4K? To će igrat onih 1% tatinih sinova. Uostalom ne kužim čemu pomama za 4K kad scaling teksta ne valjda i ne može se ništa pročitati. Prije bi si nabavio ultrawide...
Modovi su odlični, još kad bi rockstar htio izdati toolse i support za modove gdje bi nam kraj bio....
Moram reagirati na ovo, jer me zasmetalo. Ja sam student, koji već dugo ima stari monitor (1680*1050 TN, 22'') i odlučio sam uzeti 4K monitor. Koristit ću ga sve i svašta, a ne samo za gaming, jer ni ne mogu sve igrati na visokim postavkama.
Ali glavni dio, pa i sam smisao moje poruke jest taj da, si preko pola monitora ja kupujem, svojim novcem, koji sam zaradio svojim radom i trudom. Naravno da razumijem što si želio reći, ali eto, medalja ima dvije strane. Nismo svi tatini sinovi.
Ah, da zaboravio sam napisati... čast iznimkama, ali isto tako nisi se trebao uvrijediti, pošto sam ciljao na skupinu koja će moći igrati GTA V na 4K rezoluciji i 60 FPS-a.
(A ako si još i to možeš priuštiti, daj onda reci gdje radiš i jel trebaju još ljudi? )
Uglavnom 4K je trenutno overrated.
Nisam se uvrijedio. Samo sam reagirao na tvoj post. Tomu forum i služi, nije li tako? Recimo samo da sam spojio svoje dvije ljubavi i da mi uopće nije loše. Jezici i IT. Ljudi nisu ni svjesni koliko lijepo se može živjeti od rada s jezicima.
Ali da je overrated, slažem se.