Pa normalno je kada imas vise zvjezdica/zlocina da ce pucati po tebi, ako imas malo i ako ti dodu iza leda i sl. onda cete pokusati uhititi.... ali opet se mozete izvuci, samo trebate pritiskati tipku space cini mi se ili sto vec, ne sjecam se (ne pamtim kad su me uhitili zadnji put)...
Sumnjam da ce igra izaci prije 2013 jer imaju u planu DLC-ove za Max Payne 3. Oni brojevi/datum na traileru: "24.05" bi mogli biti istiniti (2013 god), al ako ce kasniti za PC pola godine kao inace, onda ce to biti Q4 2013 :S. Sto se tice ovog SS-a iznad sto je netko postavio (facebook link) lol, odmah mi upada u oci ono: "HDTV Support....", to se nikada nije navodilo u sistemskim zahtjevima, jos je tesko povjerovati da ce igra doci u isto vrijeme paralelno na svim platformama.
BTW svi "lazu" i igraju se s tim brojkama..... pa uvijek su to radili, IMDb nije nikakva iznimka s godinama, npr. neki drugi za nove igre (najavljene) dosta puta stave cijenu od 100 $ pa se to nikada ne obistini.
www.esrb.org ne laze, ako tamo vidite igru, znajte da ce izaci za par mjeseci....

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
gushnde