Evo i ja bas opet presao Portal i tek sam sad primjetio razliku u endingu otkad su najavili Portal 2. BTW ovo sa stranicom, password tier3 mi nece :/
Kako neće? Baš sam sad probao i radi. Znači username je cjohnson a password je tier3. Ček malo, kakva je to razlika u endingu odkad su najavili Portal 2? Nisam dugo već igrao pa sam izgleda ispao iz štosa.
Kako neće? Baš sam sad probao i radi. Znači username je cjohnson a password je tier3. Ček malo, kakva je to razlika u endingu odkad su najavili Portal 2? Nisam dugo već igrao pa sam izgleda ispao iz štosa.
Pa kraj je samo malo promijenjen, u skladu s Portal 2.
Jbg, onda idem odigrat Portal po stopedeseti put da i ja to vidim :)
Upravo završio Portal stopedeseti put i moram priznat zanimljiv detalj na kraju, vrlo zanimljiv...
Upravo završio Portal stopedeseti put i moram priznat zanimljiv detalj na kraju, vrlo zanimljiv...
hehhehe, ja ga zavrsim i mislim si ono "kaj je sad to, sve isto O_O" i onda ipak vidim da nije i odvalim se od smijeha kao dok sam prvi put igrao =D
jbt zasto meni sad nece prihvacati tipke na http://www.aperturescience.com/ ???
ne mogu uopce login napisati...
Ja mogu pisat (klikneš mišom na ispred zelenog kvadrata šta blica) ali ne prihvaća mi ovaj pass. Prvo upišem cjohnson pa enter pa tier 3 - ništa se ne dogodi
Ja mogu pisat (klikneš mišom na ispred zelenog kvadrata šta blica) ali ne prihvaća mi ovaj pass. Prvo upišem cjohnson pa enter pa tier 3 - ništa se ne dogodi
Prvo ukucaj "login" ( bez navodnika ).
Btw. Pogledajte ovu stranicu, ljudi su se stvarno uživili u sve ovo.
Jedva čekam da izađe Epizoda 3!
Isto tako i čekam remake HL-a da izađe, koji se odugovlači...
Da, prvo login utipkaj onda će te tek tražit username :)
Ima nešto u toj stranici, uglavnom ako idete ispunjavati onaj upitnik (apply.exe) u nekoliko pitanja možete primjetiti da jedno slovo pulsira. Ako ih sve idete zapisivati na papir po redu, dobit ćete "thecakeisalie", to također možete upisati u prompt.
I ja još jednom prošao Portal da vidim što su to promjenili. Kraj je zanilmljiv ali mene su više zainteresirali novi
porazbacani po levelima.Lol i usput sam skužio kolko je Portal zapravo kratak, prošao ga za nešto malo više od sat vremenaa da se nisam ni žurio, nadam se da će P2 imati bar malo više sadržaja ili neku vrstu random genereted sadržaja da se replay value malo poveća.
Da, prvo login utipkaj onda će te tek tražit username :)
Ima nešto u toj stranici, uglavnom ako idete ispunjavati onaj upitnik (apply.exe) u nekoliko pitanja možete primjetiti da jedno slovo pulsira. Ako ih sve idete zapisivati na papir po redu, dobit ćete "thecakeisalie", to također možete upisati u prompt.
Teorija zavjere? :) Kako si skontao sve ovo i ima li smisla dovršavati taj upitnik?
Sorry zbog OT-a.
Ma visio sam na toj stranici stalno dok nisam primjetio sve te spike, ima još puno toga za otkrit. Koji put za vrijeme upitnika na djelić sekunde se pojavi nekakva slikica u pozadini pisana u ASCII kodu, najčešće se primjeti slika torte :) Meni je sam upitnik jako zanimljiv jer ima dosta čudnih pitanja, ali nemoguće ga je završiti jer na kraju te traži onaj broj sa početka koji te traži da si zapišeš, problem je u tome kaj se taj broj mijenja neprimjetno, po jednu znamenku negdje u sredini pa je i nemoguće upisati točan na kraju. Ne znam dal je itko primjetio, ali u Portalu u zadnjim levelima u uredima se može vidjeti na zidu kao rukom nacrtano "sweet little jellyfish", a u drugom nešto tipa "bad jellyfish wanted" tak nešto, a u par pitanja na upitniku (aperturescience.com) se spominje jellyfish kao ponuđeni odgovor. Plus, ono što mi je još zapelo za oko na upitniku, kod pitanja u vezi vašeg najdražeg kolača u cijelom moru izbora može se primjetiti "Orehnjača" :)
DEBELO ste pretjerali s offtopicom. Raspravu preselite u odgovarajuću temu ili će biti i onih težih kartona.
Ja se ispričavam, iako mislim da ovo ni nije toliki off topic jer je Portal, cijela priča vezana uz njega + aperturescience.com debelo povezana s HL2: Episode 3.
jel poznat datum izlaska igre?? ne pratim bas
jel poznat datum izlaska igre?? ne pratim bas
Prvo su rekli kraj 2009., a onda ništa od toga, pa sad svi se nadaju da bi se mogla pojavit krajem 2010., ali vrlo vjerovatno tek 2011.
Neki dan je trebao bit nekakav intervju s gosponom Newell-om, ali ne znam na kraju kaj je bilo od toga. Pročitao sam negdje da definitivno rade punom parom na novoj epizodi, ali sve drže za sebe, nadam se da je to zato jer žele napravit bum za zavšnu epizodu.
Nadam se da neće dugo razrađivati. Sjećate se kako je bilo s HL2? Možda Valve želi da tu igru jaaaaako želimo prije nego što ju izdaju. Nadam se da će povezati priču od Portala i zadnju epizodu HL2. TO bi bila kickass igra. :)
Povezat će ih sigurno, zasad mislim da ćemo dosta saznati iz Portala 2 o cijeloj priči.
Onaj broj sa početka je pisam u text obliku, dakle može se copy/pasteati...
Kako?
Cijelo vrijeme drži CTRL i lupaj C,
a miškom cijelo vrijeme doubleklikaj na rečenicu.
Upalit će ti na dijelić sekunde da ju označiš i kopiraš.
Ovo je moj broj:
[e54c1957bchj6fbd1ff6209ajq5984729nna09042fb910ecfe89975e9729a2e2]
Ma nakon Portala 2, sigurno ide razvoj novog Half Life-a. Episode 3 Vjerovatno. A kasnije ce vjerovatno biti još nešto, prevelik je interes za tu igru Valve kupi milijone na njemu.
Šta je sa samim "Black Mesa" projektom?
Vizija iz samog podzemlja itd, priča se navodno nadovezuje na HL i HL2 direktno, i prije samog HL-a,
dakle kako je sve to zakuhano...
Uglavnom sve informacije su nestale o tome, ni A ni B...
Šta je sa samim "Black Mesa" projektom?
Vizija iz samog podzemlja itd, priča se navodno nadovezuje na HL i HL2 direktno, i prije samog HL-a,
dakle kako je sve to zakuhano...
Uglavnom sve informacije su nestale o tome, ni A ni B...
Misliš o remaku prvog HL u Source engineu?
Negdje je zapelo, odjednom je sve zasutilo, dečki besplatno rade, pa je i za očekivati probleme u radu. Bude i to nadajmo se jednog dana.
A i originalnom HL nefali ništa, sasvim igriv.
Misliš o remaku prvog HL u Source engineu?
Negdje je zapelo, odjednom je sve zasutilo, dečki besplatno rade, pa je i za očekivati probleme u radu. Bude i to nadajmo se jednog dana.
A i originalnom HL nefali ništa, sasvim igriv.
Kako besplatno rade,ja san mislija da to ima samo u Hrvatskoj,tj radi se a ne primit plaju.
To je znači remake starog hl,valjda će bit dobro.