Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.385.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Istina da je Ban sistem u banani, znalo se dogodit da nedužni dobiju ban, ali opet, rijetko. Ja sam radio toliko money glitcheva na PS3, primio vreće novaca od hakera pa onda takav profil prenio na PC (character transfer), pa na PC-u koristio mod meni par dana samo da si povećam pare na kraju Heista, uređivao aute s mod menijem koje i danas imam, i nikad nisam ban dobio. Jedino sam 2 puta bio u bad sport lobby-u :P

Rockstar support je valjda najgori support ikada, nemojte se ni trudit s njima :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

za koliko  se najpovoljnije može nać GTA V (key) da ga mogu preuzeti preko STEAM-a? 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Gale92 kaže...

za koliko  se najpovoljnije može nać GTA V (key) da ga mogu preuzeti preko STEAM-a? 

Preko ove stranice -37.50€ (GTA V STEAM GIFT INSTANT DELIVERY). Preko njih sam već kupovao i legit je stranica  Imaš jedino za 1 euro jeftinije preko kinguina, g2play i tih sranja preko kojih ja ne bih nikada kupovao jer nisu baš vjerodostojne. 

Battlenet ID: Mogy#21781 Steam: Mogy (gremlin za avatar)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 0:00 (Baldurion).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel netko stavio redux mod i kako vam radi?ja uopce nisam sig jel to sljaka kod mene. igra izgleda dosta ljepse na yt nego kod mene. ni nebo mi nije onako plavo.sumnjivo skroz..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

stavljaj stavljaj modove, pa kad dobijes permanent nemoj plakat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja koliko znam čim ti manipuliraš fajlovima za gta u obliku modova online se ne želi upalit nego crashuje i onda moraš napraviti verify files da se sve vrati.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

stavljaj stavljaj modove, pa kad dobijes permanent nemoj plakat

online nisam pokretao uopce. uspio slozit redux.. fino izgleda.. igro 1 dan i pobrisao sve.. 

xfact
15 godina
Grand Theft Auto V PC

a cuj kakvi jesu, baniraju ljude koji nisu takli igru, pa neznam kako ce bit sa onima koji su pobrisali modove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Znači ja imam sreće previše. Ugrabio sam preko 50mil. od hakera, čak smo imali private sessione sa trainerima i brdom love i nikad nisam popio ni upozorenje, niti su mi ikad uzeli neke pare ili stvari koje sam istim parama uzeo. Neki dan sam updateo da provjerim jel sve u redu i stoji uredno 8 milja kolko sam i imo i sve je na mjestu. 

15 godina
El Munjoko kaže...

Pozdrav ekipa!

Da li je netko imao problema sa banom od Rockstar-a?

Igrao sam GTA V online, normalni mod, utrke, (nikakvi cheatevi) i nakon treće vožnje mi Rockstar opalio ban do 16.10!? 

Dobio mail od njih da sam banan zbog svakojakih razloga, a samo sam upalio igricu i igrao, niakakve modifikacije, niti slično.

Je li imao tko sličnog iskustva, šta moram čekati do 16-og, koji vrag?

azuriraj nas!

10 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

azuriraj nas!

Drage volje, ali nemam namjeru više igrati online. Nakon malo istraživanja, nisam došao do nikakvog zaključka. Ako su te banali jednom, vjerojatno će te banati opet. Njihov forum je krcat sa postevima o nedužnim banovima (ne svi), ljude banaju jer kupuju shark-ove kartice sa nekih drugih povoljnijih stranica, drugi ne dobiju lovu u igri uopće... 

Zadnjih par dana ljudi se bune da se ne mogu pridružiti frendovim lobijima, gube lovu, aute, jahte, rankove... A Rockstar se "brani" šutnjom. 

Ima grupa na Steamu, pa vidi, možda ti bude šta od pomoći:

http://steamcommunity.com/groups/FalseBanGTAO

I kad su me banali, imao sam Asus Gpu Tweak u pozadini, Performance Monitor od Advanced System Care-a  i Hw Monitor. Jesi ti imao slično na kompu kad su te banali?

15 godina
El Munjoko kaže...
RuskeGTT kaže...

azuriraj nas!

Drage volje, ali nemam namjeru više igrati online. Nakon malo istraživanja, nisam došao do nikakvog zaključka. Ako su te banali jednom, vjerojatno će te banati opet. Njihov forum je krcat sa postevima o nedužnim banovima (ne svi), ljude banaju jer kupuju shark-ove kartice sa nekih drugih povoljnijih stranica, drugi ne dobiju lovu u igri uopće... 

Zadnjih par dana ljudi se bune da se ne mogu pridružiti frendovim lobijima, gube lovu, aute, jahte, rankove... A Rockstar se "brani" šutnjom. 

Ima grupa na Steamu, pa vidi, možda ti bude šta od pomoći:

http://steamcommunity.com/groups/FalseBanGTAO

I kad su me banali, imao sam Asus Gpu Tweak u pozadini, Performance Monitor od Advanced System Care-a  i Hw Monitor. Jesi ti imao slično na kompu kad su te banali?

nista od toga, osim team speak...ajde ti skoci samo provjeriti sta ce se desiti sad kad ti istekao ban, ako dobijes na mj dana, onda znas da dalje nema smisla...probaj, ne isplati se pustit, a mozda si dobio samo 10 dana i tocka

15 godina
kobra24 kaže...

Prodajem svoj acc, social club, 100kn, razlog prodaje jer mi se vise ne da igrat, a i nemam vremena vise toliko

koji lvl i s kakvim autima/propertiesima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nema šanse, neću im pružiti to zadovoljstvo. :) 

Probati ću za par mjeseci ako se sve slegne.

Piše u njihovim EULA terms da ti mogu blokirati online pristup bilo kada, bez ikakvog objašnjenja.

To se i događa, samo pitanje je zašto se to samo nekima događa. I programi u pozadini nemaju veze sa banom, ljudi samo traže razlog.

I ne kupuj ponovo igricu, može ti se dogoditi opet isto.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel zna itko zašto mi se ponekad javi onaj problem di mi se neko teleportuje to jest na mojoj strani stojimo a na njegovoj se vozimo? To se zna dogodit ne baš tako često nekad imam gameplay od 5-6 sati bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li netko tko je sposoban za heistove rješavat? Frend i ja trebamo dvojicu, po mogućnosti da možemo criminal mastermind riješiti (nitko ne smije umrijet, sve redom isti tim mora riješiti, svatko dobije 10m od tog challengea), prison break misija je užas kad se igra s random igračima... Skype ili Teamspeak poželjan naravno. 

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije negativa pitam te jel jedan moj prijatelj je takav acc kupovo 3 puta! pa je nakraju popizdio i uzeo steam ključ. Uostalom evo ko hoče nek kupi http://wccftech.com/rockstar-social-club-accounts-hacked-sold-online-forums/

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 21:38 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije da je vezano za igru, ali je trenutno igram pa da pitam...

Imam Intel pentium dual core g3258 3.20ghz , nvidia geforce gtx 750ti 2gb, 4gb ram-a. 

Igrica mi koci u zavisnosti koja su podesavanja za grafiku. Primer; 

Sve je na high i koci masovno, iako je ostalo jos prostora koji se mogu popuniti na grafickoj(popunjeno npr. 1,6 gb od 2) .

Kada je na low manje frame dropa, tj. manje se freeza ekran.

Zanima me da li ce prebacivanje na 6/8 gb ram-a promijeniti situaciju.

Zbog multiplayera mi najvise, dobio sam neki nalog gdje ima jahta i cudesa. Zali Boze imovine :D

Nemam velikog iskustva sa kompjuterima pa pitam.

Zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 3:15 (I33T).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I33T kaže...

Nije da je vezano za igru, ali je trenutno igram pa da pitam...

Imam Intel pentium dual core g3258 3.20ghz , nvidia geforce gtx 750ti 2gb, 4gb ram-a. 

Igrica mi koci u zavisnosti koja su podesavanja za grafiku. Primer; 

Sve je na high i koci masovno, iako je ostalo jos prostora koji se mogu popuniti na grafickoj(popunjeno npr. 1,6 gb od 2) .

Kada je na low manje frame dropa, tj. manje se freeza ekran.

Zanima me da li ce prebacivanje na 6/8 gb ram-a promijeniti situaciju.

Zbog multiplayera mi najvise, dobio sam neki nalog gdje ima jahta i cudesa. Zali Boze imovine :D

Nemam velikog iskustva sa kompjuterima pa pitam.

Zahvaljujem.

nadogradi na 8gb ram te ako možeš uzmi bolji cpu tipa i3-4130 ili i3-4150 i osjetit ćeš promjene... te obavezno smanji rezoluciju, nije i3 baš pogodan za fullhd (1080p) gaming, prije bi tu odgovarao 720p pri "medium" postavkama

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
8 godina
neaktivan
Teško da mogu promeniti bilo šta trenutno sem ram memorije, ali vidjeću. Hvala na odgovoru.
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Zna li netko postoji li neki način da testiram igru prije kupnje? Naime, laptop mi zadovoljava minimalne, ali ne i preporučene zahtjeve pa bi bilo glupo da dam 400 kuna za igru, a da je na kraju ne mogu igrati.

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se isplati kupit igra? Kakav je multiplayer? 

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Napiši specifikacije pa će ti neko odgovoriti.
Ja sam, kako sajtovi kazu, zadovoljio minimalne uslove ali eto, malo ram-a imao.
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I33T kaže...
Ja sam, kako sajtovi kazu, zadovoljio minimalne uslove ali eto, malo ram-a imao.

Evo ovaj laptop je u pitanju:

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/dell-prijenosno-racunalo-inspiron-5558-156-intel-core-i5-5200u-220-ghz__14670581

Što mislite?

13 godina
neaktivan
Majesty kaže...
I33T kaže...

http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/dell-prijenosno-racunalo-inspiron-5558-156-intel-core-i5-5200u-220-ghz__14670581

Što mislite?

Ja kažem da za te novce (+500 kn eventualno) možeš složit bolje desktop računalo, koje će bit vrlo solidno za igre.

Ovaj laptop, meh.

8 godina
neaktivan
Realno se i ne isplati igrati jace igre na lapu. Ja ga koristim za neki slabiji edit klipova, photoshop...
Za igrice ili sjedi za tastaturom ili dzoistikom.

Isplati li se prodati najskuplji stan u igri te kupiti neko bolje vozilo/biznis? Ako u njemu ima zarade uopste.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kolega jedan je uzeo nešto slabiji laptop baš zbog gta i nakraju sve radi katastrofalno. laptopi te kategorije osim naravno onih uber skupih preko 7k kuna i više nemaju istu snagu kao jedno stolno računalo sve to radi na nižim taktovima i voltažama pa samim time nema iste perfomanse kao pc. Za te novce se složi quad core polovna konfa(kao jeftinija solucija)  na kojoj gta5 šljaka puno bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 10:51 (Kewin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
AngryBird kaže...
Majesty kaže...
I33T kaže...

Što mislite?

Ja kažem da za te novce (+500 kn eventualno) možeš složit bolje desktop računalo, koje će bit vrlo solidno za igre.

Ovaj laptop, meh.

Ne igram previse igre pa mi ne treba neka preskupa masina.

Evo čini se da funkcionira s ovom konfiguracijom:

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Funkcionira ti to sve niko nije reko da neče radit ali sve ti ovisi o situaciji u igri di ima više prometa, Neki djelovi grada su zahtjevni neki nisu. i naravno ako ti odgovara 30 fps-a i niže za gaming. Mi ti samo tvrdimo da je bolje uzet za te pare pc jel u tom slučaju radit če puno bolje. Ali gle ako ne gejmaš toliko često uzimaj laptop. Taj video je sniman u djelu mape di je fps uvjek odličan ( a poznajem dobro grad).

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 22:52 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice