Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jel zna iko jel imas kupit pre purchase u algoritma u splitu

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Onda se mozda vidimo u beti :D Hebena prica :) 

Samo da feedback iz bete bude odlican i da brzo poprave sitne bugove. Da sto prije zaigramo ovu krasotu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
cortman kaže...
Flameseeker kaže...

Za vas koji ste prisustvovali beti, koliko internet prometa napravi GW2?

Zanima me koliko Mb/Satu jer imam ograničen internet (15GB ), a moram još čekat 4 mjeseca da mi istekne ugovor s t-comom tako da bi prešao na neku jeftiniju mrežu.

Pa uzmi si flat nevjerujem da ces ostat gladan zbog te razlike u cijeni...

Fora je kad ti t-comu svaki mjesec daš za net+ telefon 240 kn... ovih +40 kn za flat od mene neće dobit.

I nisam dobio odgovor na pitanje...

17 godina
neaktivan
Flameseeker kaže...

Fora je kad ti t-comu svaki mjesec daš za net+ telefon 240 kn... ovih +40 kn za flat od mene neće dobit.

I nisam dobio odgovor na pitanje...

Ne znam, na ovo ti moze odgovoriti samo netko tko je igrao i zbilja pratio promet. Mislim da do izlaska igre imas jos vremena za promijeniti ISP-a.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
Guild Wars 2!

E to ti je kad su ljudi na T-comu, ko vam kriv kad ste sretni da vas deru.

Siguran sam da iako nemate svi slijedecu opciju, imate sigurno neku bolju od t-coma -> meni 236kn prosjecan racun -> tv, flat internet , telefon i pozivi na metronetu.

Sto se tice prometa na GW2, iako postoji mislim da je na mjesecnoj bazi mjerljiv u 200-300MB ako ga dosta igras. Tako je barem moje neko iskustvo sa online gamanjem iz dana kad flat nije bio bas skroz uobicajen i ako doista puno igras. Iako igra izgleda kompleksno, podaci koji su potrebni za racunanje dogadaja su mjerljivi u bajtima, ne u MB, i iako 1MB izgleda relativno malo, uglavnom to kod online igranja nije. Iskreno, mislim da se ne moras brinuti po tom pitanju.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Guild Wars 2!

Kad nisam doma, igram preko VIP mobilnog interneta (USB stick) te ovisi o MMO igri / instanci / raidu, potrosnja je od 10-25mb po satu.

Najcesce se krece oko 15mb.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Lik iz dana u dan posta novi GW2 video na youtube.

Objašnjava efekte, combo, profesije.

Ko voli nek izvoli .

Edit:

Nešto što sam pronašo na netu

Izvor

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 14:43 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Lik iz dana u dan posta novi GW2 video na youtube.

Objašnjava efekte, combo, profesije.

Ko voli nek izvoli .

Edit:

Nešto što sam pronašo na netu

Izvor

ova slika prikazuje samo .exe datoteku koja zatim skida 10-13gb podataka

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jel mi moze neko pomoci,ja nemogu pre-purchase gw2 sa njihovog sajta preko PayPala stalno mi baca error na kraju,jel to ima kakve veze sa browserom? jer neki ljudi su rekli da treba addat sajt na listu trusted sites onda taj error nestaje,e sad neznam ko tu kome jeb.e mater,poslao sam support ticked i vec 3 dana nitko nije odg,help pls

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

I sta bi znacilo ako bi skinuli taj exe. file ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

.exe file je setup koji skine betu i onda se možeš divit log in screenu {#}

Inače piše na tom redditu gore da neki koji su pre-purchaseali mogu pristupit ovom stress testu iako nisu dobili poseban invajt.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

'bem ti sto vise gledam i citam to sam vise nestrpljiv :) ja isto idem kupovat pre-order sad moram cubit do 6mj i cekat :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
idoh kaže...

.exe file je setup koji skine betu i onda se možeš divit log in screenu {#}

Inače piše na tom redditu gore da neki koji su pre-purchaseali mogu pristupit ovom stress testu iako nisu dobili poseban invajt.

Yup

Budem i ja probo, ako bude bio još koji takav event 

Charr in RL

Legit ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 16:37 (AmonZero).
17 godina
jel se zna kada će biti drugi beta event?
ovaj jučer sam propustio. Mogu zasada samo reći da intro screen izgleda predobro xD
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
17 godina
neaktivan

Tehnicki to nije bio beta event nego stress test. Pravi beta event traje cijeli vikend, ovo je bilo sam 6 sati. A kad ce bit.. vikend od 20. ili 27.04. navecer, valjda.

13 godina
ekipa imam pitanje. posto sam lupio preorder igre i naravno znaci da ne budem imal pristup beti, a htio bi :)
e sad, hel postoji mogucnost da dodem u algoritam i da im velim da uz moju nadoplatu mi daju/naruce pre-purchase verziju igre...
13 godina
ekipa imam pitanje. posto sam lupio preorder igre i naravno znaci da ne budem imal pristup beti, a htio bi :)
e sad, hel postoji mogucnost da dodem u algoritam i da im velim da uz moju nadoplatu mi daju/naruce pre-purchase verziju igre...
16 godina
SimeKZ kaže...

Ne.

Jedini način na koji ti možeš upast u betu je ako si se prijavio u 3 mjesecu kad su prijave bile otvorene onih 48 sati.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

cudno se krecu ,iskreno ne izgleda mi ko neki wow killer nadam se da grijesim jer ako i ova igra zavrsi kao swtor pocinjem sa penzicima po parku igrat domino i sah

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aton kaže...

cudno se krecu ,iskreno ne izgleda mi ko neki wow killer nadam se da grijesim jer ako i ova igra zavrsi kao swtor pocinjem sa penzicima po parku igrat domino i sah

Nitko i nije rekao da je to wow killer, iako to ljudi žele... A što se tiče raje, uvijek ce je bit jer GW ima lijep i izgrađen community još od GW 1 koji će sad vjerojatno preći na dvicu.

13 godina
AmonZero kaže...
SimeKZ kaže...

Ne.

Jedini način na koji ti možeš upast u betu je ako si se prijavio u 3 mjesecu kad su prijave bile otvorene onih 48 sati.

Pa kak, ak kupim pre-purchase imam direktni pristup beti... 

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
AmonZero kaže...
SimeKZ kaže...

Ne.

Pa kak, ak kupim pre-purchase imam direktni pristup beti... 

Rekao ti je da TI nemreš jer nisi pre-purchaso nego pre-orderao..

17 godina
neaktivan
aton kaže...

Kad ju zaigras, vidjet ces da se te dvije igre niti ne mogu usporedivati.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
aton kaže...

WoW? hahahaha... WoW se može poklopit ušima.

13 godina
neaktivan
crash11 kaže...
aton kaže...

Ma nemoj tako, ipak je wow tata, htio ti to ili ne htio :D

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...
crash11 kaže...
aton kaže...

Slažem se da je WoW tata, ali tata koji odlazi u penziju, a sin (Guild Wars 2) dolazi na vlast.

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Ne i next gen MMO-ima, njima ce GW 2 biti tata :P. WoW im je djed mozda u tom slucaju xD

17 godina
Guild Wars 2!

Mislim da vam paralela s rodbinskim vezama ne stoji jer ove igre nisu "krvno" povezane. {#}

Rađe se prebacite na neki drugi hijerarhijski model.

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 14:18 (zv'jer2).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wow je neandertalac, gw2 je homo sapiens..

Gameri su dugo vremena pretpostavljali da je Guild Wars 2 naslijedio gene wow-a. Najnovije istraživanje, međutim, dovodi tu teoriju u sumnju. Wow je bio napredan, olakšan mmo, koji je zahvaljujući svojem približavanju casual igrčima, prije više godina dominirao mmo scenom. Ipak, kako kaže NightShadow sa sveučilišta BUG, nova genetska istraživanja fosilnih ostataka pokazuju da između wow-a i Guild Wars 2 nije došlo do križanja, kada se Guild Wars 2 iz svoje dev zone ANet proširio po zapadnom svijetu godine Gospodnje 2012.

Prema zaključcima gamera NightShadow-a, wow se stoga može smatrati fascinantnom, ali izumrlom granom MMO-a. Uzrok njegovog izumiranja još nije utvrđen. Neki gameri smatraju da je podlegao bolestima konzumerizma koje je sa sobom iz Activisiona naslijedio Blizzard. Drugi pak vjeruju da je guild wars 2, s bolje organiziranom gameplayem i naprednijom borbom, uspio preteći wow u borbi za naklonost igrača.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Neandertalac

Teorija o nemiješanju

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 14:48 (NightShadow).
17 godina
NightShadow kaže...

Wow je neandertalac, gw2 je homo sapiens..

Prema zaključcima gamera NightShadow-a, wow se stoga može smatrati fascinantnom, ali izumrlom granom MMO-a. Uzrok njegovog izumiranja još nije utvrđen. Neki gameri smatraju da je podlegao bolestima konzumerizma koje je sa sobom iz Activisiona naslijedio Blizzard. Drugi pak vjeruju da je guild wars 2, s bolje organiziranom gameplayem i naprednijom borbom, uspio preteći wow u borbi za naklonost igrača.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Neandertalac

Teorija o nemiješanju

Brojke i vrijeme još nisu potvrdile to "preticanje" u naklonosti. {#}

LoL EU: Ferinus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice