Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.409.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
njok2 kaže...

zasto trosit 100+k dolara na auto kad ih mozes ukrast? vjerojatno se nadje dobrih auta po gradu...

pitam ozbiljno jer nisam previse proucavao igru da ne spoilam...

ocito ne znas da je igra izasla prije 2 godine 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da, uglavnom moraš platiti neke stvari da bi auto bio tvoj (osiguranje itd...) no bitnije od toga možeš ga spawnat kad hoćeš , a i modificirati izgled. te najbitniji mod- Bulletproof tiers

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
njok2 kaže...

zasto trosit 100+k dolara na auto kad ih mozes ukrast? vjerojatno se nadje dobrih auta po gradu...

kakve to veze ima s mojim pitanjem?

kao sto sam naveo nisam previse proucavao da bi mi igra po dolasku na PC bila sto veca ekskluziva a ne da znam vec napamet sve cake i detalje. gust je otkrivat sam neke stvari i tu i tamo postavim neko pitanje. ovo za auto nisam znao,sad znam.

a sto ako ukradem auto na ulici i idem ga spremit u garazu jel to onda ide po istom principu ko kupljeni auto il je, ako ga jednom unistim, izgubljen zauvijek? 

16 godina
njok2 kaže...
Kolacic kaže...
njok2 kaže...

kakve to veze ima s mojim pitanjem?

kao sto sam naveo nisam previse proucavao da bi mi igra po dolasku na PC bila sto veca ekskluziva a ne da znam vec napamet sve cake i detalje. gust je otkrivat sam neke stvari i tu i tamo postavim neko pitanje. ovo za auto nisam znao,sad znam.

a sto ako ukradem auto na ulici i idem ga spremit u garazu jel to onda ide po istom principu ko kupljeni auto il je, ako ga jednom unistim, izgubljen zauvijek? 

u onlajnu kad ukrades auto bez da ga osiguras(tako postaje tvoje vlasnistvo) nemozes spremit u garazu. drugo kad ukrades jako skup auto(ovi sto inace kostaju po parsto tisuca) njih nemozes osigurat tj pretvorit u svoje, jer onda se nebi niko kupovo aute nego ih krao po cesti i samo prisvojio. eto to su moja iskustva s onlajnom na ps3.

edit: i da, u zadnje vrijeme je doslo na ps3 online dosta hackova pa si mogo preko glitcha zaradit dosta love ili preko hacka spawnat si aute u garazu i bili bi tvoji, to su ljudi radili jer im se jednostavno nije dalo rjesavat dosadne misije da zarade pare. no sad kad su dosle pljacke netreba ti hack kad odradis 3-4 pljacke i zaradis puno love.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 23:32 (mar123).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakva je to UNCUT verzija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Rockstar u punoj svojoj slavi dakle sise,guzice,psovanje,krv itd.

PS:Jedva čekam hot coffee mod v2

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 15:38 (Ikarus01).
12 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
FanBoy kaže...

Hvala, upravo sam prednaručio

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
28 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
FanBoy kaže...
Ikarus01 kaže...
FanBoy kaže...

Hvala, upravo sam prednaručio

S tim prednarucivanjima podrzavate njihova odgađanja i sve vise ce nas trollat.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako danas nisu najavili odgodu možemo samo čekati drugi utorak 31.3 i nadati se da ni onda ne bude odgode pa smo spašeni GTA V napokon na PC-u.

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pa istina je.Ja se slazem s Drakulom.Presto sam odavno prednarucivat igre.Sta da prednarucim igru i da vidim kako je bilo overhajpano sranje poput Destiny-a?Ili da prednarucim igra pa da dobivam 24 frames zbog filmskog dozivljaja?Ne hvala.Isto kao i ovaj BF novi.Ljudi se nadali necem drugacijem i dobili smece a koliko je samo preordera bilo.

5 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...

Ako danas nisu najavili odgodu možemo samo čekati drugi utorak 31.3 i nadati se da ni onda ne bude odgode pa smo spašeni GTA V napokon na PC-u.

pa lijepo 1.4 trololololo apriliiii

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
10 godina
neaktivan
Na 1.April će objavit odgodu.Iskreno več sam se ohladio od iščekivanja GTA V za PC.Rade budale od nas tim odgodama a neznam kojeg vraga tolko optimiziraju igru staru 2.god.Bolje im je da se ne ponovi najgori port ikada za PC-GTA IV !Nikad ne radim preordere več čekam reakcije i da nakon 3-6mj. padne cjena igre jer 60€ na STEAM-u je pljaćka.
11 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
Na 1.April će objavit odgodu.Iskreno več sam se ohladio od iščekivanja GTA V za PC.Rade budale od nas tim odgodama a neznam kojeg vraga tolko optimiziraju igru staru 2.god.Bolje im je da se ne ponovi najgori port ikada za PC-GTA IV !Nikad ne radim preordere več čekam reakcije i da nakon 3-6mj. padne cjena igre jer 60€ na STEAM-u je pljaćka.

Nitko normalan (osim ako imas visak para u djepu) ne kupuje direkt sa steama ako nije neka akcija. Imas toliko drugih stranica (g2a , kinguin,nuveem, itd).

BTW dali se zna nesto o ruskim GTA V keyevima , hoce li normalno funkcionirati?

10 godina
neaktivan
Koliko znam zasad ,STEAM verzija se prodaje samo na tome servisu,sve ostalo su Social Club verzijr pa i ona Retail.
11 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
Koliko znam zasad ,STEAM verzija se prodaje samo na tome servisu,sve ostalo su Social Club verzijr pa i ona Retail.

Nope

To je samo jedan primjer, da trazim jos bi ih bilo kamaru ;)

15 godina
naPerk777 kaže...
ApretaH kaže...

Nope

na kraju ti se više isplati kupiti na steamu

http://www.youtube.com/user/Brzi559
11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
naPerk777 kaže...
ApretaH kaže...

Nope

Cijena je ispod 44 (ali neka zaokruzimo cemo na 44) eura na mom linku dok je na steamu 60 eura , jednostavnom racunicom dolazimo do broja 16. Po srednjem tecaju eura koji iznosi 7.645086 dolazimo do brojke od tocno 122.32 HRK.

Ali zanemari ovu racunicu kad i sam kazes da je jeftinije preko steama ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 19:43 (naPerk777).
12 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
Gremlin144 kaže...
naPerk777 kaže...
ApretaH kaže...

Nope

Cijena je ispod 44 (ali neka zaokruzimo cemo na 44) eura na mom linku dok je na steamu 60 eura , jednostavnom racunicom dolazimo do broja 16. Po srednjem tecaju eura koji iznosi 7.645086 dolazimo do brojke od tocno 122.32 HRK.

Plus još ako dodamo 25% za pdv dolazimo do 55 eura što je 4 eura jeftinije nego na steamu tako da neznam sigurnije je na steamu vidiš šta ubisoft radi.

11 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
naPerk777 kaže...
Gremlin144 kaže...
naPerk777 kaže...
ApretaH kaže...

Nope

Plus još ako dodamo 25% za pdv dolazimo do 55 eura što je 4 eura jeftinije nego na steamu tako da neznam sigurnije je na steamu vidiš šta ubisoft radi.

Nitko ne placa PDV na to , imas vec par tema na forumu u vezi toga i to se jednostavno zaobidje. Uostalom i da je 4 eura to je opet usteda od 30ak kuna. Ovo sto ubisoft radi je drugi par rukava.

15 godina

e samo jedan primjer, da trazim jos bi ih bilo kamaru ;)

meni piše da je cjena 53€

11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Pogledaj malo bolje ;)

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Jel ima na torrentima već?

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Ma kako ne bi, evo ja jučer i posljednju misiju prošao.

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Iz povjerljivih izvora znam da će windforceov rođo(alpha tester)uplodati danas između 4 popodne i sutra 8 popodne.Ljudi nemojte propustiti ovu priliku budite među prvima koji će zaigrati na pc platformi.

Čuo sam ako zaigrate među prvima dobijete set inox noževa 18/10.Da dobro ste čuli.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo mene je došlo 46,74€ s time da su 4,35€ penali za plačanje Paysafecardom.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Friday kaže...

Iz povjerljivih izvora znam da će windforceov rođo(alpha tester)uplodati danas između 4 popodne i sutra 8 popodne.Ljudi nemojte propustiti ovu priliku budite među prvima koji će zaigrati na pc platformi.

Čuo sam ako zaigrate među prvima dobijete set inox noževa 18/10.Da dobro ste čuli.

Ovo je neponovljiva ponuda koju ne smijete propustiti, ako preuzmete igru za 8h potpuno besplatno dobijate stalak za noževe, a tu je i knjižica su uputstvom za korištenje ovih vrhunskih noževa koju dobijete za samo 100kn.

Kad dođe na torrent skidam definitivno cjeli dan i noć pa vam javim kako radi kod mene  

...My life, My game, My rules...
15 godina
naPerk777 kaže...
Gremlin144 kaže...

Pogledaj malo bolje ;)

al to nije steam verzija, ne možeš aktivirati na steamu. Za steam možeš kupiti smao na njemu

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

al to nije steam verzija, ne možeš aktivirati na steamu. Za steam možeš kupiti smao na njemu

heh koji troll ...ovaj gremlin http://www.gamers-outlet.net/buy-grand-theft-auto-v-tier-2-steam-cd-key.html

ja tu kupio, aktivirao na STEAM-u, dobio kopiju GTA San Andreas na STEAM-u

16 godina
neaktivan
nex987 kaže...

heh koji troll ...ovaj gremlin http://www.gamers-outlet.net/buy-grand-theft-auto-v-tier-2-steam-cd-key.html

ja tu kupio, aktivirao na STEAM-u, dobio kopiju GTA San Andreas na STEAM-u

I ja sam bio uzeo sa ove stranice, samo što sam ja uspio ugrabiti Tier 1 Gift koji je uključivao 1,2M $ i San Andreas gift. Igra je uspješno aktivirana na Steamu i čeka nekoliko dana prije samo puštanja u pogon da se preloada (i da se zaigra par minuta nakon što se otključa).

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice