GTA IV na sedmici?

poruka: 67
|
čitano: 14.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV na sedmici?

Sorry, sto ovako upadam u temu, je li mi može netko staviti zadnje pachove za gta IV jer mi igra stopa, strah me da ne stavim pogresne jer sam se prvi put opeka?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
15 godina
protjeran
sportline kaže...

Sorry, sto ovako upadam u temu, je li mi može netko staviti zadnje pachove za gta IV jer mi igra stopa, strah me da ne stavim pogresne jer sam se prvi put opeka?

i ja sam htio par puta je zaigrat na sedmici ali patchevi koji su nekima u ovoj temi pomogli, meni su shebali igru do kraja

16 godina
neaktivan

Svašta, ja sam je instalirao i trza mi neda mi se tako igrat, znam da sam je i prije imao instaliranu na XP i bilo mi je isto pa sam stavio neki pach i nisam u jednom zadatku mogao na inter.to je bio neki zajeb pa sad ne znam sta da stavim?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

da vas pitam nevezano za temu ali vezano za igru..

kako takve igre, gta, batman,.. koje imaju pod controller microsoft xbox controller postaviti na joystick ?

u opcijama imam xbox controller ali joystick ne radi..

GTA je u jednom od patcheva dodao podršku za druge gamepadove, a inače ako nema podršku za tvoj kontorler skini emulator, poput ovoga.

15 godina
protjeran
GTA IV na sedmici?
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 10:54 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Penryn kaže...

Nije vic...:S...ja sa HD3850 512MB i Pentiumom E6300 OC na 3.8GHz igram na 1680x1050 i sve na high(ukljucujuci teksture)...i neke gluposti na very high...

view distance na 25 ostalo na 50...

sve to oko 30fps-a..

Ti onda fakat imas srece..Jbg ja nemrem igrat ko ti.Ja na 1240x1024 (tak nes) i sve meidum i par tog high..Shadow Low i ostale gluposti na 10-15..I solidnih 30 fpsa. :(

Ocito si sretnik.

Statistics
Average FPS: 52.36
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 29%
System memory usage: 38%
Video memory usage: 91%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (59 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 70

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series          
Video Driver version: 8.17.10.1036
Audio Adapter: Speakers (C-Media USB Audio       )
Intel(R) Core(TM) i7 CPU         920  @ 2.67GHz

i opet mi igra steka ne kužim .pomoć

15 godina
neaktivan
GTA IV na sedmici?

E problem igram otprilike 5 min i onda mi se slika nekeko zamuti pa vozim npr jošdvije ulida dalje pa je opet normalno.i tako se ponavlja .to mi je novo sada došlo a prije evo nikad ništa...pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice