Half Life 2: Episode 3

poruka: 324
|
čitano: 406.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Slazem se za odličan remake Half Life-a 1 Black Masea, jer puno gamera kojih sam upoznao, nije im se svidio Half life 2 , ja mislim baš iz tog razloga što nemaju znanja što se je prije događalo.

P.S.

Sada da se mi vratimo na temu Half Life 2 Episode Three, molim vas kada dobite nove informacije neka ih objave ovdje, jer to je fakat previše, od 2008 ga čekam.

Cyroz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Half Life 2: Episode 3

Remake koji radi Black Mesa Modification Team, a ne sam Valve. Oni su izdali Half Life Source koji ne iskorištava previše mogućnosti Source engine-a.

Više na wikipediji...

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 8:34 (D4RKL1NG).
17 godina
neaktivan

Kao što sam već vidio negdje na netu napisano, Black Mesa = Duke Nukem Forever. Znači za jedno deset godina bi mogla izaći. A i Episode 3 već lagano kandidira za tu usporedbu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za Duke Nukem Forever su ljudi plaćeni, za Black Mesu ne vjerujem...

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 18:19 (D4RKL1NG).
17 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Za Duke Nukem Forever su ljudi plaćeni, za Black Mesu ne vjerujem...

Nije uopće bitno, samo sam htio reći da to nikad ne će biti gotovo (znam da Forever izlazi, ali svejedno). Ista je bila stvar s megamodom za Oblivion kojim se trebalo obuhvatiti sva četiri TESa u jednoj igri. Obečavala se brda i doline a na kraju ništa. Ljudima jednostavno dosadi ili nemaju vremena. Uglavnom teško je završiti tako veliki projekt kada nema novčane motivacije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:59 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran
Cyroz kaže...

Slazem se za odličan remake Half Life-a 1 Black Masea, jer puno gamera kojih sam upoznao, nije im se svidio Half life 2 , ja mislim baš iz tog razloga što nemaju znanja što se je prije događalo.

P.S.

Sada da se mi vratimo na temu Half Life 2 Episode Three, molim vas kada dobite nove informacije neka ih objave ovdje, jer to je fakat previše, od 2008 ga čekam.

ja sam igrao hl na voodoo2 banshee kartici   i 64mb rama... lol.. i hl2 mi se nesvidja.. totalni promasaj.. nekazem da je igra losa alsu ga fulali jednostavno.. hl1 i hl2 nemaju veze sa vezom u puno stvari..

17 godina
neaktivan
dokly kaže...

ja sam igrao hl na voodoo2 banshee kartici   i 64mb rama... lol.. i hl2 mi se nesvidja.. totalni promasaj.. nekazem da je igra losa alsu ga fulali jednostavno.. hl1 i hl2 nemaju veze sa vezom u puno stvari..

Nema više onog kalaustorfobičnog survival-horror osječaja koji je meni jedinica imala. Ja mislim da mnogima to fali. Ali jbga samo je jedna Black Mesa a nje više nema. Da su htjeli opet sličnu igru napraviti ne bi više mogli koristiti HL svijet. A budući da su odlučili nastaviti priču po meni su potpuno pogodili kako HL2 treba napraviti.

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
dokly kaže...

Nema više onog kalaustorfobičnog survival-horror osječaja koji je meni jedinica imala. Ja mislim da mnogima to fali. Ali jbga samo je jedna Black Mesa a nje više nema. Da su htjeli opet sličnu igru napraviti ne bi više mogli koristiti HL svijet. A budući da su odlučili nastaviti priču po meni su potpuno pogodili kako HL2 treba napraviti.

Ovo šta ti pričaš da je igra bila neki survival-horror su gluposti. Igra ima dosta brz gameplay te se brzo mijenjaju likovi, i da HL 2 ravenholm. Ovo šta ti osječaš je nostalgija i vjerojatnoj nešto što si po prvi put osjetio pa te veže ta igra za taj osjećaj.

16 godina
dokly kaže...

ZC_Someone kaže...

Nemojte bogohulit jer je hl2 najbolji fps do današnjeg dana,a virujen da će finale isto tako bit pogotovo uz dx11 grafiku.Teško da će ga neki budući fps nadmašit.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:15 (dery).
17 godina
neaktivan

Odigrao sam HL1 opet ne tako davno i ja sam ga jednostavno tako doživio. Meni HL1 uoće nije imao brz gameplay, valjda zavisi kako igraš. Ja sam se vukao okolo pokušavajući sačuvati svaki postotak zdravlja. I baš mi atmosfera vuče na neki akcijski hororac. Lutaš po ogromoj bazu usred ničega. Cilj ti je preživjeti i pobjeći. Napadaju te izvanzemaljci. Teleportiraju te na izvanzemaljski planet. Svi prijateljski raspoloženi likovi umiru oko tebe. I uz sve to klasična isfurana horor finta, vojska dođe počistiti nastali nered pucajući u sve što se miče. I još se tome pola vremena provlačiš po cjevima.

I tko kaže da HL2 nije jedan od najboljih FPSova ikada, meni osobno je daleko najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:36 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
dokly kaže...

Ja bi cak rekao da nije bilo nikakvog klaustrofobicnog horror osjecaja. Cak ni dok sam prvi put igrao.

Je bilo je zatvorenih prostora i cudovista (bica iz druge dimenzije jel) ali nije sad bilo ono...scary, bilo je zanimljivo i napeto.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
15 godina
neaktivan

Slažem se sa postom iznad, da napeto je bilo i rekao bih da čitav je serijal ko neki triler napravljen.

Uostalom svi doživljavamo stvari drugačije. Dok će netko pomoći unesrećenom, drugi će spašavati svoju glavu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:43 (vgetik).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hoce uopce oni napravit taj ep3?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
xnight_hunterx kaže...

To se pita svaki korisnik na ovih 7 stranica, a i mnogo onih koji ne zalaze u ovu temu jer znaju da nece dobiti nikakve informacije. Da se išta konkretno najavi o ovoj igri vjerujem da bi vec saznali.

Dear Math Students, Please don't try to find me. I owe your teacher money... Sincerely, X.
17 godina
neaktivan

I vjerujem da ne bi zalazili u offtopic da imamo o čemu pričati. Ali budući da trećoj epizodi ni traga ni glasa...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 1:01 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
xnight_hunterx kaže...

To se pita svaki korisnik na ovih 7 stranica, a i mnogo onih koji ne zalaze u ovu temu jer znaju da nece dobiti nikakve informacije. Da se išta konkretno najavi o ovoj igri vjerujem da bi vec saznali.

Da, da se najavi bar datum izlaska mislim da bi nastao veci hype nego dok su HL2 najavili.

16 godina
neaktivan

Sto veca tajnost to je veca sansa da ce ispasti bolje. Ista stvar je i sa Blizzardom.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dery kaže..

Nemojte bogohulit jer je hl2 najbolji fps do današnjeg dana,a virujen da će finale isto tako bit pogotovo uz dx11 grafiku.Teško da će ga neki budući fps nadmašit.

E sad, o ukusima se ne raspravlja :)

Iako je meni osobno HL odlična pucačina ali ni blizu najbolja - Najbolja je naravno OFP :)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
dery kaže..

Iako je meni osobno HL odlična pucačina ali ni blizu najbolja - Najbolja je naravno OFP :)

Najbolja je TF2Nevinašce

16 godina
Weky kaže...
dery kaže..

Nije to stvar ukusa nego kvalitete tog djela koji je neosporan uz kritike i ocjene koje je pobrao(po metascore sa 96 bodova je no.1).Meni se ne sviđa mercedes ali je kvalitet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 18:49 (dery).
15 godina
odjavljen
dery kaže...

Nije to stvar ukusa nego kvalitete tog djela koji je neosporan uz kritike i ocjene(po metascore sa 96 bodova je no.1) koje je pobrao.Meni se ne sviđa mercedes ali je kvalitet.

Recenzije su sve samo ne objektivne.

Isto tako su ukusi subjektivni.

Meni HL nije ni sjena nekih igara. Isto tako nekome je shit.

Ono što se objektivno može reći je da je igra odlična, ali nemoguce je objektivno tvrditi da je to najbolji FPS na svjetu.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:22 (Weky).
16 godina
Weky kaže...
dery kaže...

Nije to stvar ukusa nego kvalitete tog djela koji je neosporan uz kritike i ocjene(po metascore sa 96 bodova je no.1) koje je pobrao.Meni se ne sviđa mercedes ali je kvalitet.

Recenzije su sve samo ne objektivne.

Isto tako su ukusi objektivni.

Meni HL nije ni sjena nekih igara. Isto tako nekome je shit.

Ono što se objektivno može reći je da je igra odlična, ali nemoguce je objektivno tvrditi da je to najbolji FPS na svjetu.

daleko najbolji fps.ikad!

lol
15 godina
odjavljen

Operation Flashpoint.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Weky kaže...

Isto tako su ukusi objektivni.

Ukusi su subjektivni da te ispravim.

15 godina
odjavljen
dery kaže...

Ukusi su subjektivni da te ispravim.

Pišem na brzinu pa sam pogrješio, sry.

Ali i dalje stojim kod toga, o ukusima se ne raspravlja.

HL2 meni nije ni sjena OFP pa nećemo sad pokupit kartone zbog toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:22 (Weky).
16 godina
Weky kaže...

Operation Flashpoint.

zašto si to napisa u ovoj temi,nemoj spamat jer ti se ne sviđa igra, ako je ova igra bolje ocjenjena nego ta tvoja žali se upravi za navodnjavanjeBelji se

15 godina
odjavljen
dery kaže...

zašto si to napisa u ovoj temi,nemoj spamat jer ti se ne sviđa igra, ako je ova igra bolje ocjenjena nego ta tvoja žali se upravi za navodnjavanjeBelji se

Svida mi se igra (HL serijal) , medu top tri igre koje sam igrao sigurno, ali ne najbolja.

No necemo se sada svadati bezveze. Tema je HL2 EP3.

16 godina

Jel ima šta kakvih novosti u vezi treće epizode? Baš sam pred nedavno bio instalirao half life 2, pa odigrao njega i prve dve epizode...odlična igra koja definitivno mora završiti svoju priču...{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jel ima šta kakvih novosti u vezi treće epizode? Baš sam pred nedavno bio instalirao half life 2, pa odigrao njega i prve dve epizode...odlična igra koja definitivno mora završiti svoju priču...{#}

Nema jos niš'. :(

Ali dam ruku u vatru da Valve vec radi na tome (ako ne i duže vrijeme) samo to skriva kao zmija noge.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Nakon izdavanja Portala 2 (10.2) gotovo sigurno cemo znati puno više.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice