Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
SinCr0 kaže...

Ako netko prestane igrati betu, moze posuditi na 1-2 sata za probu, ima beta key, ili bilo koji slican nacin isprobavanja igre, nek se javi ako moze :) Radio bih isprobao igru, pravo me zanima. Imam SMITE beta key, ako netko nesto mozda trazi u zamjenu.

Posudim ti ja u nedjelju ako hoćeš ?! 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo jedan key {#}
F22X9P-MC6BQ-RFM3-1T6-2RPB26S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a gdje da aktiviram taj kljuc??

15 godina
neaktivan
Melhim123 kaže...

a gdje da aktiviram taj kljuc??

Ovdje

15 godina
Rhodin kaže...
tigerija kaže...

Baš me zanima kakv će biti support ove igre. DLC i to. Pretplate i slično.

Nešto sam od nekog čuo da će bacati DLC često pa će to u biti biti kao pretplata :D .

Ako te zanimaju dosadasnja iskustva - support je izvrstan, stogod sam trebao odgovarali su mi u pravilu odmah.

Cak kad sam izgubio account tj. nisam se znao ulogirati jer su zahtjevali "po novom" da upises ime i prezime makar jednog lika prilikom logina, javio sam im se i isti dan su mi poslali potrebne podatke na mail.

Bugove i sve drugo takodjer rjesavaju brzo, pola ekipe koja je radila na razvoju igre bavit ce se poboljsanjem igre i ispravljanjem bugova.

Sa druge strane politika DLC-ova je u originalu trebala biti 1 DLC odnosno expansion svakih 6-8 mjeseci ako se dobro sjecam, ali da bude i jedan godisnje nije toliko lose buduci su u originalnoj igri ekspanzije bile velike kao i original. Bilo je i nesto "bonus misija" koje su u sustini bile kao manji dodatak na igru, ne znam planiraju li ovdje takodjer takve stvari, ali mislim da hoce, nema razloga da ne, jer ih se moze kupiti kao microtransaction sto u GW2 znaci da se moze kupovati defakto sa ingame novcem.

Bilo je tu i hrpa evenata na zimu, ljeto i oko praznika, mislim da je bio i neki proljetni event, ne sjecam se vise svega.

Sa druge strane igre poput WoW-a su ti prodavale ekspanzije, pa si svejedno morao 100+ kn mjesecno ostavljat kao porez na koristenje igre koju si kupio.

slazem se s vecinom. koliko cesto zelim vidjeti DLC zavisi o kvaliteti istoga te velicini. ako bude kao sto su izlazile kampanje za gw1 onda je i jednom godisnje zadovoljavajuce.

nadalje wow sam igrao 5 godina. pozorno pratim gw2 i mogu reci da sam za sada jakooo ugodno raspolozen prema igri, ima toliko sitnica koji su me u wow.u uzasno zivcirali.

evo par:

-slanje matsa u banku direktno iz torbi

-pristup AH u svakom trenutku

-ubrzano craftanje kada se radi o xx istih itema

po meni najvaznije stavke:

- eventovi (iako je event ustvari obican quest hub, nacin na koji je Arenanet to rijesila je odlicno, questovi "žive" jer se odvijaju bez pokretanja ili pricanja s npc.om)

- skelanje lv.a (frend je 45 ja sam 74, neam frka dovoljno je samo doci do njega i automatski ce me sustav spustiti na level za to podrucje i mozemo oboica uzivati u questanju)

- name lock.a na mobove, rude, bossove. (uvijek sam igrajuci mmo imao onaj neugodni osjecaj kada nekoga vidim da farma u podrucju koje meni treba, gw2 toga nema, iako ce biti tesko u startu ocekujem da cu ipak kasnije biti sretan kada vidim ekipu oko sebe)

- b2p (buy to play, nema mjesecne pretplate za koju ne dobijes aposlutno nista, radje cu tih xx dolara mjesecno umjesto za pretplatu potrositi na neke kozmeticke dodatke)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Rhodin kaže...
Virty kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Svako veće se pomolim da igra nebude fail ko Diablo 3. Diablo dugo čekao i bio je fail. Nadam se da s ovim neće biti tako. Čitam po netu sve miriši na WoW puta 10 bolje :)

Bude li dobro kao WoW bit cu sretan, a to tipa 10x bolje je ravno dobitku na lotu.

Igra je vec u startu bolja od WoW-a barem 10x jer te ne tjera da svakodnevno sate gubis na farmanje reputacije kod raznoraznih frakcija, radis 10ak daily questova samo da si mozes priustit repair armora te hranu, potione i stovec ti treba za raid, gomile i gomile novaca za mountove, treniranje odredjenog levela riding skilla... milion drugih gluposti, da ne spominjem nekoliko vrsta geara za svakog lika, i onda taman kad pristojno nafarmas dodje neki DLC ili expansion koji ubaci sve novo, skuplje, jace i opet farmas iznova satima i danima, a oko 5-10% vremena radis zabavne stvari.

Na pamet mi pada alterac valley kad si po 45 min znao biti nutra za 1-3 tokena (nisam igro na srecu kad je trajala satima i kad je gubitak znacio 0 tokena), a trebali ti ih je tipa 60 ili 80 za 1 item...

Ne zelim ni spominjat cinjenicu da sam davao oko 105kn mjesecno da bih imao privilegiju farmat barem 80% vremena.

Igru sam isprobao, questovi i eventi su super zabavni, gdjegod na mapi odes naletit ces na izazov, nema vise farmanja lvl 10 mapa sa lvl 80 characterom na nacin da sve pod tobom pada ko da gazis mrave.

PvP je super zabavan, cinjenica je da ga ovdje radim kada hocu i koliko hocu, nemam potrebu "farmat" ga jer u njemu sudjelujem ravnopravno sa svima sa gearom kakav ce svi imat. Ako cu se htjet k*rcit sa PvP gearom, mogu ga nafarmat, ali ako mi to nije prioritet i zelim nacraftat svoj gear te uletit u PvP, necu vise naletit na lika bez zivota koji dane provodi u PvP-u te stoga ima max pvp gear i pojede me u sekundi. -> ovdje je vazan skill, a sve ostalo svi imaju isto.

Milion drugih stvari je blje od WoW-a...

A prica, lore... svak ima svoj ukus, ali mislim da je dosta bilo o tome receno, dosta do sada vidjeno... Nekima ce WoW biti zanimljiviji od ovoga, nekome ce ovdje smetat sto nema raida, nekima sto nema mountova, ali decki... to sve znate unaprijed.

Nekome princip i sistem koje nude ostale igre, u ovom slucaju  WoW, odgovaraju i drag im je.

Ako ce tebi sveznajucem biti 10x bolji, ok, nek ti bude, nije me briga.

Radujem se GW2, al tvrdit da ce nesta biti 10x bolje a da proizvod nije niti izasa.... vrijeme ce pokazati, bilo je masu puta ovakvih tvrdnji...

BTW, mjesecnu pretplatu mi nije tesko platiti ako mi se nesto svidja, a to sta si dava 105kn mi je cudno, ipak si svejznajuci, kupi se uredno key za 70-ak kuna {#}

I da, vidim da ti je drago davat meni minuse, pa evo, castim te i ja sa jednim, da se nadje :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 9:02 (Virty).
14 godina
neaktivan

Iskreno, sve kaj očekujem od GW 2 - old school ekipu, CM, i razinu igrivosti kao GW 1. Više mi netreba, sve kaj bude preko toga je super bonus.

Jer svi koji su igrali GW, znaju kaj nas čeka...

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
16 godina
Guild Wars 2!

Ima negdje da jos dijele beta kljucice?
Da se malo pozabavim lovom na jedan.
Hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Pa sto nije on sam sebi majku psoval? {#}

Ajde, ajde, rijesite to i sve pet {#}

pa jesam !!! :d

17 godina
hrvoje_zg91 kaže...
SinCr0 kaže..

Posudim ti ja u nedjelju ako hoćeš ?! 

E, -zip- mi je poslao key, hvala anyway :) E, i hvala zip-u.

totus mundus agit histrionem
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ako ima neka dobra duša da mi pošalje key. Unaprijed hvala!

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Eto poslao sam par ljudima koji su tražili key za betu...imam još 2 tako da ako nekom treba i želi neka pita ovdje ili pošalje na pp {#}

Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
-zip- kaže...

Eto poslao sam par ljudima koji su tražili key za betu...imam još 2 tako da ako nekom treba i želi neka pita ovdje ili pošalje na pp {#}

Orobio si sve moguće stranice koliko vidim {#}

Ja sam većinu svojih ključeva podijelio frendovima, a jedan sam stavio i ovdje. Ako mi još koji dođe na mail budem ga postao u ovu temu.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Guild Wars 2!

I ja se pridruzujem zahvalama forumasu -zip- :D
Ostal sam ugodno iznenadjen kad sam nasel key u porukama :D Hvala jos jednom! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel moze neko poslat jedan beta key? Bio bih zahvalan

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bok ekipa

Evo baš nakom mnogo čitanja i gledanja po jubitou vrlo sam se zainteresirao za guild wars 2,ali nakon šta sam odlucio speglat american express karticu i uzeti igru sa sluzbene stranice desi se problem.Problem je sljedeci.Nakon šta sam zvao broj na american express kartici za pomoc korisniku i objasnio im da kad upišem sve podatke ne odobrava mi kupovinu,odgovor od sluzbe za korisnika je bio da stranica https://buy.guildwars2.com/en/ nije pouzdana stranica za kupovinu i da su je oni zablokirali.

Samo me zanima jel još ko imao takvih problema sa placanjem american express karticom na službenoj stranici.

Bas sam otisao na offgamers a oni su out of stock :(

Htio bi jako da uzmem pre purchase da mogu sudjelovati u iducoj beti.

0 0 hvala 0
16 godina
Baneak47 kaže...

Bok ekipa

Evo baš nakom mnogo čitanja i gledanja po jubitou vrlo sam se zainteresirao za guild wars 2,ali nakon šta sam odlucio speglat american express karticu i uzeti igru sa sluzbene stranice desi se problem.Problem je sljedeci.Nakon šta sam zvao broj na american express kartici za pomoc korisniku i objasnio im da kad upišem sve podatke ne odobrava mi kupovinu,odgovor od sluzbe za korisnika je bio da stranica https://buy.guildwars2.com/en/ nije pouzdana stranica za kupovinu i da su je oni zablokirali.

Samo me zanima jel još ko imao takvih problema sa placanjem american express karticom na službenoj stranici.

beta keyevi se djele svugdje, samo googlaj

15 godina
Baneak47 kaže...

Bok ekipa

zabranjena je stranica zbog problema s prevarama (kada je ekipa maznula veci broj kreditnih kartica i pokupovala xxx kopija igre)

predlazem ti g2play, kvalitetna i pouzdana web trgovina. kupujem tamo godinama i nikada problema.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

moze jedan key ? please :)

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Kada po "našem" vremenu počinje beta? Piše petak, noon (GMT-7), jel onda u petak ujutro u 8 kod nas?

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hvala na preporuci za g2playnet ali tamo ako kupim Guild wars 2 eu digital standard edition pre order nemogu sudjelovati u beti kao ako kupim pre-purchase sa offgamers a cijena je skoro ista :(

0 0 hvala 0
15 godina
Baneak47 kaže...

Hvala na preporuci za g2playnet ali tamo ako kupim Guild wars 2 eu digital standard edition pre order nemogu sudjelovati u beti kao ako kupim pre-purchase sa offgamers a cijena je skoro ista :(

beta je ostala jos jedna, i to ovaj vikend sto dolazi. kljuceve za ovu betu mozes naci doslovno na 45 mjesta na web.u, potrebno je samo 30ak minuta posla i to je to. barem sam ja tako napravio. easy as pie...

16 godina

Ako obaviš pre-purchase imaš pristup igri 3 dana prije izlaska i još neke iteme dobiješ.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina
neaktivan
Baneak47 kaže...

Piše ovdje da ima betu i head start. Ja sam uzeo ovdje. Prije dva tjedna mi je key bio deaktiviran i oni su mi dali novi key tako da moju preporuku imaju.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ekipa koja zahvaljuje na keyevima stvarno nema na čemu nije mi problem poslat kad imam, nabavio sam keyeve za frendove pa mi na kraju ostalo (popriličan broj {#}) tako da sam odlučio podjelit, bolje nego da ostanu neiskorišteni.

Podjelio sam sve keyeve (zadnja 2 keya forumasima iznad koji su pitali) ali ako dobijem ili naletim na još koji znat ćete {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evoga bas sam kupio sa g2playnet dobio kljuc za 5 min registrirao account i stavio igru da se skida.Hvala na preporuci za g2playnet

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

si ovo narucio https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

ja sam to kupio ali jos nisam dobio nikakav key.

a proslo je vec tjedan dana

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 17:27 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

slazem se s vecinom. koliko cesto zelim vidjeti DLC zavisi o kvaliteti istoga te velicini. ako bude kao sto su izlazile kampanje za gw1 onda je i jednom godisnje zadovoljavajuce.

nadalje wow sam igrao 5 godina. pozorno pratim gw2 i mogu reci da sam za sada jakooo ugodno raspolozen prema igri, ima toliko sitnica koji su me u wow.u uzasno zivcirali.

evo par:

-slanje matsa u banku direktno iz torbi

-pristup AH u svakom trenutku

-ubrzano craftanje kada se radi o xx istih itema

Ja u age of Conanu, moram jahati puuuun k... da bi dosao do AH i to sam prihvatio i nekako mi se cak i svidja jer je tako realno, a realnost mi nekako pase u zadnje vrijeme, a da ne pricam o Role-playu koji je dosta dobar...Nakon 2 bete igranja GW2 i sada igranja Conana moram reci da mi GW2 izgleda kao arkada:-). Znam drugacije su igre....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 17:37 (drocketman).
15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

si ovo narucio https://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

ja sam to kupio ali jos nisam dobio nikakav key.

a proslo je vec tjedan dana

To je samo pre-order bez bete i head starta. Znači da ćeš key dobit kad izađe GW2.

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice