Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.590.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
RuskeGTT kaže...

ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?

ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket

tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!

pokusaj im se javiti preko maila, vjerojatno to vide bolje nego ticket...

inače zapeli smo u istoj situaciji, meni je danas tman pršao rok od 10 dana za temp ban kojeg sam pokupio jer sam bio u lošijem lobby-u (većinom citeri i modderi) a i sam sam isporbavao cheat tablice koje se mogu naci na netu potpuno besplatno (hint: mpgh forum). ban je ok meni razumljiv i stigao je u pravi tren jer su taman prosla 3 najgora ispita u to doba (mislim si, somobody is gonna be lucky boy, nema igranja dok su ispiti)...

anyway danas je prijavim opet u mp, odradim daily taskove (pomocu tih tablica sam nabio visok lvl i dosta para da si uzmem neka vozila tipa adder i par motorceka + avioncek da se ima) i fino znam da cu morat izc na vise od 15min koliko se ima dok si inactive uđem u sp i tamo čekam... i nakon toga dođem ja, idem u solo lobby da vzim trke sam za  sebe jer mi je dosadno igrat heistove, nema vise igraca kao prije na njima da znaju igrat i fino doceka me ova poruka

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=714222461

Ma neka sve ide u tri lepe, čekat ću da prođe dosta mi je supporta i ticketa u zadnja 2 dana (od yt partner mreža pa do web hosta, muka mi je pisat supportu bilo kojem)...

valjda ću moći igrat na ovim novim serverima što su došli i za koje sam danas vidio na forumu (moram se regat i vidjet što dalje, jer ako i to ne prođe vraćam se na ets2 i povremeno cs:go do kraja srpnja)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
15 godina
Hornet_93 kaže...

sam si kriv. meni je isto lik nabacao skoro 3 milje, odmah sam izašao iz igre, posalo ticket supportu i  objasnio im odakle mi tolika lova ukratkom vremenu. sljedeći dan su mi skinuli lovu (opet sam imao starih 500.000), zahvalili se što sam im javio i zatvorili ticket.

od kud da sam ja znao da ce banirati radi toga? da sam znao bi napravio, ali opet pazi, banirali me 10 dana, OK, skinuli mi preko 3,5 miljuna, OK (mozda nisam ni 2 mil. pobrao ovako), ali zasto su mi opet dali ban nakon sta sam 5min usao u igru vidjet dal je sve ok? mislim ono!!!!

midzan21 kaže...
RuskeGTT kaže...

ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?

ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket

tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!

pokusaj im se javiti preko maila, vjerojatno to vide bolje nego ticket...

inače zapeli smo u istoj situaciji, meni je danas tman pršao rok od 10 dana za temp ban kojeg sam pokupio jer sam bio u lošijem lobby-u (većinom citeri i modderi) a i sam sam isporbavao cheat tablice koje se mogu naci na netu potpuno besplatno (hint: mpgh forum). ban je ok meni razumljiv i stigao je u pravi tren jer su taman prosla 3 najgora ispita u to doba (mislim si, somobody is gonna be lucky boy, nema igranja dok su ispiti)...

anyway danas je prijavim opet u mp, odradim daily taskove (pomocu tih tablica sam nabio visok lvl i dosta para da si uzmem neka vozila tipa adder i par motorceka + avioncek da se ima) i fino znam da cu morat izc na vise od 15min koliko se ima dok si inactive uđem u sp i tamo čekam... i nakon toga dođem ja, idem u solo lobby da vzim trke sam za  sebe jer mi je dosadno igrat heistove, nema vise igraca kao prije na njima da znaju igrat i fino doceka me ova poruka

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=714222461

Ma neka sve ide u tri lepe, čekat ću da prođe dosta mi je supporta i ticketa u zadnja 2 dana (od yt partner mreža pa do web hosta, muka mi je pisat supportu bilo kojem)...

valjda ću moći igrat na ovim novim serverima što su došli i za koje sam danas vidio na forumu (moram se regat i vidjet što dalje, jer ako i to ne prođe vraćam se na ets2 i povremeno cs:go do kraja srpnja)

upravo mail trazim neki, imas ti kakav? jer ovo je nemoguce. dobro srecom da sam uzeo G27 nedavno, pa s njim lupam kad stignem, ali bi rado igrao i ovo :( i sta sad da ocekujem u 8.mj iduci ban? kako je krenulo opet radi nicega mogu pobrat ban na 3mj, 6, 12? ono wtf

14 godina
Bilo je u temi ovdje već par istih ovakvih slucajeva, pa sam zato odmah izasao i prijavio kad me taj lik nakrcao lovom.

Probaj im mail poslat, objasni na mirno kaj se dogodilo, nemoj ovo pisati da preipitaju metode baniranja jer se lako moze dogodit da zaigras opet tek u 9 mj. :D
mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ok, napisat cu im lijepo, ali na koji mail? trazio sam i nisam nasao nista, sve ili forum/support ili tiket kojeg odmah zatvaraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

nema mail neki posebni, krivo sam se izrazil - ticket je mail. nemoj se sjebat i označit gta v nego online.

pod kategoriju stavi cheat exploit / banning issues

ispod pod issue type označi appealing ban

mkay?

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

to sam napravio isti tren, odmah su mi ga zatvorili isti tren, tako i pred 2 tjedna za 1. ban, tako i za 2. ban neki dan...

poslao sam tiket pod cash/freeze tematiku, sta u biti i nije skroz netocno, jer su mi uzeli duplo vise para nego sta su trebali + igra kao da je freezana, kad nemogu igrat online :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Imal neke raje da se skupimo pa da igramo MultiFive aaaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel bi mogao igrati GTA V na low postavkama - pentium g4400,r7 240, ram 4gb 2133 - znam da je dual core procesor i losija graficka ali meni prijatelj na dual core i r7 250 igra vise nego solidno na niskim postavkama, ovaj isto igra solidno na r7 240 ali jaci je procesor

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Low i niža rezolucija možda.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
Pitanje jedno, jel imao netko problem da ne mozete upaliti self radio jer vam procesor pocne radit na 100% i igra se zablokira kroz 5 sekundi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igyyman kaže...

Jel bi mogao igrati GTA V na low postavkama - pentium g4400,r7 240, ram 4gb 2133 - znam da je dual core procesor i losija graficka ali meni prijatelj na dual core i r7 250 igra vise nego solidno na niskim postavkama, ovaj isto igra solidno na r7 240 ali jaci je procesor

Kaze lik da je testiro ovu igru u prije tjedan dana sa tom grafickom ( igramo mta zajedno ) i da sad dobiva cak +5-7 fps-a vise zbog ovih novih apdejtova.

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nesto zadnjih dana dobivam nekakve ''bugove''...

Kad god se joinam u online, empty u lobiju sam, pa opet moram trazit novi lobby. Onda mi nadje sa 20-30 igraca ali me nekada zna jednostavno kickati ( kao svi su leftali game ) te sam opet sam u lobbiu.

Kad se ocu joinat prek fredna, pise mi kao da taj session vise ne postoji.. jel ima tu kakav krvavi fix ?._.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D3lBoy kaže...

Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe

pokreni igru preko run as administator...nije ni meni htjelo

12 godina
neaktivan

Riješio sam tako da sam pokrenuo baš GTAV.exe, ne launcher onda je pokušao uc i pokrenuo update :)

11 godina
To je do njihovih servera, sve nas tako kicka odjednom ponekad.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam ako je netko stavio, ali ovaj Redux mod što uskoro izlazi izgleda bolesno, a sigurno će trebati i jači kompovi za korištenje 

Glavne značajke moda (načitati ćete se bogami xD)

Galerija slika 

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 5:34 (Baldurion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

imas bagove, ali barem mozes igrat, a ne kao ja pehist dobio 2 bana za redom i ovi iz supporta me ne sljive ni 5%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 13:12 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaškakve to servere ima rockstar... 

Nikakve, zato i je Online u žešćem kur** radi toga, igra je P2P, kao torrent, svi se spajaju na svakoga. Još je i dobro lol

btw. Ja igram na Win 10 i nisam primjetio da mi nestaju teksture (igra na HDD-u) ili da puca zvuk, CPU priority za gtav.exe mi je fiskno postavljen na High

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možda je generalno problem do moje relatekove intergrirane zvučne.... možda bi radilo normalno da se uzme neka usb koja bi bila opet bolja od te.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar... 

nikad vidio tu vjetrenjacu, nego sam ja kupio novac od hakera i trosio ga, mozda 1,5-2 milijona, ne vise sve skupa...dali mi ban na 10 dana, skinuli svu lovu (imao preko 3,5 mil, ostalo 20k), usao u igru 5min da vidim sta se zbiva, provjerio banku, vidio 20k, bio razocaran, quittao, nakon pol sata dobio mail s novim banom na mj dana...poslao im vise tiketa na vise mjesta, automatski cim skuze da je vezan uz ban mi ga zatvaraju...sta sljedece? krajem 7.mj cu uc u igru i dobit onda ban na god dana? fino, dao 3000kn sve skupa za igru, a nemogu ju igrat

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To ti je zbog retardiranog sistema banovanja koji banuje automatski i njih boli patka što su tebe banovali jel vijeruju da je ban opravdan...  Vetrenjača koja ti katapultira auto sa svojim elisama........ katastrofa je nekad igrat u random loby-ju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

znam za vjetrenjace na raznim stazama, taman na skoku izmedu rampa ili to, ali kod garaze nikad vidio :D

al dobro cekam jos 2,5 tjedna, pa cemo vidjeti dalje dal cu popit jos jedan ban, ako popijem, nabijem ih zesce onda

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupujem acc s gta 5.

Ponude u box.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta ne izlazi danas onaj ''SA-MP'' freeroam ? 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kupio sam danas igru (opet nakon dugo vremena) upravo zbog tih stunts 

Ko hoće nek me doda(rockstar social club): TheMogy

Battlenet ID: Mogy#2560
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel mozda moguce otvorit portove za GTA V na technocolor 7200.20 ruteru ? ak je, molim vas da mi pomognete..

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u

pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno

https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krokodil kaže...

kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u

pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno

https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav

uz Native Trainer i ovaj mod ostaju sva vozila iz zadnja 2-3 veća updatea

https://www.gta5-mods.com/scripts/mplowrider2-in-sp

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice