Vsync ne utjece na performanse....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uz vsync lijepša slika tj ne refreša se i ne vidi se kako se reže slika doslovno. I smanjuje fps.
Ekipa, kakvi mi sve patcehvi ili nest' treba da picim online. Bas ga ponovno instaliravam da imam sta picit sad preko ljeta :)
Ekipa, kakvi mi sve patcehvi ili nest' treba da picim online. Bas ga ponovno instaliravam da imam sta picit sad preko ljeta :)
Imaš org ? Zadnji je 1.0.7.0 za GTA IV.
Uz vsync lijepša slika tj ne refreša se i ne vidi se kako se reže slika doslovno. I smanjuje fps.
Na GTA IV Vsync ne kosta performansi.
Pa da, ali taj vsync pomaze zapravo samo ako imas dovoljno FPS-a, ovisno o herzima na monitoru.... Hz = limit maximalnog FPS-a. Recimo da mu je monitor 60 Hz i ako mu u igri nije veci FPS od 60 odnosno herzi onda nema smisla ukljucivati vsync, vise-manje ce mu u tom slucaju biti isto bio vsync ukljucen ili ne. Teoretski nekako, ako ti je FPS veci od frekvencije monitora onda ces imati screen tearing, a ako je manji onda ne.... no, to u praksi nije tocno. Dugi niz godina sam imao looow end konfiguraciju, znatno manje od 60 u kombinaciji s 60 Hz monitorom i opet sam imao screen tearinge... imam i na ovoj novoj koja je blize high end-u nego low endu (odnosno u mnogim igrama znam imati vise od 60 FPS-a) pa opet imam screen tearing ako mi je FPS veci od trenutnog monitora koji je takoder 60 Hz... to je i razlog sto uvijek ukljucujem vsync ako imam vise od 60 FPS-a.
zna netko dobar car pack mod??
i mene zanima isto pitanje
skinia san nedavno onaj ultimate vehicle pack i dobar je ono al mi se opet nesvida
sa nekin autima je skretanje poremeceno tako da cim malo iden skrenit negdi auto se prevrne
i jos imam problem a to je ako ukljucin onu trafficfix skriptu ( da se spawnaju novi auti a ne da su svi isti) onda se cesto tijekom igranja teksture totalno poremete i onda se opet vrati na normalno pa opet poremeti i tako to znaci nikako da sredin tako neki pack i to bez problema
ima neko link za car pack mod??
Kakav error?
daj ss od tvojih graphic postavki
sta je ss? :D
mozda screen shoot?
mozda screen shoot?
da,bas to
xD evo meni se sada bas desi da sam jucer mogao na high a sada na low steka O.o nije crkla grafa,
mozda screen shoot?
da,bas to
ma joj, neda mi se sad to, racu ti ovako, texture high, shadows high, ugl sve high, e sad oni klizaci, prva 2 su na 40, neradi razliku ako smanjim, a ondaj car dest.. je na 50, v-sync off, i ono sranj* sto muti sliku je ugaseno, mislim nemuti sliku.
patch je 1.4, isti m ije fps sa 1.7 pa cu njega stavit jer su ljepse sjene, nezznam zasto govore da 1.4 ima bolji fps kad nema
Draw distance i distance detail (tako nesto) ako se povečaju fps je manji..... meni pomaze ako stavim na 1 :D.
mozda screen shoot?
da,bas to
ma joj, neda mi se sad to, racu ti ovako, texture high, shadows high, ugl sve high, e sad oni klizaci, prva 2 su na 40, neradi razliku ako smanjim, a ondaj car dest.. je na 50, v-sync off, i ono sranj* sto muti sliku je ugaseno, mislim nemuti sliku.
patch je 1.4, isti m ije fps sa 1.7 pa cu njega stavit jer su ljepse sjene, nezznam zasto govore da 1.4 ima bolji fps kad nema
1.0.4.0 daje puno veci fps, nego 1.0.7.0. Maxaj sve postavke s 1.0.4.0 i 1.0.7.0, pa ces vidjeti razliku..
Stvar je u tome da 1.7 ima dosta ljepe i oštre sjene... pa zato je zahtjevniji... Dok 1.4 ima nekakve "zrnaste" pa zato bolje radi.... Sad za ostale stvari neznam to je jedina koju sam ja primjetio .
Je li Steam sam skine patch 1.0.7.0?
Je li Steam sam skine patch 1.0.7.0?
da, steam skine zadnji patch ali imas na youtube kako stavit 1.0.4.0 patch gore
Evo instalirao sam i ja GTA 4 1.0.4.0 , sve su postavke maxed out. Stavio sam onaj iCEnhancer mod za bolju grafiku, ali mi se nije nešto promijenilo puno. Izgleda skoro isto ko stock. Možda nešto radim pogrešno?
Preporučite mi još neke realistične modove. Što realističniji to bolje. E da, i auta mi preporučite (što realističniji izgled).
imam ja nekoliko modova pa ako hočeš uploadam ih pa si ih stavi
Ja isto stavio icechanger ovaj novi i isto se nije nesto bogzna promjenilo.
Meni se sve promijeni, samo bolje izgleda icenhancer 2.0n, ima DOF i ostalih opcija vise.. Nadam se da ce u config toolu za 2.1 biti puno izbora za graficke opcije ...
Malo pitanjce, negdje pred kraj igre mogu birati hocu li ubiti Francisa ili Dericka, ubio sam Francisa a sad me zanima sta bi bilo da sam ubio Derecka-
Hvala
Malo pitanjce, negdje pred kraj igre mogu birati hocu li ubiti Francisa ili Dericka, ubio sam Francisa a sad me zanima sta bi bilo da sam ubio Derecka-
Hvala
pa bio bi mrtav
haha ugl sve zavisi kako si kroz cijelu priču postupao u slicnim elementima (pusti ga ili ga ubi) ja sam sve ubijao i eto ubili su kolko se sjecam kate, a frend je isto kombinirao i nekako su roknuli romana.
Tvoje odluke kroz igru su totalno nebitne za završetak, sve definiraš baš tokom zadnje misije ( koja se sastoji od tri "etape" ), imaš deal i revenge opciju, sam biraš što češ.
Tvoje odluke kroz igru su totalno nebitne za završetak, sve definiraš baš tokom zadnje misije ( koja se sastoji od tri "etape" ), imaš deal i revenge opciju, sam biraš što češ.
u zadnjoj sam iso na revenge
ako ubijem francisa, kate pogine
Francis nema veze s njemon smrti, samo dogovor s Dimitrijem.
Može li mi neko dati link za iCenhancer 2.0N. Koliko vidim, svi su linkovi mrtvi.