Neznam jesam li pogodio temu ali ajde. Zelio bih igrati SAMP sa prijateljima i neznam oce mi ovaj stari laptop moc izdrzat. Specifikacije su:
CPU: Intel Pentium Dual Core 1.6 Ghz
GPU: Intel Express Chipset Family 965
RAM: 2GB
Jel bi mogo sa pristojnim FPS-om igrat? Pozz
Neznam jesam li pogodio temu ali ajde. Zelio bih igrati SAMP sa prijateljima i neznam oce mi ovaj stari laptop moc izdrzat. Specifikacije su:
CPU: Intel Pentium Dual Core 1.6 Ghz
GPU: Intel Express Chipset Family 965
RAM: 2GB
Jel bi mogo sa pristojnim FPS-om igrat? Pozz
Probaj no ne očekuj neki veliki FPS pogotovo u MP-u ilitiga SAMP-u.
s time koliko moddera danas ima i koliko je san andreas popularan čudi me što do sad nije izašao neki complete graphic overhaul...
mislim SA gameplay je bio i ostao vrhunski al grafika je ubitačna... znam da su nešto radili na tome da SA prebace u engine od IV al ništa to nije dovršeno...
kada bi našao neki dobar overhaul možda bih ga i ponovno zaigrao...
s time koliko moddera danas ima i koliko je san andreas popularan čudi me što do sad nije izašao neki complete graphic overhaul...
mislim SA gameplay je bio i ostao vrhunski al grafika je ubitačna... znam da su nešto radili na tome da SA prebace u engine od IV al ništa to nije dovršeno...
kada bi našao neki dobar overhaul možda bih ga i ponovno zaigrao...
Misliš na neki graphic mod? Postoji par modova koji malo uljepšaju grafiku, poput ovog
A recimo GTA IV ima San Andreas verziju na svojem engine-u, još je u beta verziji.
Hoću li moći pokrenut GTA SA na high postavkama sa
Athlon 3700+, 3650 AGP, 1 GB DDR (400KN)
ili
Athlon 3500+, 7600GT, 2 GB DDR (500KN)
Da li se isplati dati malo više (zbog tog 1 GB RAM-a, jedino što su proc i grafa malo slabiji)?
ili
Da li se isplati dati malo više (zbog tog 1 GB RAM-a, jedino što su proc i grafa malo slabiji)?
Razlike između low i high postavka u SA-u skoro nema. Probaj no nećeš vidjet razliku.
ili
Razlike između low i high postavka u SA-u skoro nema. Probaj no nećeš vidjet razliku.
Znam ali svejedno :D jel ovo 1. dosta za igranje GTA SA (i sp i SAMP) i malo za surfanje i yt?
ili
Znam ali svejedno :D jel ovo 1. dosta za igranje GTA SA (i sp i SAMP) i malo za surfanje i yt?
Za SA možda, SA:MP ne.
znali li iko kako se prikolica od kamiona otkači???
znali iko,pomoć!!!!!!!!!!!!!!
imam jedan amali problemčić dali za nastavak misija treba odraditi i školu letenja ili.
Molio bi ako mi mozete pomoć.
I dali postoji neka sifra da preskoćim tu misiju
Za nastavak treba zavrsit i skolu letenja i nema sifre za preskakanje.
Da li mi netko moze pomoc Problem je ovakav: Miš mi uredno radi na destkopu i svim igrama( FS 17, FS 15, Asasins creed, minecraft...) no međutim nece mi radit u GTA San Andreas, a zanimljivo je to sta u SAMP-u radi. Zna li netko u cem je problem?
Da li mi netko moze pomoc Problem je ovakav: Miš mi uredno radi na destkopu i svim igrama( FS 17, FS 15, Asasins creed, minecraft...) no međutim nece mi radit u GTA San Andreas, a zanimljivo je to sta u SAMP-u radi. Zna li netko u cem je problem?
Win10?
Win10?
Ne win8.1
Pozdrav,
Ja ne mogu dalje igrati misije pa me zanima treba li dalje za misije proći autoškolu?
Hvala!
Pozdrav,
Ja ne mogu dalje igrati misije pa me zanima treba li dalje za misije proći autoškolu?
Hvala!
Ne sjećam se sad najbolje, ali ako se radi o školi letenja mislim da to moraš odradit.
Ne mogu dalje na misije, tj. nema više uopće onih znakova za misije već samo za autoškolu.
Ne mogu dalje na misije, tj. nema više uopće onih znakova za misije već samo za autoškolu.
Davno sam igrao stvarno se ne sjećam. Probaj riješiti tu autoškolu koja ti se nudi onda.
Sve imam u autoškoli preko 70% osim jedne "misije". Nikako je ne mogu proć
davno sam igrao, almislim da moras proci i autoskolu i kasnije avioskolu, najmanje broncu dobiti kako bi mogao pristupiti daljnjim misijama
Moze neko molim vas Poslat link za skinut GTA San Andreasa koji radi i da po mogućnosti nema virusa
Hvala unaprijed
Imam problem sa sampom imam win 10 najnoviju verziju sampa gta singleplayer radi sve super i kada udjem u samp igram ono sve ok i npr pukne mi net i izadjem normalno da bi ponovo uso i kada idem ponovo uci kliknem connect i kao pocne ga ucitavat i ne zeli mi uci neznam u cemu je problem gta je skinut sa RAR filom od 600mb ja sam samo extraxt filove na C disk.
Trazite server?
Koji je pravi RolePlay i sa dosta zabave?
Pravo resnje za vas je BalkanHooligans Server.
Sta cekate?Pridruzite nam se sada,i postanite najjaci Huligan na Balkanu!
SAMP IP: 87.98.176.242:8714
TeamSpeak3 IP: 37.59.64.0:9969
Skinuo sam San Andreas na windows 10 i on radi ali SAMP ne radi.Molim vas pomozite.Pokusao sam s onim compability s***** ali nije pomoglo