Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2
cale kaže...

jedino sto ne kuzim,zakaj nema neki free trial,pa bas mi se neda davat 300 i nesto kuna,a da mi se igrica ne svida ili da ce mi stekat jer mi je komp slab.To im je veliki minus

Slazem se, ipak su mukotrpno radili na igretini samo 5+ godina, malo je ljudi prepoznalo kvalitetu iste (treba nekak popunit sve servere koji su low pop) i morali su je dijelit gratis uz Bioaktiv prasak za pranje rublja.

Da...... sto vise reci....

13 godina
neaktivan
cale kaže...

jedino sto ne kuzim,zakaj nema neki free trial,pa bas mi se neda davat 300 i nesto kuna,a da mi se igrica ne svida ili da ce mi stekat jer mi je komp slab.To im je veliki minus

Bgti, igra je tek vani i ti bi neki trial?

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
cale kaže...

Dok cekas trial,  evo jedan review od tentonhammera http://www.tentonhammer.com/reviews/guild-wars-2

nasumicni first impression

i tako... po polako

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 20:17 (Arkulin).
16 godina
Guild Wars 2

mislim stvarno,ja smatram velikom gluposti kupiti nesto prije nego vidjet,testirat.Mislim to sto ti kazes oni su mukotrpno radili 5 godina,ne razumijem sta hoces reci s time.Trebao bi kupit igru zato sto su je oni radili 5 godina.Morao bi biti budala da sad odem kupit igru,zato sto je velika euforija oko nje i zato sto svi kazu da je super kvalitetna.Kod vas je problem sto ste previse sad zagrijani za tu igru i ne mozete prihvatit kritiku.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
cale kaže...

mislim stvarno,ja smatram velikom gluposti kupiti nesto prije nego vidjet,testirat.Mislim to sto ti kazes oni su mukotrpno radili 5 godina,ne razumijem sta hoces reci s time.Trebao bi kupit igru zato sto su je oni radili 5 godina.Morao bi biti budala da sad odem kupit igru,zato sto je velika euforija oko nje i zato sto svi kazu da je super kvalitetna.Kod vas je problem sto ste previse sad zagrijani za tu igru i ne mozete prihvatit kritiku.

ej jadan ti cale xD ako nisi upoznat s tim svaki mmorpg koji je izasao do sad nije imao odmah trial na pocetku... barem koliko ja znam treba proci jedno sedam dana i onda ce dati trial verziju... kod SWTOR-a je bilo potrebno 3 sedmice pa su dali trial... tako da kod ovakvih igara ne ocekuj trial odmah nakon izlaska igre... 

16 godina
Guild Wars 2

ma dobro,nisam ja ni mislio sad bas odmah.Moja je krivica sto nisam naglasio,da sam to procitao na njihovom forumu,da navodno nece biti free trial

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

eh u to nisam siguran.. al bice gw 1 je imao trial tako da ocekujem i na ovom za jedno ajmo rec mjesec najvise da ce ubacit :))) al ko je igrao gw 1 do kraja njemu je ovo ostvarenje sna xD dolazaka nastavka isto ko wow igraci sto kazu da svakak expanzija valja i ne sumnjaju u nju da nece valjat nego je kupe cim se pocne prodavat :D

0 0 hvala 0
13 godina
cropunk kaže...
null kaže...

dali je itko kupio od ovog lika ?

redovito uzimao wow game card od njih....nikad nista lose samo pohvale....bas neki dan zeni uzeo rjesili u 10 min sve...tako bar za tu stvar mogu rec da su odlicni....btw cak i organiziraju neki skup za wow (tako da su valjda ozbiljni oko toga svega)

http://kupi-key.hr/

Ovo je jedna od jeftinijh stranica.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cropunk kaže...
null kaže...

redovito uzimao wow game card od njih....nikad nista lose samo pohvale....bas neki dan zeni uzeo rjesili u 10 min sve...tako bar za tu stvar mogu rec da su odlicni....btw cak i organiziraju neki skup za wow (tako da su valjda ozbiljni oko toga svega)

Evo ja sam liku maloprije uplatio 239 kn na racun pa cemo vidjeti sutra.

17 godina
Nadimakk kaže...
SimeKZ kaže...
cropunk kaže...
null kaže...

Evo ja sam liku maloprije uplatio 239 kn na racun pa cemo vidjeti sutra.

Ne razumijem pa jel ključ nije 329 kn http://kupi-key.hr/guild-wars/3021071-guild-wars-2-preorder.html . Cjena od 239 kn je ipak malo nerealna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 21:36 (Hummer).
12 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Ne razumijem pa jel ključ nije 329 kn http://kupi-key.hr/guild-wars/3021071-guild-wars-2-preorder.html . Cjena od 239 kn je ipak malo nerealna.

239kn je samo cdkey a 329kn je boxed.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

U Hoelbraku je zakon igra Keg Brawl :D

Trebali bi se skupiti nekad i zaigrati.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jeste znali da mozete crtati po mapi? Shift + klik.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pokusavam vec sat vremena napravit lika, na 10/10 mi non stop nesto sere da game client nemoze dobit pristup log in serverima -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dal si svi igrači dobili pristup serverima ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Suzdrzavam se pisati puno moje dozivljaje ove igre... iako sam vec odavno proglasen fanboyem, time bih to samo potvrdio. Zao mi je smao sto ne rati trading post jos uvijek... Dosta me to smeta. Ipak bolje da je off nego da nestaju itemi ili nesto... tek tada bi se ljudi zalili.

Uz pokoji bug u lvl 35+ mapama (prije ih je isto bilo, ali ne toliko) moram priznat da sam jako zadovoljan. Jos kad se rijese ove navale sa milion ljudi koji se zele ulogirat, ali radi xyz problema ne mogu, pa krenu dalje peglat igru... bit ce milina. Barem su se danas rijesili svih onih koji su preko xyz retailera kupili igru unaprijed, a nisu dobili prepurchase verzije, pa su ih bombardirali sa glupostima tipa "ja sam platio 3 mjeseca unaprijed a jos ne mogu igrat."

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
ja sa svojim preorderom iz algoritma sibam bez problema. nikakve probleme nemam. Mada je pisalo da je samo crni preorderbox pravi radu. ja imam bijeli i sve funkcionira. igra je fenomenalna i svakako vrijedna novaca. Nikad dosadno u igri nije...
16 godina
neaktivan
cale kaže...

Biti ce trial, bez brige, radi se o tome da su oprezni u pocetku, ionaki je bilo launch problema, ne žele overflood da im se zaguši sve trial igračima.

Kontam da ce biti kada se populacija ustali i kada mogu kalkulirati priljev.

E da, jeebte što mi fali armory na netu, to su MORALI staviti :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 1:55 (PureEntity).
16 godina
neaktivan

Trial ide tek kad prodaja pokaže prve znakove posustajanja..

Zašto??

Kompanije računaju na dobar glas i preporuke prijatelja koji potiču druge ljude da kupuju igru bez iskušavanja.. To pogoni prodaju jedno vrijeme nakon izlaska.. Dati trial znači odreći se dijela kupnji..

Kod GW2 će biti i izraženije jer nema mjesečne pretplaze pa je prihod od kutije i važniji nego drugima..

Ne očekujte trial bar 6 mjeseci..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 8:11 (NightShadow).
17 godina
Guild Wars 2

Kupi igru, umri muški i točka! {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Pozz svima posto nisam u mogucnosti da vidim trenutne ocjene  GW2 jel se isplati uzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav!

Nažalost nisam igrao GW1 i to mi je izuzetno krivo. U to vrijeme sam bio zakačen za WOW. :-) Uglavnom namjeravam igrat GW2 definitivno pa pitanje. Jel igra baš skroz besplatna? Ono kupiš je i nema više nikakvih dodatnih plačanja tipa mikro transakcije i slično? Drugo, teoretsko pitanje je kak im se to isplati ak je besplatno s obzirom na sve ostale koji dižu amsnu paru od pretplata???

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LOTROwannabe kaže...

Pozdrav!

Nažalost nisam igrao GW1 i to mi je izuzetno krivo. U to vrijeme sam bio zakačen za WOW. :-) Uglavnom namjeravam igrat GW2 definitivno pa pitanje. Jel igra baš skroz besplatna? Ono kupiš je i nema više nikakvih dodatnih plačanja tipa mikro transakcije i slično? Drugo, teoretsko pitanje je kak im se to isplati ak je besplatno s obzirom na sve ostale koji dižu amsnu paru od pretplata???

da besplatno je

dobiju para od kozmetickih itema, a te kozmeticke mozes i sa ingame novcem kupiti

+bit ce ekspanzija sigurno kao i u gw1

Katawa Shoujo - GOTY 2012
16 godina
neaktivan

Netko je rekao da je vidio twiitter poruku 20min - 1h downtime..

13 godina
Guild Wars 2

Jučer smo se i mi napokon dočepali svojih primjeraka.

Usprkos tome što smo u startu (odmah nakon instalacije) naletili na log in error pa smo ulazak u igru odgodili za sat vremena i to što su nam serveri u koje smo htjeli upast bili dupkom puni, našli smo utočište u Gunnar's Holdu i sve što ću reć jest da smo se na prvi korak u igri zatelebali!

Relativno kratko smo bili ingame (neračunajuć' moja opsesiju kreiranja likuše koja mora biti baš onako kak sam si ja to zamislila pa to rezultira polasatnom izradom guardianke Tete Olge :)) no i to kratko vrijeme je bilo dovoljno da ostanemo fascinirani.

Stali smo u trenutku kad se desio overflow i kad smo pobacani na različita mjesta pa smo odlučili pričekat 'neka bolja vremena' da možemo šiljit skupa. Ok, presudila je i tekma Dinama. :)

Ne znam da li je riječ o tome da nam je MMORPG od kojeg smo apstinirali falio ili je jednostavno GW2 ispunio većinu prvotnih očekivanja, ali igra izgledom oduševljava i djeluje i više no obećavajuće. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

nemrem se logirati... :(  

Asura personal story mi je fenomenalan. malo po malo cistim sve mape, zgodni itemi se zarade kad je zona 100% kompletna,  samo steta sto nisu tocno za moju klasu. erm... ikakve informacije kad ce trading station profunkcionirati... rado bih poceo zaradjivati... tek sam na 95silvera... i nikako da natucem prvi gold :P

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Zna li netko di ima scepter kupit u asura zoni?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja sam počel igrati na Underworldu jer na gandaru nisam mogel upasti, i sad obrišem lika reko budem čekal sve dok ne upadnem na gandaru. 

I tak krenem ja sve ispočetka kad ono home server mi je još uvijek underworld??? Kak da si premjestim na gandaru? očekival sam da kad deletam lika

ponovo odaberem server na kojem hoču biti... 

-Problem Solved. 

Ther's only one way to Rock!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 9:45 (Domek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domek kaže...

Ja sam počel igrati na Underworldu jer na gandaru nisam mogel upasti, i sad obrišem lika reko budem čekal sve dok ne upadnem na gandaru. 

I tak krenem ja sve ispočetka kad ono home server mi je još uvijek underworld??? Kak da si premjestim na gandaru? očekival sam da kad deletam lika

ponovo odaberem server na kojem hoču biti... 

-Problem Solved. 

to tak ne funkcionira jer imas WvWvW PvP. tvoj home world je Underworld, bez obzira sto trenutno nemas niti jednog charactera tam, a i sama ti igra veli da jednom kad izaberes server nemres se vise sa istog micat. mozes zatrazit prebacivanje, i mislim da je netko rekao da je prvi tjedan besplatno, a kasnije ce se naplacivati neku kintu (jos uvijek je jeftinije nego pretplata u WoWu, IMO). i obicno im za micanje treba cca 24 sata, iako se zna desit da je i prije gotovo.

16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Igra mi je puno privlačnija sada, nego u betama. Moram reći da zaista ima nešto u tim sitnim kvalitetnim rješenjima. Jedino je grupiranje i chatanje strašno loše riješeno s ovim instancama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice