Half Life 2: Episode 3

poruka: 324
|
čitano: 406.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Baš sam danas naišao na to. Opet prelazim Portal.

Nalazi se u Test Chamberu 17 (mislim da je 17, tu negdje). To je onaj level kad dobiješ kocku sa srcem. Evo slika:

4chan always finds a way!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i ja bas opet presao Portal i tek sam sad primjetio razliku u endingu otkad su najavili Portal 2. BTW ovo sa stranicom, password tier3 mi nece :/

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako neće? Baš sam sad probao i radi. Znači username je cjohnson a password je tier3. Ček malo, kakva je to razlika u endingu odkad su najavili Portal 2? Nisam dugo već igrao pa sam izgleda ispao iz štosa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Half Life 2: Episode 3
Chronic kaže...

Kako neće? Baš sam sad probao i radi. Znači username je cjohnson a password je tier3. Ček malo, kakva je to razlika u endingu odkad su najavili Portal 2? Nisam dugo već igrao pa sam izgleda ispao iz štosa.

Pa kraj je samo malo promijenjen, u skladu s Portal 2.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
17 godina
neaktivan

Jbg, onda idem odigrat Portal po stopedeseti put da i ja to vidim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo završio Portal stopedeseti put i moram priznat zanimljiv detalj na kraju, vrlo zanimljiv...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Upravo završio Portal stopedeseti put i moram priznat zanimljiv detalj na kraju, vrlo zanimljiv...

hehhehe, ja ga zavrsim i mislim si ono "kaj je sad to, sve isto O_O" i onda ipak vidim da nije i odvalim se od smijeha kao dok sam prvi put igrao =D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

Ja sam ga isto ponovno prošao jučer.

Portal. Das Spiel.

4chan always finds a way!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jbt zasto meni sad nece prihvacati tipke na http://www.aperturescience.com/ ???

ne mogu uopce login napisati...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja mogu pisat (klikneš mišom na ispred zelenog kvadrata šta blica) ali ne prihvaća mi ovaj pass. Prvo upišem cjohnson pa enter pa tier 3 - ništa se ne dogodi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ja mogu pisat (klikneš mišom na ispred zelenog kvadrata šta blica) ali ne prihvaća mi ovaj pass. Prvo upišem cjohnson pa enter pa tier 3 - ništa se ne dogodi

Prvo ukucaj "login" ( bez navodnika ).

Btw. Pogledajte ovu stranicu, ljudi su se stvarno uživili u sve ovo.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan

Jedva čekam da izađe Epizoda 3!

Isto tako i čekam remake HL-a da izađe, koji se odugovlači...

Plač

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, prvo login utipkaj onda će te tek tražit username :)

Ima nešto u toj stranici, uglavnom ako idete ispunjavati onaj upitnik (apply.exe) u nekoliko pitanja možete primjetiti da jedno slovo pulsira. Ako ih sve idete zapisivati na papir po redu, dobit ćete "thecakeisalie", to također možete upisati u prompt.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 0:11 (Chronic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja još jednom prošao Portal da vidim što su to promjenili. Kraj je zanilmljiv ali mene su više zainteresirali novi

porazbacani po levelima.

Lol i usput sam skužio kolko je Portal zapravo kratak, prošao ga za nešto malo više od sat vremenaa da se nisam ni žurio, nadam se da će P2 imati bar malo više sadržaja ili neku vrstu random genereted sadržaja da se replay value malo poveća.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 9:59 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Da, prvo login utipkaj onda će te tek tražit username :)

Ima nešto u toj stranici, uglavnom ako idete ispunjavati onaj upitnik (apply.exe) u nekoliko pitanja možete primjetiti da jedno slovo pulsira. Ako ih sve idete zapisivati na papir po redu, dobit ćete "thecakeisalie", to također možete upisati u prompt.

Teorija zavjere? :) Kako si skontao sve ovo i ima li smisla dovršavati taj upitnik?

Sorry zbog OT-a.

I don't belong
17 godina
neaktivan

Ma visio sam na toj stranici stalno dok nisam primjetio sve te spike, ima još puno toga za otkrit. Koji put za vrijeme upitnika na djelić sekunde se pojavi nekakva slikica u pozadini pisana u ASCII kodu, najčešće se primjeti slika torte :) Meni je sam upitnik jako zanimljiv jer ima dosta čudnih pitanja, ali nemoguće ga je završiti jer na kraju te traži onaj broj sa početka koji te traži da si zapišeš, problem je u tome kaj se taj broj mijenja neprimjetno, po jednu znamenku negdje u sredini pa je i nemoguće upisati točan na kraju. Ne znam dal je itko primjetio, ali u Portalu u zadnjim levelima u uredima se može vidjeti na zidu kao rukom nacrtano "sweet little jellyfish", a u drugom nešto tipa "bad jellyfish wanted" tak nešto, a u par pitanja na upitniku (aperturescience.com) se spominje jellyfish kao ponuđeni odgovor. Plus, ono što mi je još zapelo za oko na upitniku, kod pitanja u vezi vašeg najdražeg kolača u cijelom moru izbora može se primjetiti "Orehnjača" :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DEBELO ste pretjerali s offtopicom. Raspravu preselite u odgovarajuću temu ili će biti i onih težih kartona.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se ispričavam, iako mislim da ovo ni nije toliki off topic jer je Portal, cijela priča vezana uz njega + aperturescience.com debelo povezana s HL2: Episode 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel poznat datum izlaska igre?? ne pratim bas

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
xnight_hunterx kaže...

jel poznat datum izlaska igre?? ne pratim bas

Prvo su rekli kraj 2009., a onda ništa od toga, pa sad svi se nadaju da bi se mogla pojavit krajem 2010., ali vrlo vjerovatno tek 2011.

17 godina
neaktivan

Neki dan je trebao bit nekakav intervju s gosponom Newell-om, ali ne znam na kraju kaj je bilo od toga. Pročitao sam negdje da definitivno rade punom parom na novoj epizodi, ali sve drže za sebe, nadam se da je to zato jer žele napravit bum za zavšnu epizodu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se da neće dugo razrađivati. Sjećate se kako je bilo s HL2? Možda Valve želi da tu igru jaaaaako želimo prije nego što ju izdaju. Nadam se da će povezati priču od Portala i zadnju epizodu HL2. TO bi bila kickass igra. :)

I don't belong
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povezat će ih sigurno, zasad mislim da ćemo dosta saznati iz Portala 2 o cijeloj priči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Onaj broj sa početka je pisam u text obliku, dakle može se copy/pasteati...

Kako?

Cijelo vrijeme drži CTRL i lupaj C,

a miškom cijelo vrijeme doubleklikaj na rečenicu.

Upalit će ti na dijelić sekunde da ju označiš i kopiraš.

Ovo je moj broj:

[e54c1957bchj6fbd1ff6209ajq5984729nna09042fb910ecfe89975e9729a2e2]

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
odjavljen

Ma nakon Portala 2, sigurno ide razvoj novog Half Life-a. Episode 3 Vjerovatno. A kasnije ce vjerovatno biti još nešto, prevelik je interes za tu igru Valve kupi milijone na njemu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Šta je sa samim "Black Mesa" projektom?

Vizija iz samog podzemlja itd, priča se navodno nadovezuje na HL i HL2 direktno, i prije samog HL-a,

dakle kako je sve to zakuhano...

Uglavnom sve informacije su nestale o tome, ni A ni B...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Šta je sa samim "Black Mesa" projektom?

Vizija iz samog podzemlja itd, priča se navodno nadovezuje na HL i HL2 direktno, i prije samog HL-a,

dakle kako je sve to zakuhano...

Uglavnom sve informacije su nestale o tome, ni A ni B...

Misliš o remaku prvog HL u Source engineu?

Negdje je zapelo, odjednom je sve zasutilo, dečki besplatno rade, pa je i za očekivati probleme u radu. Bude i to nadajmo se jednog dana.

A i originalnom HL nefali ništa, sasvim igriv.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
16 godina
Weky kaže...

Misliš o remaku prvog HL u Source engineu?

Negdje je zapelo, odjednom je sve zasutilo, dečki besplatno rade, pa je i za očekivati probleme u radu. Bude i to nadajmo se jednog dana.

A i originalnom HL nefali ništa, sasvim igriv.

Kako besplatno rade,ja san mislija da to ima samo u Hrvatskoj,tj radi se a ne primit plaju.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
15 godina
odjavljen

http://blackmesasource.com/

Da, rade ga potpuno free. I bit ce besplatan kad ga zavrse.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

To je znači remake starog hl,valjda će bit dobro.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice