ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?
ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket
tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!
pokusaj im se javiti preko maila, vjerojatno to vide bolje nego ticket...
inače zapeli smo u istoj situaciji, meni je danas tman pršao rok od 10 dana za temp ban kojeg sam pokupio jer sam bio u lošijem lobby-u (većinom citeri i modderi) a i sam sam isporbavao cheat tablice koje se mogu naci na netu potpuno besplatno (hint: mpgh forum). ban je ok meni razumljiv i stigao je u pravi tren jer su taman prosla 3 najgora ispita u to doba (mislim si, somobody is gonna be lucky boy, nema igranja dok su ispiti)...
anyway danas je prijavim opet u mp, odradim daily taskove (pomocu tih tablica sam nabio visok lvl i dosta para da si uzmem neka vozila tipa adder i par motorceka + avioncek da se ima) i fino znam da cu morat izc na vise od 15min koliko se ima dok si inactive uđem u sp i tamo čekam... i nakon toga dođem ja, idem u solo lobby da vzim trke sam za sebe jer mi je dosadno igrat heistove, nema vise igraca kao prije na njima da znaju igrat i fino doceka me ova poruka
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=714222461
Ma neka sve ide u tri lepe, čekat ću da prođe dosta mi je supporta i ticketa u zadnja 2 dana (od yt partner mreža pa do web hosta, muka mi je pisat supportu bilo kojem)...
valjda ću moći igrat na ovim novim serverima što su došli i za koje sam danas vidio na forumu (moram se regat i vidjet što dalje, jer ako i to ne prođe vraćam se na ets2 i povremeno cs:go do kraja srpnja)

mkay?