- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam cijeli comp pod moj pc kupio zbog gta 5 također ga prije par dana preordao na steamu za 60 eura.
Inaće, na GMG je sada stigao voucher s kojime igra ispadne 43.80 €, a to je imho super cijena.
Link:
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v/
Voucher:
BGQV2T-4ZBEQ0-A8ZQXM
Prima li Greenmangaming hrvatski paysafecard?
jel se moze gta V kupit na steamu i normalno igrati?
jel se moze gta V kupit na steamu i normalno igrati?
može se :)
baš igram
Zašto ne?ja sam mu rekao istinu,tj svima vama - nema više odgoda
I di su oni screenshotovi i leakani gameplayi kojima si nisam htio ubijediti da ti je rođaaak krtica unutar Rockstara ?
Malo-malo i GTA V se priblizava,a od tebe nikakvih materijala,a mi toliko povjerenje u tebe imali... :(
I di su oni screenshotovi i leakani gameplayi kojima si nisam htio ubijediti da ti je rođaaak krtica unutar Rockstara ?
Malo-malo i GTA V se priblizava,a od tebe nikakvih materijala,a mi toliko povjerenje u tebe imali... :(
Joj jednostavno mi se sere od ovoga windforcea , da me ispricate . Mislim da se i vecina slaze sa mnom . Neznam koji je vrag tom decku valjda je zeljan neke paznje ili koji kura* . Mi na svaku njegovu skacemo a on vjerovatno uziva u tome jer je u centru paznje nas koji seremo po njemu al njega boli uvo dal mi seremo po njemu ili ne . Jednostavno njegove postove sakrivam jer mi ga pun kura* da me ispricate . Ja se ispricavam sta psujem al eto jace je od mene
Možda mu je rođak dobio nogu u rockstaru, pa sad vozi mrtvace na pišanje?
Joj jednostavno mi se sere od ovoga windforcea , da me ispricate . Mislim da se i vecina slaze sa mnom . Neznam koji je vrag tom decku valjda je zeljan neke paznje ili koji kura* . Mi na svaku njegovu skacemo a on vjerovatno uziva u tome jer je u centru paznje nas koji seremo po njemu al njega boli uvo dal mi seremo po njemu ili ne . Jednostavno njegove postove sakrivam jer mi ga pun kura* da me ispricate . Ja se ispricavam sta psujem al eto jace je od mene
Govori za sebe, ja ga u potpunosti ignoriram.....taj vjerojatno nikad nije niti igrao nijedan GTA hahhahha
Bas me zanima sta ce reci kad bude 29.3.Reko je da ce tad biti stream.Nije ni link dao ni nista
A pro pos svega upravo me nazvao čukundeda i rekao da je Rockstar bankrotirao.
Rekao je da se ispričavaju svima na mogućoj neugodnosti i da novac od preordera neće biti vraćen.
Eto toliko od mene pozz
A po pos svega upravo me nazvao čukundeda i rekao da je Rockstar bankrotirao.
Rekao je da se ispričavaju svima na mogućoj neugodnosti i da novac od preordera neće biti vraćen.
Eto toliko od mene pozz
A ovo ti je čukundeda:
A po pos svega upravo me nazvao čukundeda i rekao da je Rockstar bankrotirao.
Eto toliko od mene pozz
A ovo ti je čukundeda:
Ne to mi je ujak.
Kako ti zhaš moje genealoško stablo da nisi možda STALKER!!! :-O
U sto se ova tema pretvorila haha ;D
Kada moderatori u startu to nisu obuzdali...
bit će bolje 14.04....nadajmo se
Hahaha! Anarhija! Sloboda napaćenom narodu!
Moćniji smo od Battlefield4 teme i toliko masivni da imamo vlastito gravitacijsko središte.
;P
Moćniji smo od Battlefield4 teme i toliko masivni da imamo vlastito gravitacijsko središte.
;P
A igra jos nije ni izasla...
;P
Windforce=Spelac v2
Svaki put kada vidim temu pomislim, ponadam se možda su izbacili neki video/gameplay/screenshotove a ono svaki put rasprava o windofrcu i njegovom "rođi" u rockstaru.
Mogli bi smo preimenovati temu.
Kad izadje igra, dovoljno ce biti dodat jedno slovo u naziv teme. Grand Theft Auto vs PC
Nadajmo se da necemo morat to napravit.Igra mora bit dobra nakon tolikog vremena i odgoda.Ako ne yebes im mater :D
Kad izadje igra, dovoljno ce biti dodat jedno slovo u naziv teme. Grand Theft Auto vs PC
vidit češ da neće
vidit češ da neće
Znaš i sam da hoće. Zar nismo jučer gledali isti stream?
Šta se toliko opterećujete sa njime... Svugdje ima tih "insajdera"..
Na guru3d jedan "rokstarov" djelatnik tek šta je dobio ban došo je drugi, lako vjerovatno isti trol--
Dobar je 18.3. napiše da će nova odgoda biti objavljena sutra 26.3.
Da inače poslije 18-estog ide 26-sti.
Šta se toliko opterećujete sa njime... Svugdje ima tih "insajdera"..
Na guru3d jedan "rokstarov" djelatnik tek šta je dobio ban došo je drugi, lako vjerovatno isti trol--
Dobar je 18.3. napiše da će nova odgoda biti objavljena sutra 26.3.
Da inače poslije 18-estog ide 26-sti.
Treći mjesec je March, peti mjesec je May
Post zvuči nekako ovako:
"19.03 će objavit novu odgodu i novi datum izlaska će biti 26.05"
Da mea culpa bem ti latinski. Martius-Maius
Zaheb.
Ako opet odgode neću je ni igrati idu mi već na onu stvar. Bem ti amatere što ne zaposle profiće.