Ma, po meni je GW najbolji izum poslije kotača, samo da se u igri moglo skakat....
Ma nisu morali ni napravit mogućnost da se nešto preskoči, ali puno nas je smetalo tšo se nije moglo ni poskoćit. Igra ima fantastičnu priču... instance su ok i na kraju svake misije neka mala animacijica i tako lijepo je vodilo kroz priču... nema grindanja levela jer napola priče si tak i tak max lvl, ideš i ne razmišljaš o ničemu osim što u priči uživaš.
Oćeš igrat drugog lika? PVE - imaš 2-3 dana za doć na max lvl i još toliko za izgrindat neke elite i rijetke skillove ili ako već imaš iste odključane samo napraviš PvP lika i deri.
Dvojka će imat sve što je jedinici falilo, bit će open-world koncept sa pojedinim dijelovima instanciranim (ili obratno, postoji određeno neslaganje u verzijama odnosa dijelova koji su open-world a koliko ih je instancirano), bit će skakanja, plivanja i ronjenja, nekih mountova, ali i instant-travel opcije, podzemnih, nadzemnih i podvodnih mapa, ogromnih neprijatelja i bossova te gomila skilova, sa opet, nekih 8 skilova u skill baru, sasvim dovoljno, čak i meni koji sam isprobo WoW sa milion skilova.
Ovo mi je ekstremno draga igra i jedva čekam dvojku. Trebala je ove godine biti open-beta, dapaće, trebala je bit i iprošle godine, ali onda su odlučili mijenjat koncept igre i odustali od open i closed bete prije nego igra bude blizu kraja, sada je tek prva klasa predstavljena, međutim po nekim ingame filmovima i trailerima igra izgleda dobrim dijelom gotova (te da imaju i ostale klase, ali će ih izbacivat povremeno kao neke teasere), očito još balansiraju i pune svijet questovima. Krajem godine postavit će neku kratku betu, vjerojatno closed, početkom slijedeće igra bi trebala izać. Zanima me samo što su to toliko mijenjali jer je originalno igra trebala izać početkom 2010. Jedva čekam.