Nema šanse nikakve da nađeš XBOX360 emulator koji radi i točka!
Zaboravite da je itko uopće spomenuo da je to moguće.
Nema šanse nikakve da nađeš XBOX360 emulator koji radi i točka!
Zaboravite da je itko uopće spomenuo da je to moguće.
Šta si ti neki dežurni pametnjakovič???Stavi si virtual sex u de-ve-de rom i rješi se frustracija!!
Kojih sam se sad poruka načitao... lol
Vidim da ih se puno registriralo samo zbog ove teme i još nemaju pojma čemu na ovom forumu služe kartoni pa to blaže pogledaj naxeem
I meni su dosadni s tim silnim krekovima i vapajima za njima.
Kao što rekoh, ne skidam prije dok ne bude od Reloadeda ili Vitalitya verzija.
Nikam mi se ne žuri (kao što kaže LUXX), ionako kupujem igru dok dođe...
Hit godine je zasijenio sve druge teme-na svim forumima
e ljudi ja sam dobio gta na 4 dvd-a i sve to uredno ekstraktam i kada pokrenem instalaciju preko deamona instaliram prvo neki rocket studio i onda prelazim na instalaciju gta i to je sve u redu, ali kad instalacija dode do nekih 60% izbaci mi mi kao da trebam staviti disc 2 i trazi neku data3.. WTF?
IMAM PROBLEM; POMOZITE MOLIM VAS...skinuo sa...ali problem je šta mi neće winRAR unzipati...znate možda s kojim programom unzipam ta dva fajla koja sam skinul.....??
IMAM PROBLEM; POMOZITE MOLIM VAS...skinuo sa...ali problem je šta mi neće winRAR unzipati...znate možda s kojim programom unzipam ta dva fajla koja sam skinul.....??
Onda neka ti je sa srećom, ja ću dotada harati prostranstvima fallouta 3
Onda neka ti je sa srećom, ja ću dotada harati prostranstvima fallouta 3
Ja idem spavati, ne mogu više gledati...pokušavam cijelu noć ali bezuspješno..MOLIM VAS uputite me u pravom smjeru...tapkam u mraku, i uopće nemam više ideja kak da pokrenem to čudo...MOOOOLIM VAS,,OČAJAN SAM....
Ja idem spavati, ne mogu više gledati...pokušavam cijelu noć ali bezuspješno..MOLIM VAS uputite me u pravom smjeru...tapkam u mraku, i uopće nemam više ideja kak da pokrenem to čudo...MOOOOLIM VAS,,OČAJAN SAM....
Joj al ste dosadni sa crackovima.
Koda ste ovisni o heroinu i tražite špricu.
Joj al ce bit kartona kad vas naxeem vidi
EDIT:
Evo vam LINK iz threada gdje imate link za kupit za male novce.
chingy-os ga je postavio.
Još jednom moje zahvale.
Treba se registrirat i vec može krenut placanje i zacas ti pokažu linkove za download i serijski broj.
Sve to za 29 funti.
Dakle škrtice navalite
Čisto smeće i najgori port s konzola u zadnjih pet godina.
Imam e8400@3.4ghz , 4gbddr2 i 4870 ddr5. Na standardnoj rezoluciji za moj monitor i s medium/high postavkam igra se vuče kao krepana. Nakon malo guglanja sam otkrio da te postavke uopće nisu namijenjene za današnji hardver nego su tu za budućnost
Smanjivanje rezolucije na 1024x768, slidera na 15-20 i sjena na 3 je rezultiralo jedva primjetnim poboljšanjem koje se kroz pola sata igranja istopilo (memory leak??).
Na svim rezolucijama i postavkama javljaju se isti grafički bugovi: crne pjege na transparentnim objektima, neprestano nestaju teksture, sjene imaju onaj "raster-papir" efekt koji sam zadnji put vidio na igrama iz prošlog stoljeća kad se moralo birati igranje u 16 ili 32b i sl.
Već bi to bilo previše, ali automobili povremeno klize iznad zemlje, pješaci hodaju ispod, a terenac čijeg sam vozača upucao je skrenuo s ceste u stranu, preko ruba mosta i nastavio voziti po zraku.
Nema smisla gnjaviti se s piratskim verzijama, uskoro u oglasnike i na ebay stižu povoljne legalne ponude.
Nakon citanja nekoliko foruma i usporedjivanja fps-ova ljudi koji igraju i stavljaju svoje rezultate na forume, np. http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=13020354 , cini mi se da je grafa daleko manje bitna stavka u ovom slucaju(naravno jako je vazna ali mozda ne koliko smo navikli)..CPU moze biti veliki bottleneck u ovoj igri, i izgleda da je stvarno preporucljivo imati quad jer bez obzira na grafu, ljudi sa dual procesorima imaju losa iskustva s gta IV..isto tako, ne treba pretjerivati sa rendering distance jer mi se cini da dosta pogadja performanse..ne znam zasto al u svakom slucaju igra je jako zahtjevna,pogledajte reze ljudi s ovog linka sto sam naveo - i njihove konfiguracije..ouch
ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis
Uh....Na kojim postavkama igras?
Na 100% je sigurno zbog takta procesora.
Imam osjecaj da koliko je važan broj jezgri toliko je važan i sam takt procesora.
Također naravno i grafa i kolicina rama.
Upravo skidam igru.
Imam još dosta za skinut pa kad ju instaliram i igram postam rezultate.
Konfa je iz siga.
Baš me zanima kak ce sve to ici sa legalnom igrom i dvije jake jezgre
aj super, jedva cekam da vidim rezultate..jos uvijek vazem da li da kupim igru ili ne..ne bi htio kupiti nesto sto necu moci igrati sljedecih pol godine ili vise..
ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis
LJUDI KAK DA UDEM U IGRICU STALNO IZBACUJE DA IDEM U ONLINE IGRANJE!!!!!!!!!!!!
nemam, jel znas mozda kak da udem?
Gta IV izlazi u sijecnju 2009. ako ne i kasnije kaze "Rockstar Games" jer moze doci do bugova na pc verziji pa do 2009. obavljaju testiranja.
Gta IV izlazi u sijecnju 2009. ako ne i kasnije kaze "Rockstar Games" jer moze doci do bugova na pc verziji pa do 2009. obavljaju testiranja.