Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
1domagoj1 kaže...
segregator kaže...

Malo sam proučio na stranicama igre, ne sviđa mi se

"Everyone plays at the same level in Guild Wars 2 PvP, where skill and strategy provide players with the winning edge.

All players are set to max level and given all the skills and gear they need to meet their opponents on even terms."

Taj dio mi zvuči kao dva UT99 tima

Kao sto je receno, igra je skill based. Ne odlucuje tvoj gear, vec tvoj skill.

Btw., razlikujes Structured PvP (ovo tvoje boldano) i World PvP. Kod World PvP-a svi se kolju u tzv. The Mists (mjesto izmedu realmova i svjetova, spaja proslost, sadasnjost i buducnost na jednom mjestu, bla bla, pise o loreu na linku) i tamo te igra sidekicka na 80-ti level, ali ti ostaje sav tvoj gear i skillovi (nemas pristup svima kao u Structured PvP-u). Dakle, samo te skill spasava.

Ako ti to ne pase, onda mozda igra nije za tebe.

E hvala ti puno! 

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Samo bez podcjenjivanja :P

Nije bilo napisano s namjerom podcjenjivanja, nhf ;)

Vec sam zbilja i mislio, mozda ti ne odgovara takav nacin igre, pa zato.

A cuj, ja mislim da nemas sto izgubiti. Igra je buy to play, ako ti se i ne svidi, nikome nista (osim tih 300-tinjak kuna, ali zato mozes isprobati kod nekoga prije), pretplatu ne moras placati...

Preporucam ti da pogledas Totalbiscuitove (pogotovo njegove) i Yogscastove videe na YT, pa mozes vidjeti svida li ti se ili ne.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Znali ipak ima levelanja, pve raidanja, skupljanja geara itd?

I nema kao u idiotskim wow klonovima podjele na pvp i pve gear?

I ima smislenog pvp-a kao u warhammeru i daocu-u, a ne samo

kao u fps-like MMO-ima, 2 grupe, upadni u instancirano pvp područje,

pa ko koga?

Imas u PvE levelanja, "raidanja" (dungeoni za 5 ljudi), skupljanja geara.

U PvE i WvW pvp imas gear koji lootas/craftas/kupis, u sPvP (s = structured, 5v5 arena mecevi) ti je otvoren sav gear sa max statovima kad si tamo, ima hrpa mogucih kombinacija kakvu ces opremu nositi.

WvW pvp je napravljen pod utjecajem RvR iz daoc-a, masovna bitka u trajanju 2 tjedna izmedu 3 worlda/servera sa puno igraca na 4 ogromne mape (navodno ide do 500 igraca po mapi), katapulti, baliste i ina siege oprema za osvajati utvrde.. ako na tak nesto mislis pod "smisleni pvp" moglo bi ti se svidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 1:05 (dretva).
15 godina
segregator kaže...
1domagoj1 kaže...
Kao sto je receno, igra je skill based. Ne odlucuje tvoj gear, vec tvoj skill.

Btw., razlikujes Structured PvP (ovo tvoje boldano) i World PvP. Kod World PvP-a svi se kolju u tzv. The Mists (mjesto izmedu realmova i svjetova, spaja proslost, sadasnjost i buducnost na jednom mjestu, bla bla, pise o loreu na linku) i tamo te igra sidekicka na 80-ti level, ali ti ostaje sav tvoj gear i skillovi (nemas pristup svima kao u Structured PvP-u). Dakle, samo te skill spasava.

Ako ti to ne pase, onda mozda igra nije za tebe.

Samo bez podcjenjivanja :P

Mislio sam ovako nešto, taj tip MMO-a mi najviše odgovara:

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...

Djeluje malo cartoonish grafika, ali inače izgleda OK...i nema laga, nadam se da nije zato što su igrali na

quad 7970 crossfire stroju :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Djeluje malo cartoonish grafika, ali inače izgleda OK...i nema laga, nadam se da nije zato što su igrali na

quad 7970 crossfire stroju :)

Daleko je ovo od cartoonish grafike, bar po mom misljenju. Ali da, ljepuskasto izgleda. Prilicno kul zapravo. Pogotovo Divinity's Reach ili Lion's Arch (izgooglaj si screenshotove). Nakon optimizacije vjerujem da lagga, bar sto se tice tvoje klijentske strane, nece niti biti. Zadali su si minimalne zahtjeve koji su na dnu ove stranice, tako da ocekujem da ce bez problema to i ostvariti.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

evo ako nemaet guild slobondo pogledajte 

guiild je osnovan jos u gw1 gdje je bio jak (na balkanu)

pa se nastavlja i u gw2 

http://www.croatian-maniacs.com

4 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina

Super cijena. Tko nije kupio, a planira kupovat, jeftinije od ovog neće nać.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Guild Wars 2!

Nema pristupa beti i nema ranijeg starta, ali tko nije kuio, a ovo mu nije bitno, to je savrsena akcija. Mislim da nece biti toliko jeftino jos godinu dana nigdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

da li jos nekome dolazi ovo?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

kontam da su ih pretrpali u ta 2 sata. uglavnom ide ona stara "tko je jamio, jamio je" :) ja sam svoj primjerak gw2 digi verziju uredno platio 150kn :) (uz 1500 bodova koje sam imao skupljenih)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nezz jeste vidjeli na Twiteru, klijent koji budemo koristili u BWE3 bit ce isti kao releas klijent :)

4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

molim vas jel mi mozete preporuciti neki laptop na kojem mogu igrat gw2 na lijepoj grafici i  bez laga[do 4000kn],ako ima neki koji se ne pregrijava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ti bi svasta...

13 godina
protjeran

gospodine pametni je li tesko odgovoriti na pitanje? jesam li ja dostojan odgovora, ipak sam ja niža rasa i nisam pametan kao ti

16 godina
neaktivan
S obzirom da je igra u fazi optimizacije nemoguće ti je odgovoriti..

Igra se kolko mi je poznato ok vrti nq starijim stolnim konfama tako da bi laptop trebao biti dovoljan.
17 godina
neaktivan

tesko da ces naci latop u tom cijenovnom rangu na kojem ces ovo moci igrat na nekim srednjim postavkama i da jos uvijek imas dobar broj FPS-a. Laptopi jednostavno nisu dobra stvar za ozbiljan gaming nazalost. Mozes mozda uspijet naci neki za te novce da igras na najnizim postavkama i dobijes 30fpsa mozda. Bar sa zadnjom razinom optimizacije iz proslog BWE-a.

17 godina
kexzoR kaže...

molim vas jel mi mozete preporuciti neki laptop na kojem mogu igrat gw2 na lijepoj grafici i  bez laga[do 4000kn],ako ima neki koji se ne pregrijava.

http://www.telebit.hr/NB-Acer-Aspire-5560G-8358G75Mnrr--red--LX-RQU02-021--AMD-QuadCore-A8-3500M-1-50GHz--8GB--750GB--ATI-HD-6650-1GB--15-6--1/p/1065055958.aspx

najjeftinije što sam našao

Ja osobno imam laptop sa slabijim llano procesorom, a evo što o gornjem laptopu sam našao ne newegg sajtu pod komentarima kupaca:

"Pros: To be honest i was worried about buying this laptop because i was unsure of the gaming capability.

I was wrong to worry. this thing is a MONSTER.

Here is a list of the games i play on this system. WITH AVERAGE FPS:

BattleField 3 Custom-Medium/High 30FPS avg.
Diablo 3 ULTRA settings 50FPS+
Skyrim High/Ultra 40FPS+
World of Warcraft ULTRA 60FPS+
TERA Online ULTRA 60FPS+
Lord of the Rings Online ULTRA 60FPS+
Tribes Ascend ULTRA 50FPS+
Garry's Mod ULTRA 50FPS+
Counter Strike ULTRA 50FPS+
Minecraft ULTRA not a bit of lag

Without a doubt, this thing will play Guild Wars 2 with ease on high/ultra no problem when it arrives

The first thing i did when i opened the laptop was UPDATE to the LATEST AMD BETA DRIVERS.

I also toyed with the settings for gaming here and there so it was optimized for me.

From what ive seen, the AMD A8 can take a whole lot of overclocking with ease.
People have even under volted it and still gotten 2.9GHZ out of it."

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
Guild Wars 2!

Idete u offtopic,

postoji tema prijenosna racunala pod hardverskim temama i ovo pitanje je bolje postaviti tamo.

Mozda cak i manje konkretno i rec trazim laptop do 4000kn koji bi sluzio za igranje.

Ima HRPETINA tema sa laptopima do XY00 kn te se sukladno tome odabere ono sto mislis da je za tebe najbolje. Ne postoji "najbolji laptop za Guild Wars 2 do 4000kn" , ali ako uzmes neki od preporucenih za igre u tom cijenovnom rangu onda ces za svoj novac dobit najbolje sto mozes u toj cijenovnoj kategoriji.

Takodjer nitko ne moze garantira kako ce dobro igra raditi na kakvoj konfiguraciji prije nego bude gotova, optimizirana i benchmarkana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

ok hvala vam puno! nisam igrao gw1,a zelim igrat gw2. za koliko dana stize igra ako budem kupovo s njihove stranice i hocu li dobiti onu kutiju s cd-om ili samo digital. kad kupim hocu li moci igrat 25.8 i zadnji beta vikend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Znam da je napisano 100 puta ali kada igra izlazi?

25.8 ako pre-order napravim mogu igrati 22.8?

Btw: Ima netko slicnu konfu kao ja a da je igrao BETU? ako da, koliko je FPS-a imao i na kojim detaljima je igrao.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 16:49 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

28.8. sluzbeno izlazi, ono kutija na polici u ducanu stil :D

27.8. pocinje igrat tko je napravio pre-order, kad nadoplati ostatak

25.8. pocinje igrat tko je napravio pre-purchase (platio full cijenu unaprijed), s time da taj moze igrat i zadnju betu 20.7.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Guild Wars 2!

Se moze otic u algoritam odmah sad rijesit to sa full igrom, jer imam doma PreOrder box i racun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ne znam to za Algoritam treba ih nazvat i pitat. Ja sam odmah rijesio prepurchase u Algoritmu jer je cijena prihvatljiva bila (350kn - 35kn odnosno 10% na frendov index) a tak svejedno kad se kupit, prije ili kasnije treba dati lovu za igru.

OK, ima sad na G2PLAY za 260kn, bio je neki dan na akciji za 224kn, ali nije mi zao, imao sam pristup beti cijelo vrijeme, imam 3 dana head start, onaj prsten koji dobijam ko ingame item vise-manje svejedno, u beti sam relativno brzo dobio bolji.

Kao sto su ljudi rekli 25.08 je 3 day head start za prepurchase, 27.08 1 day head start za preorder, 28.08. release. Imate countdown OVDJE.

Slijedeca beta ce otkrit kako ce igra izgledat na releaseu, trebalo bi se onda ukljucit po posljednji put prije releasea jer je to zadnje gdje ce primat neke primjedbe za release. Nadam se da ce pustit asure i sylvari, i nekako ocekujem da ce napraviti wipe trenutnih likova, ako nista onda da potaknu ljude da isprobaju nove stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...

Moj laptop is potpisa vrti GW2 a i podosta ostalih igara na max postavkama sa +30fps.

Doduse cijena je bila 5k kad sam ga kupovao, ali mozda je sad i blizu 4k, baci oko.

16 godina

Ja se nadam pak suprotno... Želim da sylvari i asure budu dostupni tek 25.8

Mora ostat nešto "slatkog" i za službeni izlazak igre {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Guild Wars 2!

Ja se u stvari dvoumim, vec sam to napisao, bih li uopce igrao vise i zelim li vidjet sylvari i asure prije releasea.

A onda sa druge strane, buduci je bilo nekih rasprava o tome da su njihovi starting area losi tj. puni bugova i da znaju povremeno rusit igru, te da stoga do sada nisu bili pusteni u betama, cisto da se vidi sta je sa njima prije releasea.

Nekako pretpostavljam da su ih htjeli sacuvati kao slag na torti za release, buduci su u GW1 asure bile relativno malo zastupljene, a sylvari su skroz novi, da igraci imaju onaj VAU (da n napisem bas wow) efekt kad ih prvi puta vide. Mislim da su oni joker u rukavu arenanetu, i bit ce mi drago zaigrat ih nakon releasea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jeli igra zahtjevna??? u smisluu hardwarea?

16 godina
Guild Wars 2!

U teoriji nije pretjerano.

Ideja GW-a je da radi na starijim i (relativno) slabijim racunalima tako da bude dostupna cim vise ljudi, bez da moraju mijenjati hardver da bi ju mogli zigrat.

Sa druge strane, koliko smo do sada vidjeli u beti, dosta ljudi je imala problema sa igrivoscu, tj. nije igra bila do kraja optimizirana pa su imali manje fps-a nego je bilo ocekivano.

Zadnja beta je 20.07. i tu bi igra trebala biti vise-manje optimizirana i tek tada ce se vidjet koliko je zaista zahtjevna (sto ne znaci da se proces optimizacije nece nastaviti skroz do releasea, a i kasnije i omogucavati sve bolji i bolji dozivljaj igranja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice