GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
zv'jer2 kaže...

Nema šanse nikakve da nađeš XBOX360 emulator koji radi i točka!

Zaboravite da je itko uopće spomenuo da je to moguće.

ovak dodi ti kod mene doma sa nekom xbox360 igricom stavit cemo je u moj dvd rom i upalit cu ti na emulatoru pa ti vidi da oce....frend bio nedavno pa smo igrali =) Guitar hero III smo isprobavali
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Šta si ti neki dežurni pametnjakovič???Stavi si virtual sex u de-ve-de rom i rješi se frustracija!!

Bagi !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kojih sam se sad poruka načitao... lol

Vidim da ih se puno registriralo samo zbog ove teme i još nemaju pojma čemu na ovom forumu služe kartoni pa to blaže pogledaj naxeemNamigiva

I meni su dosadni s tim silnim krekovima i vapajima za njima.

Kao što rekoh, ne skidam prije dok ne bude od Reloadeda ili Vitalitya verzija.

Nikam mi se ne žuri (kao što kaže LUXX), ionako kupujem igru dok dođe...

Hit godine je zasijenio sve druge teme-na svim forumima

Kupujes igru a kukas da nemas para?!Stvarno te treba namlatit jer lazes ko pas!!Dabog da ti banka i gace zaplijeni!
Bagi !
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

e ljudi ja sam dobio gta na 4 dvd-a i sve to uredno ekstraktam i kada pokrenem instalaciju preko deamona instaliram prvo neki rocket studio i onda prelazim na instalaciju gta i to je sve u redu, ali kad instalacija dode do nekih 60% izbaci mi mi kao da trebam staviti disc 2 i trazi neku data3.. WTF?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mount dvd2... to trebaš napravit...
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

IMAM PROBLEM; POMOZITE MOLIM VAS...skinuo sa...ali problem je šta mi neće winRAR unzipati...znate možda s kojim programom unzipam ta dva fajla koja sam skinul.....??

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puffhh kaže...

IMAM PROBLEM; POMOZITE MOLIM VAS...skinuo sa...ali problem je šta mi neće winRAR unzipati...znate možda s kojim programom unzipam ta dva fajla koja sam skinul.....??

Koja je ekstenzija?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
puffhh kaže...

Koja je ekstenzija?
 Problem riješen..uglavnom nije htio unzipat winRAR archiver...ali mi bilo čudno što ima 7 giga..koji bi onda smisao zipanja bio uopće ako je veličina nepromjenjena, pa sam taj winrRAR file pomoću demona mountao, i poćela je instalacija...Mi možeš sad reći kako i što s crackom i svim tim u par koraka da ne tapkam u mraku...što točno s onim social clubom treba, i šta treba da mogu sejvat igru...Hvala
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
puffhh kaže...
Paolo2612 kaže...
puffhh kaže...

Koja je ekstenzija?
 Problem riješen..uglavnom nije htio unzipat winRAR archiver...ali mi bilo čudno što ima 7 giga..koji bi onda smisao zipanja bio uopće ako je veličina nepromjenjena, pa sam taj winrRAR file pomoću demona mountao, i poćela je instalacija...Mi možeš sad reći kako i što s crackom i svim tim u par koraka da ne tapkam u mraku...što točno s onim social clubom treba, i šta treba da mogu sejvat igru...Hvala
 Nažalost tu ti ne mogu pomoć, jer ja imam igru - ali čekam provjereni crack. Već negdje 8 objavljenih crackova su bili nuked zbog problema sa sejvanjem, kamerom koja poludi i dimom motora koji suklja ko lud čim sjedneš u auto, i rušenjem na desktop.

U vezi social club-a - preko njega aktiviraš igru preko interneta. Crack će ti to bez problema riješit, ali ZASADA postoje samo crackovi koji mogu zaobići aktivaciju da se uđe u igru, sama igra je gotovo neigriva zbog već navedenih problema.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Pa
 Nažalost tu ti ne mogu pomoć, jer ja imam igru - ali čekam provjereni crack. Već negdje 8 objavljenih crackova su bili nuked zbog problema sa sejvanjem, kamerom koja poludi i dimom motora koji suklja ko lud čim sjedneš u auto, i rušenjem na desktop.

U vezi social club-a - preko njega aktiviraš igru preko interneta. Crack će ti to bez problema riješit, ali ZASADA postoje samo crackovi koji mogu zaobići aktivaciju da se uđe u igru, sama igra je gotovo neigriva zbog već navedenih problema.

A svašta se čuje po netu..nekima je igra neigriva zbog problema koje si naveo, dok drugi kažu da je igraju po 6 sati u komadu i da nema problema, osim kamere koja je ''pijana'', ali da to riješi restart igre..ja također čakam finalni crack, s kojim neće biti nikakvih problema, a kako mi se čini, načekat ćemo se..za to vrijeme pokušat ću s ovim šta imam, pa da vidim, možda mi se posreći, pa postanem jedan od onih koji igraju bez većih problema
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Onda neka ti je sa srećom, ja ću dotada harati prostranstvima fallouta 3Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Onda neka ti je sa srećom, ja ću dotada harati prostranstvima fallouta 3Cool

hvala, hoću, borit ću se dok ne pobjedim i gotovo...rockstar će izgubiti...uživaj u virtualnim prostranstvima::)

Ovo je moj potpis!
17 godina
GTA za PC?

bit ce fora holiday season

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 4:11 (kunof00).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja idem spavati, ne mogu više gledati...pokušavam cijelu noć ali bezuspješno..MOLIM VAS uputite me u pravom smjeru...tapkam u mraku, i uopće nemam više ideja kak da pokrenem to čudo...MOOOOLIM VAS,,OČAJAN SAM....

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puffhh kaže...

Ja idem spavati, ne mogu više gledati...pokušavam cijelu noć ali bezuspješno..MOLIM VAS uputite me u pravom smjeru...tapkam u mraku, i uopće nemam više ideja kak da pokrenem to čudo...MOOOOLIM VAS,,OČAJAN SAM....

To bi bila dobra ideja za ići spoavat, ma ne....Smijeh
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Joj al ste dosadni sa crackovima.

Koda ste ovisni o heroinu i tražite špricu.

Joj al ce bit kartona kad vas naxeem vidi Smijeh

EDIT:

Evo vam LINK iz threada gdje imate link za kupit za male novce.

chingy-os ga je postavio.

Još jednom moje zahvale.

Treba se registrirat i vec može krenut placanje i zacas ti pokažu linkove za download i serijski broj.

Sve to za 29 funti.

Dakle škrtice navalite Smijeh

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 9:37 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Čisto smeće i najgori port s konzola u zadnjih pet godina.
Imam e8400@3.4ghz , 4gbddr2 i 4870 ddr5. Na standardnoj rezoluciji za moj monitor i s medium/high postavkam igra se vuče kao krepana. Nakon malo guglanja sam otkrio da te postavke uopće nisu namijenjene za današnji hardver nego su tu za budućnost Smijeh
Smanjivanje rezolucije na 1024x768, slidera na 15-20 i sjena na 3 je rezultiralo jedva primjetnim poboljšanjem koje se kroz pola sata igranja istopilo (memory leak??).
Na svim rezolucijama i postavkama javljaju se isti grafički bugovi: crne pjege na transparentnim objektima, neprestano nestaju teksture, sjene imaju onaj "raster-papir" efekt koji sam zadnji put vidio na igrama iz prošlog stoljeća kad se moralo birati igranje u 16 ili 32b i sl.

Već bi to bilo previše, ali automobili povremeno klize iznad zemlje, pješaci hodaju ispod, a terenac čijeg sam vozača upucao je skrenuo s ceste u stranu, preko ruba mosta i nastavio voziti po zraku.
Nema smisla gnjaviti se s piratskim verzijama, uskoro u oglasnike i na ebay stižu povoljne legalne ponude.Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo vec izlazi i nastavakBelji seCool:

GTA Somalia GTA Somalia
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA za PC?

Nakon citanja nekoliko foruma i usporedjivanja fps-ova ljudi koji igraju i stavljaju svoje rezultate na forume, np. http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=13020354 , cini mi se da je grafa daleko manje bitna stavka u ovom slucaju(naravno jako je vazna ali mozda ne koliko smo navikli)..CPU moze biti veliki bottleneck u ovoj igri, i izgleda da je stvarno preporucljivo imati quad jer bez obzira na grafu, ljudi sa dual procesorima imaju losa iskustva s gta IV..isto tako, ne treba pretjerivati sa rendering distance jer mi se cini da dosta pogadja performanse..ne znam zasto al u svakom slucaju igra je jako zahtjevna,pogledajte reze ljudi s ovog linka sto sam naveo - i njihove konfiguracije..ouch

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA za PC?

Uh....Na kojim postavkama igras?

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Na 100% je sigurno zbog takta procesora.

Imam osjecaj da koliko je važan broj jezgri toliko je važan i sam takt procesora.

Također naravno i grafa i kolicina rama.

Upravo skidam igru.

Imam još dosta za skinut pa kad ju instaliram i igram postam rezultate.

Konfa je iz siga.

Baš me zanima kak ce sve to ici sa legalnom igrom i dvije jake jezgre

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA za PC?

aj super, jedva cekam da vidim rezultate..jos uvijek vazem da li da kupim igru ili ne..ne bi htio kupiti nesto sto necu moci igrati sljedecih pol godine ili vise..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis

ako je to tako, stvarno su to jadno isprogramirali, strasno :D
igra ne valja nis, trebat ce sacekat par patcheva, jer sa takvom grafickom bi morala radit bolje
uzet cu ja za tjedan dana tu graficku ili jos neku bolju, ali ne zbog GTA IV nego zbog Far crya 2, da mi to vrti pošteno
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

LJUDI KAK DA UDEM U IGRICU STALNO IZBACUJE DA IDEM U ONLINE IGRANJE!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
faca_sk kaže...

Nemoj takve gluposti govoriti "povišenim" tonom jer će te banati.
Imaš orginal?
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

nemam, jel znas mozda kak da udem?

16 godina
neaktivan
faca_sk kaže...

odi tako u igru kao online pa se pokusaj iz igre prebacit u single
nemam pojma, nemam je jos namjeru skidat, taj GTA me ne interesira nes previse, jos kad vidim kako je to lose sve napravljeno, nemogu oni sredit tu igru slucajno pa da valja kako treba, npr SLI podrska itd, katastrofa
16 godina
GTA za PC?

Gta IV izlazi u sijecnju 2009. ako ne i kasnije kaze "Rockstar Games" jer moze doci do bugova na pc verziji pa do 2009. obavljaju testiranja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
 da Mitch kaže...

Gta IV izlazi u sijecnju 2009. ako ne i kasnije kaze "Rockstar Games" jer moze doci do bugova na pc verziji pa do 2009. obavljaju testiranja.

pa da takva jedna igra nebi smjela imat takvih gresaka, da ne radi quad ili sta ja znam sta, da neke od najboljih grafa nju jedva vrte, a koliko sam ja uspio skuzit grafika joj nije neka i nemoze se mjerit sa crysisom
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice