Može li mi neko dati link za iCenhancer 2.0N. Koliko vidim, svi su linkovi mrtvi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel mi moze neko reci sta napravit,koji patch skinut i koji tool da popravim grafiku i fps u gta iv ako je moguce?
I neki auto da ubacim također
I dali steam sam skida te patcheve?
ljudi imam problem...do sada sam normalno igrao svoj gta 4, original, sa steama...i isao sam ubaciti save game, tek tako da vidim sta sve ima na tom save-u. i sada vise nemogu uci u igru, javlja mi nesto: could not write license data, please contact supporter
Nemožeš u gta4 samo ubaciti save :) Moraš skinuti xlivesLess i ubaciti ga u gta4 folder ( on učitava te sejvove).
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/2408
Preporucam ti da stavis ovaj sejv http://www.thegtaplace.com/downloads/f5693-gta-iv-pc-100-save-game-updated
molim vas pomozite mi...gta4 mi sjecka znaci svakih 5 sec i onda krene lijepo da ide bez ikakvog laga i onda opet tako...a nije moguce jer imam extra konfig za njega:
i3 3.10
4gb ddr3
gt240 512MB GDDR5
WIN7 ULTIMATE 32 BIT
???????????
To bas i nije extra config... grafa te koci u memoriji
nebi rekao da je do grafe, igrao sam i sa drugim grafickim karticama kao npr. gt 440 1GB ddr3 i opet mi tako sjecka, pa krene ici extra i onda samo sec mi sjecne aaaaaaaaaaaaaa...
pa BT3 mi na medium-high ide na 30 fps... i jos ove novije stavljam na medium-high, ali nije bitno samo mi nije jasno ovo za GTA4
Imaš patch?
Na kojim postavkama su ti sjene, detail i vehicle density? to ti najvise utjece na performanse....
nebi rekao da je do grafe, igrao sam i sa drugim grafickim karticama kao npr. gt 440 1GB ddr3 i opet mi tako sjecka, pa krene ici extra i onda samo sec mi sjecne aaaaaaaaaaaaaa...
pa BT3 mi na medium-high ide na 30 fps... i jos ove novije stavljam na medium-high, ali nije bitno samo mi nije jasno ovo za GTA4
ja isto nisam zadovoljan fps-om koji je uvijek 30-40, nikako nemogu dobit hebenih 50 fps-a, stalno mi je isti fps, sa enhancerom ili bez, sa bilo kojim patchem uvijek tako, pa me nanerviralo pa sam pokido cd-ove, hebeno neoptimizirano sra.x.x sa ruznom grafikom
NEMAM !!! ako mi treba daj mi link da ga instal, ako moze naravno ???
view distance 25
detail distance 37
vehicle density 26
shadow density 3
a takodje stavim i na low sve i opet tako...
fps ide 38-45 i vise i onda padne na 13-17... ali to na high, a kada stavim na low vamo jos veci fps i opet se desi ono kada padne fps na 13-17
Ovo če ti riješiti sve probleme :) http://grandtheftauto.filefront.com/file/GTA_IV_1040_Patch_14;102441
Imam iste probleme s ovom igrom, u trenutku leti pa iznenada počne trzati. 1.0.7.0 patch, driveri updateani, komp dosta jak. Koliko vidim kažete da je 1.0.4.0 patch bolji za fps pa me zanima kako da izbrišem 1.0.7.0 patch bez uninstalla, da li mogu instalirati 1.0.4.0 prek 1.0.7.0?
Imam iste probleme s ovom igrom, u trenutku leti pa iznenada počne trzati. 1.0.7.0 patch, driveri updateani, komp dosta jak. Koliko vidim kažete da je 1.0.4.0 patch bolji za fps pa me zanima kako da izbrišem 1.0.7.0 patch bez uninstalla, da li mogu instalirati 1.0.4.0 prek 1.0.7.0?
Ne mozes instalirati 1.0.4.0 preko 1.0.7.0.
P.S. Icenhancer 2.1, kao i svi ostali su jako lose optimizirani, meni GPU Load varira do 70% i ispod,a bez Icenhancera je uvijek na 100% i performanse su 10x bolje. :/
Kako ovo uvijek zaboravim.... vidit je li vam ukljucen "clip capture" (konstantno snimanje u igri), iskljucite to jer takoder utjece na perfromanse.
Da 1.4 je bolji za fps, Nažalost reinstal igre i sve nanovo... Što se tiče fps-a to je istina ja na svojem srotex procesoru mogu vrtit na sve na max (osim slideri za draw distance i detail distance na 1 ) i ide dosta fluidno... Dok sa 1.7 je bilo dosta sporije...
Koristi netko modove na steam verziji? Radi li sve ok?
gdje mogu to vidjeti???
ja sam danas stavljao onaj ice 2.1 ver. na svoju gta 4 steam 1.7 patch i naravno neradi neg se mora downgrade patch na 1.4 jer inače uđe u igricu i ugasi se
ja sam danas stavljao onaj ice 2.1 ver. na svoju gta 4 steam 1.7 patch i naravno neradi neg se mora downgrade patch na 1.4 jer inače uđe u igricu i ugasi se
dali imas xfire upaljen, ako imas to smeta, tako je meni bilo...
imam xfire upaljen stalno...al ja svejedno necu igrat nijednu igricu bez xfire-a
imam xfire upaljen stalno...al ja svejedno necu igrat nijednu igricu bez xfire-a
Xfire se uvijek kolje s d3d9.dll i slicnim file-ovima.... zato mnogi s kojima sam igrao prije MP nisu imali Xfire jer su obicne varalice, upravo zato sto Xfire nebi radio zahvaljujuci modovima i npr. s0beit-u (SAMP).
Xfire se uvijek kolje s d3d9.dll i slicnim file-ovima.... zato mnogi s kojima sam igrao prije MP nisu imali Xfire jer su obicne varalice, upravo zato sto Xfire nebi radio zahvaljujuci modovima i npr. s0beit-u (SAMP).
pa s0beit nije mod nego cheat za novce i oružja
Da, ali imas modove koji u biti nisu cheat, a korste d3d9.dll i sl.
Ljudi.Imam ogroman problem.Kupio sam gta iv,i fino sam sve extractovao u jedan folder sa prvog CD-a (data 1 i data 2),onda ubacim drugi CD na kojem je data3,ali ne mogu ga prebaciti jer pise da je ostecen :S Onda 3 i 4 CD ubacim i sve prebacim fino samo mi treba pomoc oko data-e 3 :S
Moze li mi ko dati link od data3.cab ili da mi kaze kako to mogu popraviti ?
Ljudi.Imam ogroman problem.Kupio sam gta iv,i fino sam sve extractovao u jedan folder sa prvog CD-a (data 1 i data 2),onda ubacim drugi CD na kojem je data3,ali ne mogu ga prebaciti jer pise da je ostecen :S Onda 3 i 4 CD ubacim i sve prebacim fino samo mi treba pomoc oko data-e 3 :S
Moze li mi ko dati link od data3.cab ili da mi kaze kako to mogu popraviti ?
Bilo bi bolje da si kupio igru preko steama ili nečeg trečeg :) tamo su fajlovi najsigurniji.
Piše da je oštečen? možeš zaboraviti na taj cd a što se tiče slanja data3.cab to je več problem za uploadat.
U najgorem slučaju skidaš 15 giga s interneta.
Nek skine samo taj DVD (na kojem je data3), ne mora sve...