Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Mirogamemasta kaže...
softwaremaniac kaže...
Mirogamemasta kaže...

4K? To će igrat onih 1% tatinih sinova. Uostalom ne kužim čemu pomama za 4K kad scaling teksta ne valjda i ne može se ništa pročitati. Prije bi si nabavio ultrawide...

Modovi su odlični, još kad bi rockstar htio izdati toolse i support za modove gdje bi nam kraj bio....

Moram reagirati na ovo, jer me zasmetalo. Ja sam student, koji već dugo ima stari monitor (1680*1050 TN, 22'') i odlučio sam uzeti 4K monitor. Koristit ću ga sve i svašta, a ne samo za gaming, jer ni ne mogu sve igrati na visokim postavkama.

Ali glavni dio, pa i sam smisao moje poruke jest taj da, si preko pola monitora ja kupujem, svojim novcem, koji sam zaradio svojim radom i trudom. Naravno da razumijem što si želio reći, ali eto, medalja ima dvije strane. Nismo svi tatini sinovi.

Ah, da zaboravio sam napisati... čast iznimkama, ali isto tako nisi se trebao uvrijediti, pošto sam ciljao na skupinu koja će moći igrati GTA V na 4K rezoluciji i 60 FPS-a.

(A ako si još i to možeš priuštiti, daj onda reci gdje radiš i jel trebaju još ljudi? )

Uglavnom 4K je trenutno overrated.

Nisam se uvrijedio. Samo sam reagirao na tvoj post. Tomu forum i služi, nije li tako? Recimo samo da sam spojio svoje dvije ljubavi i da mi uopće nije loše. Jezici i IT. Ljudi nisu ni svjesni koliko lijepo se može živjeti od rada s jezicima.

Ali da je overrated, slažem se.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
12 godina
ReverseFlash kaže...
DeniZg kaže...
zaki23 kaže...
ReverseFlash kaže...

Budalaština, ja sigurno ću isto kupiti GTA ali neću preorderati, nema smisla, pa neće mi key nikud pobjeći. Što se tiče 4 K, ni to više nije fama, evo nakon što sam zaradio malo lovice, idući tjedan naručujem si ovu bebu

http://www.amazon.fr/gp/product/B00NIIS8L4/ref=s9_simh_gw_p23_d2_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0RGZ4FDWT8Q6AB1KJ3DA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455672907&pf_rd_i=405320

Najmanje će mi služiti za igranje, ako uopće, možda samo GTA i Unity isprobam

budalaština davat pare na 4k s dijagonalom od 102cm...

Ovaj telkač što je linkao ima 110 ppi, što je daleko od retine. Zato, ne vidim zašto bi bila budalaština, pogotovo ako će sjediti dosta blizu.

Glavni problem je što treba istresti pare za grafu da bi se igre vrtile u 4k high/ultra. Lako za televizor.

pa, s obzirom da imam u kutiji  GTX 970 to neće bit problem

imam i ja gtx 970 i 4k na novijim igrama zaboravi, rade na nekih 5-10fps-a, čak i starije tipa witcher 2 jedva radi kad stavis sve na max.

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Novi trailer za Online Heists.

ONLINE HEISTS TV SPOT

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovo je snimano in-game na PC-u, samo da se zna :)

EDIT: I koristen je u potpunosti video editor iz same igre. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 20:26 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
njuskac kaže...
ReverseFlash kaže...
DeniZg kaže...
zaki23 kaže...
ReverseFlash kaže...

Budalaština, ja sigurno ću isto kupiti GTA ali neću preorderati, nema smisla, pa neće mi key nikud pobjeći. Što se tiče 4 K, ni to više nije fama, evo nakon što sam zaradio malo lovice, idući tjedan naručujem si ovu bebu

http://www.amazon.fr/gp/product/B00NIIS8L4/ref=s9_simh_gw_p23_d2_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0RGZ4FDWT8Q6AB1KJ3DA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455672907&pf_rd_i=405320

Najmanje će mi služiti za igranje, ako uopće, možda samo GTA i Unity isprobam

budalaština davat pare na 4k s dijagonalom od 102cm...

Ovaj telkač što je linkao ima 110 ppi, što je daleko od retine. Zato, ne vidim zašto bi bila budalaština, pogotovo ako će sjediti dosta blizu.

Glavni problem je što treba istresti pare za grafu da bi se igre vrtile u 4k high/ultra. Lako za televizor.

pa, s obzirom da imam u kutiji  GTX 970 to neće bit problem

imam i ja gtx 970 i 4k na novijim igrama zaboravi, rade na nekih 5-10fps-a, čak i starije tipa witcher 2 jedva radi kad stavis sve na max.

O čem ti lupetaš? Nije 970-ica neka prapovijesna kartica stara 15 godina.......

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pa i nije da će ti igre biti nešto igrive na toj rezoluciji sa tom karticom. Očekuj debelo rezanje detalja.

http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_970_and_980_reference_review,23.html

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel netko kupio sa ove stranice http://www.gamers-outlet.net/buy-grand-theft-auto-v-tier-2-steam-cd-key.html

da li je to samo social club key ili je preko steam jer u nazivu stoji "GRAND THEFT AUTO V SOCIAL CLUB" "I UNDERSTAND THAT THE CODE WILL BE REDEEMED ON ROCKSTAR SOCIAL CLUB" a u recenzijima da su aktivirali na steam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

jel netko kupio sa ove stranice http://www.gamers-outlet.net/buy-grand-theft-auto-v-tier-2-steam-cd-key.html

da li je to samo social club key ili je preko steam jer u nazivu stoji "GRAND THEFT AUTO V SOCIAL CLUB" "I UNDERSTAND THAT THE CODE WILL BE REDEEMED ON ROCKSTAR SOCIAL CLUB" a u recenzijima da su aktivirali na steam 

Da, ovo je do prije nekog vremena bio Steam gift, ali su izgleda promjenili i da bude Socail Club only... Kontaktiraj ih preko supporta i pitaj da li je u to uključen i Steam gift ili nije

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ja osobno nebi radio preorder za key . Ja sam napravio preorder u nasim ducanima za 450 kn  i dobit cu igru nakon sta izade par dana , barem cu imati kutijicu koja meni puno znaci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Trailer is OUT

Svi navalili naravno i sad neće učitati stranicu

Evo 

Prvo veli prijavi se. Ja se prijavim kad ono videozapis je privatan. Ježi ga. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pre-load preko Steama i Rockstar Warehousea će biti omogućen od 7. travnja!

Izvor

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
8 0 hvala 8
14 godina
Oldy kaže...
vrinho kaže...

Trailer is OUT

Svi navalili naravno i sad neće učitati stranicu

Evo 

Prvo veli prijavi se. Ja se prijavim kad ono videozapis je privatan. Ježi ga. 

Ha? Pa imaš link na Rockstarovu stranicu gdje ti je također trailer a ovaj video s YT-a su očito blokirali ali nađeš drugog sa nekoliko klikova hebo ga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 1:54 (vrinho).
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Izvor

Sada kada ogdode pre-load . S tim Rockstarom nikad ne znaš. :D

17 godina
odjavljen
FanBoy kaže...
dreammaker kaže...

Izvor

Sada kada ogdode pre-load . S tim Rockstarom nikad ne znaš. :D

A kaj ak ne odgode ?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

10 GB dnevno?

To je lako ostvarivo

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

samo 10? pff noob

mogu skinit 2x u danu, pa ako kome treba

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Komp pod ruku i u Ogulin 

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ti mater ima da kad ga skinem napokon da me svi cimeri mrze, a kad ga skinem necu moc docekati da ga upalim 

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

10 GB dnevno?

To je lako ostvarivo

Zar igra nema 30GB download a 65 GB "install-size"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 12:18 (kenan.M).
17 godina
odjavljen
kenan.M kaže...
chutac kaže...

10 GB dnevno?

To je lako ostvarivo

I ja mislim, install size je na steamu uvijek (poprilično) manji nego sama igra.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako je tako, znači da će u jednom danu biti gotovo, ali ću 6 dana iščekivati da sat prebaci na ponoć 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Kod mene u ng pustili lte. Sad uzeo simpa internet dan sa 4g opcijom. Skidam sa 11.5 MB/s. 2 GB skinem za Cca 3 minute. Nego Šta preporučate na kraju di uzet igru? Na steam ili rockstar warehouse? I Šta mislite hoće li moj asus g750jz  sa 880m moći na ultra vrtit? 

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

znat se ne moze. ali sta mislite oce li mozda bit fizicka verzija igre na dvd-u ili mozda cak na bluray? jer velika je investicija uzimat ekstra bluray citac smao zbog igre. a i malo tko ima uopce danas to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

znat se ne moze. ali sta mislite oce li mozda bit fizicka verzija igre na dvd-u ili mozda cak na bluray? jer velika je investicija uzimat ekstra bluray citac smao zbog igre. a i malo tko ima uopce danas to.

bluray nece sigurno biti jer to nema 90% korisnika pc-a

13 godina
Grand Theft Auto V PC

I sve manje ljudi koristi uopče fizicke diskove, svi polako prelaze na Cloudove, USBove i takve vrste pohrana. Ja mislin da ce GTA V vise ljudi na Steamu kupit nego da ce u obliku Bluray diska.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
kenan.M kaže...
chutac kaže...

10 GB dnevno?

To je lako ostvarivo

Uh, na to sam skroz i zaboravio, onda super, jos bolje, ali u svakom slucaju mi ne stane na SSD, 65gb je ipak malo previse 

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina
neaktivan

a na koliko bi dvd-a trebalo bit onda? 8? 10?

17 godina
odjavljen
orim0909 kaže...

a na koliko bi dvd-a trebalo bit onda? 8? 10?

del

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 14:59 (Kordy).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To je 4 dl diska po 8gb, jer ce igra sigurno biti ripana, kao i kada radis download sa origina, skidas 30gb a bude npr 50 kada se instalira

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 16:29 (alien20).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien20 kaže...

To je 4 dl diska po 8gb, jer ce igra sigurno biti ripana, kao i kada radis download sa origina, skidas 30gb a bude

mrzim kad ljudi ne zavr

mojpismonosa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice