GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4
SaidSikiraX kaže...

Može li mi neko dati link za iCenhancer 2.0N. Koliko vidim, svi su linkovi mrtvi.

Izvoli http://bitsnoop.com/icenhancer-2-0n-q35073187.html

13 godina
odjavljen
GTA 4

Jel mi moze neko reci sta napravit,koji patch skinut i koji tool da popravim grafiku i fps u gta iv ako je moguce?

I neki auto da ubacim također

I dali steam sam skida te patcheve?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 22:35 (Zin8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

koji patch skinut i koji tool da popravim grafiku i fps u gta iv ako je moguce?

Jesi pokušao sa 1.7

14 godina
neaktivan
GTA 4

ljudi imam problem...do sada sam normalno igrao svoj gta 4, original, sa steama...i isao sam ubaciti save game, tek tako da vidim sta sve ima na tom save-u. i sada vise nemogu uci u igru, javlja mi nesto: could not write license data, please contact supporter

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Nemožeš u gta4 samo ubaciti save :) Moraš skinuti xlivesLess i ubaciti ga u gta4 folder ( on učitava te sejvove).

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/2408

Preporucam ti da stavis ovaj sejv http://www.thegtaplace.com/downloads/f5693-gta-iv-pc-100-save-game-updated

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 9:07 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
GTA 4

molim vas pomozite mi...gta4 mi sjecka znaci svakih 5 sec i onda krene lijepo da ide bez ikakvog laga i onda opet tako...a nije moguce jer imam extra konfig za njega:

i3 3.10

4gb ddr3

gt240 512MB GDDR5

WIN7 ULTIMATE 32 BIT

???????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To bas i nije extra config... {#} grafa te koci u memoriji

Ficolinjo
13 godina
neaktivan

nebi rekao da je do grafe, igrao sam i sa drugim grafickim karticama kao npr. gt 440 1GB ddr3 i opet mi tako sjecka, pa krene ici extra i onda samo sec mi sjecne aaaaaaaaaaaaaa...

pa BT3 mi na medium-high ide na 30 fps... i jos ove novije stavljam na medium-high, ali nije bitno samo mi nije jasno ovo za GTA4

15 godina
neaktivan

Imaš patch?

16 godina
GTA 4

Na kojim postavkama su ti sjene, detail i vehicle density? to ti najvise utjece na performanse....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Huzejr kaže...

nebi rekao da je do grafe, igrao sam i sa drugim grafickim karticama kao npr. gt 440 1GB ddr3 i opet mi tako sjecka, pa krene ici extra i onda samo sec mi sjecne aaaaaaaaaaaaaa...

pa BT3 mi na medium-high ide na 30 fps... i jos ove novije stavljam na medium-high, ali nije bitno samo mi nije jasno ovo za GTA4

ja isto nisam zadovoljan fps-om koji je uvijek 30-40, nikako nemogu dobit hebenih 50 fps-a, stalno mi je isti fps, sa enhancerom ili bez, sa bilo kojim patchem uvijek tako, pa me nanerviralo pa sam pokido cd-ove, hebeno neoptimizirano sra.x.x sa ruznom grafikom

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
13 godina
neaktivan

NEMAM !!! ako mi treba daj mi link da ga instal, ako moze naravno ???

13 godina
neaktivan

view distance 25

detail distance 37

vehicle density 26

shadow density 3

a takodje stavim i na low sve i opet tako...

fps ide 38-45 i vise i onda padne na 13-17... ali to na high, a kada stavim na low vamo jos veci fps i opet se desi ono kada padne fps na 13-17

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 13:25 (Huzejr).
15 godina
neaktivan
GTA 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 4

Imam iste probleme s ovom igrom, u trenutku leti pa iznenada počne trzati. 1.0.7.0 patch, driveri updateani, komp dosta jak. Koliko vidim kažete da je 1.0.4.0 patch bolji za fps pa me zanima kako da izbrišem 1.0.7.0 patch bez uninstalla, da li mogu instalirati 1.0.4.0 prek 1.0.7.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Imam iste probleme s ovom igrom, u trenutku leti pa iznenada počne trzati. 1.0.7.0 patch, driveri updateani, komp dosta jak. Koliko vidim kažete da je 1.0.4.0 patch bolji za fps pa me zanima kako da izbrišem 1.0.7.0 patch bez uninstalla, da li mogu instalirati 1.0.4.0 prek 1.0.7.0?

Ne mozes instalirati 1.0.4.0 preko 1.0.7.0.

P.S. Icenhancer 2.1, kao i svi ostali su jako lose optimizirani, meni GPU Load varira do 70% i ispod,a bez Icenhancera je uvijek na 100% i performanse su 10x bolje. :/

16 godina
GTA 4

Kako ovo uvijek zaboravim.... vidit je li vam ukljucen "clip capture" (konstantno snimanje u igri), iskljucite to jer takoder utjece na perfromanse.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Da 1.4 je bolji za fps, Nažalost reinstal igre i sve nanovo... Što se tiče fps-a to je istina ja na svojem srotex procesoru mogu vrtit na sve na max (osim slideri za draw distance i detail distance na 1 ) i ide dosta fluidno... Dok sa 1.7 je bilo dosta sporije...

14 godina
GTA 4

Koristi netko modove na steam verziji? Radi li sve ok? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

gdje mogu to vidjeti???

13 godina

ja sam danas stavljao onaj ice 2.1 ver. na svoju gta 4 steam 1.7 patch i naravno neradi neg se mora downgrade patch na 1.4 jer inače uđe u igricu i ugasi se

d4rkd3atH
13 godina
protjeran
d4rkd3atH kaže...

ja sam danas stavljao onaj ice 2.1 ver. na svoju gta 4 steam 1.7 patch i naravno neradi neg se mora downgrade patch na 1.4 jer inače uđe u igricu i ugasi se

dali imas xfire upaljen, ako imas to smeta, tako je meni bilo...

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
13 godina

imam xfire upaljen stalno...al ja svejedno necu igrat nijednu igricu bez xfire-a

d4rkd3atH
16 godina
d4rkd3atH kaže...

imam xfire upaljen stalno...al ja svejedno necu igrat nijednu igricu bez xfire-a

Xfire se uvijek kolje s d3d9.dll i slicnim file-ovima.... zato mnogi s kojima sam igrao prije MP nisu imali Xfire jer su obicne varalice, upravo zato sto Xfire nebi radio zahvaljujuci modovima i npr. s0beit-u (SAMP).

13 godina
lovac82 kaže...
d4rkd3atH kaže...

Xfire se uvijek kolje s d3d9.dll i slicnim file-ovima.... zato mnogi s kojima sam igrao prije MP nisu imali Xfire jer su obicne varalice, upravo zato sto Xfire nebi radio zahvaljujuci modovima i npr. s0beit-u (SAMP).

pa s0beit nije mod nego cheat za novce i oružja

d4rkd3atH
16 godina
GTA 4

Da, ali imas modove koji u biti nisu cheat, a korste d3d9.dll i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Ljudi.Imam ogroman problem.Kupio sam gta iv,i fino sam sve extractovao u jedan folder sa prvog CD-a (data 1 i data 2),onda ubacim drugi CD na kojem je data3,ali ne mogu ga prebaciti jer pise da je ostecen :S Onda 3 i 4 CD ubacim i sve prebacim fino samo mi treba pomoc oko data-e 3 :S

Moze li mi ko dati link od data3.cab ili da mi kaze kako to mogu popraviti ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zulle kaže...

Ljudi.Imam ogroman problem.Kupio sam gta iv,i fino sam sve extractovao u jedan folder sa prvog CD-a (data 1 i data 2),onda ubacim drugi CD na kojem je data3,ali ne mogu ga prebaciti jer pise da je ostecen :S Onda 3 i 4 CD ubacim i sve prebacim fino samo mi treba pomoc oko data-e 3 :S

Moze li mi ko dati link od data3.cab ili da mi kaze kako to mogu popraviti ?

Bilo bi bolje da si kupio igru preko steama ili nečeg trečeg :) tamo su fajlovi najsigurniji.  

Piše da je oštečen? možeš zaboraviti na taj cd a što se tiče slanja data3.cab to je več problem za uploadat.

16 godina
neaktivan
GTA 4

U najgorem slučaju skidaš 15 giga s interneta.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

Nek skine samo taj DVD (na kojem je data3), ne mora sve...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 14:12 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice