GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
GTA 4

Kolko ja znam postoji ENB i ichanger... sad neznam zasto tebi nece da radi.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 13:45 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTA 4
Kewin kaže...

Stvar je u onom d3d9.dll, on je glavni za ENB da radi. A taj file koristi i Icenhancer. Čim ga stavim u root folder od igre igra mi ne prepoznaje grafičku. Piše mi da imam 120 MB memorije a zapravo imam 2 GB.

14 godina
GTA 4

Mogu igrat gta 4?

Pentium dual-core CPU E-5200 2.50 GHz
Ram: 2.1 Gb
GeForce 9500 GT 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
makaown kaže...

Mogu igrat gta 4?

Pentium dual-core CPU E-5200 2.50 GHz
Ram: 2.1 Gb
GeForce 9500 GT

Stavti zadnji patch i vozi.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Kewin kaže...

Stvar je u onom d3d9.dll, on je glavni za ENB da radi. A taj file koristi i Icenhancer. Čim ga stavim u root folder od igre igra mi ne prepoznaje grafičku. Piše mi da imam 120 MB memorije a zapravo imam 2 GB.

Napravi commandline

13 godina
protjeran
GTA 4

evo ja cu ispljuvat igru

imam Q6600 oc na 3ghz, gtx 550ti takoder ocana, 4gb ripjaws DDR3, lc460w gp3

i nemogu normalno igrat cim malo povecam onaj view ono dvoje iznad car dest... mislim da je detail i jos nesto...

ostalo sve ide na very high, kad resimo sve pojacam na very high, samo ovo dvoje ostavim na 0, reza 1440x900 dobivam uvijek 50+fps-a

al cim ono dvoje stavi mna vise od 30 fps pada na 30-40, najcesce 35, al je problem sto onda nekad zna past cak i na 25, dosta cesto na trenutke, pa procesor 70% in use

i nema AA, pa je ruzno. mislim da solidan pc za danasnje igre, kovi vrti bf3 mp, nfs the run i ostale igre na high, nemoze izac na kraj s igrom starom 4 godine

i jos sam i koristio 1.7 patch

TOTALNO NEOPTIMIZIRANO S . . NJ . pa mi se zgadilo i odma uninstal i delete, pa dok sam deinstaliro jso mi se igra 2x pokrenila pa me i to izhebalo i nanerviralo....

tako da ako ne zelite frustracije i s . . nj .nemoj "to" "igrat" niti skidat niti ista s tim radit!

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:11 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 4

Heh, ja sam prešao 70% igre na 800*600 sve low (+ pad fpsa kad su eksplozije ili jurnjava xD), a onda su mi se srušili na win xp. Na w7 šteka na svim postavkama. Zanimljivo je da su episode bolje optimizirane. Njih sam prešao na laptopu, isto low kvaliteta, nativna rezolucija, ali normalan fps. Igra je fenomen. Kada skupim za novu konfu taman će mi se zaredat i GTA V.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Space kaže...

Heh, ja sam prešao 70% igre na 800*600 sve low (+ pad fpsa kad su eksplozije ili jurnjava xD), a onda su mi se srušili na win xp. Na w7 šteka na svim postavkama. Zanimljivo je da su episode bolje optimizirane. Njih sam prešao na laptopu, isto low kvaliteta, nativna rezolucija, ali normalan fps. Igra je fenomen. Kada skupim za novu konfu taman će mi se zaredat i GTA V.

ma aj da je igra nesto zanimljiva, al uopce niej ko stari san andreas koji sam vise puta preso. dok gta 4 sam odigro 30% i dogodilo se ovo sto se dogodilo ^

mane su joj: sto je smao grad, nema sume i to ko san andreas, nema aviona, tmurna je, sugave boje, nezz odbije me.

gta 5 mi se po traileru cini odlican, lijepa atmosfera, grafika, nezz pas super, ima aviona, sume i planine, to ce bit igra godine 100%.

za sad je san andreas majka, po meni je gta iv velik fail sto se tice svega, trebali su poboljsat grafiku u san andreasu i dodat nove misije, produbit svijet... i to bi bio pun pogodak. to sad upravo rade sa gta 5

17 godina
GTA 4

Kod mene suprotno. Meni se sviđa što rockstar mijenja redovito stil. Mute lik iz GTA III je predstavio gta kao 3d serijal, GTA:VC je uveo motore, pričljivog lika... tu sam igru igrao uzduž i poprijeko. SA mi je previše u stilu Yo Nigga, ali nije bio loš. Katastrofalno je napravljeno treniranje i hrana. Da ne govorim koliko se moraš vozit da bi povećao handling, ( da ne bude zabuna igra mi je za 95/100) Igra je stvarno duga (plot misije i to ) ... GTA IV je malo crniji, što mi se isto svidjelo, bolja mi je borba, vožnja. Lude su novosti uveli... itd. Sa GTA IV su prekinuli vezu sa GTA III timelinom, što će čini se opet ponoviti i sa GTA V. Eventualno će se negdje tijekom igre saznati koja informacija o CJ-u i posljedicima, možda i neki cameo. Ne bi baš išao prema koji je bolji GTA:SA ili IV, jer su mi oba stvarno fenomen. Od GTA V samo očekujem optimizaciju, tako da i ako nabavim mid range konfiguraciju da radi normalno (medium postavke s kojom high jel )

2 0 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...
Space kaže...

ma aj da je igra nesto zanimljiva, al uopce niej ko stari san andreas koji sam vise puta preso. dok gta 4 sam odigro 30% i dogodilo se ovo sto se dogodilo ^

mane su joj: sto je smao grad, nema sume i to ko san andreas, nema aviona, tmurna je, sugave boje, nezz odbije me.

gta 5 mi se po traileru cini odlican, lijepa atmosfera, grafika, nezz pas super, ima aviona, sume i planine, to ce bit igra godine 100%.

za sad je san andreas majka, po meni je gta iv velik fail sto se tice svega, trebali su poboljsat grafiku u san andreasu i dodat nove misije, produbit svijet... i to bi bio pun pogodak. to sad upravo rade sa gta 5

Prvo, vec smo svi davnih dana ustanovili da se radi o uzasno losem portu..... naravno s obzirom na HW jer druge igre se vrte bez problema na high/very high i na starijim/slabijim racunalima. Inace, igru sam presao sa e2180 (clockan na 3.0) i x1950 Pro, komotno sam mogao igrati ali sve je bilo na samom lowu (ok, rezolucija i mozda par stvari nesto dignuto). GTA SA vs GTA IV.... sto se tice price/radnje, nije bas da se moze baciti u kos, fizika je takoder izvrsna, cover sistem nelos...radnja je tamna/tmurna pa je vjerojatno i to razlog zasto igra vise baca na te tamnije tonove, ali istina je da nemas nekih side misija, nekih posebnih radnji u gradu cime bi te igra vise privukla kao npr GTA SA.... vise manje je sve monotono, grafika je dobra ali problem s dobrom grafikom u ovoj igri je neoptimiziranost.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:55 (lovac82).
13 godina
protjeran
GTA 4

svakom je nesto drugo bolje, ali meni je san andreas FTW, ako gta 5 bude slican san andreasu, bice super, i bolej mi se jako svidaju, sve je nekako zivo. to mogu vidjeti smao u traileru, vidit cemo kad izade.

jel se zna relase date? neki kazu ove godine, neki sljedece?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

u  gta iv sve stavi na very high i isključi sjene/shadows i vidjet češ koji je fps onda

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Remzi kaže...

u  gta iv sve stavi na very high i isključi sjene/shadows i vidjet češ koji je fps onda

nema razlike u shadowsima, isti mi je fps na off ili high, 3.5fps-a razlika. smao me hebe ono dvoje, ona dva klizaca iznad car. do kej to do 10 ok je 50fps-a.

al je ruzno kad vozis i ono sve mutno isred i spawnaju se kante za smece i sve.

kod mene nema razlike u shadowsima zbog toga sto je kartica jaca puno od tvoje, ako je hd4200 kao sto pise u konfi.

gledo smapo netu ljudi za gtx 680 nemogu maxati gta 4, tj te dvije klizne postavke,tj mogu ali imaju fps dropova na 25. ma igra je u kur . . sto se tice optimizacije.

i grafika je za danasnje standarde shit. aj pogledaj just cause 2, saints row 3, imaju puno next gen grafiku naspran gta 4, a rade mi na high na 50fps-a

13 godina
GTA 4

ja sam ugasio ovo što je na slici i sa 4890 sam imao 50+fps a sve dalje na max

pogledaj crveno pogledaj crveno
R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Remzi kaže...

ti to moras ugasit jer iams 512mb karticu, jer shadowsi puno memorije uzmu, kod mene se koristilo 850mb sa high shadowsima, al one dvije opcije iznad car sto su na 1 e meni smao to utjece na fps

i car je na bio na 60

15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Remzi kaže...

ti to moras ugasit jer iams 512mb karticu, jer shadowsi puno memorije uzmu, kod mene se koristilo 850mb sa high shadowsima, al one dvije opcije iznad car sto su na 1 e meni smao to utjece na fps

i car je na bio na 60

Te dvije opcije kada stavis na 100 igra dobije 100x vise detalja u daljini i trazi jako puno vrama. Ja sa hd6870 na 1440x900 nisam mogao sve maxati, odnosno mogao sam, ali se ponekad izgube texture ceste, nekih zgrada itd, dok je sada sa HD6950 sve ok, iako je i ona 1gb, ali texture se ne gube, kao sto je bio slucaj sa 6870.

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...
MARKOcVp kaže...
Remzi kaže...

i car je na bio na 60

Te dvije opcije kada stavis na 100 igra dobije 100x vise detalja u daljini i trazi jako puno vrama. Ja sa hd6870 na 1440x900 nisam mogao sve maxati, odnosno mogao sam, ali se ponekad izgube texture ceste, nekih zgrada itd, dok je sada sa HD6950 sve ok, iako je i ona 1gb, ali texture se ne gube, kao sto je bio slucaj sa 6870.

ma nema sanse da si to maxao, tj mozes ti maxat al fps nemoze bit 50, to mogu i ja, al kad vidim da ljudi sa gtx 680 imaju problema, ondam ise smuci

15 godina
neaktivan
GTA 4

Mogu, imam nekih 40-45 fpsova average, napominjem, na 1440x900. Meni dovoljno za ugodno igranje, s obzirom na to da je igra cisto sranje sto se tice grafike i optimizacije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 22:18 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Remzi kaže...

to nije moja slika nego sa googla, a igrao sam gta iv sa HD4890 1GB DDR5

R3MZ1
13 godina
protjeran
GTA 4

ma uopce mi se neigra cetvorka, sad jedva cekma peticu da vidim sta ce bit od toga, jesu li naucili lekciju. ko ce ima sad kupit igru? niko, jer ko zna oce bit optimizirano i oce bit pun k bugova ko u gta 4.

doslovno izaso poluproizvod, bez patcheva ni gtx 690 i neki i7 nemaju sanse. pogotovo jer ne nepodrzava dvojezgrene kartice sto bi trebao s obziro mda je u to vrijeme bila 3870x2 i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 22:53 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

ma uopce mi se neigra cetvorka, sad jedva cekma peticu da vidim sta ce bit od toga, jesu li naucili lekciju. ko ce ima sad kupit igru? niko, jer ko zna oce bit optimizirano i oce bit pun k bugova ko u gta 4.

doslovno izaso poluproizvod, bez patcheva ni gtx 690 i neki i7 nemaju sanse. pogotovo jer ne nepodrzava dvojezgrene kartice sto bi trebao s obziro mda je u to vrijeme bila 3870x2 i sl.

Naucili su lekciju, koju su poceli pokazivat sa LA Noire, a i MP3-om...a sta se tice GTA5..vjerujem da če na sve strane oglašavat i reklamirat da če igra bit dobro optimizirana, baš zato da speru ljagu sa sebe sa katastrofom zvanom GTA4 PC.

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...

Naucili su lekciju, koju su poceli pokazivat sa LA Noire, a i MP3-om...a sta se tice GTA5..vjerujem da če na sve strane oglašavat i reklamirat da če igra bit dobro optimizirana, baš zato da speru ljagu sa sebe sa katastrofom zvanom GTA4 PC.

pa zato im to niko za pc nece kupit

ljudi ce prvo skinit pirat i uvjerit se da nije poluproizvod i mozda neki kupe za mp ako ga bude, al sumnjam da ce bit nesto dobro sto se ti ce mp

EDIT: da i la noire je isto neoptimizirano smece ko gta 4, da bog da im niko nekupio vise igre, kad uvijek izdaju poliproizvod

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 11:29 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...

ljudi ce prvo skinit pirat i uvjerit se da nije poluproizvod i mozda neki kupe za mp ako ga bude, al sumnjam da ce bit nesto dobro sto se ti ce mp

EDIT: da i la noire je isto neoptimizirano smece ko gta 4, da bog da im niko nekupio vise igre, kad uvijek izdaju poliproizvod

Neznam za tebe, ali meni je LA NOir puno bolje vrtio od GTA 4...cak sam ga testirao i na nekim slabijim konfama...sta znaci da je optimiziran..:)

13 godina
GTA 4

dok mi dođe gtx470 testirat ću gta4 pa javim rezultate

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...

Neznam za tebe, ali meni je LA NOir puno bolje vrtio od GTA 4...cak sam ga testirao i na nekim slabijim konfama...sta znaci da je optimiziran..:)

ja nisam mogo igrat, imo sam 7fps-a cim pipnem kontrole, kad sve pustim ode na 60, ja nezz koji je to k, odma sam obriso

npr onaj prvi dio igre kad se stvoris u autu, kad ide ravno fps 60 al sim ocu skrenit ili dodat gas fps padne ispod 10

jesi it kakve patcheve stavljo? neke posebne drivere?

EDIT: i koji si patch koristio u gta 4? ja sam 1.7, la nes se prica da 1.4 bolje radi, jel to istina? bnaso sam na you tube da sa 1.4 imaju 10fps-a vise

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 13:18 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan

GTA 1.4 patch sa comandline...

LA.Noir bez ikakvih patcheva..se je stvar "fine tuninga" :)

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

sta je comandline i sta je fine tunning

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

sta je comandline i sta je fine tunning

Eh...comandline ti je da daješ određene komande igri iz .txt filea zvanog commandline. Tamo upiseš određene parametre, sta se tice graficke kartice kako ce je igra prepoznat, zvuka i ostalih stvari.

A "fine tunning" znaci sitna uštimavanja da se dobije što bolji rezultat :))

13 godina
protjeran
GTA 4

aha, ok

e sta mislis kako ce mi radit ac rev.?

kolko fps-a? jos nisam igro pa me zanima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 4

Jel im tko ovakav problem? kada sam instaliro gta pokrenuo sam i igro, i idem instalirati patch 0.7 i poslije toga mi se javlja fatal error i nezeli pokrenuti gta.

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice