Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2!

Fuckkkk, kako sam frustriran, hebena stipendija mi nije došla ni za 3 mjesec

već sam lud!! 10 je tu, a ja igru nemam, ajme...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!
SimeKZ kaže...

VI koji ste kupili, jeste dobili download link, key ili nesto slicno na e-mail ? Ima sta novog ? 

Kazu da ce uskoro poslat link za download clienta.

Nije prisa, ionako prije 20-og nema bete :)

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

VI koji ste kupili, jeste dobili download link, key ili nesto slicno na e-mail ? Ima sta novog ? 

Mail sa keyem.

Mail sa potvrdom registracije.

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ajde malo smanji doživljaj..

Nitko nema igru, niti će je imati tako skoro..

16 godina
NightShadow kaže...
Makić kaže...

Ajde malo smanji doživljaj..

Nitko nema igru, niti će je imati tako skoro..

pa nije to bitno hoću reć, da me shebalo jer

san mis u algortima uzet s indeksom i to...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

kazu da ce mailom obavjestavat o betama pa valjda i poslat taj client.

Jel treba igru u onaj store od nsofta prijavit tj ukucat cd key

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

imam jedno glupo pitanje.. trenutno nemam ni kune na kartici tek mi pare lijezu 16-17 ovog mjeseca, hoce li se i tad moci pre-purchase? sigurno hoce al da pitam za svaki slucaj =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

To i mene zanima, do kad ce biti moguce kupovat... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Astrais kaže...

kazu da ce mailom obavjestavat o betama pa valjda i poslat taj client.

Jel treba igru u onaj store od nsofta prijavit tj ukucat cd key

Mislim da nemos ukucat taj key u NCsoft account, barem ne jos.

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Znaci placem od srece doslovno

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:54 (chromadef).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jel ovo nova igra ili?

u algoritma je ima kupit za 350 kn i pise da ce bit nesto 20 travnja pa ako me moze neko uputit

cini mi se odliicna

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Igra će biti free2play? Iako košta 350 kn . Misli li se da neće biti pretplate nakon kupnje igre, ili će se sve u igri kupovat ( geari, obleka, oružja). Svidjela mi se igra, oće moć na mojoj konfi?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Igra će biti free2play? Iako košta 350 kn . Misli li se da neće biti pretplate nakon kupnje igre, ili će se sve u igri kupovat ( geari, obleka, oružja). Svidjela mi se igra, oće moć na mojoj konfi?

Igra nece biti free2play, nego buy2play. Kupis i igras koliko zelis. Mikrotransakcije postoje, ali ne u obliku geara ili bilo cega sto ti daje nekakvu prednost, vec su to uglavnom stvari kozmeticke naravi.

Trenutno na trzistu postoji samo jedna jedina igra koja ima ovakav biznis model, to je orginalni GW. Druga igra koja ce imati takav biznis model izaci ce uskoro, a to je upravo GW 2.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan

Zaboravio si league of legends. prakticiraju skoro pa isti model, jedini bonus kod lol-a je to sto igru ne moras ni kupiti...

17 godina
neaktivan
DeepStick kaže...

Zaboravio si league of legends. prakticiraju skoro pa isti model, jedini bonus kod lol-a je to sto igru ne moras ni kupiti...

Onda to nije isti model. B2P model je onaj kod kojeg kupis igru i dalje igras bez mjesecne pretplate. Jedino ne znam u LoL-u kakvo je to stanje s itemima, jel se moze kupovati iteme koji bi ti pomogli i dali prednost u igri ili ne...

Ali, LoL nije MMO, pa ga niti ne svrstavam tu. Mislio sam na MMO-e opcenito, nisam bio dovoljno precizan.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
Guild Wars 2!

U lolu imas para bolji si... dokazano...

Inace momci, obrat :D Frend ima karticu od ziro-racuna... nest' tako :D Jel se moze s tom karticom kupit preko buy.guildwars2.com ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

onda da nekupin ili da kupin igru?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

U lolu imas para bolji si... dokazano...

Inace momci, obrat :D Frend ima karticu od ziro-racuna... nest' tako :D Jel se moze s tom karticom kupit preko buy.guildwars2.com ? 

Samo ako je prijavljena za kupovinu online... Ili sam napravi gift card, stavi koliko si skontao potrošit i kad sve pare s nje potrošiš baciš ju u smeće jer nemožeš na nju posle stavljat lovu više---

16 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

onda da nekupin ili da kupin igru?

Dal da sutra jedem pizzu ili roštilj??

13 godina
Guild Wars 2!

Citam po forumima ljudi su strasno srditi na njihove valute. Najjeftnije su prosli glupi ameri dok smo svi ostali izvisili. Primjerice Algoritam drzi i dalje na svojem sajtu u prodaji a ne zele vise narucivat ( nigdje logike ). Takoder ljudi traze box verziju ali nema nigdje. Malo su tu zakazali. I ne kuzim ako su htjeli dignuti lovu bolje da dsu napravili pun kuef boxed verzija i poslali uokolo nego napravili ovakvu gluposti. Na kraju moras dat preko 400kn dok su neki prosli za duplo jeftinije... 

Zato se jedino dvoumim dal da kupujem sad preko neta ili da cekam full verziju da izade... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Citam po forumima ljudi su strasno srditi na njihove valute. Najjeftnije su prosli glupi ameri dok smo svi ostali izvisili. Primjerice Algoritam drzi i dalje na svojem sajtu u prodaji a ne zele vise narucivat ( nigdje logike ). Takoder ljudi traze box verziju ali nema nigdje. Malo su tu zakazali. I ne kuzim ako su htjeli dignuti lovu bolje da dsu napravili pun kuef boxed verzija i poslali uokolo nego napravili ovakvu gluposti. Na kraju moras dat preko 400kn dok su neki prosli za duplo jeftinije... 

Zato se jedino dvoumim dal da kupujem sad preko neta ili da cekam full verziju da izade... 

Misliš boxed sa CD-ovim i svim contetom? Jer to nije moguće, nisu sve završili ni optimizirali... Box sa CD-ovima ce doći nakon releasa zasigurno.

13 godina
Guild Wars 2!

Ne taj box, ovaj box sta si kao rezerviro u algoritmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Standardna cijena u Americi je 60 dolara, Europi 50 eura, a kod nas 349kn..

Ako ideš striktno preračunavati 336kn, 375kn..

To je tako zbog različite porezne politike i neće se mijenjati..

Jesu mogli bez tih 5 eura??

A jesu, ali s obzirom da su u krajnjem slučaju to zadnji novci koje ima ikada* moraš dati, mislim da nije tako strašno..

* do ekspanzije ofc

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Moramo se nekak organizirat da mi svi Hrvati završimo na jednom serveru nakon izlaska igre.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Mogli bi organizirat nekakav podforum ili bas forum dignut... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ima vec http://www.gw2.com.hr/ ev ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja svejedno mislim da je ili cijena malo pretjerana ili su barem trebali izbaciti faking miktrotransakcije (mogli su ih uvesti tek nakon 2,3 ekspanzije) jer zivcira me to da mozes kupovati za prave pare in -game gold i zatim za taj in-game gold kupovati stvari sa aukcijske jer to ce vjerojatno biti moguce ako se ne varam.  Bez obzira stoje  taj gear sa aukcijske ili od vendora vjerojatno neki shit,ali sama mogucnost toga me zivcira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 0:23 (drocketman).
13 godina
neaktivan

Onda nemoj kupit igru i riješen ti je problem.

Naravno da cijena nije problem niti je pretjerana, jer ovo je jedina igra ovakve kvalitete bez subskripcije, šta bi ju trebali davat besplatno možda ?

Razmisli malo...nemaju subskripciju, naravno da im treba određena stock cijena i mikrostransakcije da održe kvalitetu. Jer bez financija neće moć održavat niti igru niti izdavat patcheve i ekspanzije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 0:57 (Radament).
17 godina
neaktivan

Nije stvar u tome kupiti ne kupiti igru jer sam ju  kupio vec mi se ne svidjaju te spike kao:  "Kupio si igru, nema pretplate, jee kako su oni iz NCsofta super." Zelim samo reci da mikrotransakcije donekle zamjenjuju pretplatu i da nije kupio si igru i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 8:51 (drocketman).
16 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Nije stvar u tome kupiti ne kupiti igru jer sam ju  kupio vec mi se ne svidjaju te spike kao:  "Kupio si igru, nema pretplate, jee kako su oni iz NCsofta super." Zelim samo reci da mikrotransakcije donekle zamjenjuju pretplatu i da nije kupio si igru i gotovo.

Ja apsolutno ništa nisam vidio u mikrotransakcijama što bih poželio kupiti..

Shop u GW2 je kao kad kupiš auto..

Gotovo svi ljudi su zadovoljni sa autom takvim kakav je.

Ipak mali dio njih ide trošiti novce na druge felge, spoilere, neonke i drugo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 9:13 (NightShadow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice