GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
TheLC kaže...

Skinuo sam najnovije drivere ali igra još uvijek neradi kako se spada. Imam crne teksture svuda kad izađem van iz stana na početku igre. Nema boje auta i svega. Konfa je gore pa ako ima ko kakav savjet plz pomozite :D

idi u ati control centar i sve opcije stavi na default!!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
16 godina
neaktivan

Igram igru dva dana i sve je bilo u redu dok mi se nisu pocele pojavljivati neke plave tockice po ekranu koje me zivciraju.. Kako da to rijesim, imam Sp3, a nisam stavljao nikakav Patch??

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220
16 godina
neaktivan
sportline kaže...

Igram igru dva dana i sve je bilo u redu dok mi se nisu pocele pojavljivati neke plave tockice po ekranu koje me zivciraju.. Kako da to rijesim, imam Sp3, a nisam stavljao nikakav Patch??

i meni se to deslio ak asmo jedan tocka plava stoji..probaj ako ti je lcd...ekran rukom malo po toj tacki..protljaj..meni tako oce
intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
16 godina
neaktivan

ma ih Ma ih koliko god hoces..ispočetka ih je bilo par onda sve više..

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220
16 godina
neaktivan

recite vi meni kolika je minimalna konfa za igrat gta IV da ti ne trza ........

btw kupit cu laptop

Intel Core 2 Duo T5800(2.0gHz),3 gige rama ddr2,hdd 250gb,Ge force 9600m GT 512mb,windows vista home premium

misljenje kakav je laptop ocu li moci gta IV na nekom resolution

ja sada idem u skolu mwwwa :D

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

btw kupit cu laptop

Intel Core 2 Duo T5800(2.0gHz),3 gige rama ddr2,hdd 250gb,Ge force 9600m GT 512mb,windows vista home premium

možeš igtati na tom laptopu bez problema ali samo da makneš vistuNamigiva

TORNADO ZADAR
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Skinite gta 4 preko interneta besplatnoPoljubac

TORNADO ZADAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

btw kupit cu laptop

laptop i gta4 ne idu skupa jerbo je ta igra jako neoptimizirana.
Only God (& mod) can judge me
16 godina
GTA za PC?

pogledajte ovaj video, igra na P4, nvidia 6200 AGP grafa: http://8d589994.linkgalleries.net

pa ako on može pokrenuti onda mogu svi sa 2 jezgrenim procesorima, ne kažem ja da njemu dobro radi igra ali vidi se da ju može pokrenuti jer neki kažu da je nemoguće pokrenuti na procesoru s jednom jezgrom što očito nije istina

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 14:17 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
hacker1993 kaže...

btw kupit cu laptop

laptop i gta4 ne idu skupa jerbo je ta igra jako neoptimizirana.
 može igrat šta ti
TORNADO ZADAR
16 godina
neaktivan
RE: GTA 4 za PC?
The_Chosen_One kaže...

Šta mislite? Hoće izać GTA 4 za PC? Mislim da hoće, tako je slično bilo i sa San Andreasom...

već je izaša haloo
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4 za PC?
sadas kaže...
The_Chosen_One kaže...

Šta mislite? Hoće izać GTA 4 za PC? Mislim da hoće, tako je slično bilo i sa San Andreasom...

već je izaša haloo
 Aj pogledaj datum kad je post napisan.

I koristi gumb "Uredi" da ne bacaš postove bezveze.
Estrada, gomila govana, estrada, smrdljiva saka jada. Estrada, od lazi prevara, estrada, kome to treba sada?
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

kako se vratiti s 1.02 na 1.01 verziju

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://8d589994.linkgalleries.net/

ne blokaje mu nista kralju moj....a graficka ista kao sto ce moja biti :D nije bitna rezolucija briga me moc cu s laptopa igrat mwwa :D yesss

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
GTA za PC?

Ljudi, molim vas, pomozite mi! Nedavno sam formatirao disk i spremio GTA 4 saveove na USB. Sada sam ponovo instalirao igru i kopirao saveove i kaže da ne može očitati te saveove s diska. Što sam napravio krivo? Postoji li rješenje? Ne želim sve igrati ispočetka...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kamo si točno iskopirao te saveove?

Jesi na pravo mijesto?

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ljudi, molim vas, pomozite mi! Nedavno sam formatirao disk i spremio GTA 4 saveove na USB. Sada sam ponovo instalirao igru i kopirao saveove i kaže da ne može očitati te saveove s diska. Što sam napravio krivo? Postoji li rješenje? Ne želim sve igrati ispočetka...

Nažalost morat ćeš igrat ispočetka. Uz GTA 4 saveove moraš imat i backup od accounta games for windows LIVE
To se i meni dogodiloPlač
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina
vistma kaže...
crystal6 kaže...

Nažalost morat ćeš igrat ispočetka. Uz GTA 4 saveove moraš imat i backup od accounta games for windows LIVE
 Šit... Da ubuduće znam, kako backupirati Games for Windows live account??

Xero @ kopirao sam u D:\Docs and settings\moje ime\Local data\App data\rockstar games\savegames
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 10:32 (crystal6).
17 godina
neaktivan

Problem velki!

Kad dodjem do misije gde me Bruce pošalje u internet caffe da se ulogiram kako bih dogovorio date sa nekim derpeom u caffeu se nemogu spojiti na komp. Piše "press E to login" međutim nedopušta da se spojim. Pomoć.

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina
neaktivan
sadas kaže...
 može igrat šta ti
 pametnjakoviću,

može on igrat al nebi imao više od 10 FPS-a pa čak ni kad mu je sve na minimum.
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
sportline kaže...

i meni se to deslio ak asmo jedan tocka plava stoji..probaj ako ti je lcd...ekran rukom malo po toj tacki..protljaj..meni tako oce

probaj sakom opalit monitor pun sut pa  javi sat je bilo.

Bagi !
16 godina
neaktivan
Bagi kaže...
sportline kaže...

probaj sakom opalit monitor pun sut pa  javi sat je bilo.

jesmo li to postali smojesni
intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
16 godina
neaktivan
vistma kaže...
crystal6 kaže...

Novi GfWL račun + hex editor i sve radi.
Uputstva su na gtaforums.com.
17 godina
protjeran
GTA za PC?

dobar je ovaj patch....

dodalo je nekih pametnih opcija, ljepse izgleda i brže ide

pogledajte screenshot od benchmarka, možete i na profilu ak se ovdje dobro ne vidi

www.xfire.com/profile/ddoxy

EDIT:

LoooooooooooL LoooooooooooL
Bench Bench
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 8:00 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA za PC?

Jucer sam otisao na multiplayer po prvi put i razocarao se koliko malo ljudi igra ovo online..igra je odlicna u multiplayeru, samo treba ljudiMršti se

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kovaos kaže...

Problem velki!

Kad dodjem do misije gde me Bruce pošalje u internet caffe da se ulogiram kako bih dogovorio date sa nekim derpeom u caffeu se nemogu spojiti na komp. Piše "press E to login" međutim nedopušta da se spojim. Pomoć.

Ista stvar i meni ..

Usput da stavim benchmark.
Benchmark GTA4 Benchmark GTA4
16 godina
crash11 kaže...
kovaos kaže...

Problem velki!

Ista stvar i meni ..

sve je to koliko toliko lijepo s 1.02 patchom ali koja ti je konfiguracija?
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
crash11 kaže...
kovaos kaže...

Problem velki!

Ista stvar i meni ..

sve je to koliko toliko lijepo s 1.02 patchom ali koja ti je konfiguracija?
 proc: q9450 , graf: hd4850 , ram: 4gb,, ali pošto sam na win xp32bit- sp3 - 3,25 gb ,, ali i bez tog patcha sam igro uglavnom na high samo je ovaj patch dodao nove stvari.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 12:14 (crash11).
16 godina
neaktivan

@kovaos:

Ako nemaš orginal, nisi trebao instalirati patch. U novoj verziji Razor1911 ima problema sa internet caffeom a drugi crackovi sa pijanom kamerom i auto koji voziš se ne može zaustaviti. Rockstar novim pachem nije poboljšao samo igru nego i zaštitu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 18:56 (DragonShit).
17 godina
neaktivan
Sa 8.12 hotfixom te 1.02 patchem ide malo podnošljivije. U centru grada više nije "potpuno neigrivo", sada je samo "neigrivo" :D Zezam se, malo bolje ide.

Što se tiče ilegalne verzije, 1 riječ: fed0r.
You only got one finger left And its pointing at the door
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice