode i diamond u areni. u play mode sam diamond three star (iduce je masters) a nemam lika preko lvl 15.

16 godina

Tek je beta strpi se bit će još karata {#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Čitam malo vaše poruke i rasprave jer sam prošli vikend upao u betu i igra me baš oduševila.

Pretpostavljam da većina vas igra duže vremena pa je malo polovila trikove i strategiju te ono najvažnije, slaganje dobitnih deckova.

Iskreno, mislim da su dosta otežali način na koji se dolazi do novih karata jer nije jednostavno pobjeđivati u Areni sa osnovnim deckovima (iako dosta vas kaže da se može).

Kažem, tek mi je 5. dan i igram nekakvih sat do dva prosječno pa vjerovatno trebam malo više vremena provesti uz igru da krenu i winning streaks. {#}

Btw, dodajte me - Crowolf#2996 pa bacimo koju partiju.

Inače igram sa Mageom koji mi se čini kao i daleko najača klasa u igri. Vaša mišljenja?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 13:34 (Crowolf0801).
16 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...
Iskreno, mislim da su dosta otežali način na koji se dolazi do novih karata jer nije jednostavno pobjeđivati u Areni sa osnovnim deckovima (iako dosta vas kaže da se može).
U areni su random karte u igri, nema veze kakav ti je deck.
12 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Crowolf0801 kaže...
U areni su random karte u igri, nema veze kakav ti je deck.

U pravu si. Htio sam reći u play modu!

13 godina

trenutno mage i priest su naj op.

u areni mi je warrior uz njih 2 insta pick ako vidim.

priest ima tolko removala,je*en hero power i strasan control

s druge strane mage ima sve to (osim heala),al AOE je prejak...

najshit mi je trenutno paladin,moze se u play mode s njim ali treba imat karata i karata....

16 godina

Priesta je lako baitat, ali mage. Pa to je odvratno koliko ima AOE dmg-a. Nemogu ja tolki miniona pozvat kolko on može uništit. Em ima AOE sa  5 (Blizzard) i 7 mana (naj Firestorm il tak nešt) koji brišu sve s polja. Il povečat man cost il samnjit dmg jer ovo je previše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 17:44 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

2x blizzard, 2x fireblast, 2x polymorf (kako se zove..) i još onaj spell koji dava 10dmg neprijateljskom heroju + skoro svaka karta mu je +1 spell dmg :)

16 godina
DeathBringer12 kaže...

2x blizzard, 2x fireblast, 2x polymorf (kako se zove..) i još onaj spell koji dava 10dmg neprijateljskom heroju + skoro svaka karta mu je +1 spell dmg :)

I još ovo

Ako igram u areni s drugom klasom uvijek se mučim protiv mage-a, ali ako ja igram s njom prelagano je kontrolirat cijeli game. Od 2 runde pa sve do kraja.

Večinom svaku arenu s mageom završim sa 7+ WIN

12 godina
AmonZero kaže...
DeathBringer12 kaže...

I još ovo

Ako igram u areni s drugom klasom uvijek se mučim protiv mage-a, ali ako ja igram s njom prelagano je kontrolirat cijeli game. Od 2 runde pa sve do kraja.

Večinom svaku arenu s mageom završim sa 7+ WIN

Baš čitam malo, frend igra često arenu, ja trenunto i ne iako oću, a sve zbog faktora sreće. Kak smo skupa na skajpu, share screen i zajedno igramo, 2 glave su pametnije od jedne ;), to je katastrofa kaj dobiva kad se slaže deck. Uzme mage, ak mu ponudi sve ukupno 5 karti vezane uz mage deck ili bilo koji drugi ukoliko igra locka, priesta itd.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice