Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Guild Wars 2!

nego s čime kratite vrijeme do izlaska igre? :) ja sam mislio da će mi d3 biti dovoljan do tada ali ništa od toga...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Imate ovdje za testirati da li vam komp ili laptop moze vrtit Guild Wars 2.... Znaci samo odaberete Guild Wars 2 pod listom za igre i kliknete Can you RUN it i cekate...(Jedino sto morate imate je instalirana JAVA)http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Ako nemate Javu skinite ovdje (http://java.com/en/download/index.jsp)     

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 12:49 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Ma ima, ima i guid wars FAQ na sluzbenim stranicama min requirements, ali to nista ne znaci dok se ne vidi konacan rezultat njihove optimizacije.

Mislim, sigurno ce podesit tako da se sa min req moze pokrenut igra, ali sto to znaci i kako ce to izgledat ce se vidjet uskoro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!

ako netko želi beta key za guild wars 2 može ga dobiti preko curse.com.

Ako imate premium account možete beta key preuzeti već danas dok svi

ostali registrirani korisnici mogu sutra pokušati osvojiti key

http://www.curse.com/betas/guild-wars-2-eu

20 000 key će biti u opticaju za normlne korisnike

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

nego s čime kratite vrijeme do izlaska igre? :) ja sam mislio da će mi d3 biti dovoljan do tada ali ništa od toga...

Pocea sam EVE Online i sad me strah da necu moc prestat kad izade GW 2 xD

17 godina
Ashelor kaže...
smiglcro kaže...

u mene jos gore... ne znam u sta ubit vrime... evo sad cu probat just cause 2... ali ne virujem da ce me zaokupit vise od tjedan dana...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2!

Sta da vam kazem, GTA 4, Diablo 3, Dragon age origins... svasta nesto se igra/ponovo igra samo da prodje jos ti 46 dana...

A onda ce do Bozica vrijeme proletit dok kazes keks :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
Ashelor kaže...
smiglcro kaže...

u mene jos gore... ne znam u sta ubit vrime... evo sad cu probat just cause 2... ali ne virujem da ce me zaokupit vise od tjedan dana...

i tjedan dana je nesto :) igra mi se max payne 3 ali fakat mi se ne skida 5023 gb igre koju cu zavrsiti za 2 dana.... sreca pa dotu 2 imam, to me spasava od gladi za igrama uz zenu naravno koji mi ne silazi s vrata kada sjednem za racunalo :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ucil bum fiziku {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Vjerojatno prototype 2 sad dok dođe ovaj mjesec, al ne brine me previse sta cu igrat do kad GW2 ne izađe ionak je ljeto, reba se i opijat i zabavljat do kad nas GW2 ne uvuce u nolifer status. Meni je bed sta darksiders 2, Sleeping Dogs i Dark Souls dolazi 2 tjedna prije GW-a...

Btw jel neko tu misli igrat GW2 na 3x27/30 inch monitora?

0 0 hvala 0
16 godina
NegroButcher kaže...

Btw jel neko tu misli igrat GW2 na 3x27/30 inch monitora?

Ti misliš da mi imamo novaca na bacanje ? {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina

http://massively.joystiq.com/2012/07/09/asura-and-sylvari-races-playable-in-final-guild-wars-2-beta/

zbog ovog stancamo sylvari rangera, jer i ovako i onako sam mislio isprobati tu profesiju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:31 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan

Ja sam nabavio 3x27 inch LG-a za 3600kn(izlozbeni primjerci) ak znas di trazit nije opce skupo :) Jedino sta nemam garancije. 

Na cemu vi opce mislite runat gw2 btw? Ja sam vidio ljude ovdje da se zale kak su imali probleme u BWE1, meni sve na 5 godina starom kompu na 1680x1050 radilo bez beda. Sad imam novu makinu za nadolazece igre i gw2 kekekekke

17 godina
NegroButcher kaže...

Ja sam nabavio 3x27 inch LG-a za 3600kn(izlozbeni primjerci) ak znas di trazit nije opce skupo :) Jedino sta nemam garancije. 

Na cemu vi opce mislite runat gw2 btw? Ja sam vidio ljude ovdje da se zale kak su imali probleme u BWE1, meni sve na 5 godina starom kompu na 1680x1050 radilo bez beda. Sad imam novu makinu za nadolazece igre i gw2 kekekekke

ja sam se samo zalio na lag...

16 godina
NegroButcher kaže...

Ja sam si prošli tjedan obnovio konfu. Dodao novu MBO, GPU, CPU i RAM.

Iako sam i na 3 godine staroj konfiguraciji igrao bez problema GW2, želim sada malo i više od toga. Također imam i laptop koji bez problema pogoni GW2.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
NegroButcher kaže...

Cijelo vrijeme ti je lagalo ili samo kad je bilo puno igraca ne ekranu/WvW ili tak nest?

AmonZero kaže...
NegroButcher kaže...

Ja sam si prošli tjedan obnovio konfu. Dodao novu MBO, GPU, CPU i RAM.

Iako sam i na 3 godine staroj konfiguraciji igrao bez problema GW2, želim sada malo i više od toga. Također imam i laptop koji bez problema pogoni GW2.

Nice, ja sam uzo cijeli novi, jos da Tcom nudi dobar upload speed stremao bih sPvP cijelo vrijeme  :)

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Imam isto racunalo od kraja 2008. godine i dan danas mi radi savrseno. Jedino sto sam napravio u medjuvremenu je zamijenio GTX280 sa GTX470 da mogu pokretati DX11 igre. Ne mogu vise SVE na MAX, ali to je stvar graficke u koju ne zelim ulagati vise od onoga sto jesam jos dosta dugo (iako bih si sada za maltene nista mogo uzet jos jednu gtx470 pa da mi sve leti, ali smatram da je isplativost toga nikakva, potrosnja bi mi porasla, zagrijavanje, a dobitak mi ne bi bio toliki da se po meni to isplati).

Sto se tice racunala danas, od kada sam ja uzimao svoje, hardverski zahtjevi nisu bas rasli nesto previse, pogotovo sto se tice procesora. Novi proizvodni procesi su omogucili da sa dosta jeftinijim grafickim karticama, na full HD rezoluciji danas mozete igrati sve na high ili max na veikoj vecini igara, osim igara poput chrysis, metro i slicno, a po meni se radi 2-3 igre koju cete eventualno morat malo smanjit detalje ne isplati vise ulagati velik novac u racunalo.

Za nekoliko tisuca kuna (citaj 4-5) mozete slozit kantu kakvu trenutno opisujem, na kojoj ce vam sve letit, ukljucujuci igre poput GW2.

Zao mi je ljudi koji imaju prastara racunala, ali ako imate nesto u rangu C2D sa 2.6GHz ili jace, graficku tipa GTX 260 ili jace, letit ce vam ova igra sa svim postavkama na max na full HD rezi. Ljudi koji igraju na laptopima su druga prica, nece sve mozda bit na max, ali nece ni reza (uglavnom) biti full HD, ali to je stvar notebooka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NegroButcher kaže...
Obi Wan kaže...
NegroButcher kaže...

Cijelo vrijeme ti je lagalo ili samo kad je bilo puno igraca ne ekranu/WvW ili tak nest?

vecinom kad dođe 10-ak ljudi pa pocnu svi castat aoe spellove...

16 godina
Guild Wars 2!

Vec sam se nekoliko puta zalio na cinjenicu da Bug ignorira/odbija napraviti recenziju ove igre.

Zanima me koliko vas to smeta koliko i mene - npr Diablo 3 je bio spomenut/recenziran u zadnja 4 broja u svakom broju, Max Payne 3 barem u 2/4, nisam siguran, a nisam u Zg da provjerim. Mysts of pandaria isto vec nekoliko puta, a do sada sam GW2 vidio u jednom broju kao igre koje ce se igrati u 2012. godini spomenut sa doslovce 4-5 recenica i mrvicastom slikicom medju brojnim naslovima.

Anketa:

12 Smeta me sto nema recenzije
4 Ne smeta me
6 Svejedno mi je, ne zanima me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Ma ja sam otkrio Age of Conan i moram priznati da je igra predobra,...bete me ne zanimaju uopce, a kad izadje GW2 nadam se da cu se uspjeti skinuti....

16 godina
Guild Wars 2!

Namjerno radim novu poruku radi ankete.

Sjecate li se kad sam pisao o glasinama da je 28.06.2012. release date zbog onih majica objesenih u Arenanetu i novinara koji ih je povezao sa mogucim releaseom?

Ispada da je release date objavljen upravo 28.06.2012. , a sam release je tocno 2 mjeseca kasnije, odnosno 28.08.2012.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 17:29 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Vec sam se nekoliko puta zalio na cinjenicu da Bug ignorira/odbija napraviti recenziju ove igre.

Zanima me koliko vas to smeta koliko i mene - npr Diablo 3 je bio spomenut/recenziran u zadnja 4 broja u svakom broju, Max Payne 3 barem u 2/4, nisam siguran, a nisam u Zg da provjerim. Mysts of pandaria isto vec nekoliko puta, a do sada sam GW2 vidio u jednom broju kao igre koje ce se igrati u 2012. godini spomenut sa doslovce 4-5 recenica i mrvicastom slikicom medju brojnim naslovima.

ajde boga ti... zar nisi dosad svatija da bug samo igre koje njima pasu gura/promovira... bilo u dobrom kontekstu (kao bf3) ili u losem (kao diablo 3)

je8e me se sta ko misli o kojoj igri. na tebi je da odlucis... 

17 godina
smiglcro kaže...

Diablo 3 igrao, dosao pred kraj inferna act 2 i prekinio, sad sam se vratio (bolje rec vratili - ekipa iz RL s kojom igram MMO-e) WoW-u dok ne dodje GW2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 17:35 (Virty).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
NegroButcher kaže...
Obi Wan kaže...
NegroButcher kaže...

vecinom kad dođe 10-ak ljudi pa pocnu svi castat aoe spellove...

Eh jebiga onda, nadaj se da ti bude radilo nakon sta optimiziraju igru.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ako kupim danas gw2 dali cu dobiti beta pozivnicu za 20.7

osim ovdje http://www.offgamers.com/guild-wars-2/gw2-eu/guild-wars-2-eu-cd-key-c-4337-4338-4368.ogm

gdje jos mogu kupiti u dolarima gw2 eu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Curse dijeli beta keyeve za Guild Wars 2, požurite dok nije nestalo.

http://www.curse.com/betas/guild-wars-2-eu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

redeemao sam key ali kad se regam pise kao 502 error neki nece se ucitati stranica kad ispunim sve podatke, valjda je guzva na serveru ili je samo do mene?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

redeemao sam key ali kad se regam pise kao 502 error neki nece se ucitati stranica kad ispunim sve podatke, valjda je guzva na serveru ili je samo do mene?

same....

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I meni je vjerovatno gužva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice