uuu amater hehehe :D pa to naguras malo vishe rama i neces imati problema... al siguran sam da se sto se toga tice nece puno promjeniti u odnosu na gta do sada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
objavili su da nece bit za pc
objavili su da nece bit za pc
Izvor? lol.
hahha nece malo sutra, vec rade na portanju, Rock* Leeds ;D
Ja se samo nadam da u krugu od 50 metara neće biti 20 istih Jeep-ova, 15 porsche-a i 50 taksija, nego da će svi auti biti izmiješani po cijelom gradu!
Na San Andreasu me fascinirala jedna stvar. Kad uzmeš loše auto, isti ti prolaze cijelo vrijeme. Kad naletiš igrom slučaja na neko brže auto i uđeš u njega odjednom ti samo brži auti dolaze.
Ja se samo nadam da u krugu od 50 metara neće biti 20 istih Jeep-ova, 15 porsche-a i 50 taksija, nego da će svi auti biti izmiješani po cijelom gradu!
Na San Andreasu me fascinirala jedna stvar. Kad uzmeš loše auto, isti ti prolaze cijelo vrijeme. Kad naletiš igrom slučaja na neko brže auto i uđeš u njega odjednom ti samo brži auti dolaze.
a recimo jel neko u sa primjetio situaciju kada usred grada ostanes bez auta znaci pjeske hodas najedamput skoro ni jedan auto ne prodje?
dobar ti pravopis xD
Tako također i tvoja banda,ako uzmeš recimo Greenwood svi iz bande voze Greenwood itd.,a što se tiče tog leaka,lagano sada napisati nakon što smo vidjeli trailer što če sve bit.Sumnjam da če protagonist(ili jedan od protagonista) biti čovjek od 53 godine.I šta ču onda s njim,bildat,trčat od policije i pobit pola grada,opet ti treba netko od 30 možda najviše 35 godina.A i Rockstar je premočan da ima leakse,a i da pitam da li netko zna je li u prošlosti bilo nekih točnih leaksa,jer da kaže netko biti će opet mogučnost ići kod frizera,to je onda ok,ali baš cijelu priču i mapu,e to je več pretjerano.
Tako također i tvoja banda,ako uzmeš recimo Greenwood svi iz bande voze Greenwood itd.,a što se tiče tog leaka,lagano sada napisati nakon što smo vidjeli trailer što če sve bit.Sumnjam da če protagonist(ili jedan od protagonista) biti čovjek od 53 godine.I šta ču onda s njim,bildat,trčat od policije i pobit pola grada,opet ti treba netko od 30 možda najviše 35 godina.A i Rockstar je premočan da ima leakse,a i da pitam da li netko zna je li u prošlosti bilo nekih točnih leaksa,jer da kaže netko biti će opet mogučnost ići kod frizera,to je onda ok,ali baš cijelu priču i mapu,e to je več pretjerano.
Čekaj malo, ti zapravo hoćeš reći da John McClane, jedna od največih faca ikad, ne može trčati i ubijati po gradu? NHF, ali nemaš pojma 
Čekaj malo, ti zapravo hoćeš reći da John McClane, jedna od največih faca ikad, ne može trčati i ubijati po gradu? NHF, ali nemaš pojma 
Vidim da nisi čuo za novi leak,John McClane je uhićen zbog pokušaja silovanja dviju francuskih prostitutka u Koreatownu,a upravljat čemo s OG Loc-om.
ne soli pamet drugima, nitko ne moze nikako znat tko je protagonist. a i da zna, laze. kad rockstar kaze, onda budite sigurni, a ne kad je nekom troleru dosadno pa baljezga sranja o novom gta
http://truxtertech.com/2011/11/fun-with-photoshop-gta-v/
hahahahahahaha ima prejakih fotki :D
http://truxtertech.com/2011/11/fun-with-photoshop-gta-v/
hahahahahahaha ima prejakih fotki :D
ROFL
nece bit za pc zato sta je 4 skidana i potrosili su vise navca nego sta s zaradili ,ako ce bit za pc nece izac odma ipak su onzole korak ispred pc-a

nece bit za pc zato sta je 4 skidana i potrosili su vise navca nego sta s zaradili ,ako ce bit za pc nece izac odma ipak su onzole korak ispred pc-a

Ajde nisam znao da su konzole snažnije od PC-a. I aj sad knjigu u ruku i nauči pisat kao normalan čovjek.

ako su konzole naprednije od PC-a kako si napisao ovaj komentar?

malo je krivo objasnio. valjda je htio reci da je piratstvo na konzolama mnogo manje. zato Rockstar prvo izdaje igre za konzole jer ce zaradit bolje nego na PC-u, na kojem je piratstvo jako zastupljeno.

malo je krivo objasnio. valjda je htio reci da je piratstvo na konzolama mnogo manje. zato Rockstar prvo izdaje igre za konzole jer ce zaradit bolje nego na PC-u, na kojem je piratstvo jako zastupljeno.
uopće nemora značiti da će takav slučaj biti i sa GTA V. Portanje ovog puta obavlja Rockstar Leeds,koji je čini se uspješno portao L.A. Noire,tako da vjerujem da se greška kao ona od GTA IV neće ponoviti.
ma nisam mislio naprednije u svemu ps3 dušu dao za modove u igrama ,internet.... al ljepse je igrat na konzolama
ma nisam mislio naprednije u svemu ps3 dušu dao za modove u igrama ,internet.... al ljepse je igrat na konzolama
Ljepse je na Pc-u kad ti mozes ciljati misem i jednostavniej koristiti sifre a i zabavniej je igrati preko tipkovnice po meni je na PS-u jedino bolje igrati Fifu pes i ta s*anja
Objasni mi sto ovo tocno znaci: "al ljepse je igrat na konzolama"
Gamepad-e mozes imati i na racunalu, mnoge igre su identicne, cak je na PC-u u vecini igara bolja grafika, a ako nije...... onda je ista (gora sigurno nije).
igro sam gta san andreas na odlicnoj konfiguraciji za to vrijeme pa sam ga igro na ps2 razlika je ogromna na ps2 sam jednostavno uzivo u igri
na pc-u je bolji zivcnira te perenial? stavi passat 
to sam ja isto htio napisati
PC rulz,ajmo malo u On Topic bas se pitam koja ce biti velicina novih countya
99% nije - realni auto - Mini Cooper...
Ja se ispričavam za off...
Kako to misliš da je PS3 bolji za modove u igrama?! WTF?! Jesi li ti svjestan gdje se modovi za igre rade i koliko ih ima za PC igre? Gotovo da nema PC igre koja prođe bez modova danas... Pogotovo nakon što nam portaju igre sa konzola, tada sve i ostaje u rukama modera obično...
Ovo ostalo ne bum nit komentirao, internet... mislim, igrao sam i ja na konzoli al stari moj ovo kaj si ti nabrojao definitivno nisu prednosti konzole... Štoviše, jedina prednost je jednostavnost, ako ti to odgovara.