Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Guild Wars 2

Slijedi i update World bosseva, koji započinje sa Tequatlom.

"If you think you know Tequatl the Sunless and can whip that dragon with your eyes closed, then ArenaNet is just guffawing loudly in your direction. The devs' commitment to change includes the many world bosses, and Tequatl is the perfect platform to experience taking a big bad and making it way, way badder.

So what's Tequatl going to be like when the devs finish injecting him with steroids? The encounter will be completely changed, turning this into an extremely difficult, time-limited 80-person fight minimum that requires group strategy and a whole lot of moxie. Tequatl 2.0 is so tough, in fact, that the team at ArenaNet has yet to bring him down while playing internally. The studio has faith in the players to succeed where it cannot, however.

Tequatl isn't a raid boss that is only for the elites; ArenaNet wants to use the dragon as a way to get the community to come together, have fun, and cooperate for group rewards. Speaking of which, while Tequatl will drop some very juicy loot (minipets and unique ascended weapons with wicked-looking exclusive skins, anyone?), he'll also reward those who get his health down to certain thresholds."

15 godina
Obi Wan kaže...

triba vidit na kojem ce principu radit taj LFG tool. ja bih volio vidjeti da radi po principu geara, ako nista drugo da gleda ko ima exotic gear.

Nisam siguran da li sada trolaš ili ???

Takav LFG bi cijeli cumunity pretvorio u gear whores, ono što sada GS u wow.u radi. Nije bitno koliko ga dugo igraš i koje iskustvo imaš, samo je bitno koliki ti je gear score :/

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2

Daklem za ascended great sword mi treba ukupno:

?

Tko želi 10$ popust za Banggood neka posalje mail na pp!

0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...

triba vidit na kojem ce principu radit taj LFG tool. ja bih volio vidjeti da radi po principu geara, ako nista drugo da gleda ko ima exotic gear.

Nisam siguran da li sada trolaš ili ???

Takav LFG bi cijeli cumunity pretvorio u gear whores, ono što sada GS u wow.u radi. Nije bitno koliko ga dugo igraš i koje iskustvo imaš, samo je bitno koliki ti je gear score :/

nikad nisam imao gear score addon kad sam wow igrao i to me nikad nije zanimalo jer u lfg u wow-u se nikad nije znalo tko pije i ko placa. trebao si imat dosta srece da dungeon odradis bez wipe-a

stvar je u gw2 jednostavna. nabava exotic gear-a je stvar odlaska na ah i kupnje istoga. znaci nije sveto pismo kao wow da farmas jedno te isti dungeon i da se nadas da ce to ispasti ono sta trebas. to je prva stvar, tj uvijet.

druga stvar je skill. ako ljudi s kojima si u grupi koriste mozak onda ce biti lako objasnit strategiju i kako sta ubit. bolje da budu glupani sa gearom nego bez geara.

lfg je dvosjekli mac. upravo zato zelim da ima gear restriction (bar za one djelova dungeona koje radi u path-ovima), jer ako nista drugo tako ce zadovoljit jedan od uvijeta. a ovi drugi sto se tice common sense-a i skilla, to je potpuno drugi par postola. naravno ako su oba uvijeta zadovoljena da ce bit prava uzivancija raditi dungeon-e

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo vratia sam se i ja nakon pauze od Halloweena, i Karka eventa, i igra se ocito poboljsala :)

Samo jedno pitanjce, nakon jucerasnjeg update-a nema vise Scarlet invazija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

ima, ali pretpostavljam random, jer igrao sam baš jednu danas u 10:47, znači ne počinje kao dosad u npr. 10, 11 itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JuXo kaže...

ima, ali pretpostavljam random, jer igrao sam baš jednu danas u 10:47, znači ne počinje kao dosad u npr. 10, 11 itd

Hmm, pitam zato sta se onaj world event tracker sada pokazuje samo SAB.

Nemam pojma di bi Scarlet Invazija mogla biti...

Postoji li nekakav tracker koji se moze upaliti?

15 godina

pojavi se na chatu žutim slovima i to je to

11 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav ekipa trebala bi mi pomoć pri kupnji ove igre. Naime nikad nisam kupovao igrice on-line.

Vidim da je netko već preporučio kupovinu preko go2arena.

Zašto je tu i na sličnim stranicama duplo jeftinija cijena nego u službenoj prodaji?

Koliko je pouzdano tako kupiti igru?

Vidim da dobijem CD-key kad kupim igru.

Pretpostavljam da igru skinem sa neta (dali netko ima link),

te pri pokretanju upišem dobiveni key.

Jeli to sve?

Dali moram pripazit ne nešto posebno?

Dali je igra još uvijek aktualna, jer je već stara godinu dana?

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kupi na pouzdanim stranicama i ne brini, dobiš key na mail, upišeš ga na gw2 stranici i skineš klijenta, to je to

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Uh koji brzi odgovor, puno zahvaljujem.

Jeli Go2Arena pouzdana stranica?

Još sam pronašao na Inexus-u.

15 godina
itekla45 kaže...

ili kupi od mene za daleko manje love, ionako ju nisam upalio ne sjecam se :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
smiglcro kaže...
itekla45 kaže...

koliko trazis za nju?

15 godina
juice21 kaže...
smiglcro kaže...
itekla45 kaže...

koliko trazis za nju?

mislim da je 100kn ok cijena, duplo jeftinije nego na ovim portalima.

2 lv 80 i nesto altova i nesto sitno golda ako nekome to nesto znaci :)

vec neko vrijeme ne zelim prodati igru jer ono stalno kontam da ce me nesto vratiti nazad, pa makar i na par sati. ali nista se u igri ne dogadja sto bi mene zanimalo tak da stoji vec mjesecima nedirnuta. pa bolje neka ode dok se jos moze dobiti koja kn za nju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 11:44 (smiglcro).
15 godina
smiglcro kaže...
juice21 kaže...
smiglcro kaže...
itekla45 kaže...

koliko trazis za nju?

mislim da je 100kn ok cijena, duplo jeftinije nego na ovim portalima.

2 lv 80 i nesto altova i nesto sitno golda ako nekome to nesto znaci :)

vec neko vrijeme ne zelim prodati igru jer ono stalno kontam da ce me nesto vratiti nazad, pa makar i na par sati. ali nista se u igri ne dogadja sto bi mene zanimalo tak da stoji vec mjesecima nedirnuta. pa bolje neka ode dok se jos moze dobiti koja kn za nju.

i a mislim da je ok cijena, samo sam informativno pitao jer sam trenutno bez graficke :/ samo IGP

13 godina
Guild Wars 2

nm

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 23:22 (evang).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Mijenjam Battlefield 3 Premium za Guild Wars 2 akaunt, javite se na pm. Btw, ne znam da li ima neka tema na forumu gdje mogu postaviti oglas ovakog tipa, jer ne zelim ispasti troll.

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Mijenjam Battlefield 3 Premium za Guild Wars 2 akaunt, javite se na pm. Btw, ne znam da li ima neka tema na forumu gdje mogu postaviti oglas ovakog tipa, jer ne zelim ispasti troll.

Probaj ovdi

Steam profile: Virty
11 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Koja bi bila neka pouzdana stranica za uzet si GW2?, mislim iskreno nikad si nisam ovako uzimao pa eto informativno pitam

Ili mozda ako se netko zeli rjesiti svog primjerka, po nekoj ok cijeni isto moze doci u obzir.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Dosta ljudi je quitalo gw2 , ja ga nikada nisam igrao , Ima li koja dobra dusa koja je prestala igrat da mi posudi malo acc da vidim kakava je igra

Suba
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Save kaže...

Dosta ljudi je quitalo gw2 , ja ga nikada nisam igrao , Ima li koja dobra dusa koja je prestala igrat da mi posudi malo acc da vidim kakava je igra

Posudit cu ti 100 eura pa kupi igru ok? lol...

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
Save kaže...

Ma to su priče. Kvitalo. Kvitali su oni koji briju na pve, koji su očekivali ne znam šta i našli su se ljuti i razočarani pa onda kenjkaju kak su svi kvitali i kak igra umire.

Trenutno ima 27 EU servera. Od toga ima 11 very high, 12 high i 4 medium population. Ja guštam u www. U tom segmentu igra je super zabavna.

Visim po cijele dane tamo. Trenutno traje ligaško natjecanje prve sezone. Na mojem serveru su redovi da upadneš na neku

mapu od 8 ujutro. Ako si pvp igrač onda to definitivno trebaš probat.

15 godina
Guild Wars 2

igram od početka GW2 i bogami nisam vidio da su ljudi quitali, igram od početka na Desolationu i tamo je uvijek gužva

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel zna mozda netko kada ce otprilike prvi open trial za igru? Htio bi probat prije nego kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mlitavi kaže...
Save kaže...

Ma to su priče. Kvitalo. Kvitali su oni koji briju na pve, koji su očekivali ne znam šta i našli su se ljuti i razočarani pa onda kenjkaju kak su svi kvitali i kak igra umire.

Trenutno ima 27 EU servera. Od toga ima 11 very high, 12 high i 4 medium population. Ja guštam u www. U tom segmentu igra je super zabavna.

Visim po cijele dane tamo. Trenutno traje ligaško natjecanje prve sezone. Na mojem serveru su redovi da upadneš na neku

mapu od 8 ujutro. Ako si pvp igrač onda to definitivno trebaš probat.

ja sam presta igrat nakon fraktala. probao sam ih, nisu bili losi, ali meni je najvise zasmetao novi tier opreme. govorili su da toga nece bit, a na kraju ascended farm engage. s obzirom da me to previse sitilo na wow (svaki novi patch grindaj gear, bilo craftanjem bilo farmanjem dungeona) nisam htio vise igrat. mozes ti nabavit i ascended stvari koje padaju u fraktalima i radeci daily misije, ali onda se to pretvara u posao. logiraj se, odradi, izadi. ista stvar sa daily questovima u wowu. da ne kazem tada kad sam igrao da si morao imati ili static group da budu svi isti level ili okolo spammati po LA da nades lika koji ima isti level. tako da me je to podsjetilo na raidove iz wow-a. logiraj se u tocno odredeno vrijeme i smlati sta god mozes vise u tih 2-3 sata sta ces igrat fraktale.

uglavnom, nije mi sjelo. je sad da su oni patchevima to popravljali, pa dodali i taj famozni LFG (koji je vise bulletin board nego lfg tool) ali nitko tko je npr lvl 40 nece s tvojim likom koji je lvl 5-6 igrati te fraktale, nego svi dizu altove. 

WvW mi je kao koncept bio dobar, ali prosli se to pretvorilo u veliku manipulaciju u smislu pribacivanja velikih guildi na ''pobjednicki server'' radi farmanja karme i sta ja znam cega i u ''follow the zerg''. 

logirao sam se nekidan da vidim na sta lici taj lfg i jos me je vise iziritiralo to sta sve one live story stvari koje daju achievement points ne mozes odradit jer je to proslo, a ko nije bio tada kad je taj event bio aktivan moze se slikat.

sto se tice price o umiranju igre, niti znam kakva je situacija, a nije me niti briga. imam jos svoj account, mukte je igra, mogu se logirat kad god hocu ali nemam zelju igrat, nego ti vise izgleda kao da me netko prisiljava da igram. 

po meni previse je negativnih stvari, bar sto se mene tice, da bih se opet aktivno vratio hardcore igranju.

15 godina
Bado kaže...

Jel zna mozda netko kada ce otprilike prvi open trial za igru? Htio bi probat prije nego kupim.

bila su vec 2, zadnji je bio prije jedno mjesec dana, trajalo 10 dana

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja sam presta igrat nakon fraktala. probao sam ih, nisu bili losi, ali meni je najvise zasmetao novi tier opreme. govorili su da toga nece bit, a na kraju ascended farm engage. s obzirom da me to previse sitilo na wow (svaki novi patch grindaj gear, bilo craftanjem bilo farmanjem dungeona) nisam htio vise igrat. mozes ti nabavit i ascended stvari koje padaju u fraktalima i radeci daily misije, ali onda se to pretvara u posao. logiraj se, odradi, izadi. ista stvar sa daily questovima u wowu. da ne kazem tada kad sam igrao da si morao imati ili static group da budu svi isti level ili okolo spammati po LA da nades lika koji ima isti level. tako da me je to podsjetilo na raidove iz wow-a. logiraj se u tocno odredeno vrijeme i smlati sta god mozes vise u tih 2-3 sata sta ces igrat fraktale.

uglavnom, nije mi sjelo. je sad da su oni patchevima to popravljali, pa dodali i taj famozni LFG (koji je vise bulletin board nego lfg tool) ali nitko tko je npr lvl 40 nece s tvojim likom koji je lvl 5-6 igrati te fraktale, nego svi dizu altove. 

WvW mi je kao koncept bio dobar, ali prosli se to pretvorilo u veliku manipulaciju u smislu pribacivanja velikih guildi na ''pobjednicki server'' radi farmanja karme i sta ja znam cega i u ''follow the zerg''. 

logirao sam se nekidan da vidim na sta lici taj lfg i jos me je vise iziritiralo to sta sve one live story stvari koje daju achievement points ne mozes odradit jer je to proslo, a ko nije bio tada kad je taj event bio aktivan moze se slikat.

sto se tice price o umiranju igre, niti znam kakva je situacija, a nije me niti briga. imam jos svoj account, mukte je igra, mogu se logirat kad god hocu ali nemam zelju igrat, nego ti vise izgleda kao da me netko prisiljava da igram. 

po meni previse je negativnih stvari, bar sto se mene tice, da bih se opet aktivno vratio hardcore igranju.

Mene taj cijeli pve koncept uopće ne zanima. Jedino šta igram je www. Ma da sam te achievmente od eventa odradio u dva dana. I to full casual igranjem.

Što se tiče tog ascended geara, skupio sam s pola gasa samo igrajući www.Tako da stvarno nema onog farmanja iz wow. Ovo je nula naspram wow farmanja.

Bilo je manipuliranja sa prebacivanjima guildova u www sa servera na server, to je točno. Sada se plaća i nije jeftino tako da mislim da je toga puno manje nego kad je bilo free.

Npr, guild sparta je prije lige otišao sa pikena na seafarer server. Sad bi se vratili ali nemaju dosta love za sve ljude u guildu. Sad kukaju i plaču

i tražili su moj guild da im pomogne. Guild prima donacije. Tko želi da da par golda za spartu {#} A i od kad je počela liga nema svrhe se prebacivat jer možeš

biti na jačem serveru ali nagradu na kraju natjecanja dobivaš na osnovu plasmana servera sa kojeg si otišao. Tako da se ni to baš ne isplati.

17 godina

u mene je bilo drugacije... hardcore pve, a WvW i sPvP tu i tamo. WvW sam vecinom sa grupom ljudi, max do 5, a od soliranja sam radio jumping puzzles (skuplja one tokene).

sve dungeone sam zavrsio (sve pathove) osim araha. u to vrijeme kad smo probavali arah najvise je problema bilo po pitanju duzine dungeona, uzasno je bilo dugo, jedno smo do lupicusa klipsali dobrih sat ipo. sad ne znam kako je ali cuo sam da ljudi placaju 20 golda runove da dobiju achievement. a tu je bio i lupicus, koji iskreno kad sam skuzio meni nije bio tezak, ali phase 2 je bio problem, nisu ljudi znali kako dodge-at ono zeleno cudo. opcenito, upravo zbog duzine, nekad zbog tezine, je bilo tesko skupit ekipu za odradit arah.

da budem iskren niti guilda mi nije bila nesto agilna po tom pitanju, a i vecina dobrih igraca je jednostavno nestala, tj prestali su igrat

e sad, probao sam sPvP nac ekipu pa da kao grupa rasturamo, ali nisam uspio pa sam odustao, bacio par puta solo na thiefu, tu sam rasturao, ali mi je postalo glupo jer nista zivo po pitanju balansiranja klasa nisu radili. narocito kad bi dosa guardian sa spirit weapon buildom ili jako dobar mesmer. zato me je i sPvP totalno odbio.

a steta, jebe mu zivot, bas sam se bija zagrija za gw2...

17 godina
Guild Wars 2

Meni je GW2 od najiscekivanijeg masivca ispa na kraju sasvin drugo :(

Ne samo meni, vec i ekipi s kojom igram zadnje desetljece.

Na kraju da se ne vratimo u WoW, sad smo ponovo u Riftu i sasvim je ok.

Tu i tamo se logiram u GW2 da vidim oce li me povuci, al nista zasad :(

Da bar neko od ekipe zagrize malo vise, mozda bi i ja :)

Al eto, besplatan je, ko dodje do mene, uvik ga moze probat :)

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Zato jer je nostalgija zahebana stvar,ljudi očekuju od svake nove mmorpg igre da im bude novi WoW/GW1/umetni ime ,ali je činjenica da taj žanr danas bi se trebao zvati online roleplaying games jerbo se sve toliko pojednostavljuje i poglupljuje da stvarno nema više smisla,ja npr. nalazim još uvijek dovoljno zabave u WvW-u da se ulogiram skoro pa svaki dan ali ako sam se ja zgrupao 20 puta od kad je igra izašla puno sam rekao.

Ali opet imam osjećaj da Arnanet neke stvari radi dosta nepromišljeno,nešto ukenjaju onda to pokušavaju popravit nerf patchevima,konkretno  rankovi  WvW-u, izrazito je glupo da više dobiješ ako opališ jedan aoe skill u zerg fajtu i pobjegneš nego kad solo kokneš nekog,server hopanje ne kužim zašto su to u startu uopće dopuštali,glupo je da je jednostavnije pustit da neprijatelj uzme tower i onda ga ponovo uzet nego da se taj tower/fort/camp/štogod brani.

Moje je mišljenje da su WvW trebali vezat baš usko za servere sa nekakvim konkretnim utjecajem(koliko god to debilno bilo u potpuno instanciranoj igri) npr. da se otvori neki dungeon ako držiš određen dio mape,ili da se dobije nekakv buff ili tako nešto,a od sPvPa su trebali napravit to esport ligaško natjecanje- pa tko voli nek izvoli.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice