Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.591.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
18 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
TheDarkSide kaže...
zv'jer2 kaže...

Igra je P2P, nema servera nego je netko od igrača "server".

Vidis, nisam razmisljao o tome...al sad si mi dao ideju pa sam isao malo gledat..ispada da R ima samo meshing servere..koji nakon autentikacije nas spajaju u jedan session. Tim vise jos gora implementacija onlinea

Da, u tome i je kocen problema samo što mi u ovim zemljama drugog razreda primijetimo neke probleme dok na zapadu tog nema.

Da ove probleme s disconnectom sessiona imaju u SAD-u bojim se da bi Rockstar bio prisiljen to već riješiti, a ovako se ni ne zna za to.

Taj model P2P online igranja je jednostavno preuzet od konzola... Da postoje dedicated serveri za GTA ONLINE skupa s mogućostima moddanja i pravila igre to bi bila jedna od jačih online igara na PC-u uopće. Potencijal je ogroman, no Rockstar boli briga za to.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 16:16 (zv'jer2).
13 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
TheDarkSide kaže...
zv'jer2 kaže...

Igra je P2P, nema servera nego je netko od igrača "server".

Vidis, nisam razmisljao o tome...al sad si mi dao ideju pa sam isao malo gledat..ispada da R ima samo meshing servere..koji nakon autentikacije nas spajaju u jedan session. Tim vise jos gora implementacija onlinea

Da, u tome i je kocen problema samo što mi u ovim zemljama drugog razreda primijetimo neke probleme dok na zapadu tog nema.

Da ove probleme s disconnectom sessiona imaju u SAD-u bojim se da bi Rockstar bio prisiljen to već riješiti, a ovako se ni ne zna za to.

Taj model P2P online igranja je jednostavno preuzet od konzola... Da postoje dedicated serveri za GTA ONLINE skupa s mogućostima moddanja i pravila igre to bi bila jedna od jačih online igara na PC-u uopće. Potencijal je ogroman, no Rockstar boli briga za to.

troskovi takvih servera bi bili ogromni za R, s obzirom na mapu i sve na njoj, tako da su se odlucili za ovu  puno jeftiniju i "laksu" varijantu..al po cijenu korisnika sa losijim internetom iz xy drzava

Origin ID: ReaLazio
18 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

troskovi takvih servera bi bili ogromni za R, s obzirom na mapu i sve na njoj, tako da su se odlucili za ovu  puno jeftiniju i "laksu" varijantu..al po cijenu korisnika sa losijim internetom iz xy drzava

Kad bi dali mogućnost Dedicated servera korisnici bi to platili sami, ali koncept Onlinea je da liči na MMO što obvezuje na jedinstveno iskustvo svim igračima i centralne servere za sadržaj evente itd.

Znam da nikad to neće napraviti kako spada jer im se ne isplati/ne žele, ali svaki put se rastužim kad razmislim o potencijalu takve jedne igre.

Welcome my son...
13 godina
neaktivan

Sredio sam diskonektanje, i nocas odigrao oko 4h u komadu bez ijednog problema. Naime u ruteru je bilo postavljeno da deviceu na utoru 2 (PS4) otvara određene portove, bezobzira koji IP ima,  tako da trebalo je otvarat portove koji god da je IP na tom utoru, al iz nekog razloga to nije funkcioniralo, tako da sam u PS4 napravio staticki IP, i u ruteru napravio da za taj IP otvara portove, i sad sve stima. Dodatno samo otvorio i portove za PS4 za PSN, kao i GTA Online, tako da budem siguran da ce ama bas sve propustat.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sredio sam diskonektanje, i nocas odigrao oko 4h u komadu bez ijednog problema. Naime u ruteru je bilo postavljeno da deviceu na utoru 2 (PS4) otvara određene portove, bezobzira koji IP ima,  tako da trebalo je otvarat portove koji god da je IP na tom utoru, al iz nekog razloga to nije funkcioniralo, tako da sam u PS4 napravio staticki IP, i u ruteru napravio da za taj IP otvara portove, i sad sve stima. Dodatno samo otvorio i portove za PS4 za PSN, kao i GTA Online, tako da budem siguran da ce ama bas sve propustat.

J mu mater..povlacim gore napisano...danas preko dana otiso odigrat, opet isto sranje, pa hebemu...

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
TheDarkSide kaže...
TheDarkSide kaže...

J mu mater..povlacim gore napisano...danas preko dana otiso odigrat, opet isto sranje, pa hebemu...

Koliki ti je upload ?

50 kb, jer sam van grada tako da ni optika ni wdl jos nisu dosli do mene, sta je sramotno u ovom vremenu, a razmisljao sam i ja da bi moglo bit i do sveukupne" brzine" tako da ono...muku mucim s tim trenutno...ove dane tj vikend nisam probavao bio bas vise, nogomet i sve to al nac cu vremena pa se poigrat opet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa i ja radimo Hiest za 10milja trazimo jednog ili 2 dobrovoljca da igraju sa nama ali ovo morate imat

Rank iznad 70/80 Online 

K/D iznad 1.2 barem 

Znat vozit JET i poznavati skoro svaki heist da vam mi nemoramo objašnjavati sve i vodit vas jel to jednostavno uzima previse vremena

Ako imat takvih dodajte mene ili frenda evo steam profili naši: 

Wolfy: http://steamcommunity.com/id/BluePill/

Greta: http://steamcommunity.com/id/GJan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Ekipa i ja radimo Hiest za 10milja trazimo jednog ili 2 dobrovoljca da igraju sa nama ali ovo morate imat

Rank iznad 70/80 Online

K/D iznad 1.2 barem

Znat vozit JET i poznavati skoro svaki heist da vam mi nemoramo objašnjavati sve i vodit vas jel to jednostavno uzima previse vremena

Ako imat takvih dodajte mene ili frenda evo steam profili naši:

Wolfy: http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Greta: http://steamcommunity.com/id/GJan

Aj neko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Darko, kakve su brzine kod tebe? Isto kao kod nas bar sta se tice van grada ili? Ja sam trazio da mi promjene infrastukturu al nece samo radi mene, a oko mene sve kuce sa starijim ljudima, tako da neznam kako da ih vise "prisilim" na promjenu, evbentualno da se sravna par stupova posto telefon jos nije stavljen u zemlju, ili tako nesto..al nac cu vec nekakvu ideju da ih "indirektno" prisilim da napokon stave telefon pod zemlju i makar WDSL dovedu i centralu pored mene "osposobe"

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
TheDarkSide kaže...

Darko, kakve su brzine kod tebe? Isto kao kod nas bar sta se tice van grada ili? Ja sam trazio da mi promjene infrastukturu al nece samo radi mene, a oko mene sve kuce sa starijim ljudima, tako da neznam kako da ih vise "prisilim" na promjenu, evbentualno da se sravna par stupova posto telefon jos nije stavljen u zemlju, ili tako nesto..al nac cu vec nekakvu ideju da ih "indirektno" prisilim da napokon stave telefon pod zemlju i makar WDSL dovedu i centralu pored mene "osposobe"

Pa prosjek je 5000/500, medjutim ja od centra zivim 10 min hodanja, zivim u malom gradu, a samo ljudi u centru mogu imati taj najbrzi internet. A najskuplji u MTEL-u (Republika Srpska M:Tel) je 50/3 i kosta 25 eura, taj isti sam htio da ukljucim, ali kazu da to mogu ljudi samo u centru. Medjutim prije par dana je dosao sarajevski provajder Telemach ciji su kablovi prosli tacno pored moje kuce, tako da cu otici do njih da vidim situaciju kako i sta, oni su uglavnom najbolji u BiH i internet od 13 eura im je jaci duplo od ovog u Mtelu koji ja imam. Ako ne odem u Poljsku raditi ukljucicu sebi taj najbrzi internet u Telemach da skidam softver kao bog :) 

Ti bar izgleda ces imat izbora , ja ga nemam osim usranog t-coma...ispada ko da sam u nekoj vukojebini...a ono 4 km od grada, takorec vanjska periferija sam, pa opet nisu u stanju bar WDSL dovest..dok ne krenem rusit jedan po jedan stup pa ce morat novu infrastrukturu pod zemlju stavljat

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Može li mi netko reči kako da riješim problem?

Nemec
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 17:32 (Marne).

0 4 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

dodajte me na social club... nick: iRALEX

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

za dopisivati ili igrati?

12 godina
krokodil kaže...
hahhaajaads kaže...

za dopisivati ili igrati?

igrati :)

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
Marne kaže...

Može li mi netko reči kako da riješim problem?

Kupi legit igru pa neces imat tih problema, imat ces drugih

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

imas discord? za pricanje dok igramo

12 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
hahhaajaads kaže...

Hmm, nisam nikad cuo za discord ( mozes objasnit ? ) , sa frendovima uvijek prek TS-a.. :)

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
hahhaajaads kaže...

Hmm, nisam nikad cuo za discord ( mozes objasnit ? ) , sa frendovima uvijek prek TS-a.. :)

Skines ovo https://discordapp.com/apps za PC i onda kad instaliras kliknes ovaj link https://discord.gg/BgvtwKm

12 godina

I što je onda s onim mnogim unofficial multiplayer modovima što se najavljivalo? Radi li koji?

14 godina
neaktivan

0 bodova, neda Take-Two. Bilo je nešto zvano FiveM, al je to ukinuto, ovi su ih tužili itd.

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima novi mp skoro su ga izbacili MultiFive se zove. Link

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Sta je to tocno, privatni serveri ? napokon ?

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Dali je moguće da zbog dual core-a učitavanje story mode-a traje po 10-ak minuta?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?

ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket

tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

sam si kriv. meni je isto lik nabacao skoro 3 milje, odmah sam izašao iz igre, posalo ticket supportu i  objasnio im odakle mi tolika lova ukratkom vremenu. sljedeći dan su mi skinuli lovu (opet sam imao starih 500.000), zahvalili se što sam im javio i zatvorili ticket.

mkay?

3 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Sta je to tocno, privatni serveri ? napokon ?

Nesto kao SA:MP , jos je u razvoju tako da mozda uspije mozda i ne. Al nadam se da ce uspit

12 godina
neaktivan

Isss to cekam od prvog dana, ovaj MP mi se ne svidja nimalo, na SAMPu na CroHerzi sam život izgubio

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako vec niste vidjeli, vidim da su ljudi napravili preko 100servera gdje ima roleplay, drift mode, i takvih stvari, svidja mi se!! :D

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako naci te servere, šta sve treba imati ?

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nekak sam slozio, ali vidim da bas niti nema puno igraca, ili je do mene ili do ovog TM ( ima ih 1-5 ), mislim da je najvise bilo 8 igraca na serveru, sve ostalno prazno

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice