Hawken

poruka: 45
|
čitano: 11.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hawken

Probao sam ju jučer nakon dugo vremena i mogu reći da mi se sviđaju promjene i sviđa mi se igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hawken

Od nedjelje igram Hawken i jako mi se dopada. Ne znam kakva je bila prije ali zadovoljan sam aktualnim stanjem. I meni malo smeta sporo skupljanje valute, nadam se da mi zbog toga neće brzo dosaditi. Nabavio sam Prosk paket i s njim sam dobio par dobrih mechova. U početku mi je bilo žao da nisam prije reagirao dok je igra bila besplatna, ali sad mi nije žao. S ovakvim tempom skupljanja valute namučio bih se dok bih zamijenio početnog mecha.

Trenutno igram sa sharpshooterom ali mi se i predator čini zanimljiv.

Moj nick u igri (i na Steamu) je kerberan.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hawken

Meni je nick FLes.

Super mi je osjećaj u igri, grafika, atmosfera, efekti... bit će još bolje s Oculusom.

Zasad igram s ovim Mechom:

http://oi61.tinypic.com/29ma7tv.jpg

http://oi61.tinypic.com/2rf3a4w.jpg

To je onaj početni, al sam zamijenio gornji i srednji dio da ne izgleda retardirano više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 12:12 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hawken

Nisi valjda trošio novac na kozmetiku? {#}

Ako je to CRT, izašao je dobar gornji dio, sa plavim ekranom smrti (BSOD) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hawken
jastreb kaže...

Nisi valjda trošio novac na kozmetiku? {#}

Ako je to CRT, izašao je dobar gornji dio, sa plavim ekranom smrti (BSOD) {#}

Nisam ništa trošio osim 500MC koje sam dobio besplatno, ne mogu podnijeti originalni izgled CRT-a. Da nisam imao MC-e kupio bi ih samo da mu izgled promijenim. Dodah još jedan screen u gornji post.

17 godina
neaktivan

Tih 500 MC si mogao pametnije iskoristiti za nadogradnju, ali o ukusima se ne raspravlja...

15 godina
neaktivan

Badava mi nadogradnja ako hodam u televizoru/mikrovalnoj/pečnici/sterilizatoru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 20:19 (FLes).
17 godina
Hawken

Nisam dugo igrao.. Inače lvl 23, devet mechova, od toga mi je najdraži Bruiser koji je najbolje i opremljen; njega sam kupio nakon CRTa te mi je nekako najdraži...

Wreckage mapa je odlična dok mi Last Eco i nije baš nešto, (od noviji mapa koje su nedavno došle)

Prosk, Front Line, Origin i Wreckage mape su mi najdraže

Jedan moj TDM na Wreckage mapi nakon dosta vremena neigranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FLes kaže...

Badava mi nadogradnja ako hodam u televizoru/mikrovalnoj/pečnici/sterilizatoru.

Badava ti fency look ako te gaze. {#}

15 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Badava ti fency look ako te gaze. {#}

Slažem se, ali mene nitko ne "gazi", pa mi je onda super.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 15:15 (FLes).
17 godina
neaktivan
Hawken

Nabavio sam Predatora {#}

Mech je odličan, jako je zabavan za igrati iako ga prvo treba skužiti. Jučer mi je po prvi puta k/d ratio u partiji bio 2.0. Naravno, ključ je u timskoj igri, Predator rijetko može preživiti 1na1, ali ako se prišuljaš neprijatelju dok se zabavlja napucavajući mechove iz tvog tima neće ni znati što ga je snašlo.

Sad mi Sharpshooter sjedi u garaži, možda ću ga provozati na nekoj otvorenijoj mapi ali za sada Predator FTW! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hawken

Igram heal najviše i jako ga je korisno imat u timu. Ekipa sa hilerom ima veliku prednost. ^.^
Šta se tiče koji mi je mech najbolji, svi se čine dobri na svoj način. Neki su close combat, neki range, drugi su masu pokretni, spori ali moćni i tako. Nema najboljeg mecha i to mi se sviđa. Čak bi rekao da je najbolji technician tj. heal :P

0 0 hvala 0
15 godina
Hawken

Instalirah Hawken sad nakon nekog vremena i nije mi baš jasno jesam ja nešto propustio ili u čitavoj Europi fkt igra sve skupa 10ak igrača? 

Well that was pretty fu*kin ninja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubily kaže...

Instalirah Hawken sad nakon nekog vremena i nije mi baš jasno jesam ja nešto propustio ili u čitavoj Europi fkt igra sve skupa 10ak igrača? 

Hawken je mrtav već duže vrijeme. Developeri jednostavno odjednom napustili igru. Nema vijesti, nema zakrpa, nema sadržaja, ništa, muk, nula. Kao da ih je zemlja progutala. Ja sam taman prestao igrat dok je počelo smrditi. Šteta. Bilo je potencijala.

15 godina
FLes kaže...
Bubily kaže...

Hawken je mrtav već duže vrijeme. Developeri jednostavno odjednom napustili igru. Nema vijesti, nema zakrpa, nema sadržaja, ništa, muk, nula. Kao da ih je zemlja progutala. Ja sam taman prestao igrat dok je počelo smrditi. Šteta. Bilo je potencijala.

Nda, i mislio sam da nema ništa novo samo nisam bio siguran. Ima već gotovo pola godine od kad sam zadnji put odigro meč. Jedino što vidim je onaj neki novi tenk mech i snježna mapa. Od onda ni a ni b od developera.

Šteta baš. Taman sam mislio da sam si konačno pronašo nešto idealno što mogu uletit na 10 minuta, ispucat boga isusa iz sebe i nastavit dalje radit. Eh 

Well that was pretty fu*kin ninja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice