Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.022.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTA 5
Blazen22 kaže...

kobra24

Kak on to zna po meni je to NEMOGUČE...Još ne zmamo puno sadržaja o ogri

si ti pročitao zadni dio što je on napisaO?  {#}

14 godina
odjavljen
kobra24 kaže...

E ljudi, meni je strikan iz Zanzibara rekao da GTA V izlazi za mjesec dana i da će se moći voziti formule i krast helikopteri, šišat se, jesti i sve to..

Pa dajte ljudi dosta trolanja, ako netko ima nesto novo sto je pouzdano neka kaže, ajde da imamo 20 stranica nagađanja o igri ali mi imamo 50. 

{#}{#}{#} {#}{#}{#} {#}  Ne znam dal da se smijem il da placem...

17 godina
thuglife kaže...
mar123 kaže...

bio je nedavno neki tekst o izlasku max payne-a 3 i u tekstu je pisala izjava od onog rockstarovog zaposlenika zaduzenog za to da gta v mozemo ocekivat do 3. mjeseca 2012. mislim da je to jedina pouzdana vijest.

Yup, zvuči poprilično pozudano.

govorim o tekstu objavljenom na bug-u a taj zaposlenik nije neki bezveze nego neka visa pozicija u rockstaru.

16 godina
GTA 5

dosta je više tog nagađanja,aj sad malo pitajte oće li vam kompovi moć vrtit GTA V {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...

dosta je više tog nagađanja,aj sad malo pitajte oće li vam kompovi moć vrtit GTA V {#}

Ako će moći konzole vrtit GTA V, ne vidim razlog zašto nebi i neki prosječan PC.

14 godina
neaktivan
GTA 5

Dosta i o kompovima koji će moć gta gurat i o nagađanjima datuma izlaska... samo se nadam da će bit duga priča, da mogu uživat par dana u njoj a ne da je pređem u 4h igre... samo to se ja nadam!

Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 23:30 (lotar1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...
luka94 kaže...

Ako će moći konzole vrtit GTA V, ne vidim razlog zašto nebi i neki prosječan PC.

neznam jeli vidiš sarkazam u mom postu.....

14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
luka94 kaže...

Konzole će moći vrtit jer će biti optimiziran, a za PC gamerima namjerno stavljaju takve zahtjeve da bi hardveraši zaradili ali i zbog piratstva.

16 godina
Phantom_HR kaže...
Cromaki kaže...
luka94 kaže...

Konzole će moći vrtit jer će biti optimiziran, a za PC gamerima namjerno stavljaju takve zahtjeve da bi hardveraši zaradili ali i zbog piratstva.

što se tiče toga su očito našli novi način za prevenciju piratstva,mislim kome se daje skidat igricu od cirka 30gb (npr. max payne 3)......

14 godina

što se tiče toga su očito našli novi način za prevenciju piratstva,mislim kome se daje skidat igricu od cirka 30gb (npr. max payne 3)......

meni bi se dalo skidat, to mi nije problem jer imam 10mbps konekciju pa bi se skinulo za 7-8 sati ako ima dovoljno seedera

16 godina
ProFile007-HRVATSKA kaže...

gta 5 izlazi krajem ovog ili krajem idućeg mjeseca

Tko razumije, shvatit će

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
17 godina
nul-3 kaže...

Tko razumije, shvatit će

Ako je ono sto mislim, onda se slazem xD

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...
nul-3 kaže...

Tko razumije, shvatit će

Ako je ono sto mislim, onda se slazem xD

Ova dvojica nisu shvatili i ne razumiju

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
17 godina
neaktivan
GTA 5

S kakvim vi glupostima uništavate temu...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

GTA 5 Ce zasigurno biti na gamescom-u u augustu, to potvrđuje njihov trailer... 

Preskočite na 1:49 i vidjet ćete isječak iz GTA 5 trailera :D

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
GTA 5

Možeš nagađat kolko oćeš al dok RockStar ne kaže 0 bodova.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Ma garant hoće, sad se lagano ohladio Payne, do osmog mjeseca će biti "gotov", tako da i trebaju početi planirati kampanju za peticu.

15 godina
thuglife kaže...
Captain.Price kaže...

Ma garant hoće, sad se lagano ohladio Payne, do osmog mjeseca će biti "gotov", tako da i trebaju početi planirati kampanju za peticu.

A ja mislio ić na Gamescom preko HCLa. 170€ bilo i još sa kartom od Gamescoma imaš upad na Intel Extreme Masters. Prolongirao sam za sljedeću godinu to.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...
thuglife kaže...
Captain.Price kaže...

A ja mislio ić na Gamescom preko HCLa. 170€ bilo i još sa kartom od Gamescoma imaš upad na Intel Extreme Masters. Prolongirao sam za sljedeću godinu to.

I ja idem slijedeće godine sigurno.

14 godina
neaktivan
GTA 5

Ima li kakvih novosti???Dali možda znadete koji engin če koristi novi ili stari iz gta 4???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Nisam pratio temu od početka pa tako nemojte zamjerit što pitam dali se zna datum izlaska igre za PC?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne.

18 godina
Blazen22 kaže...

Ima li kakvih novosti???Dali možda znadete koji engin če koristi novi ili stari iz gta 4???

Gotovo sigurno od GTA IV. (uz modifikacije naravno)

"Dokazi":

- trailer

- ograničenost već zastarjelih konzola

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
GTA 5

neznam zašto bi pc morao patiti radi konzola...Mada gta 4 engin je bio jako dobar!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Prvo se mora konzolama prilagodit pa onda govna rade za pc.Opet će izbacit neoptimizirano sranje joj.

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
GTA 5

Vjerojatno ce opet biti podrzani svi dx-ovi (bas kao sto je slucaj u MP3-ici), a tko zna.... mozda se i radi o novom engine-u jer trenutno RAGE engine nema sve u sebi, to je samo game engine, R* koristi tude engine-ove za animacije i fiziku... mozda sada zele imati kontrolu u potpunosti, zvat ce se mozda RAGE ili RAGE 2 (ne mora biti novo ime), ali ako je puno doradeniji i dosta izmjenjen, ne znaci da se zapravo radi o istom engine-u.... prakticki bi to bio kao novi engine.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da ce formula bar u bazi ostat ista kao od GTA4...RAGE+ eudorphin...to dvoje u kombinaciji daje super rezultate...al vjerujem da ce RAGE a i eudorphin bit još više prošireni i kompleksniji i svime time i optimiziraniji...sta se tiče svih verzija dx-a za GTA5..e to nisam siguran...jer to bi im odnijelo masu vremena i nisam siguran da su oni spremni izdvojiti toliko vremeena, al tko zna, ako se to desi to ce bit jako jako dobra stvar...

14 godina
neaktivan
GTA 5

Čisto sumnjam da če GTA 5 biti neoptimizirano...MP3 je radio super a i LA Noire je bi super pa tako čisto sumnjam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PS3 je jos daleko od zastarjelog dok xbox360 vec je zastario poprilicno, on je mozda i jedina ogranicenost zasto igre jos uvijek izgledaju prosjecno za razliku od nekih PS3 Ekskluziva i PC ekskluziva...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 15:15 (The White Wolf).
17 godina
GTA 5

Ja mislim da ce biti prisutan dx 9, razlog: konzole "starije" generacije koje ne mogu prismrditi dx11 i full hd-u, a one su im prioritetnije jer u njima lezi zarada tako da sumnjam da ce imati vise posla. Posto su im konzole prioritetnije (u prijevodu zarada), ne znam samo po kojoj logici bi oni radili vise kada ionako znaju da ce im prodaja ici dobro, to znaci: manje posla zbog konzola jer ce biti manje detalja, dosta veca zarada nego na PC-u = {#}{#}{#}... "losije" moraju napraviti zbog samih konzola, u prijevodu dx 9. Zarada im je prioritet, ne tehnologija koju ce mali broj ljudi podrzati, u prijevodu PC.....

Od PC-a ionako nemaju pretjerane podrske jer se konkretno njihove igre puno vise piratiziraju na PC-u nego na konzolama, tako da nema smisla ograniciti igru na samo dx 11 za PC kada nemaju neke koristi od "pisi-asa" jer time ce jos manje biti kupaca PC verzije sto je logicno. RAGE je u osnovi bio dx 9, sada su implementirali dx 10 i dx 11 s MP3-icom (samo se zapitajte zasto nisu dirali dx 9 koji je star ko rim, igra je 2012 god), dx 9 nisu micali.... mozda cak i izbace podrsku za dx 9, ali 99% nece zaobilaziti dx 10.

Neovisno o R*, dx 9 nije jos niti blizu mrtav... koristi ga gro igara, . Ovo je open world igra tako da ne moramo previse raspravljati, biti ce "gladnija" za hw-om (to je sigurno), a budu li forsirali iskljucivo dx 11, moglo bi im se opet obiti o glavu na PC-u jer ce mnogi biti zakinuti (dx 9, dx 10) + mozda se ponovi GTA IV jer je pitanje koliko ce to biti zahtjevno (u pitanju je bio samo dx 9).... naravno, ako ce uopce doci za PC s obzirom da se bas i nisu proslavili na istom (ne sumnjam u to, ali kazem jer nekog pretjeranog smisla nema), da bude, ne sumnjam u kasnjenje PC verzije nekih pola godina (kao i svaki puta do sada) jer je razlog ocit, opet dolazimo do zarade.....

@White Wolf

Multi platform igre u dosta slucajeva izgledaju bolje na boxu (naravno, odnosi se samo na konzole)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 16:04 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice