Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
Tonči kaže...

Onda dečki? Tko još igra? Nešto je brzo zamrla ova moja ekipa koja je najavljivala smrt WoW-u i vječnost GW2. Kako je kod vas?

nisam najavljivao smrt wow-u, vjecnost gw2 jesam al razocarali su me. tako da i ne razmisljam o gw2. cak sam i prestao citati patch notes.

nije mi zao love koju sam dao, ali zao mi je jer sam imao ogromne planove za gw2 :(

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen

A eto, ja sam prestao odmah, prodao. No, vidim da su moji prestali pa me zanima zašto. Oni pljuju igru, ali su nabrijani i neobjektivni. :P Od onoga što prihvaćam za kritiku, kažu da je dosadna, što sam i sam doduše, osjetio kod borbi - statično do boli.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
17 godina
Guild Wars 2

Moja ekipa a i ja smo odavno prestali s igranjem.

Iako pratim priko oka teme o GW2, nista me ne vuce da je probam opet {#}

Bio sam blizu da je prodam (+GW1), ali eto, ipak nisam {#}

Steam profile: Virty
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 9:30 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Točno tako. Svojih 300kn sam ispaltio i uživao sam dok je trajalo. Nema nikakvog zanimljivog novog sadržaja (barem meni), PvP ne postoji (uvijek sam mrzio ove capture the point), WvW me također ne privlači. Nemaš šta radit u igri više.

Također razmišljam čak i o prodaji igre.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 10:26 (AmonZero).
15 godina
Guild Wars 2

Slažem se sa većinom ekipe, svoje uložene pare u igru sam isplatio kroz zabavu koju mi je pružila i to daleko više nego neko drugi naslovi...

Nemam ju više ni na disku ali još ne razmišljam o nekoj prodaji, čekam neku ekspanziju ili neki veliki content patch ili nešto da ju opet malo pokrenem. Sve u svemu u današnje vrijeme kada se igre gutaju u satima dobio sam i više nego sam očekivao.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni combat nije bio dosadan. naprotiv bio mi je odlican. 

sto se tice prodaje igre nikad to nisam radio niti cu.

13 godina
Guild Wars 2

Što vas je konkretno najviše smetalo?

Ja osobno još uvijek nalazim neku zabavu u WvW ali mislim da je to i do činjenice da sam na prilično solidnom serveru koji ima dosta dobro organiziran community oko WVW-a.

Mislim da su totalno promašili sa promjenom "holy trinity"-a tj. izbacivanjem klasičnih healer klasa,ovako su napravili situaciju da su sve klase prilično površne i slične,glavna razlika je zapravo da li hočeš biti melee ili ranged dmg dealer.

Vaše mišljenje?

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Najviše me zasmetalo onaj dugo najavljivan GW2 eSports koji nikad neće biti ostvaren. Velik isam fan PvP-a i ovdje su ga loše napravili (neki free MMO farming korean RPG imaju bolji pvp od GW2). Ljudi žele 1v1 3v3 5v5 deathmatch, a ne neko zauzimanje POI-a. {#}

Također mi se ne sviđa stvar da se dobar gear može vrlo lako nafarmat u raznim dg-ima. A najgore od svega je što je igra noob frendly. Sve je prejednostavno izvedeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 18:38 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sta me je zasmetalo?

ekonomija. dobro, mozda je neko vrijeme i radila kako bog zapovida ali kasnije raspad sistema. nemogucnost preview-a skina (nacuo sam do su to nedavno popravili), sto sam smatrao kao najvazniji dio igre, mi je najvise smetalo. jos kad tome dodamo glupi magic find gear koji je samo sluzio za droppove i naravno diminishing return pri farmanju stvari opca katastrofa. kad ne mozes zaraditi na craftingu onda je sve jasno.

odrzavanje server populacije. jako bitno zbog WvW. na pocetku su rekli da ce nakon 7 dana staviti nekakvi price tag za minjanje servera, nista od toga. na kraju su cijele guilde minjale servere ko carape sto je ubilo WvW.

fraktali i ascended gear. u biti pretvorili gw2 u WoW. a od WoW-style mmo sam zelio uteci igrajuci gw2. *sigh

pvp i balansiranje klasa. mislim da ovdje nije nista potrebno govoriti.

uglavnom sve se svodi na jednu stvar. jako los managment stvari na koje se strasno treba pazit, jer strasna je cinjenica kad pogledas da su se sve ove stvari mogle izbjeci jako brzo

15 godina
Guild Wars 2

Mene je sve zasmetalo {#} pa sam otisao na par mjeseci u SW tor,a sad igram WoW na free Molten serveru gdje je sve dzabe,server je Warsong.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sideswipe kaže...

Mene je sve zasmetalo {#} pa sam otisao na par mjeseci u SW tor,a sad igram WoW na free Molten serveru gdje je sve dzabe,server je Warsong.

kewl story bro

16 godina
Guild Wars 2

Jel' se možete ulogirati u igru (gandara server)? Meni veli da game client ne može pristupit log-in serveru... :(

0 0 hvala 0
15 godina
evang kaže...

Što vas je konkretno najviše smetalo?

nemam pojma, nije mi nista bilo strasno a opet mi sve bilo nekako ok, onak prolazno. najzabavniji dio igre mi je bilo dizanje lv.a.

ustvari najvise mi se zgadilo rng sistem, gdje nije bitno koliko si dobar nego koliko srece imas... 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ne kužim zašto je okosnica većine MMO-a količina HP-a na NPC-ovima s kojima se bori. Jasno je da je tako najlakše mijenjati težinu, ali u GW2 su i prve bitke s bossovima trajale predugo i sve se svodilo na hrpu igrača okupljenih oko NPC-a, periodično stiskanje tipkica kad se "ohlade" i čekanje da vražja stvar konačno padne mrtva. Osjećaj je bio čudan i zato što osim približavanja NPC-u nakon knockbacka nije bilo bitno što i kako radim ja u odnosu na druge. WoW je i tu bio bolji: znao si točno što svi rade (čak i u 40-men raidovima), bilo je važno paziti na sve.

PvP, s druge strane, nisam još našao da valja u novim igrama (DAoC isključen jer je star), osim eventualno u Age of Conanu i Warhammeru Online. Nikad neću prežaliti izbacivanje "world PvP-a" iz WoW-a i ubijanje jedne od meni nazabavnijih stvari - potpuno spontanog, realističnog PvP-a koji je duboko utjecao i na PvE. Te rane godine WoW-a su bile i najbolje.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

PvP, s druge strane, nisam još našao da valja u novim igrama (DAoC isključen jer je star), osim eventualno u Age of Conanu i Warhammeru Online. Nikad neću prežaliti izbacivanje "world PvP-a" iz WoW-a i ubijanje jedne od meni nazabavnijih stvari - potpuno spontanog, realističnog PvP-a koji je duboko utjecao i na PvE. Te rane godine WoW-a su bile i najbolje.

Slozio bih se sa tobom,mislim da WvW u GW2 je korak u pravom smjeru,ali ništa više od toga,koliko god poušavali taktizirat uvijek pobjeđuju brojevi.

E sad realistični pvp u WoW-u e to je već druga priča {#}

16 godina
odjavljen

Ne govorim o battlegroundsima i arenama, to je smeće. Govorim o PvP-u u samom svijetu igre bez loadanja. To je nešto što je i danas toliko epic, da nema premca. Činjenica da je PvP bio integralni dio igre i da bez njega nije mogao funkcionirati PvE je fantastična. Naime, da bi levelao lika, morao si preživjeti levelanje, a opasnost su bili igrači druge frakcije. Da bi ušao u dungeon za radi, trebaš preživjeti ulaz. Ova situacija je stvarala fantastičan osjećaj realizma: u svakom šumarku i na svakom prijevoju kroz planine, na putu od grada do grada, mogao te čekati skriveni Rogue, mogla te čekati zasjeda Horde/Alliancea. Iz tog razloga si trebao ili imati pratnju, družinu ili jednostavno netko je trebao loviti takvu ekipu po teritoriju frakcije. Doslovno strah kod nošenja quest itema od Auberdinea do Darnassusa i šok kad te zaskoči ekipa nemaju zamjene. Osvetničko vraćanje i traženje napadača s frendovima ili frendom visokog levela također nemaju premca. Napadi na cijele gradove i spontane velike bitke pred Iron Forgeom, Menethilom ili Southshoreom su bili nešto što ni DAoC nije imao toliko kompaktno i dobro. Šteta je da je Blizzard (kao i puno puta kasnije) pokleknuo pred cmizdrenjem razmažene dječurlije koja "samo želi questati" i želi da sve bude lakše, iako su odabrali PvP umjesto PvE servera. Nekoć je ta razlika postojala i nije bila samo u nazivu.

15 godina
Tonči kaže...

potpisujem, cijelo levelanje svog lika sam proveo genkajući ili bivan genkan :)

15 godina
Guild Wars 2

imam jedan CE viška, za sitne pare :) pm me

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Evo i info za ljude koji bi mozda kupili igru putem neta - mozete je dobiti za nekih 240kn u iduca tri dana na g2play.net...

http://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-11-2013/

Novi event, ovo bi moglo bit zanimljivo

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nisam igrao od drugog tjedna nakon relesa, zanima me rade li na novom contentu tipa novi quest chainovi, daily, dungeoni, ekspanzije i td, ili samo stavljaju eventove za bladgane?

0 0 hvala 0
16 godina
alscaul kaže...

nisam igrao od drugog tjedna nakon relesa, zanima me rade li na novom contentu tipa novi quest chainovi, daily, dungeoni, ekspanzije i td, ili samo stavljaju eventove za bladgane?

S tim eventvima ti i dođu novi dg, itemi i ostalo. Ali to ti samo traje za vrijeme eventa tako da ko je jamio jamio je.

16 godina
Guild Wars 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Imam se barem nečem radovati, ali bolje bi im bilo da srede malo WvW i dungeone. 

Btw, koliko vas igra na Gandari, vidio sam danas barem 4 guilda s našim nazivima u WvWu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

:))))

Charrizard je dobio krilca

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:58 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

:))))

Charrizard je dobio krilca

gadan karakter, još gadnija krilca...

16 godina

O ukusima se ne raspravlja

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Prodajem svoj box zajedno sa accountom, pomalo hitno :) 

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/guild-wars-2-box-oglas-8391513

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Danas izlazi patch sa novim dungeonom, puzzlom i najvecim balans updateom do sada. Moglo bi se iscjediti koji sat zabave.

0 1 hvala 0
16 godina

I više. Profesije će biti dosta izmjenjene (više varijacija u igri). novi dg koji predobro izgleda i biti će dosta zahtjevan pošto će te nagradit s 1g svaki put kad ga završiš.

Patch bi trebao doći u sljedećih sat vramena (barem je tako bila poruka unutar igre).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice